Φακελάκι - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 56 of 56
    Banned
    Originally posted by olgaki82
    εμενα μου βγαζε στα γενικα καποια θεματα με φακελακι πριν καιρο αλλα τωρα ειναι παλι χωρις φακελακι.απλα κοκκινα ειναι.δεν ξερω μπερδευτηκα
    Olgaki νόμιζα πως το ποστ αυτό το είχε γράψει η nature. Νόμιζα ότι έλεγε ότι δεν το βρήκε τελικά γιατί ισχύει αυτό που λες. Αλλά το ίδιο είναι. Η απορία μου όμως εμένα είναι η εξής: Μήπως γινόταν το ανάποδο, δλδ αυτά παλιά που στα έβγαζε χωρίς φακελάκι τώρα στα βγάζει με φακελάκι; Γιατί αυτό εξηγείται. Δλδ, μερικά θέματα που είναι ακόμα νέα είναι με κόκκινο τετραγωνάκι οπότε αργότερα πάει το φακελάκι από ότι είδα. Τελοσπάντων, κάτι τέτοιο

Banned
    Originally posted by keep_walking
    Να μπω σε τεχνικες λεποτμερειες...μαλλον πρεπει να κρατα κατι σα log file-database το φορoυμ δηλαδη με το τι εχεις κανει...πχ οπως ποιοι ηταν τελευταια ονλαιν ποια θεματα εχεις γραψει , ποια θεματα εχεις διαβασει κλπ.

Απο κει και περα μπορει και o browser να κραταει καποια cookies με πληροφοριες....δηλαδη καποια στοιχεια για σενα...απο κει και περα δεν το εχω φτιαξει εγω δεν ξερω αλλα μαλλον δεν δουλευει σωστα το συστημα με τα εικονιδια.

Στο λεω εγω που εχω κανει 7000 μηνυματα σ εολο το φορουμ και εχω συμμετασχει σχεδον παντου...και εχω υλικο να βλεπω
    Keep δεν κατάλαβα που κολλάνε αυτά που λες.. Όσο για το ότι έχεις γράψει σε πολλά θέματα, λογικά εσένα θα στα βγάζει όλα με φακελάκι ε; lol

Senior Member
    Κολλαει στο οτι...χωρις να ξερω τα εσωτερα του συστηματος οπως μετα απο ποση ωρα σε θεωρει log-off κλπ ,χρονους και ενα καρο λεπτομερειες για την κατασκευη του φορουμ...η δεν ξερω τι δηλαδη απαντωντας καπως υποκειμενικα

λεω οτι παιζουν οι παραμετροι που ανεφερα ...αλλα οχι σωστα οπως θα πρεπε ...και σιγουρα δε θα καθομαι να πειραματιζομαι.

Αγκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ρρρρρρρρρρρρρρρ.:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Τώρα γιατί νευρίασες; :P

Senior Member

Λοιπον εγω απορια...ειχα ανοιξει θεμα και παλιοτερα...τι σημαινει το συμβολο διπλα στα ονλαιν μελη:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Μακάρι να \'ξερα.. χιχι

Senior Member
    Αυτο σημαινει :P. Αυτο τους αρεσε και αυτο εβαλαν ως εικονιδιο
    http://e-psychology.gr/forum/images/whitebamboo/online.gif
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Banned
    Τι αυτό Όλα είναι δανεικά; Δεν μας διευκρίνησες

Senior Member
    Σημαινει αυτο που εχουν Αναθεμα με και αν καταλαβαινω
    Αυτο παντως που με τρελαινει ειναι το εικονιδιο για τα θεματα που κλειδωνονται
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Banned
    Ρε γαμώτο μπήκε η CeliaM ή όπως αλλιώς τη λένε, ξεχάσαμε να τη ρωτήσουμε :P

Banned
    Originally posted by keep_walking

Λοιπον εγω απορια...ειχα ανοιξει θεμα και παλιοτερα...τι σημαινει το συμβολο διπλα στα ονλαιν μελη:P

προφερεται μινγκσι
    και αναφερεται σε προσωπο με λογοτεχνικη φημη αλλα οχι επισημη θεση.

Τωρα γιατι το εβαλαν εκει.....

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234