Results 46 to 60 of 466
-
11-04-2010, 20:38 #46
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Αlobar που στο καλο ειδες να αναφερω πως εριξες ανεπανορθωτα χτυπηματα; Αναφερθηκα σε ενα παλιοτερο θεμα που ειχαν πεσει ενα σωρο ατομα να φανε την libpa και ειπα οτι δεν θελω να γινει και τωρα το ιδιο και ας πιστευω οτι ειχε αδικο και τοτε και τωρα. Δεν ασχοληθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ μαζι σου.
Σχετικα με την τελευταια σου προταση δεν καταλαβα απολυτως τιποτα
- 11-04-2010, 20:46 #47
Δηλαδη οποιος εχει αδικο πρεπει να κρεμιεται αναποδα; Αλλο να κανεις κατι επιτηδες προκειμενου να εχεις καποιο οφελος, οπως εχει συμβει κατα διαστηματα με διαφορα ατομα και αλλο να εχει διαφορετικη αποψη ακομα και αν ειναι 100% λαθος
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
11-04-2010, 20:48 #48
ξερεις πραγματικά δεν ξέρω..
Πολύ φοβάμαι να αφαιρεσω μια ζωη,να της στερησω το δικαίωμα να ζήσει με τον δικό της τρόπο,γιατι αυτα τα παιδιά δεν ειναι ανικανα να ζησουν μια σχετικα καλή ζωή..Δεν ξερω πως νιωθει ενα παιδι με Νταουν,τα βλεπω ομως να μπορουν να ειναι χαρουμενα και ευτυχισμένα..
Αν δεν μπορούσα ,αν δεν ειχα το κουράγιο λες ε?Ειναι μια ευθυνη ομως αυτη που πρεπει να αναλάβεις,μπορεις να ζητήσεις βοήθεια,να αγαπήσεις το παιδί ,αυτο ειναι με το προβλημα του..
Μη νομίζεις οτι ειμαι σιγουρη και δυνατή..οχι..αλλα αν θα μου τυχαινε, ήμουν προετοιμασμένη..θα το πηγαινα ως το τελος..και αν δεν μπορουσα να κανω παιδιά, θα πήγαινα στα αζήτητα ,δεν θα αναζητούσα το τελειο παιδί ή τιποτα...δυσκολευτηκα να κανω παιδια..ειναι σκεψεις που εχω κάνει..
11-04-2010, 20:50 #49
καλα εγω στο τεμπο μου..
ελατε βρε παιδιά...ας το αφησουμε..
11-04-2010, 20:51 #50
Συμφωνω μαζι σου Φωτεινη αλλα δεν ειναι μεγαλυτερο εγκλημα να φερεις στη ζωη ενα παιδι που δεν θα μπορεις να το κανεις ευτυχισμενο επειδη δεν θα εχεις το κουραγιο να αντιμετωπισεις τις δυσκολιες του προβληματος του;Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Συμφωνω μαζι σου Φωτεινη αλλα δεν ειναι μεγαλυτερο εγκλημα να φερεις στη ζωη ενα παιδι που δεν θα μπορεις να το κανεις ευτυχισμενο επειδη δεν θα εχεις το κουραγιο να αντιμετωπισεις τις δυσκολιες του προβληματος του;
... αν είναι \'έγκλημα\' το ο,τιδήποτε μπορεί να συμβεί σ\' έναν άνθρωπο και δεν έχει το κουράγιο να το αντιμετωπίσει, έ ας κάτσει σπίτι του να μιλάει εκ του ασφαλούς...
11-04-2010, 20:57 #51
Ισως ειναι μεσα στο κομμάτι του συνειδητοποιημένου ατόμου..
Η αληθεια ειναι οτι συχνα συναντάς υποψηφιους γονείς ,απροετοιμαστους,δεν αντεχουν ουτε το βραδυνο κλαμα,το ξενυχτι..ποσο μάλλον μια πιθανη ασθένεια..
11-04-2010, 20:58 #52
Φωτεινη συμφωνω μαζι σου σε ολα αλλα τι ειναι προτιμοτερο; Να γεννηθει ενα παιδι με συνδρομο down και να μην εχουν την δυναμη να το φροντισουν οι γονεις του ή να μην γεννηθει καθολου;
Απο την μερια μου ειλικρινα δεν ξερω τι θα εκανα σε μια τετοια περιπτωση αλλα σιγουρα δεν θελω να εχω ενα παιδι που δεν θα μπορω να το εχω χαρουμενο. Οποτε ή θα ειμαι σιγουρος πως μπορω να του δωσω οτι χρειαζεται ή θα προτιμησω να μην το αποκτησω ποτε
Αλομπαρ στην περιπτωση που συζηταμε με την φωτεινη εχεις την δυνατοτητα να μην φερεις στον κοσμο ενα παιδι αν ειναι να μην μπορεις να το εχεις ευτυχισμενο. Αυτο που λες εσυ ειναι κατι εντελως διαφορετικοΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
11-04-2010, 20:59 #53
Originally posted by Boltseed
Λιμπα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι εισαι το μονο ατομο σε αυτο εδω το συγκεκριμενο θεμα που μεσα σε 3 σελιδες πεταει απροκλητα χαρακτηρισμους απο εδω και απο εκει ,ετσι δεν ειναι?
Και οχι, αυτο δε το λεω σαν \"χτυπημα\" αλλα απλη παρατηρηση...
11-04-2010, 21:00 #54
\'... Ισως ειναι μεσα στο κομμάτι του συνειδητοποιημένου ατόμου..
Η αληθεια ειναι οτι συχνα συναντάς υποψηφιους γονείς ,απροετοιμαστους,δεν αντεχουν ουτε το βραδυνο κλαμα,το ξενυχτι..ποσο μάλλον μια πιθανη ασθένεια...\'
... έ τότε ας παραγγείλουν κι αυτοί από τη Ρωσία με αγάπη Φωτεινή μου, μιας και όλα τα δεινά αφορούν όλους τους υπόλοιπους εκτός από μας και τα παιδιά μας ασφαλώς...
11-04-2010, 21:00 #55
Originally posted by Alobar
\'... Απο την μερια μου ανεφερα την συγκεκριμενη ειδηση που μου εκανε εντυπωση σχετικα με το ποσο επιπολαια, για να χρησιμοποιησω μια ευγενικη λεξη, αντιμετωπιζουν καποιοι ανθρωποι τοσο σημαντικα γεγονοτα και το ποσο αναισθητοι μπορει να ειναι...\'
... ενώ εγώ που έριξα τα \'ανεπανόρθωτα\' χτυπήματα, κατέδειξα κάτι διαφορετικό ας πούμε;... και πού ακριβώς είναι αυτό που έκανα;...
\'... Τωρα αν εσεις θελετε να εξελιξετε την κουβεντα σε κατι αλλο, θελετε να συνεχισετε ακριβως πανω σε αυτο το θεμα ή θελετε να μαλλωσετε ειναι δικο σας προβλημα...\'
... ποιός έδωσε άλλη διάσταση στην κουβέντα, πέραν της χρήστριας που άρχισε την εκτόξευση χαρακτηρισμών;... πολύ ωραία μας τα λες για το σύνδρομο \'Down\'... το θέμα που έθεσα εγώ ήταν άλλο... υπάρχουν ΗΔΗ παιδιά παρατημένα με προβλήματα... αν έχεις κάτι γι\' αυτό καλώς...
11-04-2010, 21:03 #56
Φωτεινη συμφωνω μαζι σου σε ολα αλλα τι ειναι προτιμοτερο; Να γεννηθει ενα παιδι με συνδρομο down και να μην εχουν την δυναμη να το φροντισουν οι γονεις του ή να μην γεννηθει καθολου;
Απο την μερια μου ειλικρινα δεν ξερω τι θα εκανα σε μια τετοια περιπτωση αλλα σιγουρα δεν θελω να εχω ενα παιδι που δεν θα μπορω να το εχω χαρουμενο. Οποτε ή θα ειμαι σιγουρος πως μπορω να του δωσω οτι χρειαζεται ή θα προτιμησω να μην το αποκτησω ποτε
Αλομπαρ στην περιπτωση που συζηταμε με την φωτεινη εχεις την δυνατοτητα να μην φερεις στον κοσμο ενα παιδι αν ειναι να μην μπορεις να το εχεις ευτυχισμενο. Αυτο που λες εσυ ειναι κατι εντελως διαφορετικο
Ομως πως ξερουμε οτι δεν θα ειναι ευτυχισμενο?Επειδη θα ειναι αλλιώτικο απο τα αλλα?
Μηπως πιο πολυ φοβόμαστε για εμας και οχι για εκείνο?
11-04-2010, 21:04 #57
Αlobar που στο καλο ειδες να αναφερω πως εριξες ανεπανορθωτα χτυπηματα; Αναφερθηκα σε ενα παλιοτερο θεμα που ειχαν πεσει ενα σωρο ατομα να φανε την libpa και ειπα οτι δεν θελω να γινει και τωρα το ιδιο και ας πιστευω οτι ειχε αδικο και τοτε και τωρα. Δεν ασχοληθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ μαζι σου.
Σχετικα με την τελευταια σου προταση δεν καταλαβα απολυτως τιποτα
11-04-2010, 21:06 #58
Originally posted by Αφωτεινή
Ομως πως ξερουμε οτι δεν θα ειναι ευτυχισμενο?Επειδη θα ειναι αλλιώτικο απο τα αλλα?
Μηπως πιο πολυ φοβόμαστε για εμας και οχι για εκείνο?Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
11-04-2010, 21:10 #59
... δε θα σου απαντήσω ξανά... αποδέξου πρώτα εσύ τον εαυτό σου. Μέχρι τότε, μπορείς να κατηγορείς δίχρονα παιδιά και να αποδεικνύεις σε μένα πόσο πολύ απορρίπτεις τον εαυτό σου που κάποτε υπήρξες κι εσύ παιδάκι. Να ξέρεις, είναι η μόνη ευθύνη που οφείλουμε να αποποιούμαστε. Την έχουν άλλοι...
11-04-2010, 21:11 #60
... δε θα σου απαντήσω ξανά... αποδέξου πρώτα εσύ τον εαυτό σου. Μέχρι τότε, μπορείς να κατηγορείς δίχρονα παιδιά και να αποδεικνύεις σε μένα πόσο πολύ απορρίπτεις τον εαυτό σου που κάποτε υπήρξες κι εσύ παιδάκι. Να ξέρεις, είναι η μόνη ευθύνη που οφείλουμε να αποποιούμαστε. Την έχουν άλλοι...
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια