Results 121 to 135 of 237
-
09-04-2010, 21:27 #121
Originally posted by PETRAN
Originally posted by weird
Θα ήθελα να προσθέσω στην όμορφη συζήτησή μας,
ότι η επαφή με τον άλλο,
μπορεί να οδηγήσει και στο χάσιμο του εαυτού μας, την απομάκρυνση απο τον άλλο..
Πιστεύω οτι κάθε \"πλησίασμα\"
θέλει να γίνεται προσεκτικά.
Έχει και η οικειότητα τα όριά της.
Πλησίασμα, χωρίς την σωστή δόση απόστασης,
μπορεί να είναι απομάκρυνση τελικά
ή παγίδευση μέσα σε καλούπια εαυτού.
Ο φυσικός χώρος της αλήθειας,
είναι η ελευθερία.
Μόνο μέσα απο την ελευθερία αναδύεται,
η ουσία μιας σχέσης.
:)
Ωραίο ποίημα weird :)
Τι πιστεύεις οτι είναι η ποίηση?
Αυτό που δεν έχεις ταλέντο?
oh snap!λολολ
Το ξέρω, οτι δυσκολεύεσαι με τις προσωπικές ερωτήσεις.
Μπορείς να μου αναφέρεις κάποια μελέτη πάνω στο θέμα αν θέλεις :)))Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 09-04-2010, 21:35 #122
Θα ήθελα να προσθέσω στην όμορφη συζήτησή μας,
ότι η επαφή με τον άλλο,
μπορεί να οδηγήσει και στο χάσιμο του εαυτού μας, την απομάκρυνση απο τον άλλο..
Πιστεύω οτι κάθε \"πλησίασμα\"
θέλει να γίνεται προσεκτικά.
Έχει και η οικειότητα τα όριά της.
Πλησίασμα, χωρίς την σωστή δόση απόστασης,
μπορεί να είναι απομάκρυνση τελικά
ή παγίδευση μέσα σε καλούπια εαυτού.
Ο φυσικός χώρος της αλήθειας,
είναι η ελευθερία.
Μόνο μέσα απο την ελευθερία αναδύεται,
η ουσία μιας σχέσης.
:)
Ωραίο ποίημα weird :)
Τι πιστεύεις οτι είναι η ποίηση?
Αυτό που δεν έχεις ταλέντο?
oh snap!λολολ
Το ξέρω, οτι δυσκολεύεσαι με τις προσωπικές ερωτήσεις.
Μπορείς να μου αναφέρεις κάποια μελέτη πάνω στο θέμα αν θέλεις :)))
Μπα δεν χρειάζομαι ευχαριστώ! Στηρίζομαι σε πιο υποκειμενικά κριτήρια όπως στα υποκειμενικά ποστ της weird όπως \"Ο φυσικός χώρος της αλήθειας,
ΕΙΝΑΙ η ελευθερία\", \"ΜΟΝΟ μέσα απο την ελευθερία αναδύεται,
η ουσία μιας σχέσης.\" Ο λόγος της είναι και απόλυτος και ποιητικός συνάμα πόσο πιο awesome μπορεί να είναι κάτι!?:P
09-04-2010, 21:39 #123
Το ξέρω,
οτι αυτά που γράφω σου φαίνονται ποίηση,
χεχε πώς λέμε κινέζικα.
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό...
Μπορείς να αντιδράς όσο θέλεις βέβαια,
πράγμα τόσο αναμενόμενο,
όσο και ο τρόπος αντίδρασής σου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-04-2010, 21:42 #124
Το ξέρω,
χεχε πώς λέμε κινέζικα.
πράγμα τόσο αναμενόμενο,
όσο και ο τρόπος αντίδρασής σου.
Δεν είναι ποίηση? Να πάρει από την αρχή είχα υποπτευθεί ότι είναι επιστημονικά τόσο απόλυτα πράγματα μόνο οι φυσικοί λένε. Σορρυ weird
και ναι έχω διαβάσει ποίηση. Baudelaire από τους αγαπημένους μου! Έχεις διαβάσει? :mad:
09-04-2010, 21:52 #125
Το ξέρω,
χεχε πώς λέμε κινέζικα.
πράγμα τόσο αναμενόμενο,
όσο και ο τρόπος αντίδρασής σου.
Δεν είναι ποίηση? Να πάρει από την αρχή είχα υποπτευθεί ότι είναι επιστημονικά τόσο απόλυτα πράγματα μόνο οι φυσικοί λένε. Σορρυ weird
και ναι έχω διαβάσει ποίηση. Baudelaire από τους αγαπημένους μου! Έχεις διαβάσει? :mad:
Ευτυχως πέρασε και αυτό το ξέσπασμα...
Δεν νομίζω να θέλεις να πιάσουμε και διάλογο τώρα.
Ασε να ηρεμήσεις καλύτερα.
:)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-04-2010, 21:52 #126
There is an invincible taste for prostitution in the heart of man, from which comes his horror of solitude. He wants to be \'two\'. The man of genius wants to be \'one\'... It is this horror of solitude, the need to lose oneself in the external flesh, that man nobly calls \'the need to love\'.
Καλο και εντος θεματος!!!!![COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
09-04-2010, 21:57 #127
Originally posted by keep_walking
There is an invincible taste for prostitution in the heart of man, from which comes his horror of solitude. He wants to be \'two\'. The man of genius wants to be \'one\'... It is this horror of solitude, the need to lose oneself in the external flesh, that man nobly calls \'the need to love\'.
Καλο και εντος θεματος!!!!!
Ένας απο τους πολλούς.
Διαλέγεις ποιός είναι πιο κοντά σε εσενα και παίρνεις.
Πάντως αυτή η \"γυμνωμένη\" ματιά, δεν νομίζω οτι βρίσκεται απαραίτητα κοντά στην αλήθεια..
Δεν είμαστε το dna μας, ούτε οι φλέβες, ούτε τα μόριά μας..
ούτε η σάρκα μας μόνο.
Σάρκα και σώμα και κυκλοφοριακό σύστημα, έχει και ένας άνθρωπος σε κόμμα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-04-2010, 21:58 #128
Ναι ειναι σκληρη ματια...αλλα εντυπωσιακη αν μη τι αλλο!!!!!
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
09-04-2010, 21:59 #129
Ναι ειναι σκληρη ματια...αλλα εντυπωσιακη αν μη τι αλλο!!!!!
Αν πάρεις ένα μικροσκόπιο και κοιτάξεις μια σταγόνα νερού,
αυτό που θα βλέπεις, θα είναι σκληρό, αηδιαστικό ( μικροοργανισμοί), υπαρκτό αλλά όχι ρεαλιστικό για την πραγματικότητά σου
;)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-04-2010, 22:07 #130
Η αληθεια weird ειναι οτι τελικα δεν μου αρεσει πολυ τωρα που το ξαναβλεπω...αλλα ειναι εντος θεματος:)
lol[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
09-04-2010, 22:10 #131
To κακο με τους ξενους ποιητες ειναι οτι ειναι τα ποιηματα συνυφασμενα με την γλωσσα...ενα συνολο και πρεπει να ξερεις να διαβαζεις την γλωσσα καλα σαν μητρικη πολλες φορες.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
09-04-2010, 22:16 #132
Η αληθεια weird ειναι οτι τελικα δεν μου αρεσει πολυ τωρα που το ξαναβλεπω...αλλα ειναι εντος θεματος:)
lol
:)))
Πολλές φορές οι άνθρωποι \"συγxωνεύονται\" για να μειώσουνε( να μοιραστούνε) το βάρος της ατομικής ύπαρξης...
\" Ο Νίτσε έλεγε, έχουμε ανάγκη την τέχνη, για να μη μας σκοτώσει η αλήθεια. Ετσι και εγώ θεωρώ οτι η χρυσή οδός είναι η δημιουργικότητα, κι έχω μετατρέψει τη ζωή μου ολόκληρη, όλα μου τα βιώματα, όλα τα προϊόντα της φαντασίας μου σ\'ενα ψυχικό βουναλάκι λίπασμα που σιγοκαίει, απ΄το οποίο προσπαθώ απο καιρό σε καιρό να σμιλέψω κάτι νέο και ωραίο\".
Ιρβιν Γιάλομ, Η μάνα και το νόημα της ζωής.
Αν δεν πλήττεις και θέλεις, διάβασέ το, θα σου κρατήσει ευχάριστη συντροφιά Κηπ.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-04-2010, 22:32 #133
\"Ποιό είναι το νόημα της ζωής? Ποιό είναι το νόημα της ζωής μου? ...είμαστε πλάσματα που αναζητούν ένα νόημα, που είναι υποχρεωμένα να διαχειρστούν τη δυσάρεστη κατάσταση οτι ρίχτηκαν μέσα σ΄ένα σύμπαν που δεν έχει κανένα εγγενές νόημα. Για να αποφύγουμε το μηδενισμό, πρέπει να επιδοθούμε σε ένα διπλό στόχο. Πρώτα πρέπει να επινοήσουμε ή ν\' ανακαλύψουμε ένα σχέδιο νοήματος αρκετά στιβαρό για να στηρίξει μια ζωή. Έπειτα πρέπει να κατορθώσουμε να ξεχάσουμε το γεγονός οτι είναι δική μας επινόηση, και να πείσουμε τον εαυτό μας οτι δεν το εφεύραμε αλλά το ανακαλύψαμε - ότι έχει μια ανεξάρτητη ύπαρξη στο σύμπαν.
Υποκρίνομαι οτι αποδέχομαι τη λύση που δίνει ο κάθε άνθρωπος, χωρίς να την κρίνω, κρυφά όμως, την κατατάσσω σε μια απο τις ακόλουθες κατηγορίες: χάλκινη, ασημένια ή χρυσή...\"
Απο το ίδιο βιβλίο.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-04-2010, 22:36 #134
Ναι ειναι ωραια αποσπασματα πραγματι...το μονο που με ανησυχει ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις speed reading οπως κανω συνηθως πρεπει να το προχωρας αργα αν ειναι ολο το βιβλιο ετσι.
Δεν εχω διαβασει Γιαλομ αλλα εχω ακουσει πολλους και εδω στο φορουμ αλλα ακομα και σημερα στη δουλεια να τον αναφερουν!!!!
Χμ τυχαιο η συνομωτει...ξερετε ποιο:P[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
09-04-2010, 22:38 #135
Ναι ειναι ωραια αποσπασματα πραγματι...το μονο που με ανησυχει ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις speed reading οπως κανω συνηθως πρεπει να το προχωρας αργα αν ειναι ολο το βιβλιο ετσι.
Δεν εχω διαβασει Γιαλομ αλλα εχω ακουσει πολλους και εδω στο φορουμ αλλα ακομα και σημερα στη δουλεια να τον αναφερουν!!!!
Χμ τυχαιο η συνομωτει...ξερετε ποιο:P
Μπορεί λίγη βραδύτητα, να σου κάνει καλό, που ξέρεις..
Αρκετό φιλοσοφείν για σήμερα,
επιστρέφω στην εργασία που με καλεί να την γράψω !
:)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση