Τι μας ωθει στην επαφη με τον συνανθρωπο. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 237
    Senior Member
    μας ωθεί η φύση, μας ωθει η ανάγκη να γίνουμε αποδεκτοί, να πάρουμε και να δώσουμε αγάπη, η ανάγκη για μια αγκαλιά, ενα χάδι , ενα κράτημα στο χέρι, η ανάγκη να ακουμπήσουμε σε ενα ώμο, η ανάγκη για επικοινωνία η ανάγκη για έρωτα και χιλιάδες άλλα πράγματα που είναι απαραίτητα για την σωματική και ψυχική ισορροπία μας.

Senior Member
    Ο ανθρωπος ειναι συναισθηματικο ον, εγω εγραψα ενα συναισθημα την πληξη , αλλος εγραψε τον φοβο , πολυ σωστα ειπε η ρεμ οτι οι ελλειψεις μας ειναι αυτε που μας οδηγουν στην επαφη με τους αλλους.

Η γιωτα εγραψε πολλα :)

Αλλα ποιο ειναι το κυριαρχο συναισθημα....σιγουρα υπαρχει ενα κυκεωνας συναισθηματων , αλλα ποιο ειναι το κυριαρχο που μας οδηγει στην επαφη με τους αλλους?

Και μια ερωτηση που μουρθε τωρα στο κεφαλι....ποια ειναι τα κυρια συναισθηματα?

Τι εννοω?

Λοιπον ας πουμε οτι οι οθονες των υπολογιστων εχουν τρια χρωματα κοκκινο,μπλε και πρασινο.
    Η προσμιξη αυτων κανει τις εκατομυρια αποχρωσεις που βλεπουμε.

Στον ανθρωπο ποια ειναι τα κυρια συναισθηματα (δεν το googlaro να δω τι υπαρχει θελω να δω απαντησεις:) )

Ο φοβος ειναι σιγουρα παντως.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Originally posted by keep_walking
    Ο ανθρωπος ειναι συναισθηματικο ον, εγω εγραψα ενα συναισθημα την πληξη , αλλος εγραψε τον φοβο , πολυ σωστα ειπε η ρεμ οτι οι ελλειψεις μας ειναι αυτε που μας οδηγουν στην επαφη με τους αλλους.

Αλλα ποιο ειναι το κυριαρχο συναισθημα....σιγουρα υπαρχει ενα κυκεωνας συναισθηματων , αλλα ποιο ειναι το κυριαρχο που μας οδηγει στην επαφη με τους αλλους?

Τι εννοω?

Λοιπον ας πουμε οτι οι οθονες των υπολογιστων εχουν τρια χρωματα κοκκινο,μπλε και πρασινο.

Στον ανθρωπο ποια ειναι τα κυρια συναισθηματα (δεν το googlaro να δω τι υπαρχει θελω να δω απαντησεις:) )

Σ εμενα παντως, αυτη την εποχη, κυριαρχει το.....ροζ....................ειμαι σοβαρα γιατρε μου??????

Senior Member
    μια χαρά είσαι..ροζ;..

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Πάνος, 28, 090-666-876-Dial-P-for-Petran \"Δεν θα σε αφήσω ποτέ μόνη\"

(0.80Euro/20\")
    Παίρνω τώρα.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Χμ εγω θα κανω το σπασικλακι της ταξης μιας και με απασχολει το θεμα:)

Με μια προχειρη ματια.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_emotions

θα το μελετησω αργοτερα...τωρα ειμαι δουλεια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    πολυ ωραίο θεμα..
    Εχουμε αναγκη για επαφή ολοι..καποιοι σε μεγάλο βαθμό καποιοι σε μικρότερο..
    Για μενα :Το δουναι και λαβειν..και τα δυο ειναι υπέροχα..!!

Senior Member

Τι εννοω?

Όταν αγαπάς περισσότερο, φοβάσαι λιγότερο ;)
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Χμ weird δεν μελετησες συμφωνα με τον τυπο το αντιθετο του φοβου ειναι ο θυμος:)

Senior Member
    Χμ weird δεν μελετησες συμφωνα με τον τυπο το αντιθετο του φοβου ειναι ο θυμος:)
    Εχω και εγώ δουλειά και γράφω στο πόδι...
    Ωστόσο, εσένα σε νοιάζει να ακούσεις απαντήσεις και δεν googlaρεις είπες αλλά το έκανες:PP

Πιστεύω οτι ο θυμός, εμφανίζεται όταν ο φόβος φεύγει.
    Συχνά αυτός που φοβάται, δεν τολμά να εκφράσει θυμό.
    Δηλ, μια πιο δημιουργική και μαχητική έκφραση του φόβου ή της λύπης, είναι ο θυμός.

ΑΠο εκεί και πέρα, όταν αγαπάς περισσότερο, θυμώνεις λιγότερο, λυπάσαι λιγότερο, οπότε εξακολουθεί να έχει ισχύ η πρότασή μου, ακόμα και με τα δεδομένα του τύπου !

Senior Member
    Love (Joy + Trust) Remorse

Remorse (Sadness + Disgust) Love

Η αγαπη θεωρειτε advanced emotion απο την ευχαριστηση και εμπιστοσυνη και το αντιθετο της ειναι το remorse (τύψη) απο την λυπη και την αηδια!!!!!!!!

Ενδιαφερον εχει και εγω δεν το εχω μελετησει μια προχειρη του εριξα.

Βασικα εψαξα στο google γιατι....ολοι το ριξαν στην πλακα με το προβληματισμο μου λολ.

Senior Member
    εμενα μου αρεσει η επαφη με τους ανθρωπους

οταν ....σπανια αλλα συμβαινει μπορω και αισθανομαι πως αλληλοκαταλαβαινομαστε μου αρεσει πολυ πολυ πολυ!

μου αρεσει η ιδεα της αλληλουπαρξης

μου αρεσει να ειμαι μονη ξεροντας ομως πως θα εχω δυο τρεις ανθρωπους να δω οταν το θελησω

αυτα

μου αρεσει και η επαφη με συνανρωπους μου εδω στο φορουμ
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Συμφωνω με ρις.....ολα αυτα μου αρεσουν και μενα...........

Senior Member
    Originally posted by researcher
    εμενα μου αρεσει η επαφη με τους ανθρωπους

οταν ....σπανια αλλα συμβαινει μπορω και αισθανομαι πως αλληλοκαταλαβαινομαστε μου αρεσει πολυ πολυ πολυ!

μου αρεσει η ιδεα της αλληλουπαρξης

μου αρεσει να ειμαι μονη ξεροντας ομως πως θα εχω δυο τρεις ανθρωπους να δω οταν το θελησω

αυτα

μου αρεσει και η επαφη με συνανρωπους μου εδω στο φορουμ
    Μεγάλη αγκαλιά στέλνω!
    Είναι όμορφη η επαφή, ακόμα και εδώ μέσα, συμφωνώ :))

Senior Member
    Love (Joy + Trust) Remorse

Remorse (Sadness + Disgust) Love

Η αγαπη θεωρειτε advanced emotion απο την ευχαριστηση και εμπιστοσυνη και το αντιθετο της ειναι το remorse (τύψη) απο την λυπη και την αηδια!!!!!!!!

Ενδιαφερον εχει και εγω δεν το εχω μελετησει μια προχειρη του εριξα.

Βασικα εψαξα στο google γιατι....ολοι το ριξαν στην πλακα με το προβληματισμο μου λολ.
    Θα μελετήσω και θα σου απαντήσω εμπεριστατωμένα λοιπόν!
    Αρκεί να βρεθεί ο χρόνος...

Πάντως όλα αυτά με τις μείξεις και τις αναμείξεις, σαν μαγείρεμα με διαφορα φαγητά και μπαχαρικά ή σαν ζωγραφική με διάφορα χρώματα μου φαίνεται....

Χωρίς τις αναμίξεις, της αλληλεπιδράσεις, τι θα υπήρχε άραγε?
    Στην βάση κάθε ζωής, βρίσκεται μια ένωση :)))

Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast