Results 31 to 45 of 135
Thread: σωμα και εικονα εαυτου
-
08-04-2010, 17:56 #31
εβαλε μπλουζα απο πανω τωρα. δε προλαβες.
- 08-04-2010, 17:59 #32
Btw ποιο αντιαισθητικό πράγμα απο το στήθος με σιλικόνη δεν υπάρχει.. προσωπική άποψη, γιαυτο δώστε τα απλόχερα να τα χαρεί ο αντρικός πλυθυσμος πρίν περάσουν τα χρόνια!
08-04-2010, 17:59 #33
εμ ειδες??
βλεπεις ποτε δεν τρεχω....
08-04-2010, 17:59 #34
στο σεξ ο φίλος σου δείχνει να απολαμβάνει το στήθος σου? ή το αποφεύγει? αυτός είναι ένας καλός τρόπος να καταλάβεις αν πραγματικά του αρέσει και τον διαγείρει.
από την άλλη και τέλειο να μην είναι το στήθος σου, σιγά το πράγμα.
08-04-2010, 19:57 #35
Σωμα και εικονα εαυτου?
Σοβαροτης μηδεν:P[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-04-2010, 22:46 #36
ειπα να σοβαρεψω λιγο τον τιτλο
εβαλα και μια μπλουζιτσα...
εχω βοηθηθει πολυ σε αυτο που ηθελα με τις απαντησεις
ασφαλως και αλλες ειναι καλοδεχουμενες
claire η απαντηση ειναι ναι σε αυτο που με ρωτας και με το παραπανω...και με εχει ανακουφισει πολυ αυτο και μου αρεσει
ωστοσο καθε φορα αναδυονται δικα μου ερωτηματα πανω σε αυτο το θεμα και ειναι λιγο εν το βαθει ενοχλητικο και θα ηθελα να λυθει ετσι με αυτον τον τροπο
ζητωντας αντικειμενικες θεσεις αποψεις και συναισθηματα ως προς την εικονα ενος γυναικειου στηθους που δεν συναδει με τα προτυπα που εγω εχω στο μυαλο μου και εγω προσωπικα ενοχλουμαι που ενοχλουμαι γι αυτο
πολυ μου αρεσε που εμαθα καποιες αντιδρασεις ανθρωπων σε αυτο το ζητημαΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
08-04-2010, 22:53 #37
τωρα το ειδα αυτο
ταιριαζει στην περιπτωση....
http://xazovioles.blogspot.com/2007/11/blog-post_06.htmlΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
08-04-2010, 23:10 #38
Αγαπημένη μου researcher
αν έχω καταλάβει κάτι από όσες εμπειρίες έχω μέχρι στιγμής, είναι ότι δείχνεις όπως και ο,τι αισθάνεσαι. Τέλεια στήθη υπάρχουν ελάχιστα, και τα περισσότερα μονο στις ταινίες ειδικού περιεχομενου. Το κάθε σώμα έχει τα δυνατά του σημεία και τα μικρά του ελαττώματα, αλλα εκτος του ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική, είναι οι διαφορες που έχουμε που μάλλον μας κάνουν ξεχωριστούς και περισσότερο ελκυστικούς στα ματια αυτού που πραγματικά είναι ερωτευμένος μαζί μας. Είμαι σίγουρη ότι ο άνθρωπος που επέλεξες και σε επέλεξε για ζευγάρι του το έκανε για πολύ περισσοτερους και βαθύτερους λόγους από το στήθος σου και, ακόμα περισσότερο, το τι πιστεύεις εσύ για το στήθος σου.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
08-04-2010, 23:25 #39
Οταν η tv και τα περιοδικα ειναι γεματα με ΜΗ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ανθρωπους σε θεμα εμφανισης που μας τους πλασαρουν ως κανονικους ανθρωπους της διπλανης πορτας , τοτε ειναι και λιγακι φυσικο να αρχισουμε να κοιταζομαστε λιγο στο καθρεφτη , να δουμε αμα περισσευει λιγο παχακι απο εκει,αν εχουμε λιγο πιο ανοιχτο χρωμα δερματος κτλ κτλ
http://www.shoot-me-now.com/images/fail.jpg
;d
08-04-2010, 23:32 #40
Η Claire Smedley ομολογεί ότι το γιγαντιαίο στήθος της,παραλίγο να σκοτώσει τον εραστή της κατά τη διάρκεια του σεξ!
\" Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του σεξ πανικοβλήθηκα όταν συνειδητοποίησα ότι ο άνθρωπός μου δεν ανέπνεε\"! δήλωσε η πληθωρική Claire στην Βρετανική εφημερίδα News of the World.
H 27χρονη που θεωρείται η γυναίκα με το δεύτερο, μεγαλύτερο στήθος στη Βρετανία, έδωσε συνέντευξη, εξιστορώντας την περιπέτεια της!
\"Όταν κατάλαβα ότι ο Steven δεν αναπνέει, άρχισα να φωνάζω και κάλεσα αμέσως ασθενοφόρο! Ευτυχώς μέχρι να έλθει... συνήλθε\"!
O Steven βέβαια μπορεί να επιβίωσε από το ...τεράστιο βάρος και την ασφυξία αλλά χώρισε την Claire πριν 3 μήνες!
Οι πληροφορίες ότι τα στήθη της 27χρονης ζυγίζουν 6,3 κιλά κρίνονται ως ανεπιβεβαίωτες!
.
αμαν!
09-04-2010, 00:01 #41
Originally posted by researcher
claire η απαντηση ειναι ναι σε αυτο που με ρωτας και με το παραπανω...και με εχει ανακουφισει πολυ αυτο και μου αρεσει
ωστοσο καθε φορα αναδυονται δικα μου ερωτηματα πανω σε αυτο το θεμα και ειναι λιγο εν το βαθει ενοχλητικο και θα ηθελα να λυθει ετσι με αυτον τον τροπο
ζητωντας αντικειμενικες θεσεις αποψεις και συναισθηματα ως προς την εικονα ενος γυναικειου στηθους που δεν συναδει με τα προτυπα που εγω εχω στο μυαλο μου και εγω προσωπικα ενοχλουμαι που ενοχλουμαι γι αυτο
πολυ μου αρεσε που εμαθα καποιες αντιδρασεις ανθρωπων σε αυτο το ζητημα
οι όποιες ατέλειες μπορεί να είναι και γοητευτικές.
Αρκεί να είναι συμφιλιωμένος αυτός που τις έχει,
μαζί τους.
Νομίζω όμως, οτι το θέμα σου,
είναι όντως, το πώς επηρεάζει η αίσθησή σου για το σώμα σου την αυτοεικόνα σου.
Καμία φορά, μέσα στην σχέση με το σώμα μας, φωλιάζουν βαθύτερα θέματα που έχουμε με τον εαυτό μας.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-04-2010, 00:06 #42
Originally posted by weird
μαζί τους.
Καμία φορά, μέσα στην σχέση με το σώμα μας, φωλιάζουν βαθύτερα θέματα που έχουμε με τον εαυτό μας.
Δηλαδή αν δεν μου αρέσει ένα σημείο του σώματος μου επειδή είναι δεν όντως τόσο ωραίο πάει να πει ότι η μαμά μου δεν με βύζαινε μικρό η κάτι τέτοιο?
09-04-2010, 00:08 #43
Originally posted by PETRAN
μαζί τους.
Καμία φορά, μέσα στην σχέση με το σώμα μας, φωλιάζουν βαθύτερα θέματα που έχουμε με τον εαυτό μας.
Δηλαδή αν δεν μου αρέσει ένα σημείο του σώματος μου επειδή είναι δεν όντως τόσο ωραίο πάει να πει ότι η μαμά μου δεν με βύζαινε μικρό η κάτι τέτοιο?
Αλλά αν δεν σου αρέσει αυτό το σημείο,
πόσο σε επηρεάζει στην αυτοεικόνα - αυτοεκτίμησή σου?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-04-2010, 00:23 #44
Oχι φυσικά..
πόσο σε επηρεάζει στην αυτοεικόνα - αυτοεκτίμησή σου?
Ε μπορεί να σε επηρεάζει στο σημείο που απλά όντως δεν είναι καλό και θα ήθελες να είναι κάπως καλύτερο. Δεν πάει να πει ότι αν δεν του αρέσει κάποιου ένα σημείο του σωματος του είναι και ψυχοπαθολογικό η έστω ότι αυτός έχει κάποιο πρόβλημα αυτο-εκτίμησης. Δεν έχουν απαραίτητα \"κάποιο θεματάκι\" όλοι αυτοί που πανε για κάποια πλαστική επέμβαση. Αλλά φυσικά η αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να ξεφύγει και να γίνει υπερβολικά μη-ρεαλιστική και τότε μπορεί να φτάσει κάποιος και σε ακραία πράγματα όπως δυσμορφική διαταραχή η ανορεξία. Γενικά μπορεί να αρχίζει να θεωρείται πρόβλημα από την στιγμή που αυτό το πράγμα αρχίζει και επηρεάζει σημαντικά την ζωή κάποιου.
09-04-2010, 00:28 #45
Originally posted by PETRAN
Oχι φυσικά..
πόσο σε επηρεάζει στην αυτοεικόνα - αυτοεκτίμησή σου?
Ε μπορεί να σε επηρεάζει στο σημείο που απλά όντως δεν είναι καλό και θα ήθελες να είναι κάπως καλύτερο. Δεν πάει να πει ότι αν δεν του αρέσει κάποιου ένα σημείο του σωματος του είναι και ψυχοπαθολογικό η έστω ότι αυτός έχει κάποιο πρόβλημα αυτο-εκτίμησης. Δεν έχουν απαραίτητα \"κάποιο θεματάκι\" ΟΛΟΙ αυτοί που πανε για κάποια πλαστική επέμβαση. Αλλά φυσικά η αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να ξεφύγει και να γίνει υπερβολικά μη-ρεαλιστική και τότε μπορεί να φτάσει κάποιος και σε ακραία πράγματα όπως δυσμορφική διαταραχή η ανορεξία. Γενικά μπορεί να αρχίζει να θεωρείται πρόβλημα από την στιγμή που αυτό το πράγμα αρχίζει και επηρεάζει σημαντικά την ζωή κάποιου.
μαζί τους.
Γενικότερα, σπάνια είμαι απόλυτη.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία