...τη δημοκρατία μου μέσα! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 139
    Banned
    Originally posted by marian_m

Μήπως νομίζεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου?
    Αυτό έχεις να πεις; Αυτό είναι το επίπεδό σου, λογικό να το πεις. Αφού είσαι τόσο απόλυτα εναντίον μου.. Τι να πω.. Στην κοσμάρα σου.

Senior Member
    Ναι, το έχω ακουστά, εγώ όμως για άλλο πράγμα μιλάω.
    Δεν περιμένω από έναν κουφό ν\' ακούσει, ούτε από έναν τυφλό να δει.
    Και δεν θα θυμώσω γι\' αυτό, ίσως καμιά φορά να λυπηθώ.
    Κάποια πράγματα απλά τα αποδεχόμαστε.
    Ούτε εγώ θα θυμώσω, και σίγουρα θα λυπηθώ γιατί είναι άτυχο και καθόλου ευχάριστο και για τον ίδιο ούτε για τους ανθρώπους του. Από έναν τυφλό όμως σπανια -για να μην πω το απόλυτο ποτε- θα του ζητήσεις να σε οδηγήσει, ούτε θα περιμένεις από έναν κουφό να σου ανοίξει την πόρτα. Στο περιβάλλον τους, η σε μέρη όπου τους είναι οικεία και έχουν προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες τους (γιατί για εμενα είναι απλά διαφορες), ίσως να αποδίδουν καλύτερα και από εσένα, ο κόσμος όμως δυστυχώς είναι φτιαγμένος για άτομα με όραση και ακοή (μιλάω μεταφορικά τώρα, απλά πήρα ως παραδείγματα τα 2 που ανέφερες). Ο τυφλός λοιπόν αναγκαστικά θα πάει όπου τον καθοδηγούν οι γύρω του, γιατί ο ίδιος δεν είναι πάντα σε θέση να επιλέξει την κατεύθυνση του. Ο κουφός θα αφήσει να τον σπρώξουν εκτος δρόμου γιατί ο ίδιος δεν άκουσε το αμάξι που πλησίαζε. Και το μονο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε άνθρωποι και να βοηθάμε όσους λιγότερο τυχερούς από εμάς.
    Originally posted by keep_walking
    Ακομα και τα αρνια στο κοπαδι ακολουθουν το πρωτο αρνι και πανε:P
    Eφόσον συμφωνούμε ότι, εάν το πρώτο αρνί φύγει μονο του να οδηγήσει, θα το φάει το μαύρο σκοτάδι, I\'m totally cool :)
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Banned
    Φαίνεται ποιοί έχουν μπει για να γίνει πρώτο το θέμα τους εδώ και ποιοί μπήκαν για χαβαλέ. Από κει φαίνεται το επίπεδό σας.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    To \"Go with the Flow\" το έχεις ακουστά;

Ναι, το έχω ακουστά, εγώ όμως για άλλο πράγμα μιλάω.
    Δεν περιμένω από έναν κουφό ν\' ακούσει, ούτε από έναν τυφλό να δει.
    Και δεν θα θυμώσω γι\' αυτό, ίσως καμιά φορά να λυπηθώ.

Κάποια πράγματα απλά τα αποδεχόμαστε.
    Πας με το κυμα ή κοντρα στο κυμα ή πας και με το δικο σου κυμα ή απλως δημιουργεις και κυμα σε μερικες περιπτωσεις ή μηπως ειναι και λαθος αυτο?

Δεν υπαρχει καποιος γενικος κανονας.
    Νομίζω ότι μιλάμε για άλλο πράγμα αυτή τη στιγμή.
    Απλά με αφορμή αυτό το θέμα, εγώ πέρασα σε άλλες σκέψεις.
    Τέλος πάντων.

Senior Member
    Νομίζω ότι μιλάμε για άλλο πράγμα αυτή τη στιγμή.
    Απλά με αφορμή αυτό το θέμα, εγώ πέρασα σε άλλες σκέψεις.
    Τέλος πάντων.
    οκ δεκτο...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by libpa

Μήπως νομίζεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου?
    Αυτό έχεις να πεις; Αυτό είναι το επίπεδό σου, λογικό να το πεις. Αφού είσαι τόσο απόλυτα εναντίον μου.. Τι να πω.. Στην κοσμάρα σου.
    Δεν είμαι ούτε εναντίον σου ούτε μαζί σου.
    Δεν ασχολούμαι καν μαζί σου.
    Αν ψάχνεις άτομο να τσακωθείς, ψάξε αλλού.
    Δεν ενδιαφέρομαι.

Senior Member
    Καποιος κανει επιθεσεις εδω παλι και γνωμη μου ειναι οτι το ΚΑΡΑ-γουσταρει αυτο ^^

Banned

Δεν είμαι ούτε εναντίον σου ούτε μαζί σου.
    Δεν ασχολούμαι καν μαζί σου.
    Αν ψάχνεις άτομο να τσακωθείς, ψάξε αλλού.
    Δεν ενδιαφέρομαι.
    Ναι; Τότε μην αναφέρεσαι σε μένα γιατί οι πράξεις σου άλλα δείχνουν.

Banned
    Originally posted by Boltseed
    Καποιος κανει επιθεσεις εδω παλι και γνωμη μου ειναι οτι το ΚΑΡΑ-γουσταρει αυτο ^^
    Αντεπιθέσεις θες να πεις. Οπότε άκυρο αυτό που λες.

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    Έλα, επί του θέματος, επαναφέρω την τάξη :P

Η ουσία αυτών που έγραψα, και για να προλάβω αντιδράσεις, είναι ότι η φωνή των πολλών ακούγεται δυνατότερα από τη φωνή του ενός. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι, επειδή η πλειοψηφία εκφράζει μια κοινή άποψη, δεν σημαίνει ότι αυτή είναι και αναγκαστικά η καλύτερη (γιατί δεν πιστεύω στο σωστό/λάθος). Όπως είπε ο keep, δεν υπάρχει γενικός κανόνας για την πρακτικότητα η την ορθότητα της επιλογής που θα κανεις... αν μου επιτρέπεται όμως η επιστροφή στη λαϊκή σοφια, οποιος φεύγει από το μανδρί τον τρώει ο λύκος, και είναι λίγοι αυτοί που καταφέρνουν είτε να επιβιώσουν εκτος κοινωνικής ομάδας, είτε να διατηρήσουν τα ανωτερα, ηθικοτέρα πιστεύω τους εν μέσω της μάζας.

Senior Member
    Έλα, επί του θέματος, επαναφέρω την τάξη :P

Η ουσία αυτών που έγραψα, και για να προλάβω αντιδράσεις, είναι ότι η φωνή των πολλών ακούγεται δυνατότερα από τη φωνή του ενός. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι, επειδή η πλειοψηφία εκφράζει μια κοινή άποψη, δεν σημαίνει ότι αυτή είναι και αναγκαστικά η καλύτερη (γιατί δεν πιστεύω στο σωστό/λάθος). Όπως είπε ο keep, δεν υπάρχει γενικός κανόνας για την πρακτικότητα η την ορθότητα της επιλογής που θα κανεις... αν μου επιτρέπεται όμως η επιστροφή στη λαϊκή σοφια, οποιος φεύγει από το μανδρί τον τρώει ο λύκος, και είναι λίγοι αυτοί που καταφέρνουν είτε να επιβιώσουν εκτος κοινωνικής ομάδας, είτε να διατηρήσουν τα ανωτερα, ηθικοτέρα πιστεύω τους εν μέσω της μάζας.
    Οπως ειπα σε ενα αλλο θεμα γενιομαστε στο κοπαδι , ζουμε στο κοπαδι , μαθαινουμε τους κανονες του κοπαδιου.
    Σαφως ειναι το φυσικο μας περιβαλλον.

Και ειχα δωσει ενα λινκ με ενα αγριο παιδι που ειναι κατι xtreme απο καθε αποψη , το αγριο παιδι δεν δινει καν σημασια στην ανθρωπινη δραστηριοτητα γυρω του.

Τεσπα δεν μπορω να διαφωνησω σε αυτο το κειμενο χωρις να γινω ακραιος:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by DissolvedGirl
    δεν πιστεύω στο σωστό/λάθος
    Να υποθέσω πως δεν έχεις δώσει ποτέ σου εξετάσεις για το δημόσιο!

Banned
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    Originally posted by DissolvedGirl
    δεν πιστεύω στο σωστό/λάθος
    Ναι πρώτα λέει η πλειοψηφία είναι καλύτερη και πρέπει εμείς να την υπακούμε και μετά το αναιρεί και λέει δεν πιστεύει ότι η πλειοψηφία είναι καλύτερη και άρα δεν πιστεύει σε σωστό λάθος.

Senior Member
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    Χάχα nope, αλλα έχω δίπλωμα οδήγησης... και ελαφρώς εκτος θέματος αλλα για να αποδείξω την ηλιθιότητα της κοινής γνώμης καμια φορα και την αδυναμία μας να την καταπολεμήσουμε, ο χρόνος αντίδρασης σε ένα ατύχημα υπολογίζεται σε ΜΕΤΡΑ και όχι π.χ. σε δευτερόλεπτα... αλλα άντε να πείσω τον καθηγητή μου!

Senior Member
    Originally posted by libpa
    Ναι πρώτα λέει η πλειοψηφία είναι καλύτερη και πρέπει εμείς να την υπακούμε και μετά το αναιρεί και λέει δεν πιστεύει ότι η πλειοψηφία είναι καλύτερη και άρα δεν πιστεύει σε σωστό λάθος.
    Ώπα, μεγάλη παρανόηση. Πουθενά σε κανένα μου κείμενο δεν είπα ότι η πλειοψηφία είναι καλύτερη, διάβασε το ξανά αν έχεις αμφιβολίες, και δεν θα βρείς ούτε μια αναφορά σε \"καλο και κακό\", ποσο μάλλον σε \"σωστό και λάθος\". Το ότι όμως αν δεν προσαρμόζεσαι με τις \"απαιτήσεις\" της πλειοψηφίας, οφείλεις να καταλάβεις ότι θα υπάρξουν πάμπολλες αντιδράσεις, ναι το είπα :)

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast