Results 91 to 105 of 139
Thread: ...τη δημοκρατία μου μέσα!
-
14-04-2010, 01:26 #91
Originally posted by keep_walking
Originally posted by PETRAN
Ξερεις γουσταρω να διαβαζω τα αρθρα σου αληθεια...γιατι μου φανηκε καπως βαρυ αυτο που ειπα...λολ αντε να κανεις μετα να κανεις flame war.
χαχα τι λες πλάκα είχε. Όμως θα σου απαντήσω πολύ πιο βαθιά και ζεστά. Γιατί πιστεύω-καλέ μου keep-ότι μόνο όταν κάποιος σε \"τρυπάει βαθιά μέσα...στην ψυχή σου\" \"νιώθεις\" τα πράγματα στην πραγματική τους στάση και υπόσταση
(standard Weird Response)
Keep μου καλέ μου,
Όταν αγαπάμε το μέσα μας βαθιά, όχι μέσα στα λόγια των άλλων, αλλά μέσα στα δικά μας λόγια, θέλω και δεν θέλω, όταν νιώθουμε το είναι μας σαν δικό μας είναι και όχι σαν το είναι της κυρα-μαρίκας
Δεν μας αγγίζει τίποτα
βρώμικο, μοχθηρό, άσχημο
Γιατί το φως που ακτινοβολούμε σκοτώνει κάθε κακια και μύχια σκέψη. Γιατί αυτό το φως μας είναι το δικό μας φως η δικιά μας αλήθεια.
Είναι η λαμπρή ψυχή μας που καταπολεμά κάθε σκοτάδι και όσο εμείς ξέρουμε πως είμαστε οι ίδιοι, από το ίδιο το φως που εκπέμπουμε εμείς, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι κρυφό.
Γιατί αυτό θα το έχουμε φωτίσει ήδη.
Χρυσέ μου, γλυκέ μου, κλανιέ μου keep
σταμάτα να ζέχνεις και να μυρίζεις σαν το κουνάβι που απεγνωσμένα τρέχει μακριά από την ίδια του την μυρωδιά
Μύρισε τα όμορφα, τα ανοιξιάτικα, αρόματα. Κάνε και ένα μπάνιο! Βάλε axe dark chocolate και χαρμάνι
Και όταν-εσύ ο ίδιος!-μυρίσεις την δικιά σου ευωδία τότε η αιθέρια nympho, αχ, νύφη ήθελα να πω, της αυτο...γνωσίας να έρθει να σε ανταμώσει \"πάνω στην μεγάλη σου
Καθαρή.
Ψυχή\".
Καλό βράδυ.
-Weird \"You can\'t get weirder than that\" wannabe
Η προσωπικοτητα ειναι ενα συνολο χαρακτηριστικων οργανωμενων και δομημενων σε καθε ανθρωπο που τον αυτοπροσδιοριζουν.
Ο Gordron Allport περιγραφει δυο κυριως τροπους να μελετησεις την προσωπικοτητα.
Την νομοθετικη και την ιδιογραφικη.
Η νομοθετικη ψυχολογια ψαχνει για γενικους κανονες που μπορουν να αυτοπροσδιορισουν πολλους διαφορετικους ανθρωπους οπως ειναι η αρχη της αυτοπροσδιορισμου.
Η ιδιογραφικη απο την αλλη πλευρα ειναι μια προσπαθεια να καταλαβεις τα μοναδικα χαρακτηριστικα του καθε συγκεκριμενου ατομου...να συνεχισω?
Γλυκέ μου keep
Δεν χρειάζομαι να μου πούνε κάποιοι για μένα, για τα θέλω μου το είναι μου το ντύνε μου. Δεν χρειάζεται να μου πουν τι να φορέσω, πως να σκεφθώ, αν θα ξυριστώ. Άλλωστε δεν τα κάνω συχνά αυτά!
Οδεύω μέσα από τους δικούς μου δρόμους, σημαίνει έχω τους δικούς μου κανόνες, θεσμούς και μαζοχισμούς
Η προσωπικότητα είναι κάτι αστρώο κάτι που η σάρκα του ανθρώπου δεν μπορεί να το κλείσει μέσα στα στεγανά της επιστήμης,της λογικής, της σκέψης, το σώμα δεν μπορεί να φυλακίσει την ψυχή
Νιώσε το είναι σου και ίσως τότε ανακαλύψεις την πραγματική σου ύπαρξη.
Αλήθεια καλέ μου keep. Πόσο συχνά νιώθεις το είναι σου? Πόσο συχνά αγγίζεις τον εαυτό σου? Πόσο συχνά εξερευνείς τα κρυφά σημεία...της ψυχής σου?
Μόνο όταν τα νιώσεις...θα φτάσεις στην κορύφωση! Μόνο τότε θα σε νιώσεις!
Όνειρα γλυκά
-Weird \"things start to get weird when i show-up\"
- 14-04-2010, 01:27 #92
Μαντεψε lol...
Oh yes got it lolol :P
14-04-2010, 01:29 #93
προσπερναω τα υπολοιπα γιατι εδω ειναι το ζουμι.
Originally posted by DissolvedGirl
Γιατί στην τελική, αυτό είναι δημοκρατία.
για σενα καλο μου παιδι, για σενα....
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ και Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ.
αυτο δεν ειναι δημοκρατια, αλλα η επιβολη των πολλων για να μην μπερδευομαστε.
Αυτό δεν σημαίνει ότι η μονάδα δεν έχει δύναμη, ισα ισα, η κάθε μονάδα ξεχωριστά είναι που δίνει τη δύναμη της στην ομάδα. Από εκεί και πέρα όμως, οι αποφάσεις της ομάδας εφαρμόζονται στη μονάδα, και όχι το αντίθετο.
σχετικο ειναι αυτο,
μπορει μια μοναδα να θελει να εχει την δικη της υποσταση και να μενει εκτος των δικαιωματων η των υποχρεωσεων της πλειοψηφιας και η πλειοψηφια να κανει τα δικα της.
Δεν εννοω οτι η μειοψηφια επιβαλει κατι στην πλειοψηφια αλλα ουτε και το αναποδο.
Ο ιδεαλισμός πέθανε,
για σενα καλο μου, για σενα.
Επετρεψε μου οσο με αφορα να ειμαι ιδεαλιστης, αρα δεν εχει πεθανει.
και η πραγματικότητα είναι ότι η δημοκρατία ενδιαφέρεται πρωτίστως για τη καλοπέραση και τη διατήρηση μιας -θετικής αν γίνεται- ομοιομορφίας παρα για την υποστήριξη του κάθε ενός διαφορετικού στοιχείου.
μαλλον αναφερεσαι στην αστικη δημοκρατια και ολα τα ευτραπελα που βλεπουμε ειναι παρελκομενα αυτης.
Προσωπικα να μου λειπει.
Δεν υπάρχουν ιδανικές κοινωνίες όπου ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα της διαφορετικότητας (της άποψης του, της εκφρασης του, της ύπαρξης του) χωρίς ούτε να υπόκειται σε κριτική,
οι αστικες κοινωνιες ειναι αυτες που δεν εχουν δικαιωμα κριτικης.
Το να εχουμε κριτικη ειναι υγεια, και μακαρι τουλαχιστον στην ελλαδα οι κατοικοι της να ειχαν γλωσσα να μιλανε.
ούτε να χρειάζεται να απολογηθεί, αιτιολογηθεί η δικαιολογηθεί κάποια στιγμή σε κάποιον για αυτήν. Δεν σημαίνει ότι αυτό θα γίνεται με κακό τρόπο η με κακές προθέσεις. Το διαφορετικό όμως, είτε καλο είτε κακό, λέγεται διαφορετικό επειδή έχει άλλη φορα... και για αυτό, πάντα θα ξεχωρίζει.
και το κοβω μια χαρα το να υπαρχει το διαφορετικο.
Αυτά, ouf τα είπα και ξελάφρωσα γιατί μου είχε ανεβεί το αίμα στο κεφάλι.
ε χαλαρωσε και εσυ,
μαλλον υπερβαλλεις κατ\' εμε.
Αυτή είναι η δικη μου οπτική περί καθημερινής, πρακτικής δημοκρατίας... όχι ότι μου αρέσει βεβαια :(
δεν ξεκαθαρισες τι σου αρεσει ομως.
Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και χαρακτήρες του forum είναι καθαρά συμπτωματική.
λες εσυ τωρα ε?
ξυπνησες χαλαρη και ειπες μια ωραια πρωια να γραψεις το πονημα σου?
Προτεινω μυοχαλαρωτικες ασκησεις για να αποφυγεις τετοιες δυσκαμψιες στο μελλον....
14-04-2010, 01:41 #94
... Πετράν, \'έσκισες\' ως \'Γουίρντ\'... εκτός απ\' το... \'κλανιέ μου Κηπ\'... :) ... αν σταματούσες και τις υποδείξεις θά \'ταν ακόμη πιο γλυκό. Στο ποστ μου απευθύνθηκα ονομαστικά και στους δυο χρήστες που σχολίασα. Εκτός απ\' τις... τελειοτελίτσες έχω και την ακριβολογία. Ελπίζω να τα καταφέρω και να το ξεπεράσω κι αυτό... ας πάμε για ύπνο τώρα...
:)
14-04-2010, 01:55 #95
Ωραίο και αυτό πάλι!
Η ειρωνία σε βάρος ξένης πλάτης (εν προκειμένω της weird) σου φάνηκε χαριτωμένη....
Η υπόδειξη να γράφεις λίγο πιο ευδιάκριτα (που σου έγινε και διακριτικά από τον Πετράν) σε πόνεσε, ε???
Πετράν η μίμηση ήταν πετυχημένη σαν μίμηση, αλλά δεν μου άρεσε σαν ιδέα.
14-04-2010, 01:59 #96
Αν ειναι δυνατον. Ζητω απο την CeliaM να κλειδωσει το θεμα μου για να σταματησουν oι καυγαδες και ανοιγει αμεσως τοπικ να την πειτε στην libpa;
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
14-04-2010, 02:00 #97
αυτο δεν ειναι δημοκρατια, αλλα η επιβολη των πολλων για να μην μπερδευομαστε.
Democracy
Πήγαινε εκεί που λέει Theory αν θες. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή εκεί όπου ο Αριστοτέλης λέει \"whatever is decided by the majority is sovereign\".
μπορει μια μοναδα να θελει να εχει την δικη της υποσταση και να μενει εκτος των δικαιωματων η των υποχρεωσεων της πλειοψηφιας και η πλειοψηφια να κανει τα δικα της.
Δεν εννοω οτι η μειοψηφια επιβαλει κατι στην πλειοψηφια αλλα ουτε και το αναποδο.
Για αρχή, η οποιαδήποτε μονάδα και ομάδα έχει τη δικη της υπόσταση. Θεωρητικά λοιπόν, ισχύει αυτό που λες, ότι η κάθε μονάδα η ολιγομερής ομάδα μπορεί να μένει εκτος διαδικασιών της πλειψηφίας και να διατηρεί την διαφορετική της υπόσταση. Πρακτικά όμως, είναι μερικοί κανόνες και κοινωνικές επιταγές της πλειοψηφίας που δεν μπορεί κανένας να αγνοήσει χωρίς να υπάρξει αντίδραση. Κανεις δεν σου επιβάλει να υπακούς τους νομους της πλειοψηφίας, υπάρχουν όμως συνέπειες (νομικές, κοινωνικές, συμπεριφοριακες κτλ) για όσους παρεκλύουν, τις οποιες οφείλεις να κατανοήσεις και να αποδεχτείς ότι θα τις υποστείς εφόσον θέλεις να παραμείνεις όπου είσαι.
οι αστικες κοινωνιες ειναι αυτες που δεν εχουν δικαιωμα κριτικης.
Το να εχουμε κριτικη ειναι υγεια, και μακαρι τουλαχιστον στην ελλαδα οι κατοικοι της να ειχαν γλωσσα να μιλανε.
Δυστυχώς κατά εμέ, ο κάθε ένας έχει δικαίωμα κριτικής, όπως και ο κάθε ένας έχει δικαίωμα άποψης. Και στην Ελλάδα οι κάτοικοι έχουν γλώσσα, πολύ μακριά κιόλας, και μιλάνε συνεχεια... δεν κουνάνε τον κώλο τους όμως να αλλάξει κάτι, εκεί είναι το θέμα :D
και το κοβω μια χαρα το να υπαρχει το διαφορετικο.
Και εγώ. Και νομίζω ο περισσότερος κόσμος πλέον, και λόγω της παγκοσμιοποίησης και λόγοι της προόδου γενικά του ανθρωπινου είδους (ξέρω, μεγάλη κουβέντα είπα τώρα) είναι πιο ανοιχτός στην έννοια του διαφορετικού, το δοκιμάζει πρώτα πριν το κρίνει. Ότι το κρίνει όμως στο τέλος, αυτό είναι δεδομένο :)[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
14-04-2010, 02:02 #98
Originally posted by nature
Ωραίο και αυτό πάλι!
Η ειρωνία σε βάρος ξένης πλάτης (εν προκειμένω της weird) σου φάνηκε χαριτωμένη....
Η υπόδειξη να γράφεις λίγο πιο ευδιάκριτα (που σου έγινε και διακριτικά από τον Πετράν) σε πόνεσε, ε???
Δεν ήταν ειρωνία όμως. Ήταν μίμηση, κάτι σαν χμ σάτιρα.
14-04-2010, 02:02 #99
Ξερεις γουσταρω να διαβαζω τα αρθρα σου αληθεια...γιατι μου φανηκε καπως βαρυ αυτο που ειπα...λολ αντε να κανεις μετα να κανεις flame war.
χαχα τι λες πλάκα είχε. Όμως θα σου απαντήσω πολύ πιο βαθιά και ζεστά. Γιατί πιστεύω-καλέ μου keep-ότι μόνο όταν κάποιος σε \"τρυπάει βαθιά μέσα...στην ψυχή σου\" \"νιώθεις\" τα πράγματα στην πραγματική τους στάση και υπόσταση
(standard Weird Response)
Keep μου καλέ μου,
Όταν αγαπάμε το μέσα μας βαθιά, όχι μέσα στα λόγια των άλλων, αλλά μέσα στα δικά μας λόγια, θέλω και δεν θέλω, όταν νιώθουμε το είναι μας σαν δικό μας είναι και όχι σαν το είναι της κυρα-μαρίκας
Δεν μας αγγίζει τίποτα
βρώμικο, μοχθηρό, άσχημο
Γιατί το φως που ακτινοβολούμε σκοτώνει κάθε κακια και μύχια σκέψη. Γιατί αυτό το φως μας είναι το δικό μας φως η δικιά μας αλήθεια.
Είναι η λαμπρή ψυχή μας που καταπολεμά κάθε σκοτάδι και όσο εμείς ξέρουμε πως είμαστε οι ίδιοι, από το ίδιο το φως που εκπέμπουμε εμείς, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι κρυφό.
Γιατί αυτό θα το έχουμε φωτίσει ήδη.
Χρυσέ μου, γλυκέ μου, κλανιέ μου keep
σταμάτα να ζέχνεις και να μυρίζεις σαν το κουνάβι που απεγνωσμένα τρέχει μακριά από την ίδια του την μυρωδιά
Μύρισε τα όμορφα, τα ανοιξιάτικα, αρόματα. Κάνε και ένα μπάνιο! Βάλε axe dark chocolate και χαρμάνι
Και όταν-εσύ ο ίδιος!-μυρίσεις την δικιά σου ευωδία τότε η αιθέρια nympho, αχ, νύφη ήθελα να πω, της αυτο...γνωσίας να έρθει να σε ανταμώσει \"πάνω στην μεγάλη σου
Καθαρή.
Ψυχή\".
Καλό βράδυ.
-Weird \"You can\'t get weirder than that\" wannabe
:)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-04-2010, 02:03 #100
Ωραίο και αυτό πάλι!
είναι όλα οκ όμως. :))Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-04-2010, 02:04 #101
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Αν ειναι δυνατον. Ζητω απο την CeliaM να κλειδωσει το θεμα μου για να σταματησουν oι καυγαδες και ανοιγει αμεσως τοπικ να την πειτε στην libpa;
14-04-2010, 02:07 #102
Ωραίο και αυτό πάλι!
Είχε αρκετή δόση σεξισμού μέσα, πράγμα που προφανώς βρίσκεται στο μυαλό του Πετράν, αλλά όχι στο δικό μου.
κατά τα άλλα, είχε μια δόση ελάχιστη, αληθινής λυρικότητας, δεν λέω.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-04-2010, 02:08 #103
Ωραίο και αυτό πάλι!
14-04-2010, 02:08 #104
Ωραίο και αυτό πάλι!
14-04-2010, 02:09 #105
Ωραίο και αυτό πάλι!
γλυκία μου φύση :)))Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....