Results 181 to 195 of 237
-
10-04-2010, 14:22 #181
Ας πουμε οτι βλεπεις εναν αστεγο ο οποιος ψαχνει στα σκουπιδια , υπαρχει μεγαλη περιπτωση να υποφερει απο ψυχικη ασθενεια οπως η σχιζοφρενεια...νομιζεις δεν ειναι μονος?
Αισθανομαι τυχερος , μπορει να εχω εντρυφησει στην μοναξια αλλα αλλοι εχουν παρει νομπελ σε αυτη.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 10-04-2010, 14:42 #182
... η Alobar είναι \'αντιπαθητική\' στο 90% του πληθυσμού Κηπ, αλλά το ξέρει... :) ... ξέρει επίσης ότι η έλλειψη δυνατοτήτων δε της επιτρέπει να υπάρξει μέσα στο υπόλοιπο που απομένει. Επομένως, μετά και από αυτή τη γνώση, η αποδοχή της είναι όχι και τόσο δυσάρεστη. Προσπάθησα να βάλω το θέμα κάτω από άλλο πρίσμα, αλλά μάλλον δε τα κατάφερα...
:)
10-04-2010, 14:46 #183
Κοιτα Αλ εχω προσπαθησει να προσαρμοστω και εγω σε ποιο κοινωνικες καταστασεις αλλα κατι παει στραβα...με μενα λολ.
Δεν μπορω να πω οτι δεν περναω καλα αλλα...συνηθως ειμαι μονος:)
Το ωραιο ειναι οτι καλα περναω και με παρεα τις περισσοτερες:)
Ειναι ενα ζητουμενο...περιεργο λολ.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-04-2010, 14:47 #184
90 ε?
χμμμμ.....
10-04-2010, 14:48 #185
Δες τον κρινο πχ λολ...μια χαρα την περναει:P
Ok εδω ειναι φορουμ:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-04-2010, 14:49 #186
[quote]Originally posted by Αφωτεινή
Αλ,θέλω να καταλάβεις οτι εγω τωρα μαθαίνω να ΕΙΜΑΙ ,να υπάρχω με εμενα.Οι εμπειριες εκεινων που το εχουν καταφέρει ειναι πολύ σημαντικές.
Νομίζω πως αυτό που εχω εγω ανάγκη ειναι να μπορώ να ζω ειρηνικά με τον εαυτό μου αλλά να εχω διπλα μου τους ελάχιστους ανθρωπους με τους οποιους ειμαι \"συμβατη\".
Δεν θέλω να αλλαζω για να με αποδέχονται οι αλλοι,θέλω αυτούς που ηδη με αγαπουν γι αυτο που ειμαι και τους αλλους που θα με δεχτούν για αυτό.
Δεν θεωρω ουτε ανεπαρκή ουτε ασήμαντα αυτά που προσφέρεις εσύ στον εαυτό σου,αλιμονο,ισα ισα που μπορεί να μου \"δειξουν\" ενα τροπο να επιτυχω και εγω την γαλήνη μέσα μου.:) [/quote
... τη γαλήνη σου θα την πετύχεις με τους δικούς σου τρόπους Φωτεινή. Σε μένα κάποιοι προδιαγράφτηκαν λόγω της τροπής που πήραν εκ των γεγονόταν κάποιοι τομείς στη ζωή μου. Παίζει και άλλο πράγμα ρόλο. Εγώ είμαι \'απαλλαγμένη\' από την επίτευξη κάποιων \'στόχων\' πολύ σημαντικών για τους περισσότερους. Επομένως δεν έχω το άγχος τους...
10-04-2010, 14:51 #187
δεν εχω παραπονο....
la vita e bella....
:cool:
10-04-2010, 14:58 #188
\'... Κοιτα Αλ εχω προσπαθησει να προσαρμοστω και εγω σε ποιο κοινωνικες καταστασεις αλλα κατι παει στραβα...με μενα λολ...\'
Κηπ, εγώ άλλο εννοώ. Είμαι πολύ ευπροσάρμοστος άνθρωπος γιατί έχω περάσει μέσα από όλα τα \'κοινώς αποδεκτά\'. Η διαφορά είναι ότι ακόμη και μέσα από αυτά φαινόταν το \'διαφορετικό\' μου. Έχω άπειρα λάθη στο ενεργητικό μου αλλά το μεγαλύτερο ήταν το εξής, και το πιστεύω. Πίστευα ότι κάτι δε πάει καλά με μένα ενώ δεν ήταν έτσι. Εξού κι ένας τζαμπατζέ εθισμός 15 χρόνων. Μπορεί σήμερα φαινομενικά - το τονίζω - να συγκαταλέγομαι στους \'απροσάρμοστους\' αλλά δυστυχώς αυτό είναι το τίμημα στα δικά μου μάτια τουλάχιστον...
10-04-2010, 15:03 #189
Ε αφου εισαι ευπροσαρμοστη ,γουσταρεις και παρεα ποιο το προβλημα?
Οτι εγινες ξαφνικα απροσαρμοστη?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-04-2010, 15:14 #190
... το είπα πιο πάνω Κηπ. Δεν έχω τη δυνατότητα να βρίσκω ανθρώπους που είναι στο ίδιο μήκος κύματος με μένα. Έτσι απλά. Σαφώς και υπάρχουν αλλά όχι άμεσα στη ζωή μου για να υπάρχει δούναι και λαβείν...
10-04-2010, 15:17 #191
Αρα εισαι μονη σου απο επιλογη...οκ
Ε και εγω το ιδιο πανω-κατω και αυτο περιεγραφα.
Τεσπα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-04-2010, 15:24 #192
... με παρερμηνεύεις ρε Κηπ... :( ... από επιλογή εφόσον δε μπορώ να υπάρξω στο 90%, έτσι για να το πω χοντρικά... από έλλειψη δυνατοτήτων για να είμαι όπου και όπως μπορώ να ανασάνω... δεν είναι τόσο απλό...
... άντε καλό μεσημέρι!...
;)
10-04-2010, 15:27 #193
Οχι δεν παρερμηνευσα:)
Εισαι μονη απο επιλογη:)
Και εγω του ιδιου μηκους κυματος θελω...αν θελω παρεα την εχω , καλα περναω, στο ιδιο μηκος δυσκολα για ολους μαλλον , αλλα ειμαι μονος απο επιλογη.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-04-2010, 17:10 #194
Originally posted by keep_walking
Χμ φωτεινη δεν μπορεις να καταλαβεις ισως οτι μερικοι ειναι μονοι ...ενω θελουν παρεα γιατι ειναι \"ασυμβιβαστοι\".
Ας παρουμε ενα παραδειγμα.
Δεν εχεις γνωρισει ποτε αντιπαθητικο ατομο που να μη το νομιζεις εσυ αντιπαθητικο αλλα το 99% του πληθυσμου?
Αυτο σημαινει οτι δεν θελει παρεα?
Οχι αλλα ειναι αντιπαθητικος τι να κανουμε...ας προσαρμοσει τον εαυτο του.
Δεν λεω οτι η alobar ειναι αντιπαθητικη ενα παραδειγμα φερνω γιατι υπαρχουν εκατονταδες.
Υπαρχουν σιγουρα και οι πολυ ας πουμε ατυχοι.
Πες οτι εχεις ας πουμε νοητικη υστερηση ετσι?
Εμ λιγο δυσκολο να κανεις παρεες και να μη νοιωθεις μονος , εισαι ασυμβιβαστο υλικο , οχι βεβαια ακατορθωτο.
Παραδειγματα οσα θες.
Καποιοι ειναι πολυ μονοι ειναι η αληθεια.
καταλαβα οτι μιλάς για αυτούς που δεν δεχονται να κανουν παραχωρησεις..
Ολα καλά.Κι εγω σε οσες περιπτωσεις συμβιβάστηκα στο βαθμό να πιέσω τον εαυτό μου, προκειμένου να μην ειμαι μονη,δεν κατάφερα να εχω ποιοτικές σχέσεις.
Εκει που εμεινα ασυμβίβαστη,οι σχεσεις κράτησαν,η σχεση μου με τον αντρα μου και η σχεση μου με την κολλητή μου.
Οχι οτι ειναι ετσι με ολους,αλλα αυτα που εχω τα εκτιμώ.
Αλλά παρατηρω οτι και αλλες σχεσεις με λιγοτερο \"βάθος\",που επισης δεν εγινε απο καμια μεριά παραχώρηση,μου δινουν ικανοποιηση γιατι μπορει να μη προχωρουν σε ολα τα επιπεδα ,αλλα υπάρχει σεβασμός και αλληλοεκτίμηση.
Αν θες και εγω αυτους εκτιμώ περισσότερο,αυτούς που δεν κανουν συμβιβασμούς.
Παντως θα ηθελα να ξεκαθαρίσω οτι δεν μιλώ για τις απολυτες θέσεις,λεω για συμβιβασμούς που αλλοιώνουν τον χαρακτήρα κάποιου.
10-04-2010, 17:15 #195
Ο συμβιβασμος υπαρχει απλως δεν ζοριστηκες φωτεινη και ηρθε φυσικα , οποτε δεν το θεωρεις καν...συμβιβασμο.
Αλλοι ειναι πιο xtreme:)
Οταν λεω συμβιβασμο , δεν σημαινει plz plz αγαπα με και εγω θα σου κανω ολα τα...χατηρια.
Ενταξει φυσικα πρεπει να ταιριαζει και η μαγια , οπως λεει η AL.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....