Eπιστροφη παιδιου λογω ψυχολογικων προβληματων - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 32 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 466
    Banned
    Originally posted by Adzik
    Αν υπηρχαν μονο κακοι δεν θα βαζαμε στην φυλακη οσουσ κανουν εκληματα.
    Και τι σημαίνει αυτό; Εγώ είμαι κατά της τιμωρίας... Δεν υπάρχει λόγος να τιμωρείς κάποιον, ο χαρακτήρας της φυλακής πρέπει να είναι καθαρά σωφρονιστικός, για να μην το ξανακάνουν δλδ.

Originally posted by libpa
    Originally posted by Θεοφανία

Όχι, είμαι για δέσιμο και από δω και μπρος αν γκρινιαζουν παιδακια θα τα σκοτωνω και αν γαβγιζουν σκυλακια θα τους πεταω φόλα.
    Τότε πιστεύω πως θα μπορεσουμε να γινουμε φιλες.
    Δεν πειράζει, είσαι σε άλλα πράγματα κακιά εσύ.
    Όπως?

Senior Member
    Αν υπηρχαν μονο κακοι δεν θα βαζαμε στην φυλακη οσουσ κανουν εκληματα.
    Και τι σημαίνει αυτό; Εγώ είμαι κατά της τιμωρίας... Δεν υπάρχει λόγος να τιμωρείς κάποιον, ο χαρακτήρας της φυλακής πρέπει να είναι καθαρά σωφρονιστικός, για να μην το ξανακάνουν δλδ.
    ποιοσ ειπε για τιμωρια.. ??????? για σωφρονιστικουσ λογουσ βαζουμε τουσ ανθρωπουσ στην φυλακη.

και κατι αλλο..

Τι κανεισ εσυ στο φορουμ μασ?????? αφου δεν ταιριαζεισ.Δεν ταιριαξεσ αλλου?
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Banned
    Όπως?
    Στο να επιτίθεσαι στο φόρουμ συνέχεια. Εγώ το έκανα από άμυνα. Και φαντάζομαι και σε άλλα.

Banned
    ποιοσ ειπε για τιμωρια.. ??????? για σωφρονιστικουσ λογουσ βαζουμε τουσ ανθρωπουσ στην φυλακη.

και κατι αλλο..

Τι κανεισ εσυ στο φορουμ μασ?????? αφου δεν ταιριαζεισ.Δεν ταιριαξεσ αλλου?
    Κι όμως πολλοί θέλουν την τιμωρία. Για παράδειγμα, είναι ένα γκρουπ στο facebook που λέει θάνατος στους βιαστές παιδιών. Εκεί είναι καθαρά για τιμωρία.
    Όχι, δεν ταίριαξα αλλού και δεν θα με διώξεις και από το φόρουμ τώρα επειδή υπερασπίστηκα κάποιους ανθρώπους. Ότι και να χει κάνει ο καθένας δεν του αξίζει να του φέρονται άσχημα εκτός και αν επιτίθεται. Μιλάω για αυτούς.

Όπως?
    Στο να επιτίθεσαι στο φόρουμ συνέχεια. Εγώ το έκανα από άμυνα. Και φαντάζομαι και σε άλλα.
    Σου έχω επιτεθεί πολλές φορες? Δεν μου θυμίζεις μια? Τώρα αν εννοείς επίθεση το ότι δεν συμφωνω με το επικίνδυνο παραλλήρημα σου, οκ, ειμαι επιθετική.

Banned
    Σου έχω επιτεθεί πολλές φορες? Δεν μου θυμίζεις μια? Τώρα αν εννοείς επίθεση το ότι δεν συμφωνω με το επικίνδυνο παραλλήρημα σου, οκ, ειμαι επιθετική.
    Αυτό το μην της μιλάτε γιατί συμφωνούσε με τον δολοφόνο ήταν επίθεση. Επίσης σε έχω δει να επιτίθεσαι σε άλλα άτομα, σήμερα κιόλας διάβασα μία επίθεσή σου.

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    λαλαλαλα τι ωραια που περναμε στο e-psychology! ;D
    α να χαθεις ,,εκει που διαβαζα αγριάδες και μου ανεβαιναν οι παλμοι,
    με ξερανες στα γέλια,,με κοιταει ο αντρας μου απορημενος και δεν μπορω να του εξηγήσω...

Senior Member
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Αυτό το μην της μιλάτε γιατί συμφωνούσε με τον δολοφόνο ήταν επίθεση. Επίσης σε έχω δει να επιτίθεσαι σε άλλα άτομα, σήμερα κιόλας διάβασα μία επίθεσή σου.

Δεν μου τη θυμιζεις και μενα?

Banned
    quote]Originally posted by Θεοφανία
    ελεος!!!!!!!!! Το οτι η κοπελα εθεσε θεμα για τη φιλια, ουτε σημαινει πως δεν εχει γκομενο, ουτε πως ειναι λεσβια!
    Τι αυθαιρετα ηλιθια συμπερασματα ειναι αυτα?

Καλη μου, ασε τον εαυτο σου ελευθερο να ζησει τις φιλιες του, ακομη και ααν ειναι λαθος [/quote]

Senior Member

εισαι πολυ σιγουρη γι αυτο?
    επι του πρακτεου

ελεος!!!!!!!!! Το οτι η κοπελα εθεσε θεμα για τη φιλια, ουτε σημαινει πως δεν εχει γκομενο, ουτε πως ειναι λεσβια!

Καλη μου, ασε τον εαυτο σου ελευθερο να ζησει τις φιλιες του, ακομη και ααν ειναι λαθος
    [/quote]

Είπε ο άλλος αυθαίρετα λεσβία την κοπέλα και επειδή είπα ελεύθερα τη γνωμη μου, του επιτέθηκα.
    Έχεις πολύ πλάκα τελικα.

Banned

Είπε ο άλλος αυθαίρετα λεσβία την κοπέλα και επειδή είπα ελεύθερα τη γνωμη μου, του επιτέθηκα.
    Έχεις πολύ πλάκα τελικα.
    Είπες έλεος και τι αυθαίρετα ηλίθια συμπεράσματα είναι αυτά. Τι να σου πω, άμα γελάς μαζί μου είσαι γελοία.

Senior Member

Καλη μου, ασε τον εαυτο σου ελευθερο να ζησει τις φιλιες του, ακομη και ααν ειναι λαθος

Έχεις πολύ πλάκα τελικα. [/quote]

συγγνώμη, βρε παιδιά, αλλά άνοιξα να δω που βρίσκεται η κουβέντα και πέφτω πάνω σε αυτό.
    νόμισα πως μπήκα κατά λάθος αλλού.
    πώς το καταφέρατε αυτό?
    αυτά μόνο εμείς εδώ,ε?

Page 7 of 32 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast