Eπιστροφη παιδιου λογω ψυχολογικων προβληματων - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 32 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast
Results 406 to 420 of 466
    Senior Member
    Originally posted by libpa
    Originally posted by weird

Ετσι είναι, μπορεί καποιος πανω στα νεύρα του, να θέλει να καθαρίσει τον άλλο... επειδή δεν αντέχει το γάβγισμα ή το κλάμα...
    Αλλά αν σκοτώναμε έτσι απλά, καήκαμε...

Φαντάζομαι αυτό που εννοούσες, είναι οτι μπορείς να δεις το θέμα και απο μια άλλη οπτική, απο την οπτική του πατέρα που ίσως να μην άντεχε αλλο το παιδί του.

Συμφωνώ οτι δεν μπορούμε όλοι να γίνουμε γονείς και το θεωρώ δύναμη να το δει αυτό κανείς στον εαυτό του.
    Σ\'ευχαριστώ για την κατανόηση και τα καλά σου λόγια αυτό είπα κι εγώ πως δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό να σκοτώνουμε
    Κι εγώ σ ευχαριστώ για την υπομονή σου να μου εξηγήσεις καλύτερα ώστε να καταλάβω ακριβώς τι εννοείς.

)
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Banned
    Ρε τι ωραία παρέα είμαστε.. Τώρα το λέω φυσιολογικά, και όχι ειρωνικά όπως κάποιος άλλος. lol

Senior Member
    Παντως αν σκεφτεσαι να ανοιξεις νημα για βιαστες με την ...αποψη οτι δεν φταινε αυτοι μην το ανοιγεις:P...λεμε τωρα
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Ότι είναι άρρωστοι ψυχικά και ότι υπάρχει ένα γκρουπ στο facebook που λέει να πεθάνουν. Δεν θεωρώ και τόσο αποτρόπαιο το έγκλημά τους.

Senior Member
    Α οκ τοτε...και εγω κατα της θανατικης ειμαι , αν και μερικες φορες ανατριχιαζω με καποια εγκληματα και το τι ειδους ανθρωπος τα εκανε.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    προβληματικο ομως σιγουρα.

Senior Member
    Λιμπα πριν λιγο ειπες οτι οι αρρωστοι ψυχικα δεν χρειαζονται ιδιαιτερης μεταχειρισης.Το θυμασαι?Με απλα λογια οτι η αρρωστεια τους δεν ειναι δικαιολογια για τις πραξεις τους αν κ πολλοι κρυβονται πισω απο αυτην?

Banned
    Originally posted by keep_walking
    Α οκ τοτε...και εγω κατα της θανατικης ειμαι , αν και μερικες φορες ανατριχιαζω με καποια εγκληματα και το τι ειδους ανθρωπος τα εκανε.
    Εγώ με το μόνο που ανατρίχιασα ήταν που φάγανε μια κοπέλα

Senior Member
    Σκέφτομαι να ανοίξω ένα θέμα για βιαστές αλλά φοβάμαι πάλι ότι θα αρχίσουν αντιδράσεις.
    εξαρτάται απο τον τρόπο που θα το κάνεις...
    Επειδή, προφανώς θα αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές πολλων, για να μην αρχίσουν και \"φωνάζουν\" απο αυτό,
    μπορείς να το πεις με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια, μαλακότητα, προσοχή, υπομονή.

Και πάλι όμως, μπορεί πολλοι να θυμώσουν με τα λόγια σου και να γίνουν εξω φρενών, γιατί αυτό που θα λες, θα τους αναστατώνει...
    Δεν είναι κακοί, απλά άνθρωποι...

Ετσι το βλέπω καλή μου, ίσως εσύ το βλέπεις διαφορετικά.

Banned
    Originally posted by mariafound
    Λιμπα πριν λιγο ειπες οτι οι αρρωστοι ψυχικα δεν χρειαζονται ιδιαιτερης μεταχειρισης.Το θυμασαι?Με απλα λογια οτι η αρρωστεια τους δεν ειναι δικαιολογια για τις πραξεις τους αν κ πολλοι κρυβονται πισω απο αυτην?
    Όχι δεν είπα ότι η αρρώστεια τους δεν είναι δικαιολογία για τις πράξεις τους, μιλούσαμε για άλλο θέμα τότε και αυτό που έλεγα είναι ότι δεν πρέπει να μεταχειριζόμαστε διαφορετικά τους ψυχικά άρρωστους για τις απόψεις τους. Όταν όμως ο άλλος έχει μία ασθένεια που έχει να κάνει πραγματικά με μία συγκεκριμένη πράξη όπως είναι ο βιασμός, αφού το ήθελαν τόσο πολύ και κρατιόντουσαν μία, δύο, τρεις πέντε δέκα, στην 100στη ενέδωσαν, πρέπει να τους κρεμάσουμε γι\'αυτό;

Banned

Επειδή, προφανώς θα αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές πολλων, για να μην αρχίσουν και \"φωνάζουν\" απο αυτό,
    μπορείς να το πεις με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια, μαλακότητα, προσοχή, υπομονή.

Και πάλι όμως, μπορεί πολλοι να θυμώσουν με τα λόγια σου και να γίνουν εξω φρενών, γιατί αυτό που θα λες, θα τους αναστατώνει...

Άνθρωποι όμως είναι και οι βιαστές και δεν τους αξίζει να πεθάνουν επειδή είχαν μία στιγμή αδυναμίας.

Banned
    αν ειναι,
    ανοιξτε το θεμα να δουμε τι παιζεται.
    Μην παμε απο τα παιδια στους μεγαλους.

Senior Member
    Τι ειδους αρρωστεια ειναι αυτη?Πρωτη φορα την ακουω.Λιμπα να σε ρωτησω αν θεωρεις εγκληματα αποτροπαια κ ποια ειναι αυτα?

Banned
    Originally posted by mariafound
    Τι ειδους αρρωστεια ειναι αυτη?Πρωτη φορα την ακουω.Λιμπα να σε ρωτησω αν θεωρεις εγκληματα αποτροπαια κ ποια ειναι αυτα?
    Είναι αρρώστεια. Δεν είναι λογικό να σου αρέσουν μικρά παιδιά. Αλλά σε μερικούς είναι καθαρά διαστροφή. Και είναι λογικό, είμαστε 5000000000 άνθρωποι στον κόσμο, όλοι έχουν ανωμαλίες, κάποιοι θα θέλουν με ζώα, κάποιοι με το ίδιο φύλο, κάποιοι με πολλούς, ε κάποιοι θα θέλουν με παιδιά, πιθανολογικά να το πάμε..
    Αποτρόπαιο είπα ποιό θεωρώ από τη μεριά του δολοφόνου, πχ να φάει κάποιος κάποιον. Δεν μου έρχονται άλλα τώρα στο μυαλό, γενικά ο θάνατος είναι άσχημο πράγμα, όπως και να γίνεται. Οπότε αν σε σκοτώσουν από μόνο του είναι αποτρόπαιο έγκλημα λόγω αυτού που είπα.

Senior Member

Άνθρωποι όμως είναι και οι βιαστές και δεν τους αξίζει να πεθάνουν επειδή είχαν μία στιγμή αδυναμίας.
    Ανθρωποι είμαστε όλοι.
    Ολοι έχουμε αδυναμίες και ελαττώματα.
    Πιστεύω οτι πολλές φορές, πίσω απο αυτό που λέμε \"κακία\" βρίσκεται αδυναμία.
    Οχι πάντα, αλλά πολλες φορες.

Θα είχε ενδιαφέρον να ακούσω την άποψή σου..
    Ξέρεις, υπάρχει μια ταινία που έλεγε την ιστορία ενός παιδεραστή και βασιζόταν σε αληθινή ιστορία, δεν θυμάμαι να πάρει πώς την έλεγαν, θα την βρω και θα στην γράψω.
    Με έιχε συγκινήσει γιατί με άφησε να δω τα πράγματα απο τη μεριά του \"κακού\".

Είμαστε ωραία παρέα Λιμπ, όταν επικοινωνούμε, ναι.

Page 28 of 32 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast