Η ζωή είναι σκατά και μετά ........... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 122
    Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Αν μπορούσα να τηλεμεταφερθώ σε εκείνη την εποχή με μια μηχανή του χρόνου, ίσως τα θετικά της μου έκαναν περισσότερο σε σχέση με τα θετικά της σημερινής εποχής :))
    Οχι weird εισαι παραγωγο του σημερινου πολιτισμου...δεν νομιζω να εβρισκες την ευτυχια:)

No way back:)

Η weird δεν θα ζούσε σε οποιαδήποτε αρχαία εποχή! Εκεί θα ζούσε...

http://screenrant.com/wp-content/upl...ittle-pony.jpg

Senior Member
    Μια χαρά τα λέει η Γουίρντ. Φυσικά και είμαστε σκλάβοι. Εσύ μπορείς να διαφωνείς όσο θέλεις για το ότι η πλειοψηφία έχει σα μοναδικό όνειρο τα των λίγων, αλλά επίσης μου δίνεις και την εντύπωση ότι αγνοείς λίγο και το τί ακριβώς συμβαίνει γύρω σου. Όταν ακούω για \'υγεία\' παθαίνω και μια ταπηροκρανίαση. Η χολέρα στον τρίτο κόσμο είναι παράδειγμα για να θεωρώ ότι έχουμε καλό σύστημα υγείας στη δυτική μας κοινωνία; Οι άνθρωποι στα ράντζα είναι καλά ας πούμε; Ή μήπως είναι υγιές να παθαίνεις κατάθλιψη από ανεργία και ανέχεια και να χρειάζεσαι... ψυχολόγο ενώ δεν έχεις να φας; Ψυχίατρο για να σου γράφει φάρμακα που δεν έχεις να αγοράσεις;
    Και τί πάει να πει \'δημοκρατία όποια κι αν είναι αυτή\';... αν εσύ θεωρείς δημοκρατία το διαχωρισμό των σκλάβων σε προνομιούχους και μη, είναι δικό σου θέμα...

Senior Member
    Αν μπορούσα να τηλεμεταφερθώ σε εκείνη την εποχή με μια μηχανή του χρόνου, ίσως τα θετικά της μου έκαναν περισσότερο σε σχέση με τα θετικά της σημερινής εποχής :))
    Οχι weird εισαι παραγωγο του σημερινου πολιτισμου...δεν νομιζω να εβρισκες την ευτυχια:)

Ακριβώς, εκτός αν είχα γεννηθεί τότε, που δεν θα ήξερα τι ήταν το pc, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το διάστημα,ούτε θα με ένοιαζε τι γίνεται στο Αφγανιστάν... χεχε οπότε θα άραζα κάτω απο το δεντράκι μου και θα ευτυχισμένη, έγραφα ποίηση...

Ποιός είπε οτι κάθε γνώση είναι για καλο??
    :PPP
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by PETRAN

Η weird δεν θα ζούσε σε οποιαδήποτε αρχαία εποχή! Εκεί θα ζούσε...

http://screenrant.com/wp-content/upl...ittle-pony.jpg
    Ελα Πετραν, δεν χρειάζεται να αποκαλύπτεις τον fantasy world σου για να μας δείξεις που θα ζούσα...

Senior Member
    Εγω μια εβδομαδα πισω την γυριζα κατσε λιγο να δω τα νουμερα του τζοκερ λολ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by weird
    Originally posted by Alobar
    Σήμερα ζούμε όμως την απόλυτη ξεφτίλα του είδους μας, την ισοπέδωση του απλού και του όμορφου, την ταμπελάρα του \'αλαφροϊσκιωτου\' σε όποιον επιμένει σε δυο αξίες, τους ύπουλους και \'μοντέρνους\' τρόπους εξουδετέρωσης, καθώς και την... \'κοπαδίλα\' σε ό,τι προστάζει η μόδα και η εποχή.
    Δε θέλω να πιστεύω ότι παλιότερα ας πούμε είχανε σαν ιδεώδες και πρότυπο την Στεφανίδου ή θέλανε να μοιάσουνε στην... παγκοσμίου φήμης α(η)δό Βίσση.
    Ναι, είναι άδικο να με κάνει σουβλάκι ο εκάστοτε προύχοντας, αλλά χειρότερο βρίσκω το να ζηλεύω την ξαδέρφη μου που πήρε διακοποδάνειο για να πάει στις Μπαχάμες. Κι ακόμη χειρότερο είναι να \'ζω\' σε μια \'ελεύθερη και δημοκρατική\' κοινωνία που ενώ μου επιτρέπεται να κάνω τη ζωή μου καλύτερη, εν τούτοις βάζω τα δυνατά μου για να γίνεται ολοένα πιο άδικη και εκφοβιστική... \'ένας για όλους κι ο καθένας για την πάρτη του\' να \'ούμε...
    Βασικά ναι, για τις δυνατότητες και τις εμπειρίες που διαθέτουμε, \"ζούμε\" όντως δύσκολες εποχές....
    χωρίς να ξέρω πως θα ένιωθα παλιότερα.
    ... ε ναι μωρέ... κι εγώ που θέλω να την κάνω στη φύση με τα ζωντανά και τα πιπέρια για παρέα, θεωρούμαι μπανάλ, χωρίς σκοπό και αναχρονιστική... είναι που απορρίπτω βλέπεις τον υπέροχο δυτικό μου κόσμο. Κι αν πάθω χολέρα, έ θα την προτιμήσω μιας κι έχω κι έναν καρκίνο για να κάνω συγκρίσεις...
    Αν πάλι πεθυμήσω την υπέροχη γεμάτη ευκαιρίες και... ελευθερία πρότερη ζωή μου, θα πηγαίνω στο μποστάνι με τη Γκούτσι στο χέρι... ε μα ναι... :P ...

Senior Member
    Μια χαρά τα λέει η Γουίρντ. Φυσικά και είμαστε σκλάβοι. Εσύ μπορείς να διαφωνείς όσο θέλεις για το ότι η πλειοψηφία έχει σα μοναδικό όνειρο τα των λίγων, αλλά επίσης μου δίνεις και την εντύπωση ότι αγνοείς λίγο και το τί ακριβώς συμβαίνει γύρω σου. Όταν ακούω για \'υγεία\' παθαίνω και μια ταπηροκρανίαση. Η χολέρα στον τρίτο κόσμο είναι παράδειγμα για να θεωρώ ότι έχουμε καλό σύστημα υγείας στη δυτική μας κοινωνία; Οι άνθρωποι στα ράντζα είναι καλά ας πούμε; Ή μήπως είναι υγιές να παθαίνεις κατάθλιψη από ανεργία και ανέχεια και να χρειάζεσαι... ψυχολόγο ενώ δεν έχεις να φας; Ψυχίατρο για να σου γράφει φάρμακα που δεν έχεις να αγοράσεις;
    Και τί πάει να πει \'δημοκρατία όποια κι αν είναι αυτή\';... αν εσύ θεωρείς δημοκρατία το διαχωρισμό των σκλάβων σε προνομιούχους και μη, είναι δικό σου θέμα...
    Βασικά, η δημοκρατία έχει χάσει το νόημά της για τους πολλούς στις μέρες μας.
    Το βλέπουμε γύρω μας, δίπλα μας.
    Σίγουρα ζούμε περισσότερο, αλλά όχι απαραίτητα καλά και μάλιστα η συντριπτική πλειοψηφία του πλανήτη, όχι.

Απο εκεί και πέρα, μπορεί σε περιόδους με λιγότερη Δημοκρατία, να είχαν περισσότερη ουσιαστική ελευθερία οι άνθρωποι.
    Στα τοπικά τους ζητήματα, σε όσα άμεσα τους αφορούσαν τουλάχιστον.

Ξαναλέω δεν εξυψώνω παλιότερες εποχές μπροστά στην δική μας, αλλά σίγουρα δεν ανυψώνω την δική μας απο πάνω τους με απόλυτο τρόπο.

Senior Member

Α και οι ελλείψεις στα κρεβάτια είναι το ίδιο με πεθαίνω στα 20 από χολέρα χωρίς να δίνει κανείς σημασία. Ε ναι τώρα ευθύνεται για όλα τα δεινά η κοινωνία όλοι είμαστε τα καημένα έρμαια και ανδρείκελα της κοινωνίας και για όλα φταίει αυτή. Και δεν υπάρχουν σκλάβοι είδες κανέναν να του έχουν περάσει κολάρο στην Ελλάδα και να μην έχει ελεύθερη βούληση? Όποια στιγμή θες αν δεν σου αρέσει φεύγεις και πας στο καρακουρούμ δεν σε εμποδίζει κανένας. Με κολάρο θα σε εμπόδιζε!

Senior Member

λολ

Senior Member
    Εχει παντως μια διαφορα το \"επιβιωνω\" απο το \"ζω\" huh?

Senior Member
    Σήμερα ζούμε όμως την απόλυτη ξεφτίλα του είδους μας, την ισοπέδωση του απλού και του όμορφου, την ταμπελάρα του \'αλαφροϊσκιωτου\' σε όποιον επιμένει σε δυο αξίες, τους ύπουλους και \'μοντέρνους\' τρόπους εξουδετέρωσης, καθώς και την... \'κοπαδίλα\' σε ό,τι προστάζει η μόδα και η εποχή.
    Δε θέλω να πιστεύω ότι παλιότερα ας πούμε είχανε σαν ιδεώδες και πρότυπο την Στεφανίδου ή θέλανε να μοιάσουνε στην... παγκοσμίου φήμης α(η)δό Βίσση.
    Ναι, είναι άδικο να με κάνει σουβλάκι ο εκάστοτε προύχοντας, αλλά χειρότερο βρίσκω το να ζηλεύω την ξαδέρφη μου που πήρε διακοποδάνειο για να πάει στις Μπαχάμες. Κι ακόμη χειρότερο είναι να \'ζω\' σε μια \'ελεύθερη και δημοκρατική\' κοινωνία που ενώ μου επιτρέπεται να κάνω τη ζωή μου καλύτερη, εν τούτοις βάζω τα δυνατά μου για να γίνεται ολοένα πιο άδικη και εκφοβιστική... \'ένας για όλους κι ο καθένας για την πάρτη του\' να \'ούμε...
    Βασικά ναι, για τις δυνατότητες και τις εμπειρίες που διαθέτουμε, \"ζούμε\" όντως δύσκολες εποχές....
    χωρίς να ξέρω πως θα ένιωθα παλιότερα.
    ... ε ναι μωρέ... κι εγώ που θέλω να την κάνω στη φύση με τα ζωντανά και τα πιπέρια για παρέα, θεωρούμαι μπανάλ, χωρίς σκοπό και αναχρονιστική... είναι που απορρίπτω βλέπεις τον υπέροχο δυτικό μου κόσμο. Κι αν πάθω χολέρα, έ θα την προτιμήσω μιας κι έχω κι έναν καρκίνο για να κάνω συγκρίσεις...
    Αν πάλι πεθυμήσω την υπέροχη γεμάτη ευκαιρίες και... ελευθερία πρότερη ζωή μου, θα πηγαίνω στο μποστάνι με τη Γκούτσι στο χέρι... ε μα ναι... :P ...
    χαχαχααχα

Στην φύση να την κάνουμε μαζί Αλο, απλά σε λίγο θα ψάχνουμε να την βρούμε...
    χεχε
    Ασε για να μην πιάσουμε το θέμα των αρρωστιών του σύγχρονου πολιτισμού που θερίζουν, είτε είναι σωματικές, είτε ψυχικες...

Ευχομαι ότι καλύτερο για την υγεία σου γλυκιά μου.

Senior Member

Ελα Πετραν, δεν χρειάζεται να αποκαλύπτεις τον fantasy world σου για να μας δείξεις που θα ζούσα...

Διαισθάνομαι \"διαταραχή ξινής προσωπικότητας\"

Senior Member
    Εχει παντως μια διαφορα το \"επιβιωνω\" απο το \"ζω\" huh?
    Ναι καποια διαφημιση ειχε παρει το ματι μου πανω σε αυτο λολ
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Την παραπανω φωτο παντως την θυμαμαι καθε φορα που μου μιλαει ο κοσμος για \"απολιτιστους\" ιθαγενεις. Συνηθιζω να λεω τους λεω για αυτη την περιεργη μανια που εχουν αρκετες φυλες να χωνουν ξυλακια και τρυπες στα μαγουλα στις μυτες και τα χειλια τους και οταν περιγραφω αυτη την εμφανιση βλεπω τους αλλους να παιρνουν μορφασμους αηδιας καθως σκεφτονται \"ο-μι-τζι, τι απολιτιστοι βαρβαροι που ειναι!\" . Μετα ομως πεταω ενα \"το piercing που φοραει η Ρανια διπλα σου τι διαφορα εχει ομως?\".

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast