Results 391 to 405 of 466
-
12-04-2010, 18:01 #391
Εννοεις Λιμπα οτι δεν μπορουμε να τα ελεγξουμε?Πραγματι θα ειμασταν ολοι πολυ τυχεροι αν το καταφερναμε να εχουμε καθορισμενα κ ελέγχομενα συναισθηματα
Τις πραξεις μας ομως?Πιστευεις οτι θα μπορουσαν να τις ελεγχει η λογικη?
- 12-04-2010, 18:02 #392
Originally posted by keep_walking
απλως τον παραχαϊδευεις λολ.
Αυτο ελειπε.
Ναι ηπιαμε καφε καλα ηταν...μετα χαλασε καπου η συνταγη , τεσπα δεν δινω σημασια δεν ειμαι υπερ ουτε κατα κρινο , (παλι το επικεντρο εγινες κρινο λολ)...απλως οντως διαφωνω μαζι του σε ολα σχεδον τα θεματα...απο πολυ παλια.
σιγα μην ειναι και νταντα μου,
βρε σοβαρεψου λιγο λεμε.....
Το γιατι χαλασε η συνταγη, το γνωριζεις πολυ καλα.
Απεχθανομαι τις κατινες, ανεξαρτητου φυλου, απλο ειναι.
12-04-2010, 18:03 #393
Originally posted by weird
Δεν είπα οτι ξεκίνησες εσύ τις επιθέσεις, ενδεχομένως οι απόψεις σου και ο τρόπος που τις παρουσίασες να πυροδότησε την αντίδραση μερικών και έτσι άρχισε το θέμα.
Σου είπα, μόνο υποθέσεις κάνω και δεν θέλω να πάρω μέρος κανενός, γιατι ο καθένας το βλέπει απο την μεριά του.
Οσον αφορά την άποψή σου, εγω την αντιλαμβάνομαι ως εξής.
Ο τύπος σκότωσε το παιδί του, αν ήταν άτακτο και ζωήρό και ήταν δικό μου παιδί, και δεν φοβόμουν τις συνέπειες, μπορεί να έφτανα και εγώ μέσα στα νεύρα μου να κάνω κάτι τέτοιο.
Για αυτό και λες οτι δεν θέλεις να κάνεις παιδία, δεν θα άντεχες, οπότε εσύ ποτέ δεν θα βρισκόσουν στην θέση του.
Το βρίσκω πολύ θαρραλέο να είσαι τόσο ειλικρινής, αν όντως, εννοούσες τα παραπάνω, όπως το ερμήνευσα εγώ.
Γιατί η τόση ειλικρίνεια, μπορεί και να πυροδοτήσει αντιδράσεις, ειδικά αν υπάρξουν παρεξηγήσεις.
12-04-2010, 18:05 #394
Originally posted by mariafound
Εννοεις Λιμπα οτι δεν μπορουμε να τα ελεγξουμε?Πραγματι θα ειμασταν ολοι πολυ τυχεροι αν το καταφερναμε να εχουμε καθορισμενα κ ελέγχομενα συναισθηματα
Τις πραξεις μας ομως?Πιστευεις οτι θα μπορουσαν να τις ελεγχει η λογικη?
12-04-2010, 18:09 #395
Originally posted by libpa
Δεν είπα οτι ξεκίνησες εσύ τις επιθέσεις, ενδεχομένως οι απόψεις σου και ο τρόπος που τις παρουσίασες να πυροδότησε την αντίδραση μερικών και έτσι άρχισε το θέμα.
Σου είπα, μόνο υποθέσεις κάνω και δεν θέλω να πάρω μέρος κανενός, γιατι ο καθένας το βλέπει απο την μεριά του.
Οσον αφορά την άποψή σου, εγω την αντιλαμβάνομαι ως εξής.
Ο τύπος σκότωσε το παιδί του, αν ήταν άτακτο και ζωήρό και ήταν δικό μου παιδί, και δεν φοβόμουν τις συνέπειες, μπορεί να έφτανα και εγώ μέσα στα νεύρα μου να κάνω κάτι τέτοιο.
Για αυτό και λες οτι δεν θέλεις να κάνεις παιδία, δεν θα άντεχες, οπότε εσύ ποτέ δεν θα βρισκόσουν στην θέση του.
Το βρίσκω πολύ θαρραλέο να είσαι τόσο ειλικρινής, αν όντως, εννοούσες τα παραπάνω, όπως το ερμήνευσα εγώ.
Γιατί η τόση ειλικρίνεια, μπορεί και να πυροδοτήσει αντιδράσεις, ειδικά αν υπάρξουν παρεξηγήσεις.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
12-04-2010, 18:09 #396
σιγα μην ειναι και νταντα μου,
βρε σοβαρεψου λιγο λεμε.....
Το γιατι χαλασε η συνταγη, το γνωριζεις πολυ καλα.
Απεχθανομαι τις κατινες, ανεξαρτητου φυλου, απλο ειναι.
.
Σοβαρος ειμαι...ο χψζ ειναι ενας αγνωστος στο φορουμ που γραφει διαφορα πραγματα , εσεις εχετε πιο φιλικη σχεση , οποτε σε υποστηριζει που και που παραπανω , δεν ειναι κατι σπουδαιο.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να σου δωσει μια στο κεφαλι μπας και στρωσεις[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-04-2010, 18:11 #397
Πολυ ακραια θεση Λιμπα αλλα κ ενδιαφερουσα.Υποστηριζεις οτι θα μπορουσαμε να σκοτωναμε οποιον μας ενοχλει η καταλαβα λαθος?
12-04-2010, 18:15 #398
Πολυ ακραια θεση Λιμπα αλλα κ ενδιαφερουσα.Υποστηριζεις οτι θα μπορουσαμε να σκοτωναμε οποιον μας ενοχλει η καταλαβα λαθος?
12-04-2010, 18:16 #399
Μπα υπαρχει κατι που δεν ξερω....γιατι εγω θυμαμε να γραφεις 150 ποστ την ημερα και να θαβεις τεσπα...παλια ιστορια.
δεν θαβω γενικα,
εσενα θαβω γιατι αυτο σου αξιζει.
Σοβαρος ειμαι...ο χψζ ειναι ενας αγνωστος στο φορουμ που γραφει διαφορα πραγματα , εσεις εχετε πιο φιλικη σχεση , οποτε σε υποστηριζει που και που παραπανω , δεν ειναι κατι σπουδαιο.
γνωριζω την αρκτος περιπου οσο εσενα,
μαλιστα για την αρκτος δεν ετυχε να κανω 150 + 150 χιλιομετρα για να πιω καφε.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να σου δωσει μια στο κεφαλι μπας και στρωσεις
το \"στρωσιμο\" εχει να κανει στο να νιωθεις εσυ καλα?
τραβα εδω,
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=5168#pid136658
να θυμηθεις ποτε και πως εγινες παπαρας.
12-04-2010, 18:18 #400
τραβα εδω,
να θυμηθεις ποτε και πως εγινες παπαρας.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-04-2010, 18:19 #401
Ηθελες να πεις \"παρα μονο στην συγκεκριμενη περιπτωση\"?Γιατι το νοημα ειναι τελειως διαφορετικο
12-04-2010, 18:21 #402
τραβα εδω,
να θυμηθεις ποτε και πως εγινες παπαρας.
12-04-2010, 18:23 #403
Originally posted by libpa
Αλλά αν σκοτώναμε έτσι απλά, καήκαμε...
Φαντάζομαι αυτό που εννοούσες, είναι οτι μπορείς να δεις το θέμα και απο μια άλλη οπτική, απο την οπτική του πατέρα που ίσως να μην άντεχε αλλο το παιδί του.
Συμφωνώ οτι δεν μπορούμε όλοι να γίνουμε γονείς και το θεωρώ δύναμη να το δει αυτό κανείς στον εαυτό του.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
12-04-2010, 18:26 #404
Ετσι είναι, μπορεί καποιος πανω στα νεύρα του, να θέλει να καθαρίσει τον άλλο... επειδή δεν αντέχει το γάβγισμα ή το κλάμα...
Αλλά αν σκοτώναμε έτσι απλά, καήκαμε...
Φαντάζομαι αυτό που εννοούσες, είναι οτι μπορείς να δεις το θέμα και απο μια άλλη οπτική, απο την οπτική του πατέρα που ίσως να μην άντεχε αλλο το παιδί του.
Συμφωνώ οτι δεν μπορούμε όλοι να γίνουμε γονείς και το θεωρώ δύναμη να το δει αυτό κανείς στον εαυτό του.αυτό είπα κι εγώ πως δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό να σκοτώνουμε
12-04-2010, 18:27 #405
Σκέφτομαι να ανοίξω ένα θέμα για βιαστές αλλά φοβάμαι πάλι ότι θα αρχίσουν αντιδράσεις.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια