Προεμηνορυσιακό σύνδρομο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Junior Member
    Χμμμ μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες

Junior Member
    Ναι αλλά είναι λογικο λίγες μέρες πριν την περίοδο να πρήζεται το στήθος ,με το που έρχεται να ξεπρηζεται και τώρα πάλι να πρήζεται;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by HaraL View Post
    Ναι αλλά είναι λογικο λίγες μέρες πριν την περίοδο να πρήζεται το στήθος ,με το που έρχεται να ξεπρηζεται και τώρα πάλι να πρήζεται;;
    Συνήθως έτσι γίνεται.. Δεν το έχεις προσέξει ; Και πόσες μέρες κράτησε η περίοδος ; Γιατί νομίζω δεν το ανέφερες..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Junior Member
    Η περίοδος μου ήρθε την Κυριακή και μέχρι χθες είχα αίμα....σήμερα τίποτα αλλά επανήλθε από χθες το πρήξιμο στο στήθος(δεν το έχω ξαναπάθει...νμζ)

Senior Member
    Η περίοδος μου ήρθε την Κυριακή και μέχρι χθες είχα αίμα....σήμερα τίποτα αλλά επανήλθε από χθες το πρήξιμο στο στήθος(δεν το έχω ξαναπάθει...νμζ)
    Αν κρατήσει πάνω από 3 μέρες να πας σε γιατρό.. Αν και είναι γόνιμες λογικά..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Η περίοδος συνήθως κρατάει 5 μέρες. Φυσικά για κάθε γυναίκα είναι διαφορετικά. Εξαρτάται πόσο διαρκεί η δική σου κάθε φορά. Η περίοδος μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες. Ψυχολογία, στρες κτλ. Όπως και η περίοδος η ίδια μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία.. Εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάτι παράξενο..

Πρέπει να σταματήσω να συναναστρεφομαι με γυναικες..

Senior Member
    Πόσες μέρες σου κρατάει η περίοδος συνήθως; Έχεις σταθερό κύκλο; Μήπως ήσουν ακόμα σε μέρες περιόδου έστω και με απειροελάχστο αίμα;
    Πάντως οκ, μην ανησυχείς πολλά μπορεί να παίζουν ρόλο σε τέτοια. Αν δεις ότι κρατά πολύ βέβαια καλό θα είναι να απευθυνθείς στον γιατρό σου.

Η ψυχολογία τον πρώτο και καλύτερο. Εμένα το προηγούμενο διάστημα είχε να μου ρθει περιόδος 4-5 μήνες, φρίκαρε λίγο ο γιατρός με έβαλε και έκανα ο, τι υπήρχε από εξέταση και τελικά καταλήξαμε σε αυτό που ήξερα από την αρχή. Οτι ήταν απλά ψυχολογικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Η περίοδος συνήθως κρατάει 5 μέρες. Φυσικά για κάθε γυναίκα είναι διαφορετικά. Εξαρτάται πόσο διαρκεί η δική σου κάθε φορά. Η περίοδος μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες. Ψυχολογία, στρες κτλ. Όπως και η περίοδος η ίδια μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία.. Εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάτι παράξενο..

Πρέπει να σου πω πως ναι....καλύτερα να πας για μπάλα με κανά φίλο σου :)

Junior Member
    Γενικά δεν είχα ποτέ σταθερό κύκλο ....απλά η δική μου ανησυχία είναι που επανήλθε το πρήξιμο στο στήθος ενώ βρίσκομαι στην έκτη μέρα περιόδου ,αλλά μου έχει τελειώσει

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Πρέπει να σου πω πως ναι....καλύτερα να πας για μπάλα με κανά φίλο σου :)
    Χάχαχα.. Αφού όλη μέρα για αυτά λέτε.. Εε και εγώ είμαι ακουστικός τύπος.. Χαχα..

ntinti
    Guest
    Καλησπέρα...εμενα στις 19/01 μου ήρθε περίοδος....λίγες μέρες πιο πριν είχα πρήξιμο στο στήθος και στην κοιλιά ... αλλά με το που μου ήρθε η περίοδος το στήθος ξε πρηστηκε .Τωρα βρίσκομαι στην έκτη μέρα της περιόδου ,δεν έχω καθόλου αίμα ,αλλά έχω πάλι πρηξιμο στο στήθος και φαίνονται φλεβες ...γτ συμβαίνει αυτό;;
    Οι φλεβες φαινονται γιατι οπωςλες είναι πρισμένο το στήθος σου οπότε το δέρμα τεντώνει και φαίνονται και οι φλέβες απόλυτα φυσιολογικό.
    Μετά τον κύκλο έρχονται οι γόνιμες μέρες οπότε και πάλι έχουμε συμπτώματα περιόδου .

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post

Αφού δεν βλέπεις και εσύ Γιώργο κάτι παράξενο τι να πούμε και εμείς χαχαχαχ

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Αφού δεν βλέπεις και εσύ Γιώργο κάτι παράξενο τι να πούμε και εμείς χαχαχαχ
    Είπα "πρέπει να σταματήσω να συναναστρεφομαι με γυναικες".. Άρα βλέπω και εγώ κάτι παράξενο..

Junior Member
    Γεια σας και πάλι... Πριν μια βδομάδα μου ήρθε περίοδος και τώρα έχει τελειώσει ...πριν και κατά την διάρκεια της περιόδου είχα πρήξιμο στο στήθος και στην κοιλιά ....μετά το τέλος της περιόδου το στήθος μου ξαναπριστηκε και τώρα πάλι ξεπριστηκε αλλά βλέπω κάποιες φλεβες στη στήθος και από την αριστερή πλευρά πάνε μέχρι τη θηλή ....γτ γίνεται αυτό;

Page 2 of 2 FirstFirst 12