Results 31 to 45 of 52
Thread: Κι αν μείνω μόνη?
-
11-04-2010, 18:55 #31
Originally posted by konstantina_ena
Πάντως ένα έχω να πώ είναι λάθος να λές ότι θα αντικαθιστούσες όλους τους γνωστούς σου για μια σχέση!!!
- 11-04-2010, 19:00 #32
σε καταλαβαίνω ειλικρινά την καθημερινότητα μας όμως δεν μας την κάνει μια σχέση!!!!Σε τι περιοχή είσαι αν επιτρέπεται?Γνωστοί υπάρχουν πάρα πολλοί φίλοι είναι δύσκολο να αποκτήσεις.Φίλους δεν έχεις?
11-04-2010, 19:38 #33
Originally posted by konstantina_ena
σε καταλαβαίνω ειλικρινά την καθημερινότητα μας όμως δεν μας την κάνει μια σχέση!!!!Σε τι περιοχή είσαι αν επιτρέπεται?Γνωστοί υπάρχουν πάρα πολλοί φίλοι είναι δύσκολο να αποκτήσεις.Φίλους δεν έχεις?
Τέσπα,μ\'έπιασε πάλι μελαγχολία,δεν θέλω να πλατιάζω,δεν είναι και δικό μου το forum.
11-04-2010, 19:46 #34
[quote]Originally posted by Paolo_1
δεν θέλω να πλατιάζω,δεν είναι και δικό μου το forum.
ο dodoni μας επιτρέπει να πλατιάζουμε όσο θέλουμε που είναι δικό του το φόρουμ
11-04-2010, 21:06 #35
Originally posted by Paolo_1Μα γι\'αυτό ακριβώς θα τους άλλαζα,γιατί είναι ΑΠΛΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ.
δηλαδη επειδη ειναι γνωστοι σταματανε να ειναι ανθρωποι και μετατρεπονται σαν στενα παπουτσια που χρηζουν εν δυναμει αλλαγης σε καποια πιο φαρδια?
Mήπως αυτοί δεν θα έκαναν το ίδιο;
εσυ ξερεις, για να το λες ετσι θα ειναι.
Παντως με τετοιους ανθρωπους ουτε τυροπιτα δεν τρωω μαζι τους.
Ούτε έρωτα κάνεις μ\'αυτούς,ούτε σου δίνουν ένα χάδι όταν το χρειάζεσαι, ούτε ενδιαφέρονται για το πως νιώθεις.
δηλαδη για σενα οι ανθρωποι εχουν μια αξια χρησης?
Και αναλογα με την χρηστικοτητα τους εχουν και την λειτουργια τους?
Πράγματα τα οποία σου χαρίζει μόνο ο σύντροφός σου.
ο συντροφος σου δεν ειναι για τα παντα, ειναι βεβαια ενας σημαντικος ανθρωπος για εμας, αλλα ολοι εχουμε συντροφο και συναμα εχουμε και φιλους και παει λεγοντας.
Αλλά τι να πεις τώρα,μόνο όποιος το περνάει μπορεί να καταλάβει τί εννοώ.
δενξερω πως θα το εκλαβεις,
αλλα μου δινεις την εντυπωση οτι οι γυναικες που ειναι γυρω σου, σε μυριζονται απο μακρια για αυτο που βγαζεις και εδω μεσα και κοβουν ροδα μυρωμενα.....
Πιστευω δε,
οτι με το στιγμα που δινεις αν κανεις σχεση καποιος θα κακοπερασει....
Μπορει εσυ, μπορει η κοπελα, μπορει και οι δυο σας.
Αποφορτισου απο ολα αυτα και σκεψου αν κατι βλεπεις λαθος και υποθετω οτι αυτο μπορει να ειναι εκκινηση για αλλαγες στη ζωη σου.
Δεν ξερω αν θα βρεις γκομενα (οπως αναζητας απεγνωσμενα) αλλα για μενα το κυριοτερο στη ζωη μας δεν ειναι ουτε το να βρει κανεις γυναικα ουτε φιλους ουτε τιποτα.
Το κυριοτερο ειναι να δουλευουμε τον εαυτο μας με σκοπο να βελτιωθουμε σαν ηδη υπαρξεις.
Και αυτος ειναι ενας αγωνας που δεν σταματαει ποτε, μεχρι και την τελευταια σου πνοη.
Παντα θα κανουμε λαθη στη ζωη μας και παντα θα πρεπει να πολεμαμε για να κανουμε την αυτοκριτικη μας για αυτα τα λαθη.
Σκεψου και πορεψου....
11-04-2010, 21:08 #36
[quote]Originally posted by arktos
Originally posted by Paolo_1
δεν θέλω να πλατιάζω,δεν είναι και δικό μου το forum.
ο dodoni μας επιτρέπει να πλατιάζουμε όσο θέλουμε που είναι δικό του το φόρουμ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
11-04-2010, 21:10 #37
Originally posted by krino
Originally posted by Paolo_1Μα γι\'αυτό ακριβώς θα τους άλλαζα,γιατί είναι ΑΠΛΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ.
δηλαδη επειδη ειναι γνωστοι σταματανε να ειναι ανθρωποι και μετατρεπονται σαν στενα παπουτσια που χρηζουν εν δυναμει αλλαγης σε καποια πιο φαρδια?
Mήπως αυτοί δεν θα έκαναν το ίδιο;
εσυ ξερεις, για να το λες ετσι θα ειναι.
Παντως με τετοιους ανθρωπους ουτε τυροπιτα δεν τρωω μαζι τους.
Ούτε έρωτα κάνεις μ\'αυτούς,ούτε σου δίνουν ένα χάδι όταν το χρειάζεσαι, ούτε ενδιαφέρονται για το πως νιώθεις.
δηλαδη για σενα οι ανθρωποι εχουν μια αξια χρησης?
Και αναλογα με την χρηστικοτητα τους εχουν και την λειτουργια τους?
Πράγματα τα οποία σου χαρίζει μόνο ο σύντροφός σου.
ο συντροφος σου δεν ειναι για τα παντα, ειναι βεβαια ενας σημαντικος ανθρωπος για εμας, αλλα ολοι εχουμε συντροφο και συναμα εχουμε και φιλους και παει λεγοντας.
Αλλά τι να πεις τώρα,μόνο όποιος το περνάει μπορεί να καταλάβει τί εννοώ.
δενξερω πως θα το εκλαβεις,
αλλα μου δινεις την εντυπωση οτι οι γυναικες που ειναι γυρω σου, σε μυριζονται απο μακρια για αυτο που βγαζεις και εδω μεσα και κοβουν ροδα μυρωμενα.....
Πιστευω δε,
οτι με το στιγμα που δινεις αν κανεις σχεση καποιος θα κακοπερασει....
Μπορει εσυ, μπορει η κοπελα, μπορει και οι δυο σας.
Αποφορτισου απο ολα αυτα και σκεψου αν κατι βλεπεις λαθος και υποθετω οτι αυτο μπορει να ειναι εκκινηση για αλλαγες στη ζωη σου.
Δεν ξερω αν θα βρεις γκομενα (οπως αναζητας απεγνωσμενα) αλλα για μενα το κυριοτερο στη ζωη μας δεν ειναι ουτε το να βρει κανεις γυναικα ουτε φιλους ουτε τιποτα.
Το κυριοτερο ειναι να δουλευουμε τον εαυτο μας με σκοπο να βελτιωθουμε σαν ηδη υπαρξεις.
Και αυτος ειναι ενας αγωνας που δεν σταματαει ποτε, μεχρι και την τελευταια σου πνοη.
Παντα θα κανουμε λαθη στη ζωη μας και παντα θα πρεπει να πολεμαμε για να κανουμε την αυτοκριτικη μας για αυτα τα λαθη.
Σκεψου και πορεψου.......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
11-04-2010, 21:10 #38
ξουτ εσυ....
:P:P:P:P
11-04-2010, 21:13 #39
ατζικ-α,
δεν ειναι οτι δεν αφηνω να πεσει κατι κατω,
οσο το οτι αυτα που εγραψα ισως (το ισως ειναι πολυ μειωμενο) βαλουν ενα λιθαρακι για καποιες σκεψεις στο φιλο παολο...
Αν θα με γραψει κανονικα και τα πεταξει στα σκουπιδια, ε οκ μπορει να γινει.
Ισως ομως, οπως ειπα εστω για αυτο το 1% να σφηνωθει ενας προβληματισμος.
Ακομα και για αυτο το 1% αξιζει να γραψεις 10 γραμμες.
11-04-2010, 21:19 #40
αχαχαχαχ...διπλωματη μου εσυ!!!
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
11-04-2010, 21:40 #41
ειδες ειδες???
12-04-2010, 17:55 #42
Originally posted by La_ViTa
Έχω μιλήσει πολλές φορές γι\'αυτό το θέμα.Είναι μέρες που δεν με απασχολεί και άλλες που νιώθω ότι μου τρώει τα σωθικά.Πονάω τόσο που θέλω να φωνάξω.
Η ιδέα του ότι μπορεί να μείνω μόνη μου,χωρίς κάποιον σύντροφο,με διαλύει.Όλοι μου λένε να μην το σκέφτομαι,να προσπαθώ να περνάω καλά και θα έρθει από μόνο του.Αυτό κάνω.Έχω γεμίσει τον χρόνο μου από ενδιαφέροντα,γιατί είμαι άνθρωπος που δεν μπορεί να κάθεται άπραγος και γιατί ξέρω ότι αν κάθομαι και το σκέφτομαι συνέχεια θα τρελαθώ.
Βγαίνω έξω και βλέπω ότι ο κόσμος δεν φλερτάρει πια.Και η κουβέντα \"δεν είσαι μόνο εσύ μόνη σου\" δεν με κάνει να νιώθω καθόλου καλύτερα.Αν κάποιος δεν θέλει να είναι μόνος του,τότε γιατί είναι?τι φταίει?πώς μπορώ να διώξω αυτή την σκέψη από το μυαλό μου?
θυμαμαι πώς ειναι ενα θεμα που αναφερεις πολυ πολυ συχνα....Κ απο οσα γραφεις, ειναι σαν να ναι η μονιμη σκεψη σου, αγωνια, φοβος.
Συμφωνω πώς η συντροφικοτητα ειναι κατι πολυ ομορφο κ σπουδαιο. Πώς ο ερωτας μας γεμιζει κ δινει στ αληθεια αλλο χρωμα στη ζωη μας, αλλα εσυ φαινεται σαν να αναζητας σωτηρια μεσω ενος αλλου ανθρωπου. Σαν να μην υπάρχει χαρα πουθενα αλλου, σαν ολα γυρω σου να ειναι ανευ σημασιας, μεχρι να ρθει αυτος.
Ολο αυτο δεν νομιζεις οτι μοιαζει αρκετα βαρυ?Μοιαζει σαν να μην αναζητας, να μην σκεφτεσαι πώς θες να ειναι η σχεση που σου λειπει παρα μονο να καλυφθει το κενο της μοναξιας. Πιστευω πώς η αγωνια αυτη, δεν καλυπτεται με την παρουσια ενος ανθρωπου, αλλα συγκαλυπτεται.
Υπαρχουν πολλες σχεσεις που μπορεις να επανεξετασεις και αλλες τοσες ασχολιες που μπορεις να εχεις, μεχρι να ερθει κ η ερωτικη σχεση οχι σαν σωτηρια, αλλα σαν ευλογιαπάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
12-04-2010, 19:35 #43
Η la_vita εξαφανίστηκε?Σε καταλαβαίνω paolo ειλικρινά!!!Πίστεψε με όμως και εγώ που έχω σχέση δεν έχω καμία διαφορά!!!Προσωπικά έχω προβλήματα αχγους και ιδεοψυχαναγκασμου που μου εκδηλώνεται σε δερματικα προβλήματα έδω και 3 χρόνια και δεν ξέρω τι να κάνω!!!Ο φίλος μου δεν υπάρχει πουθένα και δεν με στηρίζει καθόλου ειλικρινά!!!
Δεν μπορεί να καταλάβει είναι κάποια πράγματα που δυσκολα τα καταλαβαίνουν οι αλλοι ακόμη και οι ίδιοι σου οι γονέις!!!Πέρα πο αυτό όμως ξέρω ότι είναι δύσκολο να βρεις κάποιον που σε αγαπάει και να το δείχνει εμπρακτα!!!Είναι κρίμα ειλικρινά να υπάρχουν άτομα ελεύθερα που είναι τόσο καλά και αξιόλογα προσωπικά το σκέφτομαι και με προβληματίζει μεσα μου συνεχεία!!Η μοναξία είναι πολύ κακή και σιγουρα εσύ το ξέρεις καλύτερα απο εμένα!!Μην νομίζεις όμως ότι απέχουμε και πολύ!!!Βασικά μόλις καταφέρω να βγω απο αυτον τον λαβυρινθο ....σκέφτομαι να κάνω κάτι..........πάνω σε αυτό ....ειναι κρίμα να αφήνουμε τον εαυτό μας μακριά απο την συντροφικότητα!!!
12-04-2010, 22:08 #44
Originally posted by krino
13-04-2010, 21:20 #45
Καλησπέρα.Ζητώ συγγνώμη,που δεν απάντησα γρήγορα αλλά τρέχω λίγο αυτές τις μέρες.
Είμαι 30 χρονών γι\'αυτούς που ρώτησαν. Όπως είχα πει σε άλλο post, το 2009 ήταν για μένα μια χρονιά που αποφάσισα να μείνω μόνη μου. Από τότε,έχω βγει με διάφορους άντρες, οι περισσότεροι από τους οποίους ήθελαν μόνο σεξ. Ήταν αυτό που ονομάζει ο Paolo, ληγούρια. Κι όχι φίλε μου, δεν το παίζω δύσκολη,ούτε έχω υπερβολικές απαιτήσεις. Απλά δεν μ\'ενδιαφέρει η λόγικη \"ένα πήδημα κι ε΄ξω απ΄την πόρτα\" που ενδιαφέρει αυτούς.
John 11, δυστυχώς ή ευτυχώς είναι απαραίτητο πλέον να σκέφτεσαι θετικά,όχι να προσποιήσαι ότι όλα είναι μια χαρά,θετικά χωρίς εισαγωγικά. Αυτό δεν θα σε κάνει να μην υποφέρεις στις δυσκολίες,αλλά θα σου δίνει την αισιοδοξία να πας μπροστά και την δύναμη να βρίσκεις έστω και ένα παραθυράκι ελπίδας στα σκούρα.Δεν είναι συμβιβασμός η θετική σκέψη. Αν αυτή,όπως λές,οδηγεί στην κατάθλιψη,τότε ο αρνητισμός πού οδηγεί?στην αυτοκτονία? Και δεν σκέφτεσαι θετικά για την κοινωνία,αλλά για σένα,για να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
Γιατί χαρακτηρίζεις τη θεραπευτριά μου ρομπότ?Θεωρείς ότι δίνει μηχανικές συμβουλές?Έχεις δικό σου θεραπευτή?τι πιστεύεις ότι θα σου πρότεινε?
Adzik, ναι, χαμογελάω με κάθε αφορμή. Δεν προχωράω στον δρόμο και χαζογελάω σαν ηλίθια,αλλά είμαι άνθρωπος με χιούμορ και πολλές φορές κάνω και τους άλλους να χαμογελάνε. Έχω μια ελεγχόμενη διπολική διαταραχή, η οποία όμως δεν φαίνεται σε ανθρώπους που δεν με ξέρουν,παρά μόνο αν είμαι σε φάση κρίσης.
Δεν αντικαθιστώ κανέναν γνωστό μου για καμία σχέση. Όλοι όσοι επιλέγω να είναι στη ζωή μου,αξίζουν κάτι. Απλά δεν έχει βρεθεί ακόμα ο σύντροφος που θα εκτιμήσει αυτό που είμαι, θα θέλει τα καλά και τα στραβά μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνω προσπάθεια να διορθώσω τα μειονεκτήματά μου κι ούτε είμαι της λογικής \"έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω\".Νιώθω ότι επαναπαύεται κάποιος λέγοντας αυτό και για ότι περίεργο του συμβαίνει ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους.
Η αυτοπεποίθεσή μου δεν είναι στα ύψη,ποτέ δεν ήταν,αλλά δεν θεωρώ ότι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το να μην βρίσκω σύντροφο.Ξέρω πολλούς με υψηλή αυτοπεποίθεση και είναι μόνοι τους,κυρίως από επιλογή κι επειδή έχουν μάθει να μην βάζουν νερό στο κρασί τους.
Sofia,υπάρχουν πράγματα από τα οποία αντλώ χαρά.Είναι οι φίλοι μου και οι ασχολίες μου,οι οποίες είναι αρκετές. Αλλά τα συναισθήματα που σου δίνει ένας πραγματικός σύντροφος,οι στιγμές που μοιράζεσαι μαζί του, ακόμα και οι τσακωμοί δεν στα προσφέρουν οι άλλες καταστάσεις που ζεις παρά μόνο αυτή. Δεν ζητώ εναν,οποιονδήποτε,να συνκαλύψει την μοναξιά μου.Ζητάω αυτόν που θα καταλάβει τι αξίζω και θα θέλει να είναι δίπλα μου και να με αγαπήσει
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία