σωμα και εικονα εαυτου - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 135
    Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Να σας πω την αληθεια...εδω εμαθα πρωτη φορα οτι τα γυναικεια στηθη δεν εχουν το ιδιο μεγεθος πολλες φορες , μπα οσο ζεις μαθαινεις.
    γενικά στο ανθρώπινο σώμα υπάρχει ανισότητα. οι πατούσες δεν είναι απόλυτα ίσες, στο πρόσωπο επίσης υπάρχουν διαφορές, στα γεννητικά όργανα του άνδρα υπάρχει ανισότητα, στο στήθος κτλ κτλ

Senior Member
    .εδω εμαθα πρωτη φορα οτι τα γυναικεια στηθη δεν εχουν το ιδιο μεγεθος πολλες φορες , μπα οσο ζεις μαθαινεις.
    [Εvil keep_walking on] Σεναριο καποια που δεν χωνευεις: Ξερεις μου φαινεται οτι το αριστερο σου στηθος εχει διαφορετικο μεγεθος απο το δεξι [evil keep_walking off]

λολ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    ναι ρε παιδιμ,
    αυτη η πτανα η ζωη, ειναι γεματη ανισοτητες.....

:)

Senior Member
    .εδω εμαθα πρωτη φορα οτι τα γυναικεια στηθη δεν εχουν το ιδιο μεγεθος πολλες φορες , μπα οσο ζεις μαθαινεις.
    [Εvil keep_walking on] Σεναριο καποια που δεν χωνευεις: Ξερεις μου φαινεται οτι το αριστερο σου στηθος εχει διαφορετικο μεγεθος απο το δεξι [evil keep_walking off]

λολ.
    evil keep

δεν εχουν οι γυναικες γενικα κανενα κολημα με τη συγκεκριμενη διαφορα

εγω εχω

οποτε δεν παιζει να προσβληθει

ισως προσβληθει που εξεταζεις εξωνυχιστικα τα στηθη της οποιας της το πεις....
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    [evil keep on] χμμμ και με τι εχουν κολλημα γενικα το μεγαλυτερο ποσοστο του γυναικειου πληθυσμου....πρεπει να εχουν καποιο αδυνατο σημειο [evil keep off]

Αποροφω την γνωση σαν...σφουγγαρι λολ θελω να μαθαινω:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    [evil keep on] χμμμ και με τι εχουν κολλημα γενικα το μεγαλυτερο ποσοστο του γυναικειου πληθυσμου....πρεπει να εχουν καποιο αδυνατο σημειο [evil keep off]

Αποροφω την γνωση σαν...σφουγγαρι λολ θελω να μαθαινω:P

ισως αντρες και γυναικες θα ειχαν κολλημα με την οποια προσβλητικη προδιαθεση για οποιαδηποτε αδυνατο η ακομα και δυνατο τους σημειο

το να προσβαλλεις δεν ειναι καθολου σεξυ

αλλα αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη

απο την αλλη υπαρχει και ο μαζοχισμος

οποτε εκει ο καθενας φτιαχνεται με το αρνητικο ισως...
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Πλακα κανω... i know that staff.

Senior Member
    Πλακα κανω... i know that staff.

καλαααα :)

Senior Member
    Originally posted by Alobar
    ... εγώ χιουμοράκι έκανα και δεν έχω καμιά απαίτηση να αρέσει κι από πάνω. Ειλικρινά δε κατάλαβα τί εννοείς αλλά και τί έγινε που δε κατάλαβα έ;...

:)
    Alobar δεν ήταν εναντίον σου ρε συ!!
    Δεν πειράζει αν δεν κατάλαβες.
    Δε βλέπεις τρελούς που μονολογούνε στο δρόμο;
    Ε κάπως ετσι ;)

Senior Member
    ... ρε άσε τις λαμογιές και πε τί εννοούσες!... :P ... θέλω μετάφραση του ποιητή παρακαλώ γιατί θέλω να καταλάβω... :P ... για να μη χαλάω και το θρεντ, πολύ καλά έκανες Ρις και το συζητάς αφού έχεις ήδη βοηθηθεί. Και για να κάνω λίγο χιούμορε, \'δε ξέρω - δεν απαντώ\'... είμαι άβυζη ευθυνών...

:P

Senior Member
    Σπιρτο = πολυ εξυπνη κοπελα
    Σπιρτο = πολυ πολυ ερωτικη

τουτεστιν πυρκαγιες, αλλα λυσσαλεες ητοι τεραστιες, διψασμενες κι ανεξελεγκτες

καλα μεχρι εδω?

Senior Member
    ... άρχισα να καταλαβαίνω νομίζω...

(... πήραν τα στήθια μου φωτιάααααα... πυρκαγιάαααααααααααα!!!...)

:D :D :D

Senior Member
    καλα βρηκα αυτο το sιte

και μου φανηκε καταπληκτικο για την περιπτωση μου!

ειδα πολλουουους ανθρωπους να μοιραζονται τον ιδιο προβληματισμο με μενα και χαρηκα τοσο πολυ

ειδα επιτελους και εικονες οχι πειραγμενου αλλα νορμαλ στηθους

και μια καλη ιδεολογικη αποψη περι στηθους

θα ηθελα να το μοιραστω και αυτο μαζι σας

μαζι με εσας που τοσο πολυ με βοηθησατε στον προβληματισμο μου και σας ευχαριστω απο στηθους...απο καρδιας!

http://www.007b.com/breast_gallery.php

Junior Member
    Πάντως, μια γνώστη μου που όντως η κοπέλα δεν είχε καθόλου στήθος, και αυτό την ενοχλούσε από μικρή πήγε και έβαλε, ένα φυσιολογικό μέγεθος, ανάλογα πάντα με το σωματότυπό της και όλα καλά!

Βέβαια, μετά της άρεσε η ιδέα και την ενοχλούσε μετά και ο πωπώς της..ευτυχώς ακόμα δεν έχει κάνει κάτι για αυτό και δεν το βλέπω να κάνει.

Θέλω να πώ, πως αν κάτι σε ενοχλεί τοοοσο πολύ και υπάρχει πλέον στις μέρες μας τρόπος να το αντιμετωπίσεις,γιατί όχι? Εγώ πάλι δεν αντέχω με τίποτα την μυρωδιά των νοσοκομείων,οπότε και μένω με αυτά που έχω, και σε όποιον αρέσουμε..για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!χουχου (όχι πως το κάνεις για τους άλλους! αυτό έλειπε!).

Banned
    Δεν ξέρω γιατί, αλλά θυμήθηκα αυτό...χαχα

http://files.myopera.com/magic_mania...1weekinUSA.jpg

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast