Results 46 to 60 of 102
Thread: Μια γυναικα εξομολογειται...
-
12-04-2010, 21:14 #46
Originally posted by krino
απλα δεν καταλαβα τι βοηθαει να γινεις λιλακ....
Και δεν είπαμε να γίνω και όλη λιλακ! Σκιά στα ματάκια είπα :P[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
- 12-04-2010, 21:17 #47
βρε καλη μου (η κακη μου αν προτιμας)
δεν ξερω απο τετοια, εσυ λες σκια, εγω εχω δει ολοκληρο σουβαντεπι....
Δεν καταλαβαινω γιατι μια γυναικα ειναι πιο ομορφη με χρωμα και οχι με το φυσικο της,
αυτο και μονο.
Δηλαδη ενα κοκκινο τριανταφυλλο, αν το κανω μωβ θα ειναι πιο ωραιο?
12-04-2010, 21:43 #48
Δεν καταλαβαινω γιατι μια γυναικα ειναι πιο ομορφη με χρωμα και οχι με το φυσικο της,
αυτο και μονο.
LOL για τα σοβαντεπι. Αν αυτής και του περίγυρου της της αρέσει βεβαια, τι μας πέφτει λόγος εμάς :P
Και ώπα, γιατί εδώ παρανοήσαμε. Η ομορφιά είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα, για αυτό και στο πρώτο μου post αν προσέξεις είπα \"ελκυστική\" και όχι όμορφη. Είναι σαν τα λουλουδάκια και τα πουλάκια στη φύση, το πιο πλουμιστό λουλούδι με τα πιο έντονα χρώματα και το πιο φανταχτερό πουλάκι με το φωσφόριζε πτέρωμα τραβάνε περισσότερο την προσοχή (και δη τους επίδοξους \"εραστές\" και \"κυνηγούς τροφής\")... τώρα, το αν είναι και όμορφα, αυτό είναι θέμα του παρατηρητή :D
Επί του πρακτέου, η έλξη κατ\'εμέ είναι λίγο πιο αυτόματη διαδικασία και έχει να κάνει, στην αρχή της, περισσότερο με ένστικτο και επιφάνεια από ότι η αποδοχή ομορφιάς. Ένα φωσφόριζε πορτοκαλι παντελόνι p.x. ενστικτωδώς σου τραβάει το μάτι (το λέω γιατί είδα τύπο στο τρένο σήμερα) το αν θα σου αρέσει κιόλας όμως είναι άλλο θέμα.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
12-04-2010, 22:52 #49
οσο να ναι, θα ειχα ενα μικρο-σοκ,
αλλα θα ηταν μια ευχαριστη κινηση.
ευχαριστω krino για την απάντηση
σοκαρει λίγο η αληθεια ειναι...ισως όμως και αυτο να ειναι ταμπου...δεν ξέρω...ισως οι γυναικες αν πλησιαζαν ηρεμα και ωραια κάποιον να μην τις επιανε υστερια με την εμφανιση τους
θα το χω υποψιν μου παντως thanks
12-04-2010, 23:08 #50
Originally posted by DissolvedGirl
αυτο και μονο.
LOL για τα σοβαντεπι. Αν αυτής και του περίγυρου της της αρέσει βεβαια, τι μας πέφτει λόγος εμάς :P
Και ώπα, γιατί εδώ παρανοήσαμε. Η ομορφιά είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα, για αυτό και στο πρώτο μου post αν προσέξεις είπα \"ελκυστική\" και όχι όμορφη. Είναι σαν τα λουλουδάκια και τα πουλάκια στη φύση, το πιο πλουμιστό λουλούδι με τα πιο έντονα χρώματα και το πιο φανταχτερό πουλάκι με το φωσφόριζε πτέρωμα τραβάνε περισσότερο την προσοχή (και δη τους επίδοξους \"εραστές\" και \"κυνηγούς τροφής\")... τώρα, το αν είναι και όμορφα, αυτό είναι θέμα του παρατηρητή :D
Επί του πρακτέου, η έλξη κατ\'εμέ είναι λίγο πιο αυτόματη διαδικασία και έχει να κάνει, στην αρχή της, περισσότερο με ένστικτο και επιφάνεια από ότι η αποδοχή ομορφιάς. Ένα φωσφόριζε πορτοκαλι παντελόνι p.x. ενστικτωδώς σου τραβάει το μάτι (το λέω γιατί είδα τύπο στο τρένο σήμερα) το αν θα σου αρέσει κιόλας όμως είναι άλλο θέμα.
εγω θα σου πω οτι το ομορφο για μενα ειναι το φυσικο.
Επισης το ασχημο ειναι το φτιαγμενο.
Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και κατ\' επεκεταση τα σοβαντεπι (:P ) με απωθουν.
12-04-2010, 23:10 #51
Χεχε σχεδον οποιον αντρα και να ρωτησεις....εγωωωωωωωωωωωω θα σου πουν προτιμω το φυσικο....βεβαια οι γυναικες ως πιο πονηρες ξερουν φυσικα τι πρεπει να κανουν λολ.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-04-2010, 23:14 #52
φυσικη ομορφια=20 λεπτο χτενισμα επιμελως ατιμελητο στυλ
15 λεπτο φυσικο και διακριτικο βαψιματακι
ε και κανενα μισαωρο για την επιλογη των ρουχων,παπουτσιων,τσαντας που να συνθετουν ενα ομορφο φυσικο και οχι στυλιζαρισμενο λουκ¨...Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
12-04-2010, 23:15 #53
Originally posted by lote
οσο να ναι, θα ειχα ενα μικρο-σοκ,
αλλα θα ηταν μια ευχαριστη κινηση.
ευχαριστω krino για την απάντηση
σοκαρει λίγο η αληθεια ειναι...ισως όμως και αυτο να ειναι ταμπου...δεν ξέρω...ισως οι γυναικες αν πλησιαζαν ηρεμα και ωραια κάποιον να μην τις επιανε υστερια με την εμφανιση τους
θα το χω υποψιν μου παντως thanks
ειναι γεγονος οτι ασχετως τι γραφουμε,
ολοι μας εχουμε εμποτιστει και απο σεξισμο και απο οτι στραβο θες απο αυτα που πλασαρει η κοινωνια σημερα.
Αρα και απο ταμπου και απο χιλια δυο σκατα....
Αρα και η γυναικα θα βαφτει (ακομα και αν δεν θελει) οπως γραφεται στο κειμενο, γιατι μπορει να νιωθει υποδεεστερη και μη πιασαρικη και ισως να κανει και το κουνελακι που περιμενει τον κυνηγο κλπ κλπ....
Απο την αλλη δεν υποστηριζω οτι η γυναικα πρεπει να γινει κυνηγος.
Δεν καταλαβαινω γιατι σε αυτο το ομορφο παιχνιδι επικοινωνιας καποιος πρεπει να κανει το θηραμα και καποιος το κυνηγο.
Σορρυ αλλα απο αυτα τα κοινωνικα προτυπα προτιμω να απεχω.
Δεν κυνηγουσα ποτε γυναικες και δεν επιθυμω να με κυνηγουν.
Επιθυμω να επικοινωνω οπως και να επικοινωνουν μαζι μου.
Τα υπολοιπα παιχνιδακια κοινωνικης προβολης ας τα κανουν αυτοι που νιωθουν ισχυροι με ολα αυτα.
12-04-2010, 23:15 #54
Originally posted by keep_walking
Χεχε σχεδον οποιον αντρα και να ρωτησεις....εγωωωωωωωωωωωω θα σου πουν προτιμω το φυσικο....βεβαια οι γυναικες ως πιο πονηρες ξερουν φυσικα τι πρεπει να κανουν λολ.
12-04-2010, 23:16 #55
Originally posted by olgaki82
φυσικη ομορφια=20 λεπτο χτενισμα επιμελως ατιμελητο στυλ
15 λεπτο φυσικο και διακριτικο βαψιματακι
ε και κανενα μισαωρο για την επιλογη των ρουχων,παπουτσιων,τσαντας που να συνθετουν ενα ομορφο φυσικο και οχι στυλιζαρισμενο λουκ¨...
ολα αυτα ειναι φυσικα?
:cool:
12-04-2010, 23:19 #56
Αν προτιμάτε βρε κορίτσια το φυσικό αφήστε κ φρύδι, κ μασχάλη κ πόδια, και και και, τι παραπονιέστε?
καλώς ή κακώς μια γυναίκα βαμμένη = προσεγμένη, τώρα αν έχεις φυσική ομορφιά άλλο καπέλο, κ προς θεού ε, δεν μιλάω γιαυτές στις παραλίες με φούλ βάψιμο και γόβα χαχαχα
12-04-2010, 23:24 #57
κωστακη μην αγχωνεσαι θα βρεις αυτο που ψαχνεις.
Το αναποδο σπανιζει...
;)
12-04-2010, 23:25 #58
κακία...! :p
12-04-2010, 23:32 #59
θα σου πω ενα πραγμα,
οταν εισαι με γυναικες που ειναι ανασφαλεις, δεν προκαλει προβληματα μονο σε αυτες αλλα και στους υπολοιπους που ειναι γυρω τους.
Αρα θα επηρεαζει και εμενα σιγουρα.
Ευελπιστω οτι ο κοσμος θαγινεται καλυτερος και γενικα πιο ελευθερος....
Γιατί βλέπεις τι γίνεται όταν είναι ο άντρας ανασφαλής.
Αναγκάζεται να κατεβάζει τέτοια παρωχημένα αρθράκια για να αισθανθεί καλύτερα.
12-04-2010, 23:33 #60
το παν στη ζωη σου ειναι να μην αγχωνεσαι...
και ολα θα στρωσουν.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση