Eπιστροφη παιδιου λογω ψυχολογικων προβληματων - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 32 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast
Results 331 to 345 of 466
    Senior Member
    προτιμω να μην ειμαι σοβαρος,
    γιατι αν σοβαρευτω μπορει και να μοιασουμε.

Αρα εφοσον απαντω και μονος μου,
    πες μου αν προστατευει κανενα ο αντμιν για να το μαθουμε και αυτο....
    Τι λεει ρε παιδια...μια μεταφραση παρακαλω γιατι φοβαμαι να την ζητησω απο τον ιδιο , μηπως με μπερδεψει περισσοτερο η απαντηση λολ.
    Δεν εχω διαβασει και ολη την...ιστορια , μετεξεταστεος:P
    Ειδες ουτε εγω ειμαι σοβαρος, αλλα να μοιασουμε μπα δεν το κοβω λολ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by keep_walking

Ειδες ουτε εγω ειμαι σοβαρος, αλλα να μοιασουμε μπα δεν το κοβω λολ.

πιασε κοκκινο,
    συμφωνησαμε σε κατι.

Senior Member
    Υπονοεις οτι σε προστατευει ο αντμιν κρινο ή οτι εμεις υπονοουμε οτι σε προστατευει?

Αγνωσται αι βουλαι του αντμιν...αν και τωρα που το λες....χμμμμμ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    πιασε κοκκινο,
    συμφωνησαμε σε κατι.

Οντως αλλα δεν γραφω αλλο για να μη χαλασουμε το νημα...ελπιζω δηλαδη να μη γραψω.

Banned
    υποννοω οτι μερικοι το εχετε δει πολυ λαθος.
    Ο αντμιν δεν προστατευει κανενα και καλα κανει.
    Σπανια δεν τον αναγκαζεται οταν το κανετε τελειως μπουρδελο να παρεμβαινει.

Για μενα το πιο χρησιμο θα ηταν να μαζευοταν ο καθενας απο λιγο για να μην χρειαζεται να παρεμβαινει ποτε.
    Μικρο παραδειγμα το χθεσινο.

Senior Member

Για μενα το πιο χρησιμο θα ηταν να μαζευοταν ο καθενας απο λιγο για να μην χρειαζεται να παρεμβαινει ποτε.
    Ε τι να προστατεψει ενηλικες ειμαστε...φυσικα αν χρειαστει να προστατεψει θα το κανει του στυλ ειμαι στα προθυρα και μπαινει ο αλλος που ειχε μπει τοτε και περιεγραφε σε ενα μελος πως να κανει χαρακιρι!!!!!!!!

Μια χαρα ειναι το φορουμ , συνειδητοποιημενο , και εχω δει πολλα.

Senior Member
    Originally posted by pelariry
    Originally posted by RainAndWind
    Nature και Κρίνο,αντιμετωπίζοντας την libpa ως ένα άτομο που χρειάζεται να την προστατέψετε από τους υπόλοιπους \"κακούς\",οι ίδιοι την περιθωριοποιείτε,υποθέτον� �ας ότι βρίσκεται σε μία αδύναμη θέση και δεν είναι ικανή η ίδια να υποστηρίξει τις απόψεις της και να δεχτεί τις συνέπειες της κριτικής.Η σωτηρολαγνεία σας είναι ρατσιστική στη βάση της καθώς τον ψυχικά ασθενή τον βάζετε σε μία θέση θύματος.Ο καθένας δέχεται αυτό που εκπέμπει και αυτός που εκπέμπει αρνητισμό θα εισπράξει αρνητισμό.Εκτός αν πιστεύετε πως υποστηρίζοντας κάποιον που λέει τους άλλους πατσαβούρια όταν δεν έχει επιχειρήματα να στηρίξει το λόγο του,τον ωφελείτε στην ουσία.Τον βλάπτετε και μάλιστα με την επίφαση του υπερασπιστή του.Κάτι ανάλογο κάνατε και με τον Πάνο παλιότερα,φανταζόμουνα πως κάτι θα είχατε μάθει για τον νόμο του καθρέφτη μέχρι τώρα.Καθένας εισπράττει ό,τι εκπέμπει και όπως επικοινωνεί και είναι δικό του θέμα να ψάξει αν οι τρόποι του προάγουν την επικοινωνία του,όχι δικό σας να τον οχυρώσετε με πλασματικές συνθήκες \"υποστήριξης\",που προσομοιάζουν εικονική ζωή και όχι αληθινή.
    προφανώς, RainAndWind, ως παιδί δεν έχεις ζήσει ένα παιχνίδι. να μαζεύονται δέκα πιτσιρίκια γύρω σου, να μετράνε μέχρι το τρία και να σε μουτζώνουν και να ξεκαρδίζονται. προφανώς, έχεις ζήσει άλλα παιχνίδια που δεν έχω ζήσει εγώ αλλά το συγκεκριμένο δεν το έζησες αλλιώς δεν εξηγείται και δεν το έζησε και κανείς σας από ότι φαίνεται. καλά μυαλά.
    pelariry τι ήθελες να πεις με αυτήν την αναφορά σου σε αυτό το περιστατικό(που υποθέτω ότι το έχεις βιώσει ο ίδιος)? Αν έχεις διάθεση βέβαια.

Senior Member
    Με αφορμη την παραπανω συζητηση θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις κ αν θελετε μου απαντατε
    1Οσοι εχουν καποια ψυχικη παθηση εχουν κ μπορουν να εχουν καποια ορια στην συμπεριφορα τους κ στις αντιδρασεις τους?
    2 Πως πρεπει να αντιδρουν οσοι δεν εχουν?Ποιος θα πρπεει να ειναι ο σκοπος τους?

Senior Member
    Originally posted by keep_walking

Ε τι να προστατεψει ενηλικες ειμαστε...φυσικα αν χρειαστει να προστατεψει θα το κανει του στυλ ειμαι στα προθυρα και μπαινει ο αλλος που ειχε μπει τοτε και περιεγραφε σε ενα μελος πως να κανει χαρακιρι!!!!!!!!

Μια χαρα ειναι το φορουμ , συνειδητοποιημενο , και εχω δει πολλα.

κηπ, κάτσε και διάβασε όλα τα ποστ και θα καταλάβεις.

Senior Member
    κηπ, κάτσε και διάβασε όλα τα ποστ και θα καταλάβεις.
    Αρκτος flame wars...υπαρχουν παντου , ακομα και σε φορουμ που εχουν 10 διαχειριστες...ειναι αλλωστε και αυτα που εχουν συνηθως τα περισσοτερα μυνηματα.

Για την ακριβεια υπαρχουν και ορισμενοι κανονες , δηλαδη ακραιες αποψεις μπορουν να οδηγησουν σε ενα τετοιο, καποιο θεμα θρησκευτικου περιεχομενου παλι κλπ κλπ. αν και ειναι αρκετα random.

Δεν θα εβγαζα καποιο συμπερασμα , περισσοτερο συμπερασμα θα εβγαζα αν μετρουσα μηνυματα να δω ποιος εμπλακηκε περισσοτερο...παρα απο το περιεχομενο.

Banned
    Originally posted by mariafound
    Με αφορμη την παραπανω συζητηση θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις κ αν θελετε μου απαντατε
    1Οσοι εχουν καποια ψυχικη παθηση εχουν κ μπορουν να εχουν καποια ορια στην συμπεριφορα τους κ στις αντιδρασεις τους?
    2 Πως πρεπει να αντιδρουν οσοι δεν εχουν?Ποιος θα πρπεει να ειναι ο σκοπος τους?
    Τι εννοείς mariafound? Για μένα το λες;

Senior Member
    Λιμπα απευθυνομαι σε ολους

Banned
    Φυσικά και όποιοι έχουν κάποια ψυχική πάθηση έχουν όρια στη συμπεριφορά τους και τις αντιδράσεις τους. Όπως οι άλλοι είναι, κανονικοί. Αυτοί που δεν έχουν θα πρέπει να αντιδρούν όπως πρέπει, όπως πρέπει και οι άλλοι που έχουν ψυχική πάθηση. Ο σκοπός πάντα θα είναι να ανταλλάσσουμε απόψεις, τι άλλο;

Senior Member
    κηπ, συμφωνώ με την άποψη του κρίνο :\" Για μενα το πιο χρησιμο θα ηταν να μαζευοταν ο καθενας απο λιγο για να μην χρειαζεται να παρεμβαινει ποτε. \"

ξαναλέω πως ειπώθηκαν πολύ άσχημα πράγματα για τη λίμπα.
    και δεν λέω πως και αυτή δεν μίλησε άσχημα.

της έγινε όμως μαζική επίθεση από ένα σημείο και μετά.

διάβασε και μπες στη θέση της.ελπίζω να καταλάβεις.

Senior Member
    Συμφωνω μαζι σου Λιμπα οπως το ειπες.\"Σκοπος παντα ειναι να ανταλλασουμε αποψεις\'

Page 23 of 32 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast