Results 361 to 375 of 466
-
12-04-2010, 17:18 #361
arktos
keep λες ότι διαφωνείς αλλά μετά λες ότι δεν προυποθέτει ότι έχει άδικο η arktos. Τελικά τι πιστεύεις;
Αυτο που ισως προσπαθησα ειναι να δωσω μια διαφορετικη οψη...να μην βλεπουμε αρνητικα πολλα πραγματα αλλα καπως αλλιως[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 12-04-2010, 17:19 #362
Originally posted by weird
Δεν συμφωνώ με το να ενοχοποιούμε τις προθέσεις του καθενός.
Το έκανε για να χλευάσει, το έκανε γιατί βαριόταν, γιατί διψούσε για αίμα, γιατί είναι κακός, γιατί ήθελε να με κοροιδέψει.
Κι αν το έκανε απλά επειδή νευρίασε απο αυτά που είδε και ξέφυγε και εκείνος?
να πιει μπουκοβο να του περασει,
σε καλυψα?
Καταλήγω οτι το πρόβλημα δημιουργείται όταν η αδυναμια/ ευαισθησία/ευάλωτο σημείο του ενός, συναντά εκείνη του άλλου.
Και δεν μπορούν να το διαχειριστούν όλο αυτό.
Η σιωπη σε τέτοιες περιπτώσεις, κατά την δική μου γνώμη, είναι χρυσός.
πανω κατω αυτο ειπα και εγω.
Τελος, να πω κάτι για την Λίμπντα... Λιμπντα μου, λες οτι θεωρείς κακό όποιον είναι εναντίον σου. Ναι, αλλά γιατί? Είναι κακό να έχει κανείς αντίθετη άποψη? Σίγουρα είναι κακό να σου την εκφράσει απότομα/επιθετικά.
οι αντιθετες αποψεις ειναι πιθανο να μας βελτιωσουν σαν ατομα.
Η συντονισμενη επιθετικοτητα δεν μας κανει καλυτερους ανθρωπους με την καμια....
Θεοφανία, επειδή σε γνωρίζω προσωπικά, ξέρω οτι έχεις τρομερή αδυναμία σε σκυλιά και γατιά... καταλαβαινω οτι θα πρέπει να σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.
δεν ειναι τιποτα,
δωσε της λιγο ΤΟΠ να ισιωσει....
Ολα αυτά τα γράφω προσπαθώντας να κατανοήσω όχι να δικαιολογήσω.
Σε μια διαμάχη, πάντα όλοι έχουνε κάποιο δίκιο και κάποιο άδικο.
Το ομορφότερο, είναι να αναλαμβάνει ο καθένας την ευθύνη του εαυτού του. Μέχρι εκεί που πιστεύει οτι του αναλογεί.
το ομορφοτερο ειναι οτι αν βλεπεις οτι η συζητηση σου καταληγει στο να πατας τον αλλο κατω να σταματας γιατι πολυ απλά στο επιπεδο του να επικοινωνησεις εχεις αποτυχει.
Ισως να μην φταις εσυ, αλλα το αποτελεσμα δεν αλλαζει.
Συνεχιζεις μονο και μονο για να καλυψεις δικα σου κενα και οχι για να βοηθησεις δηθεν δηθεν τον αλλον.
12-04-2010, 17:19 #363
Originally posted by libpa
Originally posted by Θεοφανία
Θεοφανία, επειδή σε γνωρίζω προσωπικά, ξέρω οτι έχεις τρομερή αδυναμία σε σκυλιά και γατιά... καταλαβαινω οτι θα πρέπει να σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.
Επιτέθηκε χωρίς επιχειρήματα βγάζοντας πολλά μέλη έξω από τα ρούχα τους εκτοξεύοντας χαρακτηρισμούς.
Τώρα, το πως αντιδρα ο καθένας είναι δικό του θέμα.
Πλέον έχουμε γίνει όλοι τόσο προβλέψιμοι εδώ μέσα που δε νομίζω να εχει ουσία να προσπαθήσουμε να το λύσουμε.
(Για τον εαυτό μου μιλάω φυσικά).
Οκ, ας προσπαθήσουμε άλλη μια φορά/
Σου είπα πως θεωρώ παράλογο να υποστηρίζεις πως υπάρχουν ευθύνες στα δίχρονα για την κακοποίηση και τον φόνο απ\' το γονιό τους.
Δεν συμφωνείς μαζί μου, σεβαστό.
Το επιχειρημα σου ποιο ήταν εκτός του να με πεις ψώνιο?
12-04-2010, 17:22 #364
Originally posted by mariafound
Σοφια ποιος οριζει τα ορια του?Ειναι σταθερα η μετακινουνται αναλογα με τις διαθεσεις μας?
Λιμπα Ειναι φυσικο οτι θα υπαρχουν πολλες κ διαφορετικες αποψεις σε ενα φορουμ οπως κ στην ζωη.Ετσι δεν ειναι?
Τα ορια προσωπικα τα δικα μου προσπαθω να τα επαναπροσδιοριζω οσο μπορω. Καποιες φορες δεν με βολευε να το κανω, καποιες δεν μπορουσα κ καποιες δεν ηθελα. Πολλες φορες δεν μας συμφερει να το κανουμε, αφου μας βολευει κ μια πιο μονοπλευρη ματια που εξυπηρετει καλυτερα τον εαυτο μας.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
12-04-2010, 17:22 #365
Originally posted by keep_walking
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω αρκτος....οχι δεν διαβασα τα μηνυματα αλλα παντα παιρνεις το μερος του κρινο!!!!!
Εκτος αν διαφωνησεις καμμια φορα για χαβαλε.
Ξερω οτι θα το παρεις στραβα αλλα ειναι η αληθεια.
Φυσικα αυτο δεν προυποθετει οτι εχεις \"αδικο\" στο συγκεκριμενο ζητημα.
τσωωωωωωωωωπα εσυ καλο παιζακι,
θα σου παρει τσοκολατα αφου σε αφησε ετσι παραπονεμένο....
12-04-2010, 17:25 #366
[
τσωωωωωωωωωπα εσυ καλο παιζακι,
Οσο για αυτα που λες κρινο παλι....διαφωνω λολ[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-04-2010, 17:26 #367
weird όπως είδες μου την εξέφρασαν επιθετικά την άποψη και δεν καταλαβαίνω που κολλάτε όλοι. Το θέμα είναι ότι μου επιτέθηκαν όλοι, υπάρχει καμμία δικαιολογία για αυτό;
Ακόμα και εκείνοι που σου μίλησαν άσχημα, μπορεί όμως καλή μου να το έκαναν πάνω στα νεύρα της στιγμής και όχι απο κακία. Δεν σου λέω να τους δικαιολογήσεις, αλλά να κατανοήσεις, οτι υπάρχουν και άλλες αιτίες για να φερθεί κάποιος απότομα..
Δεν κολλάμε Λιμπ, το θέμα είναι για μένα, να επικοινωνήσουμε, τίποτα άλλο.
Ναι, στην ομαδική κριτική εναντίον ενός δεν συμφωνώ, αλλά κατά καιρούς βρέθηκαν πολλοί που σε υποστήριξαν.
Σκέψου πάντως οτι ίσως να παρεξήγησαν τα λεγόμενά σου, όσοι αντέδρασαν απότομα.
Κι εσύ απο ένα σημείο και μετά σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, και θεώρησες οτι μόνο με το να είσαι \"κακία\" θα γινόσουν σεβαστή.
Και αυτό το καταλαβαίνω.
Βλέπεις καλή μου, ο καθένας το βλέπει απο άλλη οπτική γωνιά.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
12-04-2010, 17:26 #368
Σε τι δυσκολια αναφερεσαι?
12-04-2010, 17:27 #369
κηπ, έχω ξαναπεί πως με το κρίνο διαφωνούμε σε πολλά θέματα.
σε κάποια άλλα συμφωνούμε.
αυτή τη στιγμή δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί σε απασχόλησε αν εγώ παίρνω το μέρος του κρίνο ή όχι.
μήπως θα ήθελες να μιλήσουμε και για κανένα άλλο μέλος του φόρουμ?
όχι, δεν παίρνω τίποτα στραβα.
12-04-2010, 17:27 #370
Originally posted by Θεοφανία
[Οκ, ας προσπαθήσουμε άλλη μια φορά/
Σου είπα πως θεωρώ παράλογο να υποστηρίζεις πως υπάρχουν ευθύνες στα δίχρονα για την κακοποίηση και τον φόνο απ\' το γονιό τους.
Δεν συμφωνείς μαζί μου, σεβαστό.
Το επιχειρημα σου ποιο ήταν εκτός του να με πεις ψώνιο?
12-04-2010, 17:29 #371
κηπ, έχω ξαναπεί πως με το κρίνο διαφωνούμε σε πολλά θέματα.
σε κάποια άλλα συμφωνούμε.
αυτή τη στιγμή δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί σε απασχόλησε αν εγώ παίρνω το μέρος του κρίνο ή όχι.
μήπως θα ήθελες να μιλήσουμε και για κανένα άλλο μέλος του φόρουμ?
όχι, δεν παίρνω τίποτα στραβα.
Απλως δεν με επεισες να υποστω το μαρτυριο να διαβασω 25 σελιδες μυνηματα!!!!! με καυγαδες λολ....πρεπει να προσπαθησεις πολυ[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-04-2010, 17:29 #372
weird όπως είδες μου την εξέφρασαν επιθετικά την άποψη και δεν καταλαβαίνω που κολλάτε όλοι. Το θέμα είναι ότι μου επιτέθηκαν όλοι, υπάρχει καμμία δικαιολογία για αυτό;
Ακόμα και εκείνοι που σου μίλησαν άσχημα, μπορεί όμως καλή μου να το έκαναν πάνω στα νεύρα της στιγμής και όχι απο κακία. Δεν σου λέω να τους δικαιολογήσεις, αλλά να κατανοήσεις, οτι υπάρχουν και άλλες αιτίες για να φερθεί κάποιος απότομα..
Δεν κολλάμε Λιμπ, το θέμα είναι για μένα, να επικοινωνήσουμε, τίποτα άλλο.
Ναι, στην ομαδική κριτική εναντίον ενός δεν συμφωνώ, αλλά κατά καιρούς βρέθηκαν πολλοί που σε υποστήριξαν.
Σκέψου πάντως οτι ίσως να παρεξήγησαν τα λεγόμενά σου, όσοι αντέδρασαν απότομα.
Κι εσύ απο ένα σημείο και μετά σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, και θεώρησες οτι μόνο με το να είσαι \"κακία\" θα γινόσουν σεβαστή.
Και αυτό το καταλαβαίνω.
Βλέπεις καλή μου, ο καθένας το βλέπει απο άλλη οπτική γωνιά.
12-04-2010, 17:30 #373
Originally posted by keep_walking
[τσωωωωωωωωωπα εσυ καλο παιζακι,
Οσο για αυτα που λες κρινο παλι....διαφωνω λολ
αααα δλδ η αρκτος ειναι ταγμενη να συμφωνει μαζι μου σε οτι λεω ε?
μαστα... μαστα.....
τεσπα τσοκολατα δεν θες, θε τσικλα?
12-04-2010, 17:31 #374
Originally posted by Sofia
Γενικα δεν νομιζω οτι μπορουμε να κρινουμε εναν ανθρωπο με ψυχικη παθηση, με τον ιδιο τροπο που κρινουμε εναν ανθρωπο χωρις ψυχικη παθηση. Αφου ο πρωτος, εχεις μια \"αντικειμενικη\" παραπανω δυσκολια...Ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον.
Τα ορια προσωπικα τα δικα μου προσπαθω να τα επαναπροσδιοριζω οσο μπορω. Καποιες φορες δεν με βολευε να το κανω, καποιες δεν μπορουσα κ καποιες δεν ηθελα. Πολλες φορες δεν μας συμφερει να το κανουμε, αφου μας βολευει κ μια πιο μονοπλευρη ματια που εξυπηρετει καλυτερα τον εαυτο μας.
12-04-2010, 17:34 #375
αααα δλδ η αρκτος ειναι ταγμενη να συμφωνει μαζι μου σε οτι λεω ε?
μαστα... μαστα.....
τεσπα τσοκολατα δεν θες, θε τσικλα?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια