Η ζωή είναι σκατά και μετά ........... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 122
    Senior Member
    http://media1.break.com/dnet/media/2...ch-vs-poor.jpg

Λυσαμε πανω κατω το προβλημα της βασιλειας/μοναρχιας/αδικης εξουσιας.
    Συμφωνησαμε ολοι σαν πλανητης για τα ανθρωπινα δικαιωματα και κατακριναμε τον φονο και την επιθεση ως εγκλημα-υπενθυμιζω οτι παλιοτερα ο φονος ΔΕΝ ηταν κατακριτεος απο την κοινωνια..-

.

Τωρα μενουν αλλα πραγματα να λυσουμε.... και oh boy.... εχουμεεε ΠΟΛΥ δουλεια........

Senior Member
    Originally posted by Alobar
    Αυτό κατάλαβες Πετράν; Αν με κάνει σουβλάκι στα 20 ο μίστερ αφέντης μου και δεν έχω τρόπο να το αποφύγω πάει στο γερό - διάολο. Το να διακατέχομαι όμως από άχρηστα συναισθήματα για να ικανοποιήσω το αδηφάγο και άπληστο τομάρι μου και τελικά με τη στάση μου να μη βοηθάω στη βελτίωση της ζωής μου και των υπολοίπων, ναι για μένα είναι χειρότερο. Έγραψες για περιοχές που πεινάνε άνθρωποι. Κι εδώ που ζεις πεινάνε άνθρωποι. Αυτή τη στιγμή δε, συνομιλείς με άνθρωπο που ανήκει στην \'κατηγορία\' των απόρων. Μη κοιτάς που μέσα από μια οθόνη μοιάζουμε ως \'ίσος προς ίσο\'.
    Αλλά γι\' αυτό δε φταίνε μόνο οι σημερινοί προύχοντες Πετράν. Αλλά η πλειοψηφία που συντηρεί και συμβάλλει στο να πεινάνε άλλοι άνθρωποι, επειδή τελικά μάλλον θέλει να γίνει σα κι αυτούς μια μέρα...

Ε και τι είναι καλύτερο να είσαι δέσμιος-σαρκικά- ενώς νταβά που σε σουβλίζει όποτε θέλει από το να είσαι δέσμιος μιας ιδέας που αν έχεις λίγο νιονιό (η έστων αν το βρεις στο δρόμο) μπορείς να αποδράσεις από αυτή όποτε θέλεις? Μπορεί να είσαι άπορη όμως έχεις την ελευθερία να μιλάς σε ένα pc σαν ίση προς ίσο όπως είπες και αυτό από μόνο του είναι πολύ μεγάλο βήμα γιατί δεν είσαι σκλάβα σε κανέναν. Αν γεννιόσουν σκλάβα θα έμενες σκλάβα τώρα είσαι άπορη όμως μπορείς να κάνεις βήματα και αν είσαι τυχερή ίσως φύγεις από αυτή την κατάσταση. Βασικά μπορείς άν σου κατέβει να κάνεις το οτιδήποτε, να φύγεις σε μια ξένη χώρα να δουλέψεις, να ψάξεις για δουλειά εδώ, να πας στο ανοιχτό πανεπιστήμιο ενώ ταυτόχρονα δουλεύεις, να πας νυχτερινό λύκειο αν δεν το έχεις βγάλει. Αν έχεις υπολογιστή και ώρα να μιλάς σε αυτόν τότε δεν νομίζω να είσαι άστεγη. Δεν σε σκλαβώνει κανένας ούτε θα πρέπει να χορεύεις για κάποιον μονάρχη η προύχοντα πριν σου ξαναπεράσουν το κολάρο. Αν μη τι άλλο τα κολάρα τουλάχιστον θεωρούνται πλέον κάτι το άσχημο και αν και δεν έχουν εξαφανιστεί υπάρχει αυτός ο αγώνας. Κάποτε ήταν το νορμαλ,το στανταρ και το αποδεκτό. Μην λέμε τώρα ότι φταίει η κοινωνία για όλα τα άσχημα που μας συμβαίνουν και εμείς είμαστε τα καημένα θύματα της υπόθεσης και ότι δήθεν ήταν καλύτερα παλιά που δεν υπήρχαν ελευθερίες εντάξει...

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    Ενταξει , ο φονος ειναι κατακριτεος στην σημερινη κοινωνια (παλιοτερα ΔΕΝ ηταν) καθως επισης και τα ολοκληρωτικα καθεστωτα-μοναρχιες εχουν σχεδον εξαφανιστει στις μερες μας, περα απο ορισμενες εξαιρεσεις οπως πχ η Βορεια Κορεα.

Παρολα αυτα εξακολουθουμε να μιλαμε εκ του ασφαλους. Το ειπες και εσυ, αυτα τα καλα και τα προνομια ισχυουν πανω κατω για εμας τους \"Δυτικους\". Στην Αφρικη αραγε περνανε το ιδιο καλα που μισθοφορικοι στρατοι της κυβερνησης κανουν επιθεσεις σε χωρια με πλιατσικο-λεηλασιες-βιασμους ως μεσο ελεγχου και εκφοβισμο περιοχων?
    Στην Μ.Ανατολη που κανουν πολεμους εναντια στους \"τρομοκρατες\" , ενας γελοίος ορος ο οποιος παρερμηνευεται απο εκκατομυρια ανεγγεφαλους σε \"καφε χρωμα και μουσουλμανος = bad guy must die\" και δολοφονουνται αθωοι ανθρωποι και παιδια που το μονο εγκλημα που εχουν κανει ειναι να γεννηθουν σε χωρες που εχει πολυ πετρελαιο.
    Στην Ινδια που το 5% των ανθρωπων μπορει να κοντραρει σε οικονομια και πλουτο την μιση ευρωπαικη ενωση αλλα το υπολοιπο 95% πεθαινει μεσα στις λασπες και χωματα.

Ναι, ειμαστε σαφως καλυτερα απο παλια, αλλα επισης ειμαστε και τυχεροι που ανηκουμε στην Δυση..

Ναι συμφωνώ μαζί σου. Αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω την σημερινή κατάσταση της κοινωνίας που ζούμε με οποιαδήποτε αρχαία εποχή η προιστορική/αρχαία τύπου κοινότητα/τες/. Ναι έχουμε τρομερή δουλειά και ναι υπάρχει μεγάλη φτώχια και αδικία στον κόσμο. Όμως wtf δεν είναι το αποδεκτό πλεον αυτό. Μόνο το γεγονός ότι σκεφτόμαστε έτσι και ότι σκεφτόμαστε σαν ελεύθεροι άνθρωποι είναι τεράστιο βήμα από μόνο του. Πάντα θα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης γιατί ο άνθρωπος δεν είναι τέλειος. Αλλά κατ εμέ είναι καλύτερο να εστιάζεις ΚΑΙ στα θετικά ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις. Γιατί όντως έχουν γίνει βήματα και πολλά από αυτά έχουν γίνει πάνω σε αιματοχυσίες, πολέμους και σε αδικοχαμένους ανθρώπους που σκέπτονταν λίγο παραπάνω από το στανταρ.

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Γιατί όντως έχουν γίνει βήματα και πολλά από αυτά έχουν γίνει πάνω σε αιματοχυσίες, πολέμους και σε αδικοχαμένους ανθρώπους που σκέπτονταν λίγο παραπάνω από το στανταρ.
    Αυτο ξαναπεστο..

Πραγματικα δεν αναρωτιεται κανενας πως και \"ετυχε\" η ραγδαια τεχνολογικη αναπτυξη που ξεκινησε κοντα στο 1900 ηταν επισης ολο περιεργως κοντα και σε 2 παγκοσμιους πολεμους...

Σχεδον οτι τεχνολογικες απολαυσεις εχουμε σημερα πατανε πανω σε πολλα πτωματα οσο μακαβριο και αν ακουγεται αυτο..

Senior Member
    \'... να ψάξεις για δουλειά εδώ, να πας στο ανοιχτό πανεπιστήμιο ενώ ταυτόχρονα δουλεύεις...\'

Άστο, θα γίνει τελείως προσωπικό και δε \'παλεύεται\' το θέμα. Παρόλα ταύτα άκουσα το ανέκδοτο της ημέρας με το \'να ψάξεις για δουλειά εδώ\'. Βλέπω ότι σχολιάζεις όλα τα υπόλοιπα εκτός απ\' το ότι οι πολλοί θέλουν να γίνουν σα τους λίγους. Επομένως τελείωσε και η... πολύτιμη συνεισφορά μου στο παρόν θρεντ...

Senior Member
    Γιατί όντως έχουν γίνει βήματα και πολλά από αυτά έχουν γίνει πάνω σε αιματοχυσίες, πολέμους και σε αδικοχαμένους ανθρώπους που σκέπτονταν λίγο παραπάνω από το στανταρ.
    Αυτο ξαναπεστο..

Πραγματικα δεν αναρωτιεται κανενας πως και \"ετυχε\" η ραγδαια τεχνολογικη αναπτυξη που ξεκινησε κοντα στο 1900 ηταν επισης ολο περιεργως κοντα και σε 2 παγκοσμιους πολεμους...

Σχεδον οτι τεχνολογικες απολαυσεις εχουμε σημερα πατανε πανω σε πολλα πτωματα οσο μακαβριο και αν ακουγεται αυτο..

Κάτσε κάτσε, οκ σίγουρα η τεχνολογική και επιστημονική επανάσταση σχετίζεται με τους πολέμους όμως οι ιδέες περι ελευθερίας, δημοκρατίας (όποια και αν είναι αυτή), συντάγματος κλπ. δεν βγήκαν από τους πολέμους. Αν δεν κάνω λάθος βγήκαν από την γαλλική επανάσταση, τον διαφωτισμό και κάποιους λίγους αρχαίους Έλληνες. Και πλέον η επιστήμη και η τεχνολογία δεν εξαρτώνται τόσο από πολέμους πλέον, π.χ. το LHC είναι το πιο ακριβό μαραφέτι στον κόσμο και εκτώς από κάποιους εντελώς nutheads συνωμοσιολόγους που λένε ότι έγινε για να κάνει υπερόπλα (λολ) αυτό το πράγμα έγινε για θεωρητική έρευνα καθαρά. Σίγουρα πίσω από πολλά πράγματα κρύβεται το κέρδος αλλά τουλάχιστον δεν κρύβεται ο πόλεμος μόνο.

ps Δεν ξέρω αν το είπες ειρωνικά. :P

Senior Member
    \'... να ψάξεις για δουλειά εδώ, να πας στο ανοιχτό πανεπιστήμιο ενώ ταυτόχρονα δουλεύεις...\'

Άστο, θα γίνει τελείως προσωπικό και δε \'παλεύεται\' το θέμα. Παρόλα ταύτα άκουσα το ανέκδοτο της ημέρας με το \'να ψάξεις για δουλειά εδώ\'. Βλέπω ότι σχολιάζεις όλα τα υπόλοιπα εκτός απ\' το ότι οι πολλοί θέλουν να γίνουν σα τους λίγους. Επομένως τελείωσε και η... πολύτιμη συνεισφορά μου στο παρόν θρεντ...

Κάτσε τι δηλαδή εγώ \"δεν θέλω να γίνω σαν τους λίγους\". Τι είναι αυτό που λες δηλαδή, νόμος ότι πολλοί θέλουν να γίνουν σαν τους λίγους? Πόσοι δηλαδή θέλουν να γίνουν \"σαν τους λίγους\" (ότι και αν σημαίνει αυτό, φαντάζομαι εννοείς για τον πλούτο) από εδώ μέσα? Εγώ πάντως όχι! Είναι στανταρ αυτό που λες η κάτι τέτοιο διεσθάνεσαι? Αλλά και να ισχύει αυτό πως αυτό είναι χειρότερο από το να μην έχεις ελευθερίες? Και που είναι το αστείο να ψάξεις για δουλειά? Οκ είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Η ανεργία στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλή-κάπου στο 15% αν θυμάμαι καλά αλλά στην ισπανία είναι κάπου στο 30%. Αν επιμείνεις έστω κάποιους μήνες θα βρεις κάτι. Με τίποτα?

Senior Member
    Μαλλον η weird θελει να πει πανω κατω οτι παλια ειχες την απειλη του να ερθει ο βασιλιας και να σου παρει την γη και το κτημα σου με το ετσι θελω. Στην σημερινη πραγματικοτητα στο συγκεκριμενο παραδειγμα η λεξη \"βασιλιας\" εχει αντικατασταθει απο την λεξη \"τραπεζα\" και το \"ετσι θελω\" εχει παει σε ενα \"λογω των ληστρικων δανειων που σε κοροιδεψα να παρεις\".

Καλα σαφως και δε νομιζω κανενας λογικος ανθρωπος να ηθελε να ξαναζησει τα χρονια του μεσσαιωνα , παρολα αυτα το οτι ειμαστε πολυ καλυτερα σημερα απο οτι τοτε δε σημαινει οτι δεν θα μπορουσαμε να ειμαστε ακομα καλυτερα. Καποιος νομιζω ειχε πει οτι \"ο βασιλιας των τυφλων ειναι μονοφθαλμος\" , ε?

Φυσικά και συμφωνώ ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Αλλά όχι τώρα ότι ο βασιλιάς κατακτητής και η τράπεζα είναι το ίδιο. Στην τράπεζα έχεις την ελεύθερη βούληση να πεις \"όχι\" σε ένα χρηματικό ποσό που εσύ αν θες ζητάς in the first place, ο βασιλιάς που ποτέ σου δεν ζήτησες έμπαινε, σε βίαζε εσένα και όλη την οικογένεια σου, σε έκανε σουβλάκι και μετά σε απολάμβανε το βράδυ στο δείπνο με τους αυλικούς του. Δεν είναι το ίδιο τώρα μην τρελαθούμε εντάξει...
    Δεν είναι το ίδιο.
    Μα τι συγκρίνουμε αλήθεια?
    Δυο διαφορετικά πράγματα.
    Το μήλο και το πορτοκάλι.
    Αν θυμάμαι καλά, μου έμαθαν στο δημοτικό, οτι αυτό δεν γίνεται.
    Σαφώς και το κάθενα έχει τα \"διαφορετικά\" συν και πλην του.
    Και επιπλέον, μιλάς ως ένας απο τους προνομιούχους και είναι φυσικό να κρίνεις τα πράγματα απο την δικη΄σου την σκοπια.

Δεν είναι όλα ρόδινα, ούτε όλα καλύτερα απο αλλες εποχές.
    Σίγουρα η εποχή μας έχει κάποιες πολύ θετικές πτυχές αλλά μάλλον είναι το minimum αποτέλεσμα που θα μπορούσε να αποδόσει η σώρευση τόσων αιώνων εμπειρίας.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Μαλλον η weird θελει να πει πανω κατω οτι παλια ειχες την απειλη του να ερθει ο βασιλιας και να σου παρει την γη και το κτημα σου με το ετσι θελω. Στην σημερινη πραγματικοτητα στο συγκεκριμενο παραδειγμα η λεξη \"βασιλιας\" εχει αντικατασταθει απο την λεξη \"τραπεζα\" και το \"ετσι θελω\" εχει παει σε ενα \"λογω των ληστρικων δανειων που σε κοροιδεψα να παρεις\".

Καλα σαφως και δε νομιζω κανενας λογικος ανθρωπος να ηθελε να ξαναζησει τα χρονια του μεσσαιωνα , παρολα αυτα το οτι ειμαστε πολυ καλυτερα σημερα απο οτι τοτε δε σημαινει οτι δεν θα μπορουσαμε να ειμαστε ακομα καλυτερα. Καποιος νομιζω ειχε πει οτι \"ο βασιλιας των τυφλων ειναι μονοφθαλμος\" , ε?
    Χεχε,
    αν το δούμε απο μια μεριά...

παλιά οι χωρικοί δούλευαν στα χωράφια των γαιοκτημόνων και είχαν το φαγητάκι τους και ένα μέρος απο την σοδεία. Είχαν άμεση επαφή με το προιν της δουλειά τους. Είχαν τα ζωντανά τους, την απίστευτη φύση δίπλα τους και φυσικά πολλά άλλα κομφορ, ειδικά καταναλωτικού τύπου, σημερινά, δεν είχαν.

Δούλευαν για τον φεουδάρχη και εκείνος τους παραχωρούσε σπιτάκι και φαγάκι.
    Οι σημερινοί σκλάβοι, έχουν πολλά καταναλωτικα δικαιώματα, αλλά ούτε εξασφαλισμένο σπίτι έχουν, ούτε φαγάκι, κι ας δουλεύουν πολλές ώρες καθημερινώς.

Senior Member
    Originally posted by weird

Φυσικά και συμφωνώ ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Αλλά όχι τώρα ότι ο βασιλιάς κατακτητής και η τράπεζα είναι το ίδιο. Στην τράπεζα έχεις την ελεύθερη βούληση να πεις \"όχι\" σε ένα χρηματικό ποσό που εσύ αν θες ζητάς in the first place, ο βασιλιάς που ποτέ σου δεν ζήτησες έμπαινε, σε βίαζε εσένα και όλη την οικογένεια σου, σε έκανε σουβλάκι και μετά σε απολάμβανε το βράδυ στο δείπνο με τους αυλικούς του. Δεν είναι το ίδιο τώρα μην τρελαθούμε εντάξει...
    Δεν είναι το ίδιο.
    Μα τι συγκρίνουμε αλήθεια?
    Δυο διαφορετικά πράγματα.
    Το μήλο και το πορτοκάλι.
    Αν θυμάμαι καλά, μου έμαθαν στο δημοτικό, οτι αυτό δεν γίνεται.
    Σαφώς και το κάθενα έχει τα \"διαφορετικά\" συν και πλην του.
    Και επιπλέον, μιλάς ως ένας απο τους προνομιούχους και είναι φυσικό να κρίνεις τα πράγματα απο την δικη΄σου την σκοπια.

Δεν είναι όλα ρόδινα, ούτε όλα καλύτερα απο αλλες εποχές.
    Σίγουρα η εποχή μας έχει κάποιες πολύ θετικές πτυχές αλλά μάλλον είναι το minimum αποτέλεσμα που θα μπορούσε να αποδόσει η σώρευση τόσων αιώνων εμπειρίας. [/quote]

Έκανες και η ίδια την σύγκριση γι αυτό και άρχισες να ποστάρεις αν θυμάμαι καλά (είπες ότι \"διαφωνείς ότι η σημερινή εποχή είναι χειρότερη από την παλιά\"). Και δεν νομίζω να έχουμε να κάνουμε μια σύγκριση με μήλα και πορτοκάλια όταν μιλάμε για συνθήκες διαβίωσης και προσδόκιμο ζωής. Δεν νομίζω να έχει να κάνει με τα \"γούστα\" του καθενός η χολέρα από την υγεία, η σκλαβιά από την ελευθερία και ο θάνατος στα 20 από τον θάνατο στα 70 εντάξει...

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    quote] Ε σκέψου την εξελικτική ψυχολογία και ότι τα πιο πολλά από τα βασικά συναισθήματα του ανθρώπινου εγκεφάλου μετά από εκαντοντάδες χιλιάδες χρόνια προιστορικής εξέλιξης είναι οργή, φόβος, λύπη και αηδία (και ένα η χαρά). Κάτι που οδηγεί σε διαταραχές θλίψης, άγχους και οργής και όχι τόσο σε συχνές διαταραχές χαράς. Αυτό πιστεύω πρέπει να σου δώσει ένα hint για το πως ήταν η επιβίωση του ανθρώπου κατα την διάρκεια αυτών των χιλιάδων χρόνων προιστορίας. Μια μόνιμη μάχη επιβίωσης.
    Δε μου λεει κατι πετραν αυτο...δεν ξερουμε το μυστικο της ευτυχιας, φυσικα φτασαμε ως εδω για να καλυτερεψουμε την ζωη μας...το καταφεραμε?

Ναι δεν θελω να ζησω οπως παλια αλλα ειμαι πιο ευτυχισμενος?

Δεν ξερω. [/quote]

Αυτό ακριβώς.
    Μοναδικό κριτήριο της ευτυχίας, της ευημερίας και της ακμής ενός πολιτισμού, αν θεωρήσουμε την τεχνολογική πρόοδο, θα αστοχήσουμε πιστεύω.

Τα παρελθόν δεν ήταν ιδανικό , αλλά ούτε και το παρόν είναι.
    Καθένα, έχει τα μελανά σημεία του, τα συν και τα μείον του.
    Ακόμα ψάχνουμε τον λιγότερο χειρότερο συνδυασμο...

Senior Member

Χεχε,

παλιά οι χωρικοί δούλευαν στα χωράφια των γαιοκτημόνων και είχαν το φαγητάκι τους και ένα μέρος απο την σοδεία. Είχαν άμεση επαφή με το προιν της δουλειά τους. Είχαν τα ζωντανά τους, την απίστευτη φύση δίπλα τους και φυσικά πολλά άλλα κομφορ, ειδικά καταναλωτικού τύπου, σημερινά, δεν είχαν.

Οι σημερινοί σκλάβοι, έχουν πολλά καταναλωτικα δικαιώματα, αλλά ούτε εξασφαλισμένο σπίτι έχουν, ούτε φαγάκι, κι ας δουλεύουν πολλές ώρες καθημερινώς.

Ναι μωλέ τι γλυκούλι είχαν το φαγάκι τους το σπιτάκι αλλά άμα δεν του πήγαιναν αυτό που ήθελε τους μαστίγωνε, τους σκότωνε οκ μετά είχαν κομφορ όπως χολέρα, λέπρα, κόκκινος/κίτρινος/μαύρος/πουά πυρετός, καλά ήταν! μετά και να ήθελαν να φύγουν δεν μπορούσαν...σουπερ ήδη ονειρεύομαι ονειρικές διακοπές σε ένα τέτοιο χωράφι!

Senior Member
    Σήμερα ζούμε όμως την απόλυτη ξεφτίλα του είδους μας, την ισοπέδωση του απλού και του όμορφου, την ταμπελάρα του \'αλαφροϊσκιωτου\' σε όποιον επιμένει σε δυο αξίες, τους ύπουλους και \'μοντέρνους\' τρόπους εξουδετέρωσης, καθώς και την... \'κοπαδίλα\' σε ό,τι προστάζει η μόδα και η εποχή.
    Δε θέλω να πιστεύω ότι παλιότερα ας πούμε είχανε σαν ιδεώδες και πρότυπο την Στεφανίδου ή θέλανε να μοιάσουνε στην... παγκοσμίου φήμης α(η)δό Βίσση.
    Ναι, είναι άδικο να με κάνει σουβλάκι ο εκάστοτε προύχοντας, αλλά χειρότερο βρίσκω το να ζηλεύω την ξαδέρφη μου που πήρε διακοποδάνειο για να πάει στις Μπαχάμες. Κι ακόμη χειρότερο είναι να \'ζω\' σε μια \'ελεύθερη και δημοκρατική\' κοινωνία που ενώ μου επιτρέπεται να κάνω τη ζωή μου καλύτερη, εν τούτοις βάζω τα δυνατά μου για να γίνεται ολοένα πιο άδικη και εκφοβιστική... \'ένας για όλους κι ο καθένας για την πάρτη του\' να \'ούμε...
    Βασικά ναι, για τις δυνατότητες και τις εμπειρίες που διαθέτουμε, \"ζούμε\" όντως δύσκολες εποχές....
    χωρίς να ξέρω πως θα ένιωθα παλιότερα.
    Αν μπορούσα να τηλεμεταφερθώ σε εκείνη την εποχή με μια μηχανή του χρόνου, ίσως τα θετικά της μου έκαναν περισσότερο σε σχέση με τα θετικά της σημερινής εποχής :))

Senior Member

Χεχε,

Ναι μωλέ τι γλυκούλι είχαν το φαγάκι τους το σπιτάκι αλλά άμα δεν του πήγαιναν αυτό που ήθελε τους μαστίγωνε, τους σκότωνε οκ μετά είχαν κομφορ όπως χολέρα, λέπρα, κόκκινος/κίτρινος/μαύρος/πουά πυρετός, καλά ήταν! μετά και να ήθελαν να φύγουν δεν μπορούσαν...σουπερ ήδη ονειρεύομαι ονειρικές διακοπές σε ένα τέτοιο χωράφι!
    Δεν ήταν ΟΛΑ βιασμοί, σκοτωμοί και μαστίγιο \"παλιά\".

Ουσιαστικά δεν διαφωνούμε σε κάτι, αν δεις το αρχικό μου μνμ.

Senior Member
    Αν μπορούσα να τηλεμεταφερθώ σε εκείνη την εποχή με μια μηχανή του χρόνου, ίσως τα θετικά της μου έκαναν περισσότερο σε σχέση με τα θετικά της σημερινής εποχής :))
    Οχι weird εισαι παραγωγο του σημερινου πολιτισμου...δεν νομιζω να εβρισκες την ευτυχια:)

No way back:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast