Results 76 to 90 of 135
Thread: σωμα και εικονα εαυτου
-
09-04-2010, 18:25 #76
Originally posted by researcher
εγω παντως και το ενα το αγγλικο μου
και το αλλο που γαλοισπανοφερνει
θα τα κρατησω ως εχουν
ετσι οπως παει η κυβερνηση μπορει να βαλει φορο και στα μεγαλα βυζια!!!!!
οποτε δε με συμφερει απο καθε αποψη....
ένας άνθρωπος μπορεί τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του,
να τα αντιμετωπίσει είτε ως κουσούρια,
είτε ως ατού...
Εσύ και μόνον εσύ επιλέγεις :))Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 09-04-2010, 18:46 #77
αφου επελεξε και ειπε οτι ειναι κουσουρια....
09-04-2010, 18:49 #78
Originally posted by krino
αφου επελεξε και ειπε οτι ειναι κουσουρια....Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-04-2010, 18:51 #79
ααααααα μαστα.....
οκ αυριο ξημερωνει μια αλλη μερα.....
:P
09-04-2010, 18:54 #80
ολα τα παλικαρια του φορουμ παντως δεν εχουν αυτη την αποψη του νιστεριου...
και γυναικες του φορουμ επισης...
τωρα ξερετε τι σκεφτομαι
αν υπηρχε νυστερι που να μετατρεπει το σωμα απο αγυμναστο και πλαδαρο σε καλογυμνασμενο και σφιχτο θα πηγαιναν ολοι για εγχειρηση?
μπορει ε?
Κ ποσο βαρος εχει η γνωμη των άλλων αναφορικα με την δικη σου.
Σε οτι αφορα το θεμα της γυμναστικης κ της προσπαθειας, συγκριτικα με την πλαστικη, προσωπικα θα διαλεγα την πλαστικη. Δεν θελω να προσπαθω συνεχως κ αδιαλλειπτως. Για τους αλλους δεν ξερω. Παρολα αυτα και η γυμναστικη κ η προσπαθεια, δινουν ευεξια (τουλαχιστον η προσπαθεια στην γυμναστικη, περα απο τον ιδρωτα...:))πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
09-04-2010, 19:53 #81
sofia
σιγουρα η δικη μου γνωμη εχει σημσια
αλλα με βοηθα πολυ να την επεξεργαζομαι με ανθρωπους που μπορουν να πουν ελευθερα για το πως νιωθoν η τι σκεφτονται ως προς αυτο που με προβληματιζει
ε?Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
09-04-2010, 19:56 #82
Originally posted by weird
θα τα κρατησω ως εχουν
είτε ως ατού...
Εσύ και μόνον εσύ επιλέγεις :))
καλα βρε weird εσυ θα θεωρουσες ολο το παραπανω ατου?
μα δεν ειναι σου λεω....μην επιμενεις....;))
σου το λεω χαριτολογωντας
νομιζω καταλαβαινω τι εννοεις !Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
09-04-2010, 19:59 #83
Originally posted by DissolvedGirl
Αγαπημένη μου researcher
αν έχω καταλάβει κάτι από όσες εμπειρίες έχω μέχρι στιγμής, είναι ότι δείχνεις όπως και ο,τι αισθάνεσαι. Τέλεια στήθη υπάρχουν ελάχιστα, και τα περισσότερα μονο στις ταινίες ειδικού περιεχομενου. Το κάθε σώμα έχει τα δυνατά του σημεία και τα μικρά του ελαττώματα, αλλα εκτος του ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική, είναι οι διαφορες που έχουμε που μάλλον μας κάνουν ξεχωριστούς και περισσότερο ελκυστικούς στα ματια αυτού που πραγματικά είναι ερωτευμένος μαζί μας. Είμαι σίγουρη ότι ο άνθρωπος που επέλεξες και σε επέλεξε για ζευγάρι του το έκανε για πολύ περισσοτερους και βαθύτερους λόγους από το στήθος σου και, ακόμα περισσότερο, το τι πιστεύεις εσύ για το στήθος σου.
χαρηκα με το μυνημα σου
και που με ειπες αγαπημενη μουΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
09-04-2010, 20:12 #84
Originally posted by weird
θα τα κρατησω ως εχουν
είτε ως ατού...
Εσύ και μόνον εσύ επιλέγεις :))
καλα βρε weird εσυ θα θεωρουσες ολο το παραπανω ατου?
μα δεν ειναι σου λεω....μην επιμενεις....;))
σου το λεω χαριτολογωντας
νομιζω καταλαβαινω τι εννοεις !
ποτέ μη λες ποτέ. σχετικά με αυτό που λέει η weird,
ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link! ;)
http://rightfooted.com/
09-04-2010, 20:44 #85
lucifer
πολυ ομορφο
κατι τετοια θυμιζουν σε μενα πως αλλο τα κολληματα και αλλο τα προβληματα!
και ειναι ωραιο να το θυμαμαι αυτο!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
09-04-2010, 22:07 #86
Οφείλω να ομολογήσω ότι έχω (στο μακρυνο ανωριμο παρελθον μου) κάνει αξιολόγηση: \"τα καλυτερα βυζια\" και σαφώς υπάρχουν νικήτριες και ηττημένες. Από Β μέχρι Ε.
Και η μέση κατάσταση [όχι το παλεύω ανάμεσα τους, αν κι αυτό έχει το κάτι της του εκτος του οτι οι τροποι αξιοποιησης ειναι ατελειωτοι, αλλα ούτε και το \"ωραία δείγματα\", αν κι αυτό έχει την καυλα του] του πλούσιου σφρυγιλού στήθους, στην αξιολόγηση αυτή, wins with the hands down (ή μαλλον up).
Ναι, ιδίως δύο παραδείγματα μου έρχονται στο μυαλο.
<γουρουνιαση mode>
Το να πιάνεις δύο καλοσχηματισμενα πλούσια σφηχτά στήθη είναι καύλα, τελεία και παύλα.
Να είναι πλούσια αλλά εμ,όχι σφρηγιλα (και σε νεαρη ηλικια - παραξενο) δεν ειναι ο,τι καλύτερο αλλα σε καμια,καμια περιπτωση kill bill κατασταση.
Και η ασυμμετρία, λολ στη μία τετοια περίπτωση, τότε αυτή αναφέρθηκε εκ προιμίου εν είδη pre-emptive strike κι η αληθεια ειναι οτι αν δεν μου το ελεγε μπορει και να μην το ειχα παρει χαμπαρι.
Αλλά,το θέμα είναι ένα.
Γκαβλιζουάρ ή ντεγκαβλέ;
Αυτό είναι. Και εκει οφείλω να πω πως ακόμα και τα παραπεταμεεενα (σα σκουπιδι στη γωνια) μικρα στηθη, στην εν συνολω κοπελα (οποτε κι αυτα μαζι) δεν αφαιρεσαν σε τιποτα απο την καυλα.
Με λιγα λογια, ναι τα καλοσχηματισμενα πλουσια στητα βυζια ειναι definite plus αλλά σε καμία περίπτωση δεν τελειωνει ή αρχιζει εκεί το εν θεματι ζητημα.
Είναι τι σου βγαζει η κοπέλα,στο συνολο της.
Having said aaall that, η ιδεα της εγχειρησης με φρικαρει, δεν μπορω να προσφερω εμπειριες γιατι δεν μου εχει τυχει, αλλα σαν ιδεα ειναι απωθητικη. σε μενα τουλαχιστον ως αποδεκτη.
09-04-2010, 22:53 #87
alex troi,
μπερδευτηκα,
θες να βγαλεις και εσυ βυζια?
οχι οτι δεν γινεται βεβαια αλλα.....
09-04-2010, 22:54 #88
λολ το περιμενα το σχολιο!
09-04-2010, 23:10 #89
... ρε Φωτεινή;... να υποθέσω κάτι που παραπέμπει στο σχήμα της \'γαλλικής\' μύτης;... δηλαδή ρε συ, η μύτη μου και το βυζί σου έχουνε το ίδιο σχήμα ρε;... :P ... κατάσταση \'σλάλομ\' κι έτσι;... τόσα λεφτά έδωσα καλέ, μην είσαι χαζή και το αλλάξεις...
... Αλέξανδρε;... ευτυχώς που \'τά \'σωσες\' τα... παραπεταμένα τα μικρά... προς στιγμήν νόμιζα ότι θα μιλήσεις για τον λουστράκο ή το κοριτσάκι με τα σπίρτα... :P ...
:P
09-04-2010, 23:30 #90
οχι ρε αλεξ, μην χαλιεσαι, ολα μεσα στη ζωη ειναι.....
;)
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία