Παραισθήσεις από το αλκοόλ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    λίγος σεβασμός.......

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΣΕ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΗΝ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΣΕ ΑΠΟΧΗ....ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ..ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)ΑΝ ΔΕΝ "ΘΕΛΟΥΝ"ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ..ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ...

Banned
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ
    α sorry αυτο ειναι καθαρη δικαιολογια ειχα ενα φιλο που επινε σαν νεροφιδα μπιρες συνεχεια κ καπια στιγμη το εκοψε στο ελαχιστο...

Senior Member
    maria_m , γεια σου . Εχω υπαρξει αλκοολικος κ η αμνησια ειναι κανονας . Παροτι εκανα κοκτεηλ με μπολικα ζαναξ , παρισθησεις ουδεποτε παρουσιασα . Δεν μπορεις να τον βηθησεις με τπτ να το κοψει , αν δεν το θελησει ο ιδιος , κ αφου παραδεχθει οτι εχει προβλημα . Εγω το εκοψα τον 3/2010 , 5 χρονια ποτο , κ χωρις εξωτερικη βοηθεια , ουτε καν των γονεων κ του κολλητου , αφου αρνιομουνα οποιαδηποτε βοηθεια . Παντως το μυαλο μου λειτουργει μια χαρα κ μνημη αψογη εχω . Σαν να περασα εναν εφιαλτη , ξεχασμενο πια ,

Και θα πρεπει να διαφωνησω με τον συν-παθουντα romantic paul , διοτι οι εμπειριες κ αποψεις περι του θεματος διαφερουν κατα πολυ .
    Last edited by Macgyver; 07-11-2013 at 08:59.

Senior Member
    Το θέμα είναι παλιό (πριν 3,5 χρόνια το άνοιξα) και κάποιο νέο μέλος το ξέθαψε.
    Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είναι πλέον φίλος μου εδώ και χρόνια, γιατί είναι χαμένη υπόθεση.
    Απ' όσο ξέρω, δεν έχει σκοπό να το κόψει. Δυστυχώς μόνος και αλκοολικός θα πεθάνει.

Page 2 of 2 FirstFirst 12