Eπιστροφη παιδιου λογω ψυχολογικων προβληματων - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 32 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 466
    Banned
    Originally posted by Θεοφανία

Α, καλα....ότι να ναι.....
    Κοπέλα μου άντε κρίνε τον εαυτό σου κάνε την αυτοκριτική σου και άστους άλλους.. Τι ότι να ναι λες; Είπα τίποτα περίεργο; Έλεος πια.

Banned
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    Άλλο να λέμε την άποψη μας και άλλο να ξεφτιλίζουμε τον άλλο με τις λέξεις. Ντροπή για μια ακόμα φορά σε όσους μπαίνουν εδώ μέσα με σκοπό να χλευάσουν.
    Ποιός μπήκε Ονειροπλασμένε με σκοπό να χλευάσει; Εγώ πάντως τη γνώμη μου είπα και μου επιτέθηκαν όλοι και επιτέθηκα κι εγώ.

Originally posted by Oneiroplasmenos
    Άλλο να λέμε την άποψη μας και άλλο να ξεφτιλίζουμε τον άλλο με τις λέξεις. Ντροπή για μια ακόμα φορά σε όσους μπαίνουν εδώ μέσα με σκοπό να χλευάσουν.
    Τι εννοεις βινς? Μηπως αναφερεσαι σε μένα?

Originally posted by libpa

Α, καλα....ότι να ναι.....
    Κοπέλα μου άντε κρίνε τον εαυτό σου κάνε την αυτοκριτική σου και άστους άλλους.. Τι ότι να ναι λες; Είπα τίποτα περίεργο; Έλεος πια.

Επαναλαμβανω.....συγνώμη που μου φανηκε περίεργο το ότι δικαιολόγησες έναν πατέρα που επειδή γκρίνιαζε το παιδί του, το κακοποίησε φρικτα και μετα το πέταξε στο χιονι να πεθάνει μόλις δύο χρονών.
    Συγνώμη. Δεν είμαι στα καλά μου.

Senior Member
    Εγω παλι τελευταια εχω ορεξη για τραγουδια ολο το χρονο 25 ωρες το 24ωρο σχεδον! yay

και γω ,αν σκεφτεις,οτι καθε μερα ,και καθε ωρα στην Ελλαδα εχουμε πασχα

Banned
    Επαναλαμβανω.....συγνώμη που μου φανηκε περίεργο το ότι δικαιολόγησες έναν πατέρα που επειδή γκρίνιαζε το παιδί του, το κακοποίησε φρικτα και μετα το πέταξε στο χιονι να πεθάνει μόλις δύο χρονών.
    Είπα εγώ τίποτα τέτοιο όταν μου πες ότι να \'ναι?

Senior Member
    η Ελλαδα κατα βαθος ειναι ενα ατελειωτο πανηγυρι με μουσικη και γλεντια , ακομα και σε τομοεις που δεν θελουμε

Είπα εγώ τίποτα τέτοιο όταν μου πες ότι να \'ναι?

Όταν μου λες πως δεν μου επιτρεπεις να σε κρινω, (που δεν σε έκρινα, την άποψη μου ειπα), για τέτοιου είδους δηλώσεις.....ναι........πιστεύω πως λες ότι ναναι.

Senior Member
    Originally posted by Alobar
    \'... Ισως ειναι μεσα στο κομμάτι του συνειδητοποιημένου ατόμου..
    Η αληθεια ειναι οτι συχνα συναντάς υποψηφιους γονείς ,απροετοιμαστους,δεν αντεχουν ουτε το βραδυνο κλαμα,το ξενυχτι..ποσο μάλλον μια πιθανη ασθένεια...\'

... έ τότε ας παραγγείλουν κι αυτοί από τη Ρωσία με αγάπη Φωτεινή μου,

........ μιας και όλα τα δεινά αφορούν όλους τους υπόλοιπους εκτός από μας και τα παιδιά μας ασφαλώς...
    Πολύ σωστη η παρατηρηση σου Αλ..
    Εχει βαση αυτο που λες,ειναι αυτο που λενε οι συμπονετικοί
    \"μακρια απο μενα κι ας ειναι και στον αδερφό μου\"..
    Το θέμα ειναι..γνωρίζω τα ορια μου?Ο Ολα ειναι ξεκάθαρος με αυτα που μπορει να αντεξει..λεει εγω δεν μπορω να αντιμετωπισω κατι παρομοιο.Και ξερεις αυτός ισως να αντεχε και τα δυσκολοτερα...Ενω κάποιος αλλος παει τουριστας να κανουμε παιδάκια τρα λαλα και αν του κάτσει μια στραβή,παρτε το απο μας το προβληματικο να μη το βλέπουμε..
    Οπως και αυτο που ειπες για τους μελλοντικούς κινδύνους..μου δινει αφορμη κατι να πω..δεν εισαι σιγουρος για τιποτα,πρεπει ομως να διαθέτεις τη δυναμη να ανταπεξέλθεις στις όποιες δυσκολίες,να μεινεις διπλα στο παιδί που σε εχει ανάγκη..οχι να το στειλεις πακέτο στο ιδρυμα..

Senior Member
    oniroparmene..δεν ξερεισ τι ειπωθηκε οποτε...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Θεοφανια. ειπαμε..αστο...εχουμε καταλαβει..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Banned

Όταν μου λες πως δεν μου επιτρεπεις να σε κρινω, (που δεν σε έκρινα, την άποψη μου ειπα), για τέτοιου είδους δηλώσεις.....ναι........πιστεύω πως λες ότι ναναι.
    Δεν με έκρινες όταν είπες δεν είμαι στα καλά μου; Νομίζω ότι ο παράλογος στην υπόθεση είσαι εσύ και δεν θέλω να σε θίξω όμως δεν μπορώ να μιλάω άλλο μαζί σου ειλικρινά. Πολύ το ψειρίσαμε.

Senior Member
    Originally posted by Adzik
    παντωσ Λιμπα οσεσ φωρεσ εχει να κανει το θεμα με παιδακια..εισαι απιστευτα σκληρη..τα αντιμετωπιζεισ λεσ και ειναι ενηλικεσ.. αλλα πιστεψε με μεχρι τουλαχιστον μια α ηλικεια ειναι εντελωσ ανυπερασπιστα και αθωα.επισεισ δεχονται οτι τουσ πουν οι γονεισ σαν απολυτη αληθεια..χωρισ να αμφισβητουν...

σε παρακαλω αν δεν αλλαξεισ σκεψεισ..μην κανεισ παιδια.
    Για μένα είναι σαν ενήλικες γιατί τι τα διαφοροποιεί δλδ?
    δηλαδή από ένα τρίχρονο ας πούμε και από έναν 30αρη περιμένεις την ίδια συμπεριφορά? φαντάζομαι θα σου φαίνεται και παράλογο που δεν αφήνουν τα 3χρονα να ψηφίζουν! :P

Senior Member
    Γιατι να μην ψιφηζουν? Δεν καταλαβα? Δημοκρατια δεν εχουμε? Τι ρατσισμος ειναι αυτος! Απο αυριο ολα τα νηπιαγωγεια στους δρομους λοιπον!!!!

Banned
    Originally posted by Adzik
    Θεοφανια. ειπαμε..αστο...εχουμε καταλαβει..
    Έχετε καταλάβει ε? Προσοχή, ανέλαβαν οι κριτές των πάντων, μετά λέτε στον Ονειροπλασμένο δεν ξέρει τι έχει ειπωθεί.

Page 9 of 32 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast