Results 61 to 75 of 122
-
08-04-2010, 01:10 #61
Originally posted by Boltseed
Εχει παντως μια διαφορα το \"επιβιωνω\" απο το \"ζω\" huh?
Οκ, είπαμε, χωρίς γεμάτο στομάχι, ούτε φιλοσοφία ούτε τεχνη, ούτε επιστήμη γίνονται.
Αλλά και το γεμάτο στομαχι, δεν είναι το παν, καμία φορα.
;)
Εξάλλου το βασικό πρόβλημα της διατροφής, άρχισε να επιλύεται με την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας και την εγκατάσταση σε σταθερές περιοχές.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 08-04-2010, 01:11 #62
Originally posted by Alobar
Η χολέρα στον τρίτο κόσμο είναι παράδειγμα για να θεωρώ ότι έχουμε καλό σύστημα υγείας στη δυτική μας κοινωνία; Οι άνθρωποι στα ράντζα είναι καλά ας πούμε; Ή μήπως είναι υγιές να παθαίνεις κατάθλιψη από ανεργία και ανέχεια και να χρειάζεσαι... ψυχολόγο ενώ δεν έχεις να φας; Ψυχίατρο για να σου γράφει φάρμακα που δεν έχεις να αγοράσεις;
Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι η κοινωνία μας είναι η ιδανική.
Νομίζω ότι η συζήτηση γίνεται σε διαφορετική βάση από την κάθε μεριά. Χμμμμ δεν είμαι βέβαια και σίγουρη γιατί δεν έχω παρακολουθήσει λεπτομερώς το thread:Ρ
08-04-2010, 01:12 #63
Originally posted by PETRAN
Originally posted by weird
Ελα Πετραν, δεν χρειάζεται να αποκαλύπτεις τον fantasy world σου για να μας δείξεις που θα ζούσα...
Διαισθάνομαι \"διαταραχή ξινής προσωπικότητας\"
Τώρα για το διαταραχή, είπαμε, είναι τόσες οι προσδοκίες των ειδικων να έχουν μια ειδική θέση, ώστε με ευκολία βλέπουν ή πλάθουν νέες διαταραχές !Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
08-04-2010, 01:13 #64
Μπειτε στο οχημα και παμε:)
http://s1.postimage.org/jxXpi.jpg[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-04-2010, 01:15 #65
Originally posted by iberis
Originally posted by Alobar
Η χολέρα στον τρίτο κόσμο είναι παράδειγμα για να θεωρώ ότι έχουμε καλό σύστημα υγείας στη δυτική μας κοινωνία; Οι άνθρωποι στα ράντζα είναι καλά ας πούμε; Ή μήπως είναι υγιές να παθαίνεις κατάθλιψη από ανεργία και ανέχεια και να χρειάζεσαι... ψυχολόγο ενώ δεν έχεις να φας; Ψυχίατρο για να σου γράφει φάρμακα που δεν έχεις να αγοράσεις;
Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι η κοινωνία μας είναι η ιδανική.
Νομίζω ότι η συζήτηση γίνεται σε διαφορετική βάση από κάθε μεριά. Χμμμμ δεν είμαι βέβαια και σίγουρη γιατί δεν έχω παρακολουθήσει λεπτομερώς το thread:Ρ
Αν ανταγωνιστεί επάξια κανείς σε πολλές περιπτώσεις, μπορείς να αποκτήσει αρκετά ωστόσο...αναλόγως των ορέξεων του.
Αν δεν είχαμε καταφέρει κι αυτό, θα απορρούσα πραγματικά για το τι κάνουμε τόσα χρόνια πάνω σε αυτή τη γη.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
08-04-2010, 01:16 #66
Ελα Πετραν, δεν χρειάζεται να αποκαλύπτεις τον fantasy world σου για να μας δείξεις που θα ζούσα...
Τώρα για το διαταραχή, είπαμε, είναι τόσες οι προσδοκίες των ειδικων να έχουν μια ειδική θέση, ώστε με ευκολία βλέπουν ή πλάθουν νέες διαταραχές !
Το ξέρω οπότε σε παρακαλώ να γίνεις το case study μου για να δημιουργήσω αυτή την νέα διαταραχή! (γνωστή και ως \"weird syndrome\")
Ευχαριστώ
08-04-2010, 01:16 #67
Σε ποιά εποχή θα θέλατε να πάτε???Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
08-04-2010, 01:17 #68
Τώρα για το διαταραχή, είπαμε, είναι τόσες οι προσδοκίες των ειδικων να έχουν μια ειδική θέση, ώστε με ευκολία βλέπουν ή πλάθουν νέες διαταραχές !
Το ξέρω οπότε σε παρακαλώ να γίνεις το case study μου για να δημιουργήσω αυτή την νέα διαταραχή! (γνωστή και ως \"weird syndrome\")
Ευχαριστώ
Είμαι αλλεργική στις ταμπέλες.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
08-04-2010, 01:18 #69
Παμε woodstock πρωτα!!!!!!!!!!
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-04-2010, 01:18 #70
Ευχαριστώ
Είμαι αλλεργική στις ταμπέλες.
Έλα τώρα...μην γίνεσαι \"ξινή\"
Oh wait
08-04-2010, 01:19 #71
Originally posted by keep_walking
χεχε σωστόοοοςςς!
Μετά να κάνουμε μια στάση στην αρχαία Ελλάδα, όταν έχτιζαν τον Παρθενώνα, νομίζω επιβάλλεται..Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
08-04-2010, 01:21 #72
\'... Α και οι ελλείψεις στα κρεβάτια είναι το ίδιο με πεθαίνω στα 20 από χολέρα χωρίς να δίνει κανείς σημασία. Ε ναι τώρα ευθύνεται για όλα τα δεινά η κοινωνία όλοι είμαστε τα καημένα έρμαια και ανδρείκελα της κοινωνίας και για όλα φταίει αυτή. Και δεν υπάρχουν σκλάβοι είδες κανέναν να του έχουν περάσει κολάρο στην Ελλάδα και να μην έχει ελεύθερη βούληση? Όποια στιγμή θες αν δεν σου αρέσει φεύγεις και πας στο καρακουρούμ δεν σε εμποδίζει κανένας. Με κολάρο θα σε εμπόδιζε!...\'
Χωρίς να δίνει κανείς σημασία;... μα φυσικά. Ή θα μου πεις τώρα ότι όλα αυτά δεν είναι απόρροια της αδιαφορίας των πολλών;... στα ράντζα δε πεθαίνουν από αδιαφορία και έλλειψη περιποίησης;... στα νοσοκομεία μπορεί να πήγες για πρακτική, εγώ ήμουνα θαμών όμως. Για ποιά ελέυθερη βούληση μιλάς; Για αυτήν που πάει πακέτο με τη γεμάτη τσέπη;... το ηλεκτρονικό φακέλωμα δε σου κάνει;... για ποιό \'όχι\' στις τράπεζες μιλάς;... όταν τυχαίνει μια μεγάλη δυσκολία και ο άλλος αναγκάζεται να καταφύγει σε δανεισμό με τα 700 ευρώ μισθό που παίρνει;... ένα μέρος των χρεών μου αγαπητέ είναι απ\' την παλιά μου αρρώστεια και το υπόλοιπο απ\' το μαγαζί που ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να ανοίξω επειδή ΔΕΝ έβρισκα σαν υπάλληλος δουλειά.
Είσαι πολύ κοντά στο να αναφέρεσαι στη χολέρα και στην πείνα, και πολύ μακριά απ\' όσους ψοφολογάνε στα νοσοκομεία της χώρας σου και μάλιστα σε πολύ μικρότερες ηλικίες από αυτή των 20 που θα με έκανε ο προύχοντας κοκορέτσι. Μη το συνεχίζεις, να χαρείς... θα προτιμούσα τους προνομιούχους κοντά στους αδυνάτους κι όχι κολλημένους στις καρέκλες τους...
08-04-2010, 01:21 #73
Originally posted by keep_walking
χεχε σωστόοοοςςς!
Μετά να κάνουμε μια στάση στην αρχαία Ελλάδα, όταν έχτιζαν τον Παρθενώνα, νομίζω επιβάλλεται..
Weird ο τσίπρας είναι αντίθετος με τον καρατζαφέρη
08-04-2010, 01:22 #74
Εγω προτεινα να δουμε μετα και τι ειδους θαυματα εκανε ο Jesus!
http://www.youtube.com/watch?v=Ik0yz5Jo4Os
08-04-2010, 01:23 #75
χεχε σωστόοοοςςς!
Μετά να κάνουμε μια στάση στην αρχαία Ελλάδα, όταν έχτιζαν τον Παρθενώνα, νομίζω επιβάλλεται..
Μπα παλι τον παρθενωνα θα δω λολ...ελεος ακομα εκει ειναι:P
Παμε σε αυτα τα πανυγηρια που λατρευαν τον θεο πανα πως τα λεγαν:P[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία