σωμα και εικονα εαυτου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 135
    Senior Member
    Konstantinoss

πολυ ενθαρρυντικο το μυνημα σου

το γυναικειο στηθος εχει το καθενα τη δικη του προσωπικοτητα...

ωραια σκεψη

ναι...... κανονικα αμα ηθελα πολυυυυ αντικειμενικες απαντησεις επρεπε να υπαρχει και φωτο....
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Στη τελική σε όποιον αρέσει, τώρα για τα δικά μας σώματα γυμνά οκ ολοι θα θέλαμε να είμασταν τούμπανοι και με κοιλιακούς αυγοθήκη αλλα τι να κάνουμε, σε κάποιες αρέσει κ η κοιλίτσα.. ( εξίσου κ το χ, ψ στήθος ), πω ρε γαμώτο πάντα ήθελα να γίνω ψυχολόγος :cool:

Senior Member
    Originally posted by Konstantinoss
    Στη τελική σε όποιον αρέσει, τώρα για τα δικά μας σώματα γυμνά οκ ολοι θα θέλαμε να είμασταν τούμπανοι και με κοιλιακούς αυγοθήκη αλλα τι να κάνουμε, σε κάποιες αρέσει κ η κοιλίτσα.. ( εξίσου κ το χ, ψ στήθος ), πω ρε γαμώτο πάντα ήθελα να γίνω ψυχολόγος :cool:

ο ντοκτορ μιλησε!

σωστα ολοι θα θελαμε για τον εαυτο μας το τελειο!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Banned
    καταρχην κωσταντινε respect για το ζευγαρι με την κοπελα γαιτι και η δικη μ μανα αφαιρεση εχει κανει.να απαντησω στην κοπελα σαν γυναικα και εγω..συμφωνω οτι ο καθε αντρας ειδικα αμα ειναι ερωτευμενος δεν κοιταει τοσοοο την λεπτομερεια φυσικα αν σε χαλαει τοοοσο πολυ κανεις ακτι..αλλα ψαξε γαιτι σε ενοχλει τοσο πολυ και μιλα με τον φιλο σου για αυτο..εγω παλι εχω το αλλο εχω κανονικο προς μεγαλο νουμερο και ειμαι μικρη ακομα και λεω οτι στα 50 επειδη ειναι βαρυ ειναι που ναι αγελαδε θα το ψαχνω λολ!προβληματα και εγω το θυμηθηκα!

Senior Member
    Originally posted by sunset

εχω κανονικο προς μεγαλο νουμερο και ειμαι μικρη ακομα και λεω οτι στα 50 επειδη ειναι βαρυ ειναι που ναι αγελαδε θα το ψαχνω λολ!προβληματα και εγω το θυμηθηκα!
    Μη σε απασχολεί για μετά, το τηλ σου είπαμε?? :P

Senior Member
    sunset

δεν ειναι λεπτομερεια

ειναι αρκετα ορατο ως μη καλη για μενα εικονα

ωστοσο δεν με προβληματιζει φοβερα ωστε να βαλω νυστερι

πιστευω οτι περισσοτερη ειναι η σχετικη ανασφαλεια που πολυ επιθυμω να ξεπεραστει και εχει ηδη σχεδον εξαφανιστει σε σχεση με το παρελθον με τη βοηθεια πολλων παραγοντων

απλα ηθελα πολυ να το συζητησω

να δω τη γνωμη ανθρωπων

λογω πολλων προτυπων αλλων τηλεορασης κτ.λ. σιγουρα πολλοι ανθρωποι προβληματιζονται με την εικονα του σωματος τους. το πιστευω αυτο.

Senior Member
    Originally posted by sunset

εχω κανονικο προς μεγαλο νουμερο και ειμαι μικρη ακομα και λεω οτι στα 50 επειδη ειναι βαρυ ειναι που ναι αγελαδε θα το ψαχνω λολ!προβληματα και εγω το θυμηθηκα!
    Μη σε απασχολεί για μετά, το τηλ σου είπαμε?? :P

τετοια βλεπω και ενθαρρυνομαι η γυναικα!

Senior Member
    Εμενα μου αρεσει οπως και να ειναι παντως , χωρις να υπονοω οτι δεν εχω συγκεκριμενα γουστα.

Για εμενα τουλαχιστον το καθε στηθος εχει την δικια του \"μαγεια\" και ... προσωπικοτητα , και αυτο ειναι που μου αρεσει περισσοτερο και οχι τοσο αν ειναι μικρο,μεγαλο,ελειπτικο,torpedo κτλ κτλ

Την δουλεια του να κανει και ολα καλα ;)

.
    Στειλε καμια φωτο!
    (χαχ ασφαλως και αστειευομαι ;p )

Senior Member
    Χουμορ, χούμορ, εμεις νάμαστε καλα και απ\'όλα εχει ο μπαξες για όλους!

Senior Member
    Thanks Boltseed

Senior Member
    Χουμορ, χούμορ, εμεις νάμαστε καλα και απ\'όλα εχει ο μπαξες για όλους!
    χμ...καλαααα

Senior Member
    αμαν, τωρα βλεπω οτι το ποστ μου ειναι σχεδον απαντηση καρμπον απο το ποστ του Κωσταντινου της προηγουμενης σελιδας! Το περιεργο ειναι οτι δε διαβασα ολη την πισω σελιδα ομως!!

Μυστηρια πραγματα! wtf.

Senior Member
    ισως εχετε ομοιες αποψεις για τον κοσμο που μας περιβαλλει ;)

Senior Member
    Originally posted by researcher
    ισως εχετε ομοιες αποψεις για τον κοσμο που μας περιβαλλει ;)
    διόρθωση, περι χαριτωμένων διαφόρων σχημάτων ζουμερών γαλακτοσακιδίων με απώτερο σκοπό μόνο μα μόνο τη θρέψη βρεφών!

Banned
    που πηγε το γυμνο στηθος?

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast