Results 16 to 30 of 139
Thread: ...τη δημοκρατία μου μέσα!
-
13-04-2010, 21:49 #16
Originally posted by libpa
Originally posted by marian_m
Σωστά τα λες.
Αλλά μη ξεχνάς ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες δυνατότητες σκέψης και αντίληψης.
Για διάφορους λόγους.
Για λόγους που καμιά φορά είναι πάνω από αυτούς.
Υπάρχουν και ηλίθιοι που παραδέχονται,
υπάρχουν και πονηροί που δεν ξέρουν να δικαιολογηθούν,
υπάρχουν και σοφοί που επιμένουν,
Αν σε παρηγορεί πίσω από κάθε εντυπωσιακός λόγος βρίσκεται μια σκέψη που πολλές φορές δεν εκπληρώνει καμία προϋπόθεση υπαρκτής εμπειρίας παρά πουλάει για τον εντυπωσιασμό της.
Να και εγώ έγραψα το εξής: my madness always has a method (Η τρέλα μου έχει πάντα μέθοδος). Δεν σημαίνει ότι επειδή ακούγεται σωστό είναι και σωστό.
Βλέπω πως είσαι σε ένταση αυτές τις μέρες, έχω νιώσει και εγώ έτσι. Εύχομαι να το ξεπεράσεις σύντομα και αν νιώθεις πως σε ενοχλεί κανένας προσπάθησε να το συζητήσεις με ανθρώπους που είναι δίπλα σου, στην πραγματική σου ζωή, όχι εδώ.
- 13-04-2010, 21:51 #17
Originally posted by keep_walking
Δηλαδη με λιγα λογια μου λες dis...οτι εαν εχω το φαρμακο κατα του θανατου...στο συρταρι μου και δεν το πω σε κανεναν , ωστε να γινει κτημα της ομαδας δεν γινεται τιποτα.
Ε χαιρω πολυ.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
13-04-2010, 21:53 #18
libpa, όποιος άνθρωπος με \"παρομοίου\" είδους προβλήματα έχει γράψει στο φορουμ περισσότερα από εκατό διακόσια μηνύματα έχει φάει το ίδιο και χειρότερο λούκι (χλεύασμα, δούλεμα όπως θες πέστο), οπότε άστο κοπέλα μου δεν αξίζει να χαλάς την ψυχική σου υγεία για άγνωστους που δεν τους καίγεται καρφάκι για σένα. Δες το και έτσι. Τίποτα δεν είναι απόλυτο.
Αν σε παρηγορεί πίσω από κάθε εντυπωσιακός λόγος βρίσκεται μια σκέψη που πολλές φορές δεν εκπληρώνει καμία προϋπόθεση υπαρκτής εμπειρίας παρά πουλάει για τον εντυπωσιασμό της.
Να και εγώ έγραψα το εξής: my madness always has a method (Η τρέλα μου έχει πάντα μέθοδος). Δεν σημαίνει ότι επειδή ακούγεται σωστό είναι και σωστό.
Βλέπω πως είσαι σε ένταση αυτές τις μέρες, έχω νιώσει και εγώ έτσι. Εύχομαι να το ξεπεράσεις σύντομα και αν σε ενοχλεί κανένας προσπάθησε να το συζητήσεις με ανθρώπους που είναι δίπλα σου, στην πραγματική σου ζωή, όχι εδώ.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-04-2010, 21:56 #19
εν ξέρω για το \"δε γίνεται τίποτα\" (διότι εφόσον είναι στο συρτάρι σου, εσύ και όσοι επιλέξεις μπορεί πράγματι να ζήσετε για πάντα), αλλα σε γενικές γραμμές, indeed αυτό λέω. Εσύ τι λες δεν έχω καταλάβει :S Care to elaborate?
Πες οτι ειναι η αλλη οψη της δυναμικης της μοναδας.
Ακομα και τα αρνια στο κοπαδι ακολουθουν το πρωτο αρνι και πανε:P[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-04-2010, 21:56 #20
To \"Go with the Flow\" το έχεις ακουστά;
Ναι, το έχω ακουστά, εγώ όμως για άλλο πράγμα μιλάω.
Δεν περιμένω από έναν κουφό ν\' ακούσει, ούτε από έναν τυφλό να δει.
Και δεν θα θυμώσω γι\' αυτό, ίσως καμιά φορά να λυπηθώ.
Κάποια πράγματα απλά τα αποδεχόμαστε.
13-04-2010, 21:56 #21
Όπως είπε είπε και η maria_m keep διαφορετική αντίληψη έχει ο καθένας, για τον εαυτό του αλλά και για τους άλλους και το πως μπορεί εκείνοι να βλέπουν τα πράγματα.
13-04-2010, 22:00 #22
Δηλαδή τι εννοώ. Πιθανώς να μην έλεγα σε σένα για παράδειγμα το ίδιο με αυτό που είπα στην libpa μιας και δεν πιστεύω πως θα σας εκπροσωπούσε η ίδια αντίληψη.
13-04-2010, 22:01 #23
Γιατί θεώρησες ότι αναφέρομαι σε σένα?
13-04-2010, 22:01 #24
To \"Go with the Flow\" το έχεις ακουστά;
Ναι, το έχω ακουστά, εγώ όμως για άλλο πράγμα μιλάω.
Δεν περιμένω από έναν κουφό ν\' ακούσει, ούτε από έναν τυφλό να δει.
Και δεν θα θυμώσω γι\' αυτό, ίσως καμιά φορά να λυπηθώ.
Κάποια πράγματα απλά τα αποδεχόμαστε.
Δεν υπαρχει καποιος γενικος κανονας.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-04-2010, 22:02 #25
Καλα συνηθως συμβιβασμενοι ειμαστε οκ...
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-04-2010, 22:03 #26
Το ότι μια ομάδα έχει κοινή αντίληψη δεν την κάνει απαραίτητα σωστή αλλά της δίνει εξουσία, πως σου φαίνεται αυτό.
13-04-2010, 22:04 #27
Originally posted by Oneiroplasmenos
libpa, όποιος άνθρωπος με \"παρομοίου\" είδους προβλήματα έχει γράψει στο φορουμ περισσότερα από εκατό διακόσια μηνύματα έχει φάει το ίδιο και χειρότερο λούκι (χλεύασμα, δούλεμα όπως θες πέστο), οπότε άστο κοπέλα μου δεν αξίζει να χαλάς την ψυχική σου υγεία για άγνωστους που δεν τους καίγεται καρφάκι για σένα. Δες το και έτσι. Τίποτα δεν είναι απόλυτο.
Βλέπω πως είσαι σε ένταση αυτές τις μέρες, έχω νιώσει και εγώ έτσι. Εύχομαι να το ξεπεράσεις σύντομα και αν νιώθεις πως σε ενοχλεί κανένας προσπάθησε να το συζητήσεις με ανθρώπους που είναι δίπλα σου, στην πραγματική σου ζωή, όχι εδώ.
13-04-2010, 22:05 #28
Originally posted by libpa
Γιατί θεώρησες ότι αναφέρομαι σε σένα?
13-04-2010, 22:06 #29
Το ότι μια ομάδα έχει κοινή αντίληψη δεν την κάνει απαραίτητα σωστή αλλά της δίνει εξουσία, πως σου φαίνεται αυτό.
Για πολλαπλους λογους...καταρχην το απαραιτητα σωστη...μπορει να ειμαστε ολοι απο γενησιμιου μας σε ολα λαθος:P
Απο κει και περα χωρις να ειναι παλι γενικος κανονας εχει εξουσια και επιροη.
Δεν σημαινει ομως αυτοματα οτι δεν ισχυει και αυτο που προανεφερα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-04-2010, 22:06 #30
Ερώτηση πρώτη: Πόσοι πρέπει να την πέσουνε σε κάποιον που έχει διαφορετικές απόψεις στο όνομα της πλειοψηφίας;;;
Ρωτώ εγώ.. Και η απάντησή μου είναι ότι αν είναι έτσι η πλειοψηφία, εγώ προτιμώ να είμαι απ\'έξω.
Ερώτηση δεύτερη: Αφού έχει δίκιο η πλειοψηφία γιατί και τα δύο κόμματα που ψηφίζει μας φέραν να ζητάμε τώρα βοήθεια από το ΔΝΤ; (Δεν λέω ότι ψηφίζω κάτι άλλο ή ότι δεν ψηφίζω, ερώτηση είναι)
Απάντηση: Δεν έχω.
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή