Τι μας ωθει στην επαφη με τον συνανθρωπο. - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast
Results 196 to 210 of 237
    Senior Member
    Οι περισσοτερες διαφωνιες σε αυτο το φορουμ και παντου παιζουν...με τις απολυτες τιμες:)

Ετσι ειναι τα πραγματα αλλα οχι ακριβως ετσι και αν ασχολεισαι με θεματα πολυπλοκα οπως σχεσεις και οχι με τεχνολογικο-μαθηματικο τετοια που ειναι λιγο απολυτα τοτε συμβαινει αυτο:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    μετα απο ανταλλαγη αποψεων με γειτονα κακιασμενο θελω να ρωτησω τι ειναι αυτο που μας απωθει στους ανθρωπους.

στην συγκεκριμενη περιπτωση ξερω. Ειναι οι ηλιθιες κοινωνικες συμβασεις της μη-βιας. Γιατι αν τον αρχιζα στις σφαλιαρες θα ικανοποιουνταν παραυτα το εσωτερικο εγω μου και ουδενα υπερφπον τραυμα απο ενεργεια που δεν εκτονώθηκε δεν θα υπηρχε.

Senior Member
    Οι στριμμενοι , οι ξυνισμενοι , αυτοι που εχουν υπερφιαλο εγω , οι βαρετοι , οι ξερολες μερικες κατηγοριες που μου ερχονται στο μυαλο:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Οι αιωνια διαφωνουντες και ξερολες ταυτοχρονα ,μπορει να σε φτασουν στα....ορια σου.

Οι παρτακηδες.

Χμ δεν εχω πολυ ορεξη για γραψιμο αλλα ειναι και αυτο ενδιαφερον που ρωτας:)

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Οι στριμμενοι , οι ξυνισμενοι , αυτοι που εχουν υπερφιαλο εγω , οι βαρετοι , οι ξερολες μερικες κατηγοριες που μου ερχονται στο μυαλο:)
    Συμφωνώ. Και συμπληρώνω: οι στενόμυαλοι, οι ημιμαθείς που νομίζουν ότι είναι έξυπνοι, αυτοί που νομίζουν ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους - είναι και οι πιο βαρετοί -αυτοί που δεν έχουν χιούμορ.

Senior Member
    Οι αιωνια διαφωνουντες και ξερολες ταυτοχρονα ,μπορει να σε φτασουν στα....ορια σου.
    Ποιον μου θυμίζει, ποιον μου θυμίζει?

Senior Member
    Σσσσσσσσσσσσσσσσ :P

Senior Member
    Σσσσσσσσσσσσσσσσ :P
    Μπα, δεν είναι πλέον ώρα κοινής ησυχίας.

Senior Member
    Αχχχ λιγη υπομονη ακομα. Δεν θα παω σε εκεινο το σπιτι? Θα παω. Θα πουνε το χριστο φανταρο.
    Αυτο που με τσαντισε ειναι οτι εβαλα ενα πολυ καλο μου φιλο που τυγχανει να μην ειναι ελληνας να βαψει το σπιτι. κι αυτοι οι μαλλλκισμενοι ρατσιστες ακριβως γι αυτο του φαιρθηκαν ασχημα.
    Θα ψαχνουν να βρουν ησυχια με το σταγονομετρο. μια βδομαδα ακομα και παω. Γιατι τους τα εχω μαζεμενα.
    Μεχρι και μηνυση ειπαν θα μου κανουν για θορυβο και λενε αν τους δωσω λεφτα δεν θα μου κανουν.

Αναρωτιεμαι ποιο ειναι το προστιμο αν σπασεις καποιον στο ξυλο?
    ας τα πληρωσω τουλαχιστον ετσι. να το φχαριστηθω κι ολας.

Senior Member
    Συνήθως αυτοί που όλα τους φταίνε είναι δυστυχισμένοι.

Senior Member
    Χμμμ δυστυχως δεν μπορεις γιατι αυτουνου μπορει να του πονεσει λιγο το κεφαλι αλλα εσυ θα μπεις σε τετοιους μπελαδες που θα τριβει τα χερια του με ικανοποιηση για τα χρονια που θα επακολουθησουν ο τυπος.

Φυσικα μπορεις να τον κανεις να τρομαξει, να τα κανει πανω του χωρις να αναγκαστεις να φτασεις εκει:)

Senior Member
    εχεις δικιο keep.

Senior Member
    Κι εγώ θα έλεγα να μη του δώσεις τη χαρά να τον δείρεις. Χμμ... να τον εξέθετες κάπως πιο \'πολιτισμένα\' ίσως...

Senior Member
    μπορω ανετα να τον φερω σε κατασταση να θελει να δειρει αυτος εμενα. τοτε ειναι αυτοαμυνα. ω ναι. δεν θα περασει ετσι

Senior Member
    Και για να τα παρεις να ερθεις και να μου δινεις ηθικη συμπαρασταση Alobar σου λεω οτι σχεδιο του ειναι να δηλητηριασει κι ολα τα γατακια που ειναι στον ακαλυπτο

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast