Η ζωή είναι σκατά και μετά ........... - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 122 of 122
    Senior Member
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    Διάσημη η ατάκα. Απλά αναρωτιέμαι που έχουμε φτάσει ως κοινωνία. Έχει ακριβύνει τόσο πολύ η ζωή, υπάρχουν τόσο πολλοί παλιάνθρωποι στον κόσμο που θα σε κλέψουν θα σε εξαπατήσουν και πρέπει να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση για να μην πέσεις θύμα, οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους είναι απίστευτα απαιτητικές, θέλουν βασικά να είσαι εσύ ο αρχηγός στην σχέση αλλιώς βαριούνται, να τα κάνεις όλα και να συμφέρεις. Βασικά μερικές είναι και σκρόφες οπότε ότι και να κάνεις πάλι την πάρτη τους θα κοιτάξουν. Λολ έχω γίνει πολύ αθυρόστομος θέλω να βρίσω γιατί το πιστεύω πως η ζωή είναι όμορφη μόνο στις ταινίες, η ευτυχία κρατάει για λίγο, η τουλάχιστον μέχρι να ξυπνήσεις. Αναρωτιέμαι μερικές φορές τι έχω να περιμένω από την ζωή αφού βασικά αν καταφέρεις να ζήσεις αρκετά χωρίς η ζωή να σε λυγίσει η να σε κάνει καθίκι σημαίνει ότι κάτι σου κράτησε συντροφιά στον δρόμο.

Συνεχίζω εδώ την συζήτηση αγαπητέ keep_walking. Πες και εσύ ότι θέλεις. Για τις γυναίκες, για την ζωή, αυτό σκέφτηκα αυτό έγραψα..

Κάποιες φορές νιωθω οτι ειναι απλή η ζωή ,αρκει να ειμαι δυνατή ,να ειμαι καλά εγω και αυτοι που αγαπώ..
    Αλλες φορές απογοητεύομαι απο τις δυσκολίες και πέφτω
    αλλα δεν ξεχνώ πως ετσι θα ειναι πάντα..καθε μερα διαφορετικη,ισως πιο δυσκολη ισως πιο ευκολη..
    Αυτό που με κουράζει περισσότερο ειναι η ρουτίνα ,τα ιδια σκηνικά,η ελλειψη ιδανικων..μου τη δινει που οι ανθρωποι (και εγω μαζι τους) εχουν κλειστει στον εαυτό τους,που φοβούνται τα πάντα,μα πιο πολυ μου τη δινει που δεν μπορω να προσφερω πολλα γιατι εχω αναγκη να κρατησω για μένα..
    Αυτα καλε μου Ονειρο..

Banned
    Να απαντήσω στον τίτλο, οι άνθρωποι την κάνουν σκατά τη ζωή, γιατί είναι σκατά οι ίδιοι. Εγώ μέχρι τώρα ζούσα σε ένα παραμύθι ότι όλοι είναι καλοί και μόνο οι άντρες στην σχέση σου σου φέρονται σκάρτα, αλλά μόλις είδα και γυναίκες π... στο χαρακτήρα άλλαξα γνώμη. Όλοι κακοί είναι και στην σχέση και στην φιλία παντού. Το μόνο που αξίζει είναι η οικογένεια αλλά κι εκεί άμα είσαι εγκληματίας σε εγκαταλείπουν. Δυστυχώς οι άνθρωποι είναι τόσο σκάρτοι και αχάριστοι που κάνουν το πιο όμορφο δώρο.. τη ζωή κόλαση. Αυτά έχω να πω.

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789