...τη δημοκρατία μου μέσα! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 139
    Banned
    Originally posted by libpa
    Originally posted by marian_m
    Σωστά τα λες.
    Αλλά μη ξεχνάς ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες δυνατότητες σκέψης και αντίληψης.
    Για διάφορους λόγους.
    Για λόγους που καμιά φορά είναι πάνω από αυτούς.
    Σοβαρά; Με λες και χαζή; Εσύ η έξυπνη ε;
    libpa, όποιος άνθρωπος με \"παρομοίου\" είδους προβλήματα έχει γράψει στο φορουμ περισσότερα από εκατό διακόσια μηνύματα έχει φάει το ίδιο και χειρότερο λούκι (χλεύασμα, δούλεμα όπως θες πέστο), οπότε άστο κοπέλα μου δεν αξίζει να χαλάς την ψυχική σου υγεία για άγνωστους που δεν τους καίγεται καρφάκι για σένα. Δες το και έτσι. Τίποτα δεν είναι απόλυτο.

Υπάρχουν και ηλίθιοι που παραδέχονται,
    υπάρχουν και πονηροί που δεν ξέρουν να δικαιολογηθούν,
    υπάρχουν και σοφοί που επιμένουν,

Αν σε παρηγορεί πίσω από κάθε εντυπωσιακός λόγος βρίσκεται μια σκέψη που πολλές φορές δεν εκπληρώνει καμία προϋπόθεση υπαρκτής εμπειρίας παρά πουλάει για τον εντυπωσιασμό της.

Να και εγώ έγραψα το εξής: my madness always has a method (Η τρέλα μου έχει πάντα μέθοδος). Δεν σημαίνει ότι επειδή ακούγεται σωστό είναι και σωστό.

Βλέπω πως είσαι σε ένταση αυτές τις μέρες, έχω νιώσει και εγώ έτσι. Εύχομαι να το ξεπεράσεις σύντομα και αν νιώθεις πως σε ενοχλεί κανένας προσπάθησε να το συζητήσεις με ανθρώπους που είναι δίπλα σου, στην πραγματική σου ζωή, όχι εδώ.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Δηλαδη με λιγα λογια μου λες dis...οτι εαν εχω το φαρμακο κατα του θανατου...στο συρταρι μου και δεν το πω σε κανεναν , ωστε να γινει κτημα της ομαδας δεν γινεται τιποτα.
    Ε χαιρω πολυ.
    Δεν ξέρω για το \"δε γίνεται τίποτα\" (διότι εφόσον είναι στο συρτάρι σου, εσύ και όσοι επιλέξεις μπορεί πράγματι να ζήσετε για πάντα), αλλα σε γενικές γραμμές, indeed αυτό λέω. Εσύ τι λες δεν έχω καταλάβει :S Care to elaborate?
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    libpa, όποιος άνθρωπος με \"παρομοίου\" είδους προβλήματα έχει γράψει στο φορουμ περισσότερα από εκατό διακόσια μηνύματα έχει φάει το ίδιο και χειρότερο λούκι (χλεύασμα, δούλεμα όπως θες πέστο), οπότε άστο κοπέλα μου δεν αξίζει να χαλάς την ψυχική σου υγεία για άγνωστους που δεν τους καίγεται καρφάκι για σένα. Δες το και έτσι. Τίποτα δεν είναι απόλυτο.

Αν σε παρηγορεί πίσω από κάθε εντυπωσιακός λόγος βρίσκεται μια σκέψη που πολλές φορές δεν εκπληρώνει καμία προϋπόθεση υπαρκτής εμπειρίας παρά πουλάει για τον εντυπωσιασμό της.

Να και εγώ έγραψα το εξής: my madness always has a method (Η τρέλα μου έχει πάντα μέθοδος). Δεν σημαίνει ότι επειδή ακούγεται σωστό είναι και σωστό.

Βλέπω πως είσαι σε ένταση αυτές τις μέρες, έχω νιώσει και εγώ έτσι. Εύχομαι να το ξεπεράσεις σύντομα και αν σε ενοχλεί κανένας προσπάθησε να το συζητήσεις με ανθρώπους που είναι δίπλα σου, στην πραγματική σου ζωή, όχι εδώ.

Ουτε με σενα συμφωνω ονειροπλασμενε...μια περιοδο εγραφα 150 μυνηματα την ημερα , γιατι υπεφερα αλλα δεν επιτεθηκα , δεν προσβαλλα, δεν χλευασα και σιγουρα δεν μπηκα σε κανενα λουκι , ουτε αναγκαστηκα να συμβιβαστω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    εν ξέρω για το \"δε γίνεται τίποτα\" (διότι εφόσον είναι στο συρτάρι σου, εσύ και όσοι επιλέξεις μπορεί πράγματι να ζήσετε για πάντα), αλλα σε γενικές γραμμές, indeed αυτό λέω. Εσύ τι λες δεν έχω καταλάβει :S Care to elaborate?
    Απαντω στο κεντρικο σου κειμενο θες να το σπασω σε...προτασεις? Δεν ειναι και πολυ καλοι τεχνικη διαλογου κατα την γνωμη μου.
    Πες οτι ειναι η αλλη οψη της δυναμικης της μοναδας.

Ακομα και τα αρνια στο κοπαδι ακολουθουν το πρωτο αρνι και πανε:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    To \"Go with the Flow\" το έχεις ακουστά;

Ναι, το έχω ακουστά, εγώ όμως για άλλο πράγμα μιλάω.
    Δεν περιμένω από έναν κουφό ν\' ακούσει, ούτε από έναν τυφλό να δει.
    Και δεν θα θυμώσω γι\' αυτό, ίσως καμιά φορά να λυπηθώ.

Κάποια πράγματα απλά τα αποδεχόμαστε.

Banned
    Όπως είπε είπε και η maria_m keep διαφορετική αντίληψη έχει ο καθένας, για τον εαυτό του αλλά και για τους άλλους και το πως μπορεί εκείνοι να βλέπουν τα πράγματα.

Banned
    Δηλαδή τι εννοώ. Πιθανώς να μην έλεγα σε σένα για παράδειγμα το ίδιο με αυτό που είπα στην libpa μιας και δεν πιστεύω πως θα σας εκπροσωπούσε η ίδια αντίληψη.

Banned

Γιατί θεώρησες ότι αναφέρομαι σε σένα?
    Μάλλον επειδή για μένα είναι το θέμα. Hello! Εντωμεταξύ τώρα μου θυμίζεις ακράδαντα την ξαδέρφη μου. Μου είχε πει κάποτε ότι της την σπάει όταν κάποιοι πετάνε \"σποντούλες\" και μετά κάνουν σαν να μην ξέρουν τίποτα, λένε το γνωστό \"όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται\". Ε, ακριβώς το ίδιο είναι εδώ; Εγώ θα πω \"τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;\"

Senior Member
    To \"Go with the Flow\" το έχεις ακουστά;

Ναι, το έχω ακουστά, εγώ όμως για άλλο πράγμα μιλάω.
    Δεν περιμένω από έναν κουφό ν\' ακούσει, ούτε από έναν τυφλό να δει.
    Και δεν θα θυμώσω γι\' αυτό, ίσως καμιά φορά να λυπηθώ.

Κάποια πράγματα απλά τα αποδεχόμαστε.
    Πας με το κυμα ή κοντρα στο κυμα ή πας και με το δικο σου κυμα ή απλως δημιουργεις και κυμα σε μερικες περιπτωσεις ή μηπως ειναι και λαθος αυτο?

Δεν υπαρχει καποιος γενικος κανονας.

Senior Member
    Καλα συνηθως συμβιβασμενοι ειμαστε οκ...

Banned
    Το ότι μια ομάδα έχει κοινή αντίληψη δεν την κάνει απαραίτητα σωστή αλλά της δίνει εξουσία, πως σου φαίνεται αυτό.

Banned
    Originally posted by Oneiroplasmenos

Βλέπω πως είσαι σε ένταση αυτές τις μέρες, έχω νιώσει και εγώ έτσι. Εύχομαι να το ξεπεράσεις σύντομα και αν νιώθεις πως σε ενοχλεί κανένας προσπάθησε να το συζητήσεις με ανθρώπους που είναι δίπλα σου, στην πραγματική σου ζωή, όχι εδώ.
    Σ\'ευχαριστώ πάρα πολύ Ονειροπλασμένε για τα καλά σου λόγια, μακάρι να ήταν όλοι σαν κι εσένα λογικοί και με συναισθήματα. Από τους περισσότερους λείπει, οπότε όπως λες, δεν αξίζει. Άσε που δεν πρέπει να τους παίρνεις και στα σοβαρά, από τη μία στιγμή βλέπεις και καταδικάζουν ανθρώπους, και από την άλλη είναι τραλαλα και τραλαλουμ και τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Απόδειξη, όταν κάποιον τον βιάσουν, όλοι κατηγορούν τον βιαστή, αλλά περιθωριοποιούν και τον βιασμένο, τον στιγματίζουν, α, αυτόν τον έχουν βιάσει.

Senior Member
    Originally posted by libpa

Γιατί θεώρησες ότι αναφέρομαι σε σένα?
    Μάλλον επειδή για μένα είναι το θέμα. Hello! Εντωμεταξύ τώρα μου θυμίζεις ακράδαντα την ξαδέρφη μου. Μου είχε πει κάποτε ότι της την σπάει όταν κάποιοι πετάνε \"σποντούλες\" και μετά κάνουν σαν να μην ξέρουν τίποτα, λένε το γνωστό \"όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται\". Ε, ακριβώς το ίδιο είναι εδώ; Εγώ θα πω \"τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;\"
    Μήπως νομίζεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου?

Senior Member
    Το ότι μια ομάδα έχει κοινή αντίληψη δεν την κάνει απαραίτητα σωστή αλλά της δίνει εξουσία, πως σου φαίνεται αυτό.
    Ναι ισχυει.
    Για πολλαπλους λογους...καταρχην το απαραιτητα σωστη...μπορει να ειμαστε ολοι απο γενησιμιου μας σε ολα λαθος:P

Απο κει και περα χωρις να ειναι παλι γενικος κανονας εχει εξουσια και επιροη.
    Δεν σημαινει ομως αυτοματα οτι δεν ισχυει και αυτο που προανεφερα.

Banned
    Ερώτηση πρώτη: Πόσοι πρέπει να την πέσουνε σε κάποιον που έχει διαφορετικές απόψεις στο όνομα της πλειοψηφίας;;;
    Ρωτώ εγώ.. Και η απάντησή μου είναι ότι αν είναι έτσι η πλειοψηφία, εγώ προτιμώ να είμαι απ\'έξω.
    Ερώτηση δεύτερη: Αφού έχει δίκιο η πλειοψηφία γιατί και τα δύο κόμματα που ψηφίζει μας φέραν να ζητάμε τώρα βοήθεια από το ΔΝΤ; (Δεν λέω ότι ψηφίζω κάτι άλλο ή ότι δεν ψηφίζω, ερώτηση είναι)
    Απάντηση: Δεν έχω.

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast