Eπιστροφη παιδιου λογω ψυχολογικων προβληματων - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 32 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 466
    Banned
    Originally posted by soft
    \"ποια η διαφορά? αφού ενήλικες και μωρά ένα και το αυτό! αααααααα, θα μας τρελάνεις μου φαίνεται!\"

εχω μπερδευτει λιγο,,,,ερωτηση? θελω να βγω αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται στην ηλικια μου,
    Δεν πάτε όλοι να βρείτε κανέναν άλλον να κοροιδέψετε; Κανέναν συγγενή σας ας πούμε. Άντε, γιατί έτσι όπως σας έχουν μεγαλώσει δεν πρόκειται να φερθείτε ποτέ σωστά! Ουστ!!

Originally posted by libpa
    Originally posted by Θεοφανία
    [Ενώ με το να τον κακοποιούν και να τον σκοτωνουν, δεν εχεις πρόβλημα.
    Ενδιαφερον.
    Είναι γνώμη μου για το συγκεκριμένο γεγονός. ΟΚ?
    Οκ, αλλα να μαθεις πως τις απόψεις σου πρέπει να τις στηρίζεις με επιχειρηματα και όχι να βρίζεις όποιον το βλέπει διαφορετικα.

Senior Member
    Originally posted by Αφωτεινή

ναι ,συμβαίνει συχνα..
    Αλλα γιατι εισαι τοσο ευαισθητη?τι τρέχει?περνάς δυσκολα?να ανοιξουμε ενα αλλο θεμα?θα δεις θα γραψουν οσοι ενδιαφερονται και ειναι ευγενικοι..
    Μπορεί να είναι θέμα της αρρώστειας όπως μου είπε κάποιος. Δεν δέχομαι να μιλάνε άσχημα σε έναν συνάνθρωπό μου ο κάθε τυχάρπαστος που έχει την κακία στο στόμα.
    Λιμπα κι εγω οταν ειχα καταθλιψη ημουν πολυ ευαισθητη,ισως λοιπον να εχει δικιο αυτος που σου το ειπε..
    Πολλες φορες να σου πω οτι και τωρα που δεν παιρνω φαρμακα,παρεξηγώ την προθεση του αλλου,ξερεις ιντερνετ ειναι ,δεν μπορεις να τα καταλαβεις ολα απο 5 μηνυματα..
    Πάντως εγω σου λεω ανοιξε ενα θέμα να μιλησουμε για αυτα που σκεφτεσαι..

Banned
    Οκ, αλλα να μαθεις πως τις απόψεις σου πρέπει να τις στηρίζεις με επιχειρηματα και όχι να βρίζεις όποιον το βλέπει διαφορετικα.
    Αμύνομαι οκ? Εννοείται ότι στηρίζω με επιχειρήματα. Anyway, δεν καταλαβαίνω ποιό βίτσιο ικανοποιείτε με το να επιτίθεστε σε μένα και να με χλευάζετε.

Senior Member
    δεν μασ ειπεσ..για τι ηλικιεσ μιλασ? απο 2 χρονων και πανω η μικροτερα? δεν θελεις να κανουν την ζωη μασ δυσκολη?
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Banned
    Λιμπα κι εγω οταν ειχα καταθλιψη ημουν πολυ ευαισθητη,ισως λοιπον να εχει δικιο αυτος που σου το ειπε..
    Πολλες φορες να σου πω οτι και τωρα που δεν παιρνω φαρμακα,παρεξηγώ την προθεση του αλλου,ξερεις ιντερνετ ειναι ,δεν μπορεις να τα καταλαβεις ολα απο 5 μηνυματα..
    Γιατί δεν τα καταλαβαίνεις; Όταν βρίζουν και λένε νοερά για αυτή τη γυναίκα που έστειλε το παιδί της στη Ρωσία τι να παρεξηγήσεις; Φαίνονται πολύ καθαρά οι απόψεις τους πάντα! Δεν θέλω να ανοίξω ένα προσωπικό θέμα με αυτούς τους \"ανθρώπους\" εδώ μέσα! Να μου λείπει!

Senior Member
    ε αυτό είναι το πρόβλημα, βλέπεις παντού ότι σε χλευάζουν!

άσε και μια πιθανότητα να μην είναι πάντα έτσι!

Banned
    Originally posted by Adzik
    δεν μασ ειπεσ..για τι ηλικιεσ μιλασ? απο 2 χρονων και πανω η μικροτερα? δεν θελεις να κανουν την ζωη μασ δυσκολη?
    Δεν θέλω να το συνεχίσω κοπέλα μου, μίλα μόνη σου.

Senior Member
    Εγω να βγω??????????

Banned
    Originally posted by claire

Έλα δεν το πιστεύω! Σοβαρά; Εγώ έχω το πρόβλημα μάλλον και ο/η άρκτος και ο Ονειροπλασμένος και εσείς είστε τα αθώα \"παιδιά\" που δεν ξέρετε τίποτα!

Αμύνομαι οκ? Εννοείται ότι στηρίζω με επιχειρήματα. Anyway, δεν καταλαβαίνω ποιό βίτσιο ικανοποιείτε με το να επιτίθεστε σε μένα και να με χλευάζετε.
    Κοίτα. Είναι άλλο επίθεση και άλλο αγανάκτηση.
    Εγώ προσωπικά αγανάκτησα με αυτά που έγραψες και σου επιτέθηκα, (αν θεωρείς επίθεση την άποψη μου), επειδή δεν μπορώ να φανταστώ πως υπάρχουν άτομα που θα κατηγορήσουν ένα δίχρονο πως φταίει για να το σκοτώσει ο πατέρας του.
    Και ακόμη επιχείρημα δεν έχεις θέσει. Μόνο βρίζεις όλο τον κόσμο.

Banned
    Κοίτα. Είναι άλλο επίθεση και άλλο αγανάκτηση.
    Εγώ προσωπικά αγανάκτησα με αυτά που έγραψες και σου επιτέθηκα, (αν θεωρείς επίθεση την άποψη μου), επειδή δεν μπορώ να φανταστώ πως υπάρχουν άτομα που θα κατηγορήσουν ένα δίχρονο πως φταίει για να το σκοτώσει ο πατέρας του.
    Και ακόμη επιχείρημα δεν έχεις θέσει. Μόνο βρίζεις όλο τον κόσμο.
    Όχι και δεν επιτίθεσαι. Σου είπα πιο πάνω που έκανες επίθεση...Και τι σχέση έχει τώρα ο πατέρας; Γι\'αυτό το θέμα μιλάγαμε; Όσο για τα επιχειρήματα πήγαινε να δεις στην αρχή, δεν είμαι εγώ αυτή που ξέφυγε από το θέμα.

Senior Member

Έλα δεν το πιστεύω! Σοβαρά; Εγώ έχω το πρόβλημα μάλλον και ο/η άρκτος και ο Ονειροπλασμένος και εσείς είστε τα αθώα \"παιδιά\" που δεν ξέρετε τίποτα!
    εγώ πάντως σου έγραψα κάτι με καλή πρόθεση και εσύ το είδες σαν ειρωνία. απο κάποιο σημείο και έπειτα, είναι σα να προκαλείς λίγο τους άλλους να σε δουλέψουν. δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό?

ίσως όντως να έπρεπε να φτιάξεις ένα θέμα όπως σου πρότεινε η φωτεινή, όμως να προσπαθήσεις να είσαι ανοιχτή και στην κριτική, μπορεί κάτι να κερδίσεις από αυτό, δεν θέλουν όλοι το κακό σου. στην τελική δεν σε ξέρουν.

Senior Member
    Γιατί δεν τα καταλαβαίνεις; Όταν βρίζουν και λένε νοερά για αυτή τη γυναίκα που έστειλε το παιδί της στη Ρωσία τι να παρεξηγήσεις; Φαίνονται πολύ καθαρά οι απόψεις τους πάντα! Δεν θέλω να ανοίξω ένα προσωπικό θέμα με αυτούς τους \"ανθρώπους\" εδώ μέσα! Να μου λείπει!
    Ναι ρε παιδι καποια δεν τα καταλαβαινω..και εχει αποδειχτει οτι εχω καταλαβει λάθος..
    Δεν σου λεω για τωρα,σημερα,γενικά στο λέω.
    Για το θεμα της μανας,
    ενταξει την γνωμη τους λενε, εσυ δεν συμφωνεις τι να κανουμε τωρα να σφαχτουμε ολοι?
    Υπαρχουν 4,5 ατομα που ενδιαφερονται για σενα και σε υπερασπίζονται..οι υπολοιποι δεν προκειται να συμμετασχουν..και δεν ειναι αναγκη να ειναι προσωπικο το θεμα ,ας ειναι γενικα ανταλλαγη αποψεων

Banned

εγώ πάντως σου έγραψα κάτι με καλή πρόθεση και εσύ το είδες σαν ειρωνία. απο κάποιο σημείο και έπειτα, είναι σα να προκαλείς λίγο τους άλλους να σε δουλέψουν. δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό?

ίσως όντως να έπρεπε να φτιάξεις ένα θέμα όπως σου πρότεινε η φωτεινή, όμως να προσπαθήσεις να είσαι ανοιχτή και στην κριτική, μπορεί κάτι να κερδίσεις από αυτό, δεν θέλουν όλοι το κακό σου. στην τελική δεν σε ξέρουν.
    Τι έγραψες με καλή πρόθεση καλέ και μου ξέρφυγε...??Ναι κοπέλα μου, εγώ φταίω που με δουλεύετε!Αχ, τι άλλο θα ακούσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Να μην σε ενδιαφέρει τι θα φτιάξω εγώ να κοιτάς τον εαυτό σου...και το γεγονός ότι δεν με ξέρουν δεν λέει κάτι. Κι εσείς δεν με ξέρετε αλλά είδαμε που καταλήξατε.

Page 14 of 32 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast