Results 301 to 315 of 466
-
12-04-2010, 15:03 #301
Μπα; Τι έχει το υφάκι μου; Ειρωνεύομαι εγώ και δεν το ξέρω; Δεν έβαλε κανείς τον εαυτό του σε θέση αναζήτησης έξωθεν. Τα παιδιά μόνα τους προσφέρθηκαν να με υποστηρίξουν γιατί είδαν τι παραλογισμός γινόταν εχτές. Εσύ τι ζόρι τραβάς; Δεν σ\'άρεσαν αυτά που λέγανε; Εμένα φυσικά και με τιμάει, τα παιδιά ήξεραν πολύ καλά να μιλήσουν αντίθετα με σας που δεν είχατε επιχειρήματα και λέγατε όλο τα ίδια και τα ίδια.
- 12-04-2010, 15:08 #302
Χμ εγω παλι λεω οτι οι ακραιες αποψεις παντα θα οδηγουν σε ακραιες αντιδρασεις.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-04-2010, 15:09 #303
Και είναι λογικό αυτό; Το δικαιολογεί; Αν κατάλαβες καλά μετά από ένα σημείο το θέμα ξέφυγε τελείως μιλάγαμε για άλλο θέμα μόνο πως θα κοροιδέψουμε τη libpa
12-04-2010, 15:14 #304
Originally posted by krino
Originally posted by claire
Originally posted by libpa
καλά μη φανταστείς! :P
εσυ τωρα ρε συ κλαιρ,
δεν εχεις αλλο τροπο να σπασεις πλακα?
12-04-2010, 15:15 #305
Originally posted by RainAndWind
ΥΠΕΘΕΣΑΝ ότι αδικήθηκες.
να μην υποθετεις τιποτα αλλα να ρωτας.
Δεν αδικηθηκε καθολου, αποψεις ειχε αντε να τις πω αιρετικες αν θες, αυτο και τιποτα αλλο.
ΓΙΑΤΙ;Γιατί από πριν σε θεωρούσαν μη άξια να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.
ποιος στο ειπε αυτο?
Ολα οσα εγραψα εγω ηταν ακριβως για το λογο οτι δεν ειχε κανενα νοημα διαλογου αυτα που γραφτηκαν χθες βραδυ.
Τι υπερασπιση και κολοκυθια λεμε τωρα?
Εκ προοιμίου υποσυνείδητα σε θεωρούσαν θύμα κάποιας συνωμοσίας,κάποιας αδικίας,κάποιου σκοτεινού σχεδίου ενάντια στους\"ψυχικά νοσούντες\".
εκ προοιμιου σου λεω οτι επεσε \"θυμα\" χρηστων που το χασμουρητο τους ηταν πιο βαρυ απο το να ξυσουν τα ποδια τους.
Η βαρεμαρα τους πρεπει να επιασε κοκκινο, λιγο η απνοια, λιγο οτι η τιβι δεν ειχε καποιο καλο ρηαλιτι, βρεθηκε στο φορουμ ενα ρηαλιτι - εστω και της πλακα - για να φυγει η βραδια.
Αυτό σου αφαιρεί από την προσωπικότητά σου,δε σου δίνει,αρκεί να το κατανοήσεις.Οι σωτήρες κάλυπταν δικές τους ανάγκες να σε σώσουν,
α ναι?
δεν μας τις κατανομαζεις τις αναγκες μας να τις μαθουμε?
γιατί γι αυτούς είναι σημαντικό στην ψυχολογία τους και στο υπερεγώ τους να υπερασπίζονται τους αδυνάτους.
εγω δεν υπερασπιζομαι κανενα, ουτε δυνατο ουτε αδυναμο.
Υπερασπιζομαι ανθρωπους.
Αν εσύ όμως δεν ένιωθες αδύνατη,τότε θα τους έλεγες απλά,άι στο καλό σας,μπορώ να τα βγάλω πέρα και μόνη μου φιλαράκια,δε χρειάζομαι το δεκανίκι σας.
οποτε οποιος \"τσιμπαει\" ειναι αδυναμος και καλα θα κανει να την τρωει και να λεει ευχαριστω σωστα?
Όλες αυτές οι συμπεριφορές δεν είναι διαφανείς,πρέπει κάποιος να έχει μελετήσει τι σημαίνει εσωτερίκευση μειονοτικής αδυναμίας και συντήρηση του θυματοποιητικού μοντέλου,να έχει μελετήσει σε τι παγίδες πέφτουν οι πλευρές τόσο αυτών που σπεύδουν να σώσουν,όσο και αυτών που δέχονται να τους σώζουν οι άλλοι.
αλλη πιπα εχεις να αναπτυξεις?
γιατι η απο πανω, δεν βγαζει νοημα?
Εγώ αντί να ευχαριστήσω θα έστελνα στο διάολο αυτόν που δε θα με θεωρούσε ικανή να ανταπεξέλθω σε μία ανταλλαγή ιδεολογικών πυρών με βάση την ψυχική μου ιδιαιτερότητα,αλλά τέσπα,όσο το έχει ψάξει κανείς.
προσωπικα αν θα με στειλει στο διαολο η καθε λιμπα η θα με ευχαριστησει μου κανει το ιδιο και το αυτο.
Κανω οτι μου προσταζει η συνειδηση μου και αυτο μου αρκει.
Κρίνο,να σου κάνω μία ερώτηση γιατί θα ήθελα να σε βάλω σε διαδικασία να σκεφτείς πάνω στα κίνητρα,αυτό που ζήτησες από την adzik,να έχει μία ευαισθησία γιατί έχει περάσει από θέση ευαλωτότητας,από τη libpa ζητάς το ίδιο;
απο ολο το πλανητη.
Οταν θελουμε να μας φερονται ισα, πρεπει και εμεις να φερομαστε και εμεις ισα εξισου.
In a fair system,all participants have equal opportunities and responsibilities,για όχι;
για ναι.
:P
12-04-2010, 15:17 #306
Είμαστε διαφορετικά άτομα,εμένα δε θα με τιμούσε η παρέμβαση κανενός με τα πλαίσια που τη δέχτηκες.
Αν τυχεις στην ιδια θεση,
θα κανω ακριβως το ιδιο και δεν με απασχολει αν το θες η οχι.
Εσυ παιζει να θες να ξευτυλιζεσαι και να την βρισκεις, μπορεις να το κανεις βεβαια αλλα οχι δημοσια.
12-04-2010, 15:18 #307
Originally posted by Alobarσας ευχαριστώ που υπάρχετε και
συνεχίζετε ακάθεκτοι...
παρακαλουμε,
δεν καμνει τιποτις.....
12-04-2010, 15:19 #308
Originally posted by libpa
καλά μη φανταστείς! :P
εσυ τωρα ρε συ κλαιρ,
δεν εχεις αλλο τροπο να σπασεις πλακα?
α οκ,
αρκει να μεινεις μονο στα χερια.....
12-04-2010, 15:22 #309
και κατι ακομα ρειν,
αν υποθεσουμε οτι ο αντμιν κλειδωνε το θεμα, για πιο λογο θα το εκανε?
γιατι η λιμπα εχει περιεργες ιδεες? γιατι ειναι ξεροκεφαλη?
Και αν το εκανε τελικα,
θα ηταν και αυτος προστατης των αδυναμων οπως λες?
ο οποιος κατα την θεωρια σου, θα πιστευε οτι η λιμπα ηταν αδυναμη και μπλα μπλα μπλα.....
αγαπητη ρειν,
παρτο αλλιως γιατι θα βρεις.....
12-04-2010, 15:24 #310
Originally posted by Alobar
[... ως κακιά καταθλιπτική ψυχασθενής, που επιτέθηκα με χαρακτηρισμούς και βρισίδια προκειμένου να χτυπήσω βάναυσα και ελεεινά μια καλή ψυχασθενή, ομολογώ ότι χαίρομαι που υπάρχουν δυο τόσο καλοπροαίρετοι χρήστες. Άτρωτοι, \'υγιείς\', δυνατοί, δίκαιοι και πάντα πιστοί στην προάσπιση των αδυνάτων... είναι αυτοί που περιμένουν να κωπάσει ο κουρνιαχτός, για να μας βάλουν όλους στη θέση μας γιατί αυτοί είναι πάνω από μας, ξέρουν καλύτερα και μας \'τακτοποιούν\'... είναι αυτοί που ξέρουν καλά πώς να πείσουν ότι είναι εδώ για να προστατεύσουν από εμάς τους υπόλοιπους, τα \'θύματα\' της συμπεριφοράς μας. Άλλωστε το σκηνικό επαναλαμβάνεται. Μόνο που είναι οι ίδιοι που θεωρούν \'ανόητους\' αυτούς που τάχα υπερασπίζονται. Και ποτέ δε βλέπουν τί ακριβώς κάνει ο καθένας προκειμένου να πείσουν, γιατί δε συνάδει κάτι τέτοιο με την τακτική τους... μόνο που αυτός είναι ο ρατσισμός και όχι το να απευθύνεσαι στον άλλο με βάση το χαρακτήρα του και τις απόψεις που εκφράζει και όχι με βάση τα όποια προβλήματά του... σας ευχαριστώ που υπάρχετε και συνεχίζετε ακάθεκτοι...
12-04-2010, 15:25 #311
Και είναι λογικό αυτό; Το δικαιολογεί; Αν κατάλαβες καλά μετά από ένα σημείο το θέμα ξέφυγε τελείως μιλάγαμε για άλλο θέμα μόνο πως θα κοροιδέψουμε τη libpa
Φυσιολογικοτατο.
Οσο για τους προστατες, χμμμ αστους εισαι παλια στο φορουμ οπου καυγας μεσα ειναι
Δεν διαβασα μηνυματα νομιζω εγραψε και ο perality, οκ αυτος ειναι εξαιρεση δεν ειναι...καυγατζης[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-04-2010, 15:26 #312
Η κακία δεν έχει όρια...
12-04-2010, 15:26 #313
Nature και Κρίνο,αντιμετωπίζοντας την libpa ως ένα άτομο που χρειάζεται να την προστατέψετε από τους υπόλοιπους \"κακούς\",οι ίδιοι την περιθωριοποιείτε,υποθέτον� �ας ότι βρίσκεται σε μία αδύναμη θέση και δεν είναι ικανή η ίδια να υποστηρίξει τις απόψεις της και να δεχτεί τις συνέπειες της κριτικής.Η σωτηρολαγνεία σας είναι ρατσιστική στη βάση της καθώς τον ψυχικά ασθενή τον βάζετε σε μία θέση θύματος.Ο καθένας δέχεται αυτό που εκπέμπει και αυτός που εκπέμπει αρνητισμό θα εισπράξει αρνητισμό.Εκτός αν πιστεύετε πως υποστηρίζοντας κάποιον που λέει τους άλλους πατσαβούρια όταν δεν έχει επιχειρήματα να στηρίξει το λόγο του,τον ωφελείτε στην ουσία.Τον βλάπτετε και μάλιστα με την επίφαση του υπερασπιστή του.Κάτι ανάλογο κάνατε και με τον Πάνο παλιότερα,φανταζόμουνα πως κάτι θα είχατε μάθει για τον νόμο του καθρέφτη μέχρι τώρα.Καθένας εισπράττει ό,τι εκπέμπει και όπως επικοινωνεί και είναι δικό του θέμα να ψάξει αν οι τρόποι του προάγουν την επικοινωνία του,όχι δικό σας να τον οχυρώσετε με πλασματικές συνθήκες \"υποστήριξης\",που προσομοιάζουν εικονική ζωή και όχι αληθινή.
ή μήπως θα έπρεπε να σκεφτόμαστε \"ααα, ο τάδε έχει κατάθλιψη πχ, άρα πρέπει να τον αντιμετωπίζω σαν καθυστερημένο\"?
12-04-2010, 15:28 #314
Originally posted by keep_walking
Εχω διαβασει ελαχιστα μυνηματα αλλα προφανως προσπαθησαν να σε κανουν να αλλαξεις γνωμη , λιγο το ενα λιγο το αλλο να ο καυγας.
Φυσιολογικοτατο.
Οσο για τους προστατες, χμμμ αστους εισαι παλια στο φορουμ οπου καυγας μεσα ειναι
Δεν διαβασα μηνυματα νομιζω εγραψε και ο perality, οκ αυτος ειναι εξαιρεση δεν ειναι...καυγατζης
12-04-2010, 15:28 #315
α οκ,
αρκει να μεινεις μονο στα χερια.....
ε αν το έκανα , σίγουρα θα συνέχιζες την πλακα...
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή