Results 76 to 90 of 102
Thread: Μια γυναικα εξομολογειται...
-
13-04-2010, 13:06 #76
Originally posted by RainAndWind
Βάφομαι και φοράω τακούνια.Μαστιγώστε με,λολζ.Με καταπιέζει φριχτά ο συρμός και τα πρότυπα της μόδας,ενώ η βιομηχανία του θεάματος με αναγκάζει να γίνομαι ένα αντικείμενο του σεξ.Σκέφτομαι παρολαυτά να αφήσω μουστάκι και να μην ξαναξυρίσω τις τρίχες στις μασχάλες γιατί η κοινωνία με καταπιέζει στο ρόλο της γυναίκας.:P:DΝα γίνω γυναίκα-ταγάρι για να πάω σύμφωνα με τα πρότυπα της επαναστάτριας και φεμινίστριας.Τώρα πάω να κάψω και το σουτιέν μου,αχααα.Πωω,αυτό το threadάκι είναι η χαρά της κνίτισσας,τόσα στερεότυπα μαζεμένα σπάνια συναντάς,ουάαα.:D:D
χαλαρωσε καλε....
επειδη εσυ θες βαψιμο και διαφορα,
ολοι οι υπολοιποι εχουν στερεοτυπα?
γιατι καταδικαζεις κατι που μια κοπελα εβγαλε οτι νιωθει οπως νιωθει?
Αμα εσυ αισθανεσαι καλα με τον εαυτο σου,
στους υπολοιπους περισευει, ομοιως και για τους υπολοιπους.
- 13-04-2010, 13:22 #77
ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΧΩΣΤΑ ΓΕΡΑ!
13-04-2010, 14:35 #78
όλα με μέτρο δεν είναι το καλύτερο;πρώτα η καθαριότητα, η φρεσκάδα και μετά διακριτικό μακιγιάζ χωρίς να φαίνεσαι σοβατισμένη και ένα απαλό άρωμα νομίζω.Μια προσεγμένη εμφάνιση χωρίς υπερβολές τόσο στην γυναίκα όσο και στον άνδρα....και φυσικά εξαρτάται και απο τις περιστάσεις.
13-04-2010, 14:41 #79
Εγώ που δεν θέλω να βάφομαι κακό είναι; Πρέπει σώνει και καλά να αγοράζω σκιές και να χάνω το χρόνο μου και το πρόσωπό μου βάφοντας;
13-04-2010, 15:18 #80
Mετά την εξομολόγηση,πρέπει να φιλήσουμε το χέρι του παπά;:D
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
13-04-2010, 15:24 #81
αναλογα.....
οταν εχεις αμαρτιες πως τις διωχνεις?
με εξομολογηση η ανευ?
13-04-2010, 17:13 #82
αντε παλι με τα ακρα..
Η που θα ειμαι οπως λεει η ρειν(ρειν τι μου θυμισες,εσκασα στα γέλια) σαν τη κνιτισα με το ταγάρι ή που θα ειμαι καρνάβαλος..
Τι καλά..
13-04-2010, 18:15 #83
όλα με μέτρο δεν είναι το καλύτερο;πρώτα η καθαριότητα, η φρεσκάδα και μετά διακριτικό μακιγιάζ χωρίς να φαίνεσαι σοβατισμένη και ένα απαλό άρωμα νομίζω.Μια προσεγμένη εμφάνιση χωρίς υπερβολές τόσο στην γυναίκα όσο και στον άνδρα....και φυσικά εξαρτάται και απο τις περιστάσεις.
τα πες ολα γωτα ευγε!!αα και βρε κοπελες αμεσως αν εισαι λιγο πιο δναμικη ατοματα γινεσαι νταλικερισσα απλυτη και οτι αλλο θελετε!
καθαριοτητα, προσεγμενο μαλλακι χωρις υπερβολες καθαρα και ωραια νυχια,μασκαρα ρουζακι η κατι αλλο και εξω!
εγω πχ δεν μπορω αν με ρωτησετε να βλεπω κοπελες 10 το πρωι στο μετρο στην αθηνα και δεν εμνω κει εκει με την τακουνα στο ποδι το μακε απ σαν την τζουλια πριν βγει στο σταρ και την βλεφαριδα καγκελο!και υπαρχουν αρκετες..αντε καμια φοιτητρια να μην δεις ετσι μετα τα 26 ομως το παιζουν γκομενες!λολ
13-04-2010, 19:19 #84
Originally posted by RainAndWind
Βάφομαι και φοράω τακούνια.Μαστιγώστε με,λολζ.Με καταπιέζει φριχτά ο συρμός και τα πρότυπα της μόδας,ενώ η βιομηχανία του θεάματος με αναγκάζει να γίνομαι ένα αντικείμενο του σεξ.Σκέφτομαι παρολαυτά να αφήσω μουστάκι και να μην ξαναξυρίσω τις τρίχες στις μασχάλες γιατί η κοινωνία με καταπιέζει στο ρόλο της γυναίκας.:P:DΝα γίνω γυναίκα-ταγάρι για να πάω σύμφωνα με τα πρότυπα της επαναστάτριας και φεμινίστριας.Τώρα πάω να κάψω και το σουτιέν μου,αχααα.Πωω,αυτό το threadάκι είναι η χαρά της κνίτισσας,τόσα στερεότυπα μαζεμένα σπάνια συναντάς,ουάαα.:D:D
Τι πρέπει να φοράω?
13-04-2010, 19:21 #85
Originally posted by libpa
Συνεχίζεις να έχεις καυστικό χιούμορ και να παίζεις με τις ζωές των ανθρώπων...
Θες να έχουμε καμιά αυτοκτονία βρε Rain?
13-04-2010, 19:39 #86
Κορίτσι πράμα στην κοινωνία ανδρών να επιβιώνω από θαύμα
Ειναι λιγο παραλογο αν το σκεφτεις μπογιατισμα για μας κλπ κλπ κλπ ...ολα για μας και να μας κατηγορουν λολ.
Η μας θελετε ή οχι η γκρινια κομμενη λολ.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-04-2010, 20:18 #87
Originally posted by marian_m
Ε μα, καλά σου λέει.
Θες να έχουμε καμιά αυτοκτονία βρε Rain?
13-04-2010, 20:19 #88
Originally posted by keep_walking
Κορίτσι πράμα στην κοινωνία ανδρών να επιβιώνω από θαύμα
Ειναι λιγο παραλογο αν το σκεφτεις μπογιατισμα για μας κλπ κλπ κλπ ...ολα για μας και να μας κατηγορουν λολ.
Η μας θελετε ή οχι η γκρινια κομμενη λολ.
13-04-2010, 22:23 #89
Διαβασα το κειμενο: δεν νομιζω οτι ολοι κινουμαστε σ αυτους τους ρυθμους, γιατι δεν ειμαστε ολοι ετσι. Κι αν ειμαστε ετσι, καλυτερα να μην κατηγορουμε την κακουργα την κοινωνια, αλλα τους ανθρωπους που επιλεγουμε να συναναστρεφομαστε.
Αλλωστε, γιατι περι σεβασμου ο λογος, τις περισσοτερες φορες εχει να κανει με την δικη μας αυτοεκτιμηση κ ανασφαλειες.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
13-04-2010, 22:44 #90
Και τα μικρά μου κοριτσάκια που πανε δημοτικό και άρχισαν δίαιτα ενώ είναι τέλειες σε κορμάκια από πού το έπαθαν?
Που βάφονται σαν λατέρνες για να πάνε με τους γονείς τους σινεμά?
Να σου πω εγώ από που.
Από το next top model, τη Τζούλια και τη περιρρέουσα ατμόσφαιρα.
Και δεν την συναναστρέφομαι Σοφία μου. Και μη μου πεις γιατί έχω τιβι στο σπίτι γιατί δεν ζω και σε καμιά σπηλιά σε βουνό. Ούτε μπορούμε να μην περνάμε έξω από περίπτερα, που πάλι όλα τα εξώφυλλα δεν δείχνουν και τίποτα σοβαρό. Τζούλιες και λοιπά μοντέλα.
Τα παιδιά και οι ευάλλωτοι ενήλικοι ακόμα παίρνουν μια πολύ λάθος εικόνα του \"επιτυχημένου\".
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία