Results 346 to 360 of 466
-
12-04-2010, 17:00 #346
Originally posted by mariafound
Με αφορμη την παραπανω συζητηση θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις κ αν θελετε μου απαντατε
1Οσοι εχουν καποια ψυχικη παθηση εχουν κ μπορουν να εχουν καποια ορια στην συμπεριφορα τους κ στις αντιδρασεις τους?
2 Πως πρεπει να αντιδρουν οσοι δεν εχουν?Ποιος θα πρπεει να ειναι ο σκοπος τους?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 12-04-2010, 17:02 #347
Originally posted by arktos
κηπ, συμφωνώ με την άποψη του κρίνο :\" Για μενα το πιο χρησιμο θα ηταν να μαζευοταν ο καθενας απο λιγο για να μην χρειαζεται να παρεμβαινει ποτε. \"
ξαναλέω πως ειπώθηκαν πολύ άσχημα πράγματα για τη λίμπα.
και δεν λέω πως και αυτή δεν μίλησε άσχημα.
της έγινε όμως μαζική επίθεση από ένα σημείο και μετά.
διάβασε και μπες στη θέση της.ελπίζω να καταλάβεις.
12-04-2010, 17:03 #348
Originally posted by arktos
ελπίζω να καταλάβεις.
αυτο φαινεται σχεδον αδυνατο.
Οπως και να εχει η συζητηση ανακυκλωνεται και απο οσο θυμαμαι,
μια φορα το χρονο η δυο,
θα γινει ενα πλακωματακι για να κατσει και η σχετικη πλακιτσα να χαλαρωσουν οσοι το εχουν αναγκη.
Και η ζωη συνεχιζεται μεχρι βεβαια την επομενη φορα.
12-04-2010, 17:03 #349
Συμφωνω μαζι σου Λιμπα οπως το ειπες.\"Σκοπος παντα ειναι να ανταλλασουμε αποψεις\'
12-04-2010, 17:05 #350
Originally posted by krino
αυτο φαινεται σχεδον αδυνατο.
Οπως και να εχει η συζητηση ανακυκλωνεται και απο οσο θυμαμαι,
μια φορα το χρονο η δυο,
θα γινει ενα πλακωματακι για να κατσει και η σχετικη πλακιτσα να χαλαρωσουν οσοι το εχουν αναγκη.
Και η ζωη συνεχιζεται μεχρι βεβαια την επομενη φορα.
12-04-2010, 17:06 #351
Συμφωνώ με πολλά που έχουνε ειπωθεί απο διάφορους, ακόμα και αν έχουν αντίθετες θέσεις.
Ιδιαίτερα η Φωτεινή, που λέει οτι , ακόμα και εκείνος που ταράζει τον άλλο, μπορεί ο ίδιος να έχει ταραχτεί προηγουμένως...
Σίγουρα, το να μιλούν πολλοί εναντιόν ενός, δεν είναι ωραίο και μπορεί να ταράξει τον άλλο. Οταν γίνεται δημόσια τουλάχιστον.
Απο την άλλη, είναι ενα φαινόμενο που δεν μπορεί να αποφευχθεί, φιλοσοφώντας το το θεμα, εκεί καταλήγω πλέον.
Δεν συμφωνώ με το να ενοχοποιούμε τις προθέσεις του καθενός.
Το έκανε για να χλευάσει, το έκανε γιατί βαριόταν, γιατί διψούσε για αίμα, γιατί είναι κακός, γιατί ήθελε να με κοροιδέψει.
Κι αν το έκανε απλά επειδή νευρίασε απο αυτά που είδε και ξέφυγε και εκείνος?
Καταλήγω οτι το πρόβλημα δημιουργείται όταν η αδυναμια/ ευαισθησία/ευάλωτο σημείο του ενός, συναντά εκείνη του άλλου.
Και δεν μπορούν να το διαχειριστούν όλο αυτό.
Η σιωπη σε τέτοιες περιπτώσεις, κατά την δική μου γνώμη, είναι χρυσός.
Τελος, να πω κάτι για την Λίμπντα... Λιμπντα μου, λες οτι θεωρείς κακό όποιον είναι εναντίον σου. Ναι, αλλά γιατί? Είναι κακό να έχει κανείς αντίθετη άποψη? Σίγουρα είναι κακό να σου την εκφράσει απότομα/επιθετικά.
Θεοφανία, επειδή σε γνωρίζω προσωπικά, ξέρω οτι έχεις τρομερή αδυναμία σε σκυλιά και γατιά... καταλαβαινω οτι θα πρέπει να σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.
Ολα αυτά τα γράφω προσπαθώντας να κατανοήσω όχι να δικαιολογήσω.
Σε μια διαμάχη, πάντα όλοι έχουνε κάποιο δίκιο και κάποιο άδικο.
Το ομορφότερο, είναι να αναλαμβάνει ο καθένας την ευθύνη του εαυτού του. Μέχρι εκεί που πιστεύει οτι του αναλογεί.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
12-04-2010, 17:08 #352
καλα δεν κραταω και πρακτικα...
αυτο που ειναι σιγουρο οτι εχει μια περιοδικη συνεχεια.
Ισως βεβαια τα τελευταια χρονια να εχει μια εξαρση αλλα οκ,
θα ζησουμε και με αυτο.
12-04-2010, 17:09 #353
weird όπως είδες μου την εξέφρασαν επιθετικά την άποψη και δεν καταλαβαίνω που κολλάτε όλοι. Το θέμα είναι ότι μου επιτέθηκαν όλοι, υπάρχει καμμία δικαιολογία για αυτό;
12-04-2010, 17:11 #354
Originally posted by libpa
Άρκτος και ότι είπα άσχημα λόγια ήταν αποτέλεσμα επίθεσης που δέχτηκα. Άμυνα ήταν άμα δεν μίλαγα έτσι δεν πρόκειται να με έπαιρναν στα σοβαρά. Γιατί μόνο άμα γίνεσαι κακός σε παίρνουνε στα σοβαρά.
αυτό καλό μου φαίνεται!
12-04-2010, 17:12 #355
κηπ, συμφωνώ με την άποψη του κρίνο :\" Για μενα το πιο χρησιμο θα ηταν να μαζευοταν ο καθενας απο λιγο για να μην χρειαζεται να παρεμβαινει ποτε. \"
ξαναλέω πως ειπώθηκαν πολύ άσχημα πράγματα για τη λίμπα.
και δεν λέω πως και αυτή δεν μίλησε άσχημα.
της έγινε όμως μαζική επίθεση από ένα σημείο και μετά.
διάβασε και μπες στη θέση της.ελπίζω να καταλάβεις.
Εκτος αν διαφωνησεις καμμια φορα για χαβαλε.
Ξερω οτι θα το παρεις στραβα αλλα ειναι η αληθεια.
Φυσικα αυτο δεν προυποθετει οτι εχεις \"αδικο\" στο συγκεκριμενο ζητημα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-04-2010, 17:14 #356
Originally posted by weird
Θεοφανία, επειδή σε γνωρίζω προσωπικά, ξέρω οτι έχεις τρομερή αδυναμία σε σκυλιά και γατιά... καταλαβαινω οτι θα πρέπει να σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.
Επιτέθηκε χωρίς επιχειρήματα βγάζοντας πολλά μέλη έξω από τα ρούχα τους εκτοξεύοντας χαρακτηρισμούς.
Τώρα, το πως αντιδρα ο καθένας είναι δικό του θέμα.
Πλέον έχουμε γίνει όλοι τόσο προβλέψιμοι εδώ μέσα που δε νομίζω να εχει ουσία να προσπαθήσουμε να το λύσουμε.
(Για τον εαυτό μου μιλάω φυσικά).
12-04-2010, 17:14 #357
Σοφια ποιος οριζει τα ορια του?Ειναι σταθερα η μετακινουνται αναλογα με τις διαθεσεις μας?
Λιμπα Ειναι φυσικο οτι θα υπαρχουν πολλες κ διαφορετικες αποψεις σε ενα φορουμ οπως κ στην ζωη.Ετσι δεν ειναι?
12-04-2010, 17:15 #358
arktos
keep λες ότι διαφωνείς αλλά μετά λες ότι δεν προυποθέτει ότι έχει άδικο η arktos. Τελικά τι πιστεύεις;
12-04-2010, 17:17 #359
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by weird
Επιτέθηκε χωρίς επιχειρήματα βγάζοντας πολλά μέλη έξω από τα ρούχα τους εκτοξεύοντας χαρακτηρισμούς.
Τώρα, το πως αντιδρα ο καθένας είναι δικό του θέμα.
Πλέον έχουμε γίνει όλοι τόσο προβλέψιμοι εδώ μέσα που δε νομίζω να εχει ουσία να προσπαθήσουμε να το λύσουμε.
(Για τον εαυτό μου μιλάω φυσικά).
12-04-2010, 17:18 #360
Σοφια ποιος οριζει τα ορια του?Ειναι σταθερα η μετακινουνται αναλογα με τις διαθεσεις μας?
Λιμπα Ειναι φυσικο οτι θα υπαρχουν πολλες κ διαφορετικες αποψεις σε ενα φορουμ οπως κ στην ζωη.Ετσι δεν ειναι?
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή