Eπιστροφη παιδιου λογω ψυχολογικων προβληματων - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 32 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 466
    Senior Member
    Originally posted by libpa
    Originally posted by claire
    α αυτό δεν μπορώ να το ξέρω!

σε άλλα θεματάκια σε θυμάμαι να εκφράζεις αυτή την άποψη, ότι όλοι είναι κακοί (και ολοκληρωτικά κιόλας). και ναι θεωρώ ότι πρέπει να νιώθεις μοναχικά αν όλους τους βλέπεις σαν πιθανούς εχθρούς.
    Κοπέλα μου άντε παράτα μας να μην πω καμμιά βαριά κουβέντα με τα βίτσια σου!! Έλεος πια. Το κάθε πατσαβούρι βγαίνει και μιλάει στο ίντερνετ!
    να ας πούμε αυτό... αυτό δίνει πάτημα στον άλλο να σε δουλέψει. ε, ρε libpa κι εσύ ρε πουλάκι μου....

Originally posted by Θεοφανία

Τι δεν έχει σχέση?
    Πως κατηγορεις δυο παιδια για την κατάληξη τους? Πως λες ότι τα τρίχονα έχουν τις ίδιες υποχρεωσεις με τους ενήλικες?
    Η διαφορα που είναι κατά τη γνώμη σου?
    Κοπέλα μου το θέμα μας εδώ είναι ένα, σε αυτό βρήκα να γράψω και να λέω ότι θέλω. Σκάσε επιτέλους! Σ κ ά σ ε! Δεν ξέρεις τι θα πει αυτή η λέξη;;
    Όχι ρε κοπελια! Άμα δεν ξέρεις να μιλάς δεν θα σκάσω εγώ αλλα εσύ.
    Άμα δεν μπορείς να στηρίξεις την άποψη σου, απλά μη τη γράφεις.

Senior Member
    ε τώρα αυτό δεν είναι λίγο υπερβολικό? σιγά ρε συ! δεν έγινε και κανας φόνος!
    Λίγο είναι ο ψυχολογικός πόλεμος που μου κάνετε; Σας λέω να σκάσετε κι εκεί συνεχίζετε. Έλεος.. Σαν μωρά παιδιά.. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σας.
    Έτσι, σαν μωρά παιδιά κάνουν...και ξέρεις εσύ ε? αν σε εκνευρίσουν πολύ βγάλτους έξω στο.....χιόνι (!)....για να πάρουν τον αέρα τους βρε!!

NikosD μήπως καλύτερα να κλείσει το θέμα? Νομίζω ότι εξαντλήθηκε από κάθε άποψη.

Banned
    Αγνοώ να σας μιλάω γιατί μιλάω σε πατσαβούρια πλέον...

Senior Member
    σας παρακαλώ πολυ, .................................................. ............................................
    Ας αφησουμε τη Λιμπα ησυχη..
    Εχει ταραχτει πολύ.......

Οι τεσσερις που προχειρα μετρησα..
    Εγω
    Αρκτος
    Ονειροπλασμένος
    Ολα ειναι δανεικά

Δεν εχεις διαθεση να τσακωθεις με κανενα και σε πιστευω Λίμπα.
    Καληνυχτα.

Banned
    Originally posted by Αφωτεινή
    σας παρακαλώ πολυ, .................................................. ............................................
    Ας αφησουμε τη Λιμπα ησυχη..
    Εχει ταραχτει πολύ.......

Οι τεσσερις που προχειρα μετρησα..
    Εγω
    Αρκτος
    Ονειροπλασμένος
    Ολα ειναι δανεικά

Δεν εχεις διαθεση να τσακωθεις με κανενα και σε πιστευω Λίμπα.
    Καληνυχτα.
    Αφωτεινή τα λες τραγικά. Δεν πρόκειται να με ταράξουν αυτοί παραπάνω από ότι θα τους ταράξω εγώ. Φυσικά και δεν θέλω να τσακωθώ. Δεν το ξεκίνησα εγώ άλλωστε και φαίνεται ποιοί είναι οι παλιοχαρακτήρες. Καληνύχτα σου.

Senior Member
    Βγηκα για ενα καφε αφηνοντας το τοπικ στην 4η σελιδα και τωρα εχει φτασει στην 12η
    Τελικα καλα ειχα κανει και το τελευταιο διαστημα δεν εδινα καμια σημασια στο τι συμβαινει σε αυτο το φορουμ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν και θα το επαναλάβω. Είναι πολύ \"άνανδρο\" να γίνονται οι άνθρωποι \"ομάδα\" εναντίον ενός ανθρώπου.
    Και να αντλούν ηδονή στοχοποιόντας τον και χλευάζοντάς τον ομαδικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ηδονή είναι αυτή.
    Εντάξει, δεν σας άρεσαν οι απόψεις της λίμπα. Ούτε και εγώ συμφωνώ με αυτές εκ πρώτης όψεως.
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ?
    Θα την κρεμάσουμε για τις απόψεις της μέχρι να πει ήμαρτον?
    Αυτό είναι φασισμός.
    Λίγος Βολταίρος δεν θα έβλαπτε.
    Και λίγη αυτογνωσία.

Senior Member
    Libpa,αυτό που υποστηρίζεις δεν δημιουργεί θέμα γιατί είναι άτοπο,αλλά γιατί αποτελεί μία μονομερή υποστήριξη των δικαιωμάτων.Παίρνεις τη θέση της προάσπισης των δικαιωμάτων του γονέα,δίχως όμως να σκέφτεσαι εάν αυτά αντιτίθενται στα δικαιώματα του παιδιού.Μπορούμε να ισχυριζόμαστε πως είμαστε δίκαιοι ενώ είμαστε μονομερείς;
    Δε συζητάς καθόλου για την παραβίαση των δικαιωμάτων του παιδιού,γιατί όπως είπες και άλλοτε δε συμπαθείς τα παιδιά.Είναι σα να μου μιλάει για δικαιώματα ένας ρατσιστής,δε θα του δώσω καμία σημασία,γιατί ο λόγος του δεν είναι αντικειμενικός,αλλά σκιασμένος από αντιπάθεια και εσωτερικά πλαίσια που του υπαγορεύουν μία υποκειμενικότητα εχθρική προς κάποια πλευρά.

Εάν κάπου υποστήριζες και τα δικαιώματα του παιδιού με ψυχική ασθένεια,όπως η θετή μητέρα στο εν λόγω θέμα απεφάνθη για το άτυχο αυτό παιδί,θα είχες περισσότερες πιθανότητες ο λόγος σου να είχε μία ισχυρή βάση.

Κανείς δεν υποστήριξε πως-εάν όντως το παιδί είχε μία ψυχοπαθολογία που για τη μητέρα ξεπερνούσε τις δυνατότητές της τις ατομικές να ανταπεξέλθει στις ανάγκες ενός παιδιού με \"ειδικές ανάγκες\"τρόπον τινά,κάποιος την καταδικάζει απλά γι αυτό.Όμως,θα μπορούσε να απευθυνθεί σε κάποια υπηρεσία να τη βοηθήσει,να λάβει ενημέρωση,να βοηθήσει το παιδί εντάσσοντάς το σε κάποιο πρόγραμμα θεραπευτικό,να προασπίσει το δικαίωμά του στην υγεία και την ευτυχία.
    Το ζήτημα είναι η ΕΠΙΛΟΓΗ του κάθε ατόμου.Γιατί επιλογές υπάρχουν πάντα και όταν δεν τις έχεις εξαντλήσει,δεν δικαιούσαι να υποστηρίζεις πως προσπάθησες τόσο ώστε να δικαιωθείς ηθικά.Προφανέστατα το παιδί θα είναι πολύ καλύτερα μακριά της,ούτε εγώ θα ήθελα να υιοθετηθώ από μία τέτοια μητέρα,που όταν δεν θα ήμουν μέσα στο πλαίσιο μιας νοητής\"τελειότητας\"θα με αντικειμενοποιούσε και θα με ξαπόστελνε στο υπερπέραν για να απαλλαγεί από την ενοχλητική μου παρουσία.

Tα δικαιώματα ενός παιδιού με ψυχική ασθένεια λοιπόν,στην περίπτωση αυτή παραβιάστηκαν και μάλιστα από έναν ενήλικα που είχε συναινέσει στο να υποστηρίξει τα δικαιώματα του παιδιού αυτού,στην αποδοχή,την αγάπη και την ασφάλεια(αυτό δε σημαίνει όταν ζητώ από την πολιτεία να μου δώσει το δικαίωμα να αναλάβω το μεγάλωμα ενός παιδιού;Ναι,εκτός αν έχει αλλάξει κάτι και δεν το έχω πάρει χαμπάρι).
    Το δικαίωμα στην υπαναχώρηση υπάρχει πάντα,αλλά και πάλι αυτό βαραίνει ως ευθύνη τη θετή μητέρα,καθώς ένας ενήλικας είναι υπεύθυνος να εξετάσει κάθε πιθανότητα με τη λογική και να αποφασίσει αν αισθάνεται ικανός για το έργο το οποίο-ο ίδιος-θέλησε να του δοθεί να φέρει εις πέρας.

Η λογική του αντίστροφου ρατσισμού λοιπόν εις όφελος των ανεύθυνων ανεγκέφαλων ανώριμων γονέων και εις βάρος των παιδιών που καλούνται να χορέψουν στο ρυθμό των κάθε τερτιπιών,ελαττωμάτων χαρακτήρα και σημαντικότατων κενών στην ψυχολογία τους,δε με βρίσκει σύμφωνη.Εκτός αν έχεις να αντιτάξεις κάποια επιχειρήματα,που ως τώρα δεν το έκανες με τρόπο ικανό να πείσει την άλλη πλευρά.Κακός ξεκακός ο κόσμος,πάντα για να πείσουμε χρειαζόμαστε τα δικά μας νοητικά σχήματα και λεκτικό δυναμικό,που θα επηρεάσουν ή και μεταβάλλουν τις ισορροπίες.Αυτό δεν αλλάζει.
    Τώρα,άμα το δούμε ως τι κακοί που είστε όλοι και ενάντιά μου,υποθέτω πως αυτό δείχνει προσωπικά κενά,πάντως σίγουρα δεν αποτελεί επιχείρημα για προάσπιση της θέσης σου,καθώς είναι μία γενικόλογη και υποκειμενική θεώρηση και όχι μία ορθολογιστική αντιμετώπιση από πλευράς σου.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by nature
    Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν και θα το επαναλάβω. Είναι πολύ \"άνανδρο\" να γίνονται οι άνθρωποι \"ομάδα\" εναντίον ενός ανθρώπου.
    Και να αντλούν ηδονή στοχοποιόντας τον και χλευάζοντάς τον ομαδικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ηδονή είναι αυτή.
    Εντάξει, δεν σας άρεσαν οι απόψεις της λίμπα. Ούτε και εγώ συμφωνώ με αυτές εκ πρώτης όψεως.
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ?
    Θα την κρεμάσουμε για τις απόψεις της μέχρι να πει ήμαρτον?
    Αυτό είναι φασισμός.
    Λίγος Βολταίρος δεν θα έβλαπτε.
    Και λίγη αυτογνωσία.
    Και λιγότερος Χίτλερ και Μένγκελε καλό θα ήταν nature.Οπότε και οι πολέμιοί τους είναι χρησιμότατοι.Και ο Βολταίρος θα συμφωνούσε σε αυτό πληροφοριακά.:P΄
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Originally posted by Boltseed
    Αληθεια, απορια, δεν ειμαι τακτικος πελατης του μερους, μπαινω για καποιο διαστημα μετα εξαφανιζομαι για μηνες, μετα παλι το ιδιο κτλ κτλ..

θελω να ρωτησω κατι......ολο τον κοσμο εδω μεσα......

Moderators δεν εχει το e-psychology?

Αν οχι, μηπως -λεεεεεμε τωρα- χρειαζονται που και που?

σαφως και εχει,
    το προβλημα σου ειναι οτι δεν σε ικανοποιει το moderating μαλλον ε?

Banned
    καλά μη φανταστείς! :P
    Δεν με ενδιαφέρει τι κάνεις, αρκεί να μην ασχολείσαι μαζί μου! Αν δεν σε ενδιαφέρει τότε γιατί ασχολείσαι συνέχεια μαζί μου;
    όχι, θα ασχολούμαι συνέχεια μαζί σου από εδώ και στο εξής! πάει τώρα την πάτησεεεεες!

εσυ τωρα ρε συ κλαιρ,
    δεν εχεις αλλο τροπο να σπασεις πλακα?

Banned
    λοιπον διαφωνω (οσο μπορω να διαβασω) με τις αποψεις τις Lipba,
    αλλα βρισκω χειριστο την ψιλη πλακουλα οπως παιχτηκε χθες για μια περιπου ωρα.

Λυπαμαι που δεν το ειχα δει χθες γιατι θα ειχα γραψει νωριτερα.

Βρηκατε μερικοι χωρο και χρονο για να σπασετε την πλακιτσα σας μεχρι να σας πιασει το πρωτο χασμουρητο και να πατε για υπνο.... ενδιαφερον ε?

Ατζικ περα απο τους γνωστους εξυπνακιδηδες,
    προστεθηκες και εσυ στο κλαμπ....
    Παλιοτερα, οταν ησουν βουτηγμενη στα σκατα σου, ουτε που σου περισευε χρονος για αστεισμους.....
    Τωρα να υποθεσω οτι εισαι καλυτερα?
    Η να υποθεσω οτι ειναι χιουμορ να γινεται καποιος αλλος σκατα?

Senior Member
    Κρινε,δεν ξέρω αν ηταν θεμα πλάκας..δεν μπορώ να ξέρω για ολους..
    Θα πω για μένα ...μερικές φορές νομίζεις οτι αν διαφωνησεις με κάποιον θα του δώσεις να καταλάβει τις θέσεις σου..και επιμένεις να λες ο,τι εσύ πιστευεις για σωστό.Ομως καποιες φορες ο απεναντι δεν ειναι ετοιμος να καταλαβει και πρεπει να μπορεις να το δεις αυτό.Αν δεν μπορεις ισως να εισαι σε αντιστοιχη θέση ο ιδιος..
    αν καταλάβεις, ισως προσπαθησεις να αποσυμφορησεις το κλιμα,ισως αποχωρησεις..
    Επρεπε να σταματήσει αυτό..προχώρησε πολύ..εγινε προσωπικό.
    Η Λιμπα με ειπε τραγική οταν ειπα οτι ταράχτηκε..εγω παντως θα ημουν πολυ ταραγμένη αν ολοι μαζι μου την επεφταν..

Banned
    επειδη στο θεμα πεσιματος, εχω μακραν πειρα,
    εγραψα τα παραπανω.
    Συγχιζομαι αρκετα οταν βλεπω κορακια, να βρισκουν θυμα για κανουν την πλακιτσα τους....
    Δυστυχως πλεον οι θεοφανιες και λοιπες κυρατσες δεν μου κανουν την ... τιμη να την πεσουν,
    γιατι βαρεθηκαν να τρωνε τα μουτρα τους και βρισκουν νεα θυματα, σιγουρα ευαλωτα....
    Υποτιθεται οτι εδω μεσα ειναι φορουμ ψυχολογιας και υποστηριξης (υποτιθεται παντα ομως ε?)
    οποτε το να θες σπασεις την ανια σου κανοντας δουλεματακι, δεν εχει νοημα για τον εδω χωρο.

Page 16 of 32 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast