σωμα και εικονα εαυτου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 135
    Senior Member
    Ε μπορεί να σε επηρεάζει στο σημείο που απλά όντως δεν είναι καλό και θα ήθελες να είναι κάπως καλύτερο. Δεν πάει να πει ότι αν δεν του αρέσει κάποιου ένα σημείο του σωματος του είναι και ψυχοπαθολογικό η έστω ότι αυτός έχει κάποιο πρόβλημα αυτο-εκτίμησης. Δεν έχουν απαραίτητα \"κάποιο θεματάκι\" όλοι αυτοί που πανε για κάποια πλαστική επέμβαση. Αλλά φυσικά η αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να ξεφύγει και να γίνει υπερβολικά μη-ρεαλιστική και τότε μπορεί να φτάσει κάποιος και σε ακραία πράγματα όπως δυσμορφική διαταραχή η ανορεξία. Γενικά μπορεί να αρχίζει να θεωρείται πρόβλημα από την στιγμή που αυτό το πράγμα αρχίζει και επηρεάζει σημαντικά την ζωή κάποιου.

Ναι καταλαβαινω που το πας πετραν...εγω πχ εχω πολυ σεξ-απηλ και οταν βγαινω εξω μου την πεφτουν ολες οι γυναικες και δεν βρισκω ησυχια.
    Σκεφτομαι νυστερι αλλα φοβαμαι...προς το παρον σταματησα να βαζω axe.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    εξερευνήτρια,
    σε καταλαβαίνω απόλυτα..
    Βεβαια εσυ εχεις αποκλείσει το νυστερι..εγω πάλι οχι.
    Μαλιστα επικοινωνησα με εναν πλαστικό χειρουργό,και μου ζητησε φωτο!!!!!
    Πλακα πλακα κατι ηξεραν τα παλικάρια παραπάνω!!!:)))))

Senior Member
    Originally posted by Αφωτεινή

Φχαριστω! :P

Senior Member
    Αυτο σημαινει οτι εχουμε ελπιδες ετσι ακομα?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Ε μπορεί να σε επηρεάζει στο σημείο που απλά όντως δεν είναι καλό και θα ήθελες να είναι κάπως καλύτερο. Δεν πάει να πει ότι αν δεν του αρέσει κάποιου ένα σημείο του σωματος του είναι και ψυχοπαθολογικό η έστω ότι αυτός έχει κάποιο πρόβλημα αυτο-εκτίμησης. Δεν έχουν απαραίτητα \"κάποιο θεματάκι\" όλοι αυτοί που πανε για κάποια πλαστική επέμβαση. Αλλά φυσικά η αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να ξεφύγει και να γίνει υπερβολικά μη-ρεαλιστική και τότε μπορεί να φτάσει κάποιος και σε ακραία πράγματα όπως δυσμορφική διαταραχή η ανορεξία. Γενικά μπορεί να αρχίζει να θεωρείται πρόβλημα από την στιγμή που αυτό το πράγμα αρχίζει και επηρεάζει σημαντικά την ζωή κάποιου.

Ναι καταλαβαινω που το πας πετραν...εγω πχ εχω πολυ σεξ-απηλ και οταν βγαινω εξω μου την πεφτουν ολες οι γυναικες και δεν βρισκω ησυχια.
    Σκεφτομαι νυστερι αλλα φοβαμαι...προς το παρον σταματησα να βαζω axe.

http://theinspirationroom.com/daily/...-man-snack.jpg

Senior Member
    χιχιχιχι..απο την Ρις εξαρταται..
    με κανετε να γελαω,ειχα και δυσκολη μερα σημερα..:D

Senior Member
    χαχα ακριβως πετραν με επιασες...ελπιζω να μην εχω μονο αυτο το χαμογελο λολ

Senior Member
    εγω μπορω να πω οτι τρομαξα επειδη με το που φορτωσε η σελιδα εμφανιστηκε αμεσως η φωτο του σοκολατανθρωπου,φατσα καρτα μπροστα μου!

ααα! θα μου το πληρωσετε αυτο!!

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    εγω μπορω να πω οτι τρομαξα επειδη με το που φορτωσε η σελιδα εμφανιστηκε αμεσως η φωτο του σοκολατανθρωπου,φατσα καρτα μπροστα μου!

ααα! θα μου το πληρωσετε αυτο!!

http://farm4.static.flickr.com/3331/...35a1d71462.jpg

Senior Member
    Ειπα να βάλω κ γω τη δική μου πινελιά!

Πέρα απο τη πλάκα πάντως όντως με τα πρότυπα που μας πασσάρουν απο μικρούς πλέον το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η εξωτερική μας εμφάνιση, σε βαθμό μάλιστα που κομπλεξαριζόμαστε με το παραμικρό, απο βύζους άπειρους, απο σωστούς ανθρώπους τί γίνετε?? Έτσι θέλω να σκέφτομαι και να προσπαθώ να τραβήξω το βλέμμα μου απο τα zeppelin της κυρίας! :D:D:D

Senior Member
    \"Ωραία βυζγιάα\".Πάλι κολλημένη με το γάμος αλά ελληνικά η καμμένη,λολ.
    Ρις μου,δεν υπάρχει-και δεν το λέω εγώ,επιστήμονες το λένε-η απόλυτη συμμετρικότητα στα δύο στήθη μιας γυναίκας.Πάντα το ένα είναι μεγαλύτερο από το άλλο.Αλλά εάν αυτό σου δημιουργεί θέμα,φτιάξτο,δίχως καμία ενοχή.Αν βέβαια το ψάξεις και δεις πως όντως υπάρχει πρόβλημα και δεν είναι καθαρά ψυχολογικό.Κάποιες φορές βρίσκουμε πάνω μας ένα στοιχείο,ένα κομμάτι του σώματός μας που πάνω σ\'αυτό το καημένο βγάζουμε τα απωθημένα μας.Για άλλη είναι τα βυζιά,για άλλη τα χείλια,για άλλη η μύτη.Όμως αν τη διαφορά στα δύο σου στήθη τη βλέπεις μόνο εσύ,αυτό είναι ένα καλό δείγμα πως δεν υπάρχει πρόβλημα.Μπορείς,όταν πας στον γυναικολόγο σου,καθώς ένας καλός γυναικολόγος πάντα εξετάζει και το στήθος της γυναίκας,πάνω στην εξέταση,μάλαξη να τον ρωτήσεις αν παρατηρεί καμία ανομοιομορφία.
    Αν όχι,χαλάρωσε,αγάπησε τα βυζάκια σου,τρίφτα με κρεμούλες μυρωδάτες και ξέρεις ε,μπορείς να βάφεις και τις ρώγες,λολ,αυτό δεν το έχω δοκιμάσει,το έχω διαβάσει,υπάρχουν κάτι κρέμες με χρώμα και γεύση,πχ θηλή με σοκολάτα,ή ρωγούλα με φράουλα,ποιος άντρας δεν θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι τέτοιο;(απάντηση,ένας νορμάλ,χαχααααα).Γενικά,παί ξε με το φόβο σου λιγάκι,δοκίμασέ τον και πειραματίσου μήπως με διάφορους τρόπους προσεγγίσεις το στήθος σου με άλλο τρόπο,το χαρείς δίχως να το ζυγίζεις και μετράς(ή το προσεγγίσει το αγόρι σου,ακόμη καλύτερα,λολ):P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Βασικά πρέπει να αποδεχτούμε πως όλοι έχουμε τα θετικά και αρνητικά μας εξάλλου είναι κανεις τέλειος? Αλλοι υπερτερούν εξωτερικά αλλα ειναι κουνουπίδια απο μέσα αλλοι το ανίθετο αλλοι έχουν πέος μύγας κ αλλη σωλήνες F8 όπως πολυ πετυχημένα χαρακτήρισαν τον παρτενέρ της Τζούλια φαντάσου εναν πολύ ωραίο άντρα να έχει πολυ μικρό μόριο εκει να μιλήσουμε για ψυχολογικά αλλα όχι και για ενα ασσύμετρο στήθακι μη το δίνεις σημασία κ προσπάθησε να το αγαπήσεις είπαμε κάθε στήθος εχει δική του προσωπικότητα..

Με επιασε γλωσσοδοιάρροια πρωι πρωι..

Senior Member
    Εμενα παντως μπορω να πω οτι σταματησαν να με τραβανε μονο οι μεγαλοι αεροσακοι οταν προς στο τελος του λυκειου ανακαλυψα οτι τα βυζια δεν ειναι το πιο σημαντικο πραγμα πανω σε μια γυναικα :d (ή ειναι? :p)

Ασχετο, αλλα ολοι στο σχολειο μας δεν ειχαμε μια συμμαθητρια που τα boobies της ηταν 4-5 φορες μεγαλυτερα απο το μυαλο της και ετσι η καημενουλα δε μπορουσε να κανει σχεδον ποτε συζητηση με αγορι μετωπο με μετωπο,ματι με ματι , μιας και τα ματια του δευτερου τα τραβαγε η βαρυτητα προς τα κατω...?

Senior Member
    παντως πραγματικα ευχαριστω!

με κανατε και γελασα με την ψυχη μου!

Αφωτεινη γιατι σκεφτεσαι το νιστερι? δεν ειναι ανατριχιατικο να υποστεις ολοκληρη ναρκωση και εγχειρηση για ενα τετοιο πραγμα?

ολα τα παλικαρια του φορουμ παντως δεν εχουν αυτη την αποψη του νιστεριου...

και γυναικες του φορουμ επισης...

τωρα ξερετε τι σκεφτομαι

αν υπηρχε νυστερι που να μετατρεπει το σωμα απο αγυμναστο και πλαδαρο σε καλογυμνασμενο και σφιχτο θα πηγαιναν ολοι για εγχειρηση?

μπορει ε?

γιατι σκεφτομαι πως οσο αντισεξι μπορει να ειναι ενα μη καλοστεκουμενο στηθος τοσο μπορει να ειναι και μια αλλου ειδους ατελεια...οπως ειπαμε και πιο πανω

οσο για μενα παντως μαλλον εχω υπερεπενδυσει σε αυτη μου την ατελεια.μαλλον.

ναι το εχω κοιταξει το θεμα σε γυναικολογο ο οποιος διαβεβαιωσε πως ολα βαινουν καλως. η μονη παρεμβαση ειπε θα ηταν εαν ηθελα αισθητικη βελτιωση και τιποτις αλλο.
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Banned
    τι το πολυψαχνεις και εσυ?
    αφου σε χαλαει τοσο, δες ποσο κοστιζει, αν ειναι εντελως ακινδυνο και αν ολα ειναι υπερ σου καντο και ληγει το προβλημα.
    Εγω βεβαια ειμαι υπερ της φυσικοτητας, αλλα αυτο ειμαι εγω.
    Τον αλλο που τον τρωει, πιστευω οτι ωφειλει να κανει κατι για αυτο.

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast