Results 376 to 390 of 466
-
12-04-2010, 17:35 #376
Originally posted by libpa
Originally posted by Θεοφανία
[Οκ, ας προσπαθήσουμε άλλη μια φορά/
Σου είπα πως θεωρώ παράλογο να υποστηρίζεις πως υπάρχουν ευθύνες στα δίχρονα για την κακοποίηση και τον φόνο απ\' το γονιό τους.
Δεν συμφωνείς μαζί μου, σεβαστό.
Το επιχειρημα σου ποιο ήταν εκτός του να με πεις ψώνιο?
Δεν ξερω σε ποιο μνμ αναφερεσαι και βαριεμαι να ψαξω 2 σελιδες.
Αυτό που θέλω να σου πω όμως είναι το εξης: Και μενα με εκνευρίζουν μερικα παιδιά και αλήθεια σου λέω πως αποφεύγω να πηγαίνω σε συγκεκριμένα σπίτια γιατί δεν αντέχω τη γκρίνια και τα ουρλιαχτα.
Όμως, αν αυτό το παιδί που εμένα μου σπάει τα νεύρα, το σκότωνε ο γονιός του, δεν θα τον δικαιολογούσα σε καμία ΑΛΛΑ σε καμία περιπτωση.
Κατάλαβες που διαφωνούμε;
Από κει και πέρα για το ζουμί, που είναι η άποψη σου, δεν έχεις μιλήσει καθόλου, παρά μόνο για τη συμπεριφορά σου.
Ξέρεις κάτι;
Οι συμπεριφορά του καθενός πηγάζει από τον χαρακτήρα του και κανείς δεν είναι τέλειος. Όμως επιμένω πως το να πεθάνει ενα παιδάκι στο κρύο και να λέμε πως ο γονιος έχει δίκιο για μένα είναι παράλογο.
Κάντο μου λογικό αν μπορείς.
- 12-04-2010, 17:37 #377
Originally posted by Sofia
Γενικα δεν νομιζω οτι μπορουμε να κρινουμε εναν ανθρωπο με ψυχικη παθηση, με τον ιδιο τροπο που κρινουμε εναν ανθρωπο χωρις ψυχικη παθηση. Αφου ο πρωτος, εχεις μια \"αντικειμενικη\" παραπανω δυσκολια...Ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον.
Τα ορια προσωπικα τα δικα μου προσπαθω να τα επαναπροσδιοριζω οσο μπορω. Καποιες φορες δεν με βολευε να το κανω, καποιες δεν μπορουσα κ καποιες δεν ηθελα. Πολλες φορες δεν μας συμφερει να το κανουμε, αφου μας βολευει κ μια πιο μονοπλευρη ματια που εξυπηρετει καλυτερα τον εαυτο μας.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
12-04-2010, 17:37 #378
Originally posted by weird
weird όπως είδες μου την εξέφρασαν επιθετικά την άποψη και δεν καταλαβαίνω που κολλάτε όλοι. Το θέμα είναι ότι μου επιτέθηκαν όλοι, υπάρχει καμμία δικαιολογία για αυτό;
Ακόμα και εκείνοι που σου μίλησαν άσχημα, μπορεί όμως καλή μου να το έκαναν πάνω στα νεύρα της στιγμής και όχι απο κακία. Δεν σου λέω να τους δικαιολογήσεις, αλλά να κατανοήσεις, οτι υπάρχουν και άλλες αιτίες για να φερθεί κάποιος απότομα..
Δεν κολλάμε Λιμπ, το θέμα είναι για μένα, να επικοινωνήσουμε, τίποτα άλλο.
Ναι, στην ομαδική κριτική εναντίον ενός δεν συμφωνώ, αλλά κατά καιρούς βρέθηκαν πολλοί που σε υποστήριξαν.
Σκέψου πάντως οτι ίσως να παρεξήγησαν τα λεγόμενά σου, όσοι αντέδρασαν απότομα.
Κι εσύ απο ένα σημείο και μετά σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, και θεώρησες οτι μόνο με το να είσαι \"κακία\" θα γινόσουν σεβαστή.
Και αυτό το καταλαβαίνω.
Βλέπεις καλή μου, ο καθένας το βλέπει απο άλλη οπτική γωνιά.
Ο καλύτερος τρόπος για να μάθει κανείς, πέρα απο το να κάνει υποθέσεις ( όπως κάνω εγώ παραπάνω λέγοντας μπορεί...), είναι να ρωτήσει ευθέως τον άλλο, γιατί το έκανες?
Δεν ειναι μόνο η κακία και η κοροιδία, υπάρχουν και άλλοι λόγοι.
Τελοσπάντων, ότι άλλο θα χαρώ να το συζητήσουμε απο u2u.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
12-04-2010, 17:40 #379
Και ξέρεις και τι άλλο θα ήθελα να πω δημόσια?
Πιστεύω οτι αν συζητήσετε ψύχραιμα και χωρίς να προσβάλλετε ο ένας τον άλλο Λιμπ μου, θα βρείτε περισσότερη άκρη, ακόμα και με το να πείτε, εδώ διαφωνούμε.
Πολλοί σε εκτιμούν εδώ μέσα και υπάρχουν πολύ καλά παιδιά εδώ μέσα.
Οχι όλοι, αλλά να το ξέρεις αυτό.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
12-04-2010, 17:42 #380
Αυτό που θέλω να σου πω όμως είναι το εξης: Και μενα με εκνευρίζουν μερικα παιδιά και αλήθεια σου λέω πως αποφεύγω να πηγαίνω σε συγκεκριμένα σπίτια γιατί δεν αντέχω τη γκρίνια και τα ουρλιαχτα.
Όμως, αν αυτό το παιδί που εμένα μου σπάει τα νεύρα, το σκότωνε ο γονιός του, δεν θα τον δικαιολογούσα σε καμία ΑΛΛΑ σε καμία περιπτωση.
Από κει και πέρα για το ζουμί, που είναι η άποψη σου, δεν έχεις μιλήσει καθόλου, παρά μόνο για τη συμπεριφορά σου.
Ξέρεις κάτι;
Οι συμπεριφορά του καθενός πηγάζει από τον χαρακτήρα του και κανείς δεν είναι τέλειος. Όμως επιμένω πως το να πεθάνει ενα παιδάκι στο κρύο και να λέμε πως ο γονιος έχει δίκιο για μένα είναι παράλογο.
12-04-2010, 17:43 #381
[quote]Originally posted by keep_walking
Καλες οι φιλιες...μαλλον τον ξερεις τον κρινο καλυτερα , μπορει να εχετε πιει και καφε δεν ξερω , αλλα μην τα μπλεκουμε
κηπ, αν θυμάμαι καλά κι εσύ έχεις πιει καφέ με το κρίνο και μάλιστα έκανε ολόκληρο ταξείδι με τη λίμπερ για να έρθουν να σε δουν.
και δεν μπλέκω τίποτα.
ακόμη και με το κολλητό μου έχω διαφορετικές απόψεις για κάποια θέματα ή ίδιες για κάποια άλλα.
12-04-2010, 17:43 #382
Originally posted by Sofia
Oταν περναμε δυσκολα, δεν νομιζεις οτι χρειαζομαστε περισσοτερη βοηθεια, στηριξη απο τις περιοδους εκεινες που ειμαστε καλα?
12-04-2010, 17:45 #383
Ξέρεις κάτι;
Οκ, δηλαδή αν είχες παιδί και δεν κινδύνευες να μπεις φυλακή θα το αφηνες να πεθάνει στο κρύο επειδή σου έσπαγε τα νεύρα.
Εγώ λοιπόν αυτό το θεωρώ παράλογο.
12-04-2010, 17:46 #384
Πιστεύω οτι αν συζητήσετε ψύχραιμα και χωρίς να προσβάλλετε ο ένας τον άλλο Λιμπ μου, θα βρείτε περισσότερη άκρη, ακόμα και με το να πείτε, εδώ διαφωνούμε.
Οχι όλοι, αλλά να το ξέρεις αυτό.
12-04-2010, 17:47 #385
Οκ, δηλαδή αν είχες παιδί και δεν κινδύνευες να μπεις φυλακή θα το αφηνες να πεθάνει στο κρύο επειδή σου έσπαγε τα νεύρα.
12-04-2010, 17:49 #386
12-04-2010, 17:50 #387
Λιμπα γιατι λες οτι τα συναισθηματα δεν ειναι λογικα?Δεν το καταλαβαινω
12-04-2010, 17:51 #388
Άλλο το συναίσθημα Μαράκι και άλλο η λογική. Εννοώ ότι δεν συνάυδουνε αυτά, ίσως λάθος ήθελα να πω, δεν είναι πάντα λογικά είναι το σωστό.
12-04-2010, 17:52 #389
κηπ, αν θυμάμαι καλά κι εσύ έχεις πιει καφέ με το κρίνο και μάλιστα έκανε ολόκληρο ταξείδι με τη λίμπερ για να έρθουν να σε δουν.
και δεν μπλέκω τίποτα.
ακόμη και με το κολλητό μου έχω διαφορετικές απόψεις για κάποια θέματα ή ίδιες για κάποια άλλα.
Αυτο ελειπε.
Ναι ηπιαμε καφε καλα ηταν...μετα χαλασε καπου η συνταγη , τεσπα δεν δινω σημασια δεν ειμαι υπερ ουτε κατα κρινο , (παλι το επικεντρο εγινες κρινο λολ)...απλως οντως διαφωνω μαζι του σε ολα σχεδον τα θεματα...απο πολυ παλια.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-04-2010, 17:56 #390
Οχι όλοι, αλλά να το ξέρεις αυτό.
Σου είπα, μόνο υποθέσεις κάνω και δεν θέλω να πάρω μέρος κανενός, γιατι ο καθένας το βλέπει απο την μεριά του.
Οσον αφορά την άποψή σου, εγω την αντιλαμβάνομαι ως εξής.
Ο τύπος σκότωσε το παιδί του, αν ήταν άτακτο και ζωήρό και ήταν δικό μου παιδί, και δεν φοβόμουν τις συνέπειες, μπορεί να έφτανα και εγώ μέσα στα νεύρα μου να κάνω κάτι τέτοιο.
Για αυτό και λες οτι δεν θέλεις να κάνεις παιδία, δεν θα άντεχες, οπότε εσύ ποτέ δεν θα βρισκόσουν στην θέση του.
Το βρίσκω πολύ θαρραλέο να είσαι τόσο ειλικρινής, αν όντως, εννοούσες τα παραπάνω, όπως το ερμήνευσα εγώ.
Γιατί η τόση ειλικρίνεια, μπορεί και να πυροδοτήσει αντιδράσεις, ειδικά αν υπάρξουν παρεξηγήσεις.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία