Results 241 to 255 of 466
-
12-04-2010, 11:52 #241
σιγουρα ξερεις περισσοτερα για το πως δουλευει το συστημα...δεν εχω την παραμικρή αμφιβολία.
Αλλα προσεξες τι σου εγραψα παραπάνω?
Μπορεί πχ εγώ να μη βλέπω οτι η Λίμπα ειναι ευαισθητη..και να της απαντω αναλόγως,να μη την βρισκω ευαλωτη και το θέμα μου να μην ειναι να την χλευάσω,αλλα να μου τη δίνουν αυτά που γράφει..
δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις..
Στο λέω γιατι εγω στο προηγουμενο αντιστοιχο θέμα,για μια στιγμή εγραψα κατι θυμωμένο..
- 12-04-2010, 11:53 #242
Originally posted by krino
λοιπον διαφωνω (οσο μπορω να διαβασω) με τις αποψεις τις Lipba,
αλλα βρισκω χειριστο την ψιλη πλακουλα οπως παιχτηκε χθες για μια περιπου ωρα.
Λυπαμαι που δεν το ειχα δει χθες γιατι θα ειχα γραψει νωριτερα.
Βρηκατε μερικοι χωρο και χρονο για να σπασετε την πλακιτσα σας μεχρι να σας πιασει το πρωτο χασμουρητο και να πατε για υπνο.... ενδιαφερον ε?
Ατζικ περα απο τους γνωστους εξυπνακιδηδες,
προστεθηκες και εσυ στο κλαμπ....
Παλιοτερα, οταν ησουν βουτηγμενη στα σκατα σου, ουτε που σου περισευε χρονος για αστεισμους.....
Τωρα να υποθεσω οτι εισαι καλυτερα?
Η να υποθεσω οτι ειναι χιουμορ να γινεται καποιος αλλος σκατα?
Την Λιμπα απο ειδικα απο καποια στιγμη και μετα δεν την ειδα σοβαρα και καλα εκανα , διοτει δεν ειναι δυνατον ενασ νορμαλ ανθρωποσ να παρει στα σοβαρα εναν ανθρωπο που λεει τετοια πραγματα.
Και αν ξαναδεις το θεμα ολο Κρινο που το παιζεισ καλουλησ , σωστουλησ και υποστηρικτησ των αδυνατων (ποιοσ ειναι πραγματικα αδυνατοσ εδω? ενα ατομο που θεωρει πωσ καλα κανανε και σκοτωσανε η παρατησανε τα παιδια τουσ καποιοι ανθρωποι? αν αυτο δεν ειναι σκεψεισ εγκληματικεσ τοτε τι ειναι?)
θα δεισ πωσ απλωσ την πειραζα,και ηθελα να ελαφρυνο το θεμα ,αν εκεινη δεν εχει αισθηση χιουμοσ και ηταν τσιτομενη εκεινη την στιγμη δεν φταιω εγω.
ουτε προσβαλα κανεναν ουτε εβρισα σε αντιθεση με εκεινη.
Και οσο χαλια η καλα και αν ημουν παλι τα ιδια θα ελεγα και παλι θα την πειραζα... γιατι ξαναλεω δεν ειναι δηνατον απο καποια στιγμη και μετα να παρεισ ατομα σαν εκεινη στα σοβαρα.
Και ναι Κρινο στην τελικη το πειρα και προσωπικα το θεμα οπωσ ολοι μασ εχθεσ..γιατι αντιλαμβανομαστε ποσο εγκληματικο και απιστευτο ειναι να νιωθει κανεισ και να μιλαει-σκευτεται κανεισ ετσι....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
12-04-2010, 11:57 #243
Originally posted by RainAndWind
Originally posted by nature
Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν και θα το επαναλάβω. Είναι πολύ \"άνανδρο\" να γίνονται οι άνθρωποι \"ομάδα\" εναντίον ενός ανθρώπου.
Και να αντλούν ηδονή στοχοποιόντας τον και χλευάζοντάς τον ομαδικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ηδονή είναι αυτή.
Εντάξει, δεν σας άρεσαν οι απόψεις της λίμπα. Ούτε και εγώ συμφωνώ με αυτές εκ πρώτης όψεως.
ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ?
Θα την κρεμάσουμε για τις απόψεις της μέχρι να πει ήμαρτον?
Αυτό είναι φασισμός.
Λίγος Βολταίρος δεν θα έβλαπτε.
Και λίγη αυτογνωσία.
Λυπάμαι που αυτό είναι το σχόλιό σου στη παρατήρησή μου. Θα σου επαναλάβω κάτι που σου έχω πει και παλιότερα –καλοπροαίρετα- ότι η σεβαστή σου μαχητικότητα και ευστοχία είναι περιορισμένες σε πολύ συγκεκριμένα θέματα και σε άλλα μου φαίνεσαι σαν ένας άλλος άνθρωπος. Πιστεύω πως εδώ θα ήταν χρήσιμες.
Ο παραλληλισμός της λίμπα που έχει τα χ,ψ προβλήματα και μπήκε σ’ αυτό το χώρο για να βρει υποστήριξη (όπως όλοι άλλωστε) και να εκφραστεί, με το χίτλερ που σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους, με ….κούφανε πραγματικά. Αν βλέπαμε στον κάθε αιρετικό συμφορουμίτη ένα πιθανό ομοίωμα του χίτλερ, τότε λοιπόν θα γινόταν εδώ ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος διαδυκτιακά.
Τι φοβάστε, μήπως πάρει η λίμπα τα όπλα και το τρίτο ράιχ και έρθει να σκοτώσει τα παιδιά μας? Καλύτερα θα ήταν να τη ρωτούσατε με ενδιαφέρον, τι εννοεί και αν δεν σας πείσει, ας μείνετε στη διαφωνία και ας την αφήσετε ήσυχη.
Η μήπως ο χίτλερ αν είχε μερικούς εθελοντές από εδώ και τον χλεύαζαν ομαδικά, θα είχε αλλάξει γνώμη και δεν θα είχε κάνει αυτά που έκανε? Θα το φέρνατε στον ίσιο δρόμο πιστεύεις? Χαχαχα.
Είναι πραγματικά για γέλια.
Το ομαδικό «ψιλό γαζί» και ο χλευασμός δε βοηθάει πουθενά, παρά μόνο δείχνει έλλειψη σεβασμού στο διαφορετικό.
12-04-2010, 11:58 #244
η λιμπα μπηκε να βρει υποστηριψη στο φορουμ μασ????? ποτε??? για ποιο θεμα??..αν την ζητουσε θα την ειχε απλοχερα ειναι απολυτοσ σιγουρη για αυτο.
Οσο για το θεμα , αυτο αρχησε πολυ ηρεμα και σοβαρα, γιατι προσπαθουσαμε να μιλησουμε μαζι τησ..να δουμε τι σκευτεται...και γιατι.. αλλα δεν εχει δωσει κανενα σοβαρο επιχειρημα μεχρι στιγμησ..παρα μονο επικινδηνεσ δηλωσεισ....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
12-04-2010, 11:59 #245
παντωσ αυτα που υποστηριζει η libpa συμφωνουν με το μεγαλωμα των παιδιων στο εξωτερικο οπου απο μικρα τα αντιμετωπιζουν σαν ενηλικεσ με αποτελεσμα να βλεπεισ ενα κοριτσακι 11-12 χρονον να ειναι ντυμενοκαι βαμμενο σαν ενηλικασ και γενικα ολο το συστημα μεγαλωματοσ ενοσ παιδιου ειναι πολυ διαφορετικο π.χ. οι ποδοσφαιριστεσ μεγαλωνουν σε ακαδημιεσ εσωκλειστοι με σχολειο που εχει η ομαδα πραγμα που εδω ειναι αδιανοητο επισησ πολλα παιδια στα 14-15 ειναι αρχηγοιο σε συμμοριεσ αλλα παλι στα 18 τουσ διωχνουν απο το σπιτι κ.λ.π. και τελοσ εχω δει με τα ματια μου κοριτσακι 10-11 χρονων να συνοδευει τον 7-8 χρονων αδερφακι τησ σε ταξιδι με αεροπλανο στο λονδινο χωρισ γονεισ χωρισ συνοδο οποτε μαλλον τσαμπα διαφωνειται γιατι οι αποψεισ τησ μπορει να ειναι αδιανοητεσ για ελλαδα αλλα στο εξωτερικο εφαρμοζονται ελπιζω να μην τροφοδοτησω κι αλλο τον καυγα ουτε λεω οτι εχει δικιο εγω στα δικα μου τα παιδια δεν ξερω τι θα κανω μπορει να ειμαι τυχεροσ και να εχω ησυχα παιδια μπορει να βγαλω και το ντενισ τον τρομερο και να χω προβληματα μπορει χιλιαδυο αλλα επειδη δεν εχω παιδια δεν ξερω αυτα κι ελπιζω να βοηθησα κι οχι να γινουν χειροτερα τα πραγματα
12-04-2010, 12:03 #246
Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν και θα το επαναλάβω. Είναι πολύ \"άνανδρο\" να γίνονται οι άνθρωποι \"ομάδα\" εναντίον ενός ανθρώπου.
Και να αντλούν ηδονή στοχοποιόντας τον και χλευάζοντάς τον ομαδικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ηδονή είναι αυτή.
Εντάξει, δεν σας άρεσαν οι απόψεις της λίμπα. Ούτε και εγώ συμφωνώ με αυτές εκ πρώτης όψεως.
ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ?
Αυτό είναι φασισμός.
Και λίγη αυτογνωσία.
Λυπάμαι που αυτό είναι το σχόλιό σου στη παρατήρησή μου. Θα σου επαναλάβω κάτι που σου έχω πει και παλιότερα –καλοπροαίρετα- ότι η σεβαστή σου μαχητικότητα και ευστοχία είναι περιορισμένες σε πολύ συγκεκριμένα θέματα και σε άλλα μου φαίνεσαι σαν ένας άλλος άνθρωπος. Πιστεύω πως εδώ θα ήταν χρήσιμες.
Ο παραλληλισμός της λίμπα που έχει τα χ,ψ προβλήματα και μπήκε σ’ αυτό το χώρο για να βρει υποστήριξη (όπως όλοι άλλωστε) και να εκφραστεί, με το χίτλερ που σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους, με ….κούφανε πραγματικά. Αν βλέπαμε στον κάθε αιρετικό συμφορουμίτη ένα πιθανό ομοίωμα του χίτλερ, τότε λοιπόν θα γινόταν εδώ ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος διαδυκτιακά.
Τι φοβάστε, μήπως πάρει η λίμπα τα όπλα και το τρίτο ράιχ και έρθει να σκοτώσει τα παιδιά μας? Καλύτερα θα ήταν να τη ρωτούσατε με ενδιαφέρον, τι εννοεί και αν δεν σας πείσει, ας μείνετε στη διαφωνία και ας την αφήσετε ήσυχη.
Η μήπως ο χίτλερ αν είχε μερικούς εθελοντές από εδώ και τον χλεύαζαν ομαδικά, θα είχε αλλάξει γνώμη και δεν θα είχε κάνει αυτά που έκανε? Θα το φέρνατε στον ίσιο δρόμο πιστεύεις? Χαχαχα.
Το ομαδικό «ψιλό γαζί» και ο χλευασμός δε βοηθάει πουθενά, παρά μόνο δείχνει έλλειψη σεβασμού στο διαφορετικό.
12-04-2010, 12:03 #247
Originally posted by Adzik
Και ναι Κρινο στην τελικη το πειρα και προσωπικα το θεμα οπωσ ολοι μασ εχθεσ..γιατι αντιλαμβανομαστε ποσο εγκληματικο και απιστευτο ειναι να νιωθει κανεισ και να μιλαει-σκευτεται κανεισ ετσι.
θα προσπερασω τα υπολοιπα και θα μεινω σε αυτο.
Απο ποτε εχει ποινικοποιηθει το να νιωθεις, να μιλας και να σκεφτεσαι?
Λεω ξεκαθαρα οτι διαφωνω με την αποψη της λιπμπα αλλα μεχρι εκει.
Αν νομιζεις οτι σε ενοχλει η σκεψη της,
αν νομιζεις οτι εχει λαθος και πρεπει να την αλλαξει,
δωσε της τροφη για σκεψη ετσι ωστε να το κανει οντως.
Με το χλευασμο και το ομαδικο πεσιμο τι ακριβως δωσατε να καταλαβει δηλαδη?
Ποσο αλλαξε η σκεψη της?
Ποιο ειναι τελικα το αποτελεσμα της συζητηση σας,
εμενα αυτο με ενδιαφερει και οχι αν δικαιωνεσαι οτι εισαι καλος ανθρωπος.
12-04-2010, 12:03 #248
αλλο το να αντιμετωπιζεισ τα παιδια σαν ενηλικεσ οπωσ το εννοεισ και αλλο το να παιριμενεισ απο 3χρονα παιδια να ειναι σουζα , να μην ενοχλουν, να ειναι σοβαρα σαν ενηλικεσ.. να εχουν τισ ιδιεσ υποχρεωσεισ με τουσ ενηλικες, και επιπλεων να μην δεχεσαι πωσ ειναι ανυπερασπιστα απο τουσ ενηλικες.
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
12-04-2010, 12:05 #249
Originally posted by pelariry
ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ?
Αυτό είναι φασισμός.
Και λίγη αυτογνωσία.
+2
12-04-2010, 12:05 #250
To\"βουτηγμένη στα σκατά σου\"δεν είναι ελαφρώς ρατσιστικό Κρίνο;Το άτομο που κάποια εποχή αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας να υποθέσω ότι πέφτει σε κάποιον βόθρο και μυρίζει;Σε βρίσκω ρατσιστή στη συγκεκριμένη σου κρίση/σπόντα για την Adzik εδώ και μάλιστα με κεκαλυμμένο τρόπο.Ξέρεις,σε όποια φάση κι αν βρίσκεται κάποιος έχει το ίδιο δικαίωμα να υποστηρίζει τις απόψεις του και να επικοινωνεί με ίσους όρους.Το να πεις στον άλλον λες μαλακίες είναι δείγμα υγιέστατο,γιατί τον αντιμετωπίζεις ισότιμα,αντίθετα με αυτό που κάνεις τώρα,να ρίχνεις και καλά ένα\"όταν ήσουν στα σκατά έλεγες άλλα\".
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
12-04-2010, 12:06 #251
Και ναι Κρινο στην τελικη το πειρα και προσωπικα το θεμα οπωσ ολοι μασ εχθεσ..γιατι αντιλαμβανομαστε ποσο εγκληματικο και απιστευτο ειναι να νιωθει κανεισ και να μιλαει-σκευτεται κανεισ ετσι.
Ποσο αλλαξε η σκεψη της?
της εδωσα τροφη για σκεψη μα δεν την δεχτικε και την απεριψε καθολικα χωρισ καν να τα δει..
και τελικα απλωσ την πειραζα..μπασ και χαλαρωσει.
Και ξαναλεω... δεν ημουν εγω που εθιξα , εβρισα, προσβαλα κανεναν....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
12-04-2010, 12:07 #252
To\"βουτηγμένη στα σκατά σου\"δεν είναι ελαφρώς ρατσιστικό Κρίνο;Το άτομο που κάποια εποχή αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας να υποθέσω ότι πέφτει σε κάποιον βόθρο και μυρίζει;...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
12-04-2010, 12:08 #253
γιατι προσπαθουσαμε να μιλησουμε μαζι τησ..να δουμε τι σκευτεται...και γιατι.. αλλα δεν εχει δωσει κανενα σοβαρο επιχειρημα μεχρι στιγμησ..παρα μονο επικινδηνεσ δηλωσεισ.
αν αισθανεσαι καλα που συστεγαστηκες με αλλα ατομα για να κανεις επιθεση, εμενα μου περισευει.
Οσο για το \"επικινδυνες δηλωσεις\",
ενιωθες απειλη για το μικρο παιδι σου και το λες αυτο?
12-04-2010, 12:08 #254
Ποσο αλλαξε η σκεψη της?
την εδωσα τροφη για σκεψη μα τεν την δεχτικε και την απεριψε καθολικα χωρισ καν να τα δει..
και τελικα απλωσ την πειραζα..μπασ και χαλαρωσει.
Και ξαναλεω... δεν ημουν εγω που εθιξα , εβρισα, προσβαλα κανεναν.
12-04-2010, 12:08 #255
To\"βουτηγμένη στα σκατά σου\"δεν είναι ελαφρώς ρατσιστικό Κρίνο;Το άτομο που κάποια εποχή αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας να υποθέσω ότι πέφτει σε κάποιον βόθρο και μυρίζει;Σε βρίσκω ρατσιστή στη συγκεκριμένη σου κρίση/σπόντα για την Adzik εδώ και μάλιστα με κεκαλυμμένο τρόπο.Ξέρεις,σε όποια φάση κι αν βρίσκεται κάποιος έχει το ίδιο δικαίωμα να υποστηρίζει τις απόψεις του και να επικοινωνεί με ίσους όρους.Το να πεις στον άλλον λες μαλακίες είναι δείγμα υγιέστατο,γιατί τον αντιμετωπίζεις ισότιμα,αντίθετα με αυτό που κάνεις τώρα,να ρίχνεις και καλά ένα\"όταν ήσουν στα σκατά έλεγες άλλα\".
και ναι Κρινο μου θα συμφωνησω με την Ρειν εδω....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή