...τη δημοκρατία μου μέσα! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 139
    Senior Member
    Originally posted by Alobar
    Originally posted by nature
    Ωραίο και αυτό πάλι!
    Η ειρωνία σε βάρος ξένης πλάτης (εν προκειμένω της weird) σου φάνηκε χαριτωμένη....
    Η υπόδειξη να γράφεις λίγο πιο ευδιάκριτα (που σου έγινε και διακριτικά από τον Πετράν) σε πόνεσε, ε???

Πετράν η μίμηση ήταν πετυχημένη σαν μίμηση, αλλά δεν μου άρεσε σαν ιδέα.
    Αγαπητή ψυχοπονιάρα κυρία, που περιμένατε να πέσει η σκόνη, δείτε τα εισαγωγικά στη λέξη \'έσκισες\' αν σας είναι ολίγον δύσκολο... δε συνηθίζω να \'πονώ\' για πράματα που δεν πονούν... κι ούτε να ομιλώ για λογαριασμό άλλων με τόσο \'δυναμική\' όσο η χρήστρια Γουίρντ. Μη μοιράζετε τη μικρότητά σας διακαώς. Μετά τί θα κάνετε χωρίς αυτήν;... ευλόγησον και καλή σας νύχτα...
    Σταματήστε να τρώγεστε για χαζομάρες.

Καληνύχτα σε όλους.

Ονειρα καλά Αλό μου.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by weird
    Ωραίο και αυτό πάλι!
    Η ειρωνία σε βάρος ξένης πλάτης (εν προκειμένω της weird) σου φάνηκε χαριτωμένη....
    Η υπόδειξη να γράφεις λίγο πιο ευδιάκριτα (που σου έγινε και διακριτικά από τον Πετράν) σε πόνεσε, ε???

Πιστεύω οτι δεν ήταν πετυχημένη.
    Είχε αρκετή δόση σεξισμού μέσα, πράγμα που προφανώς βρίσκεται στο μυαλό του Πετράν, αλλά όχι στο δικό μου.

κατά τα άλλα, είχε μια δόση ελάχιστη, αληθινής λυρικότητας, δεν λέω.

E προφανώς εκεί ήταν το πικαντικό της υπόθεσης! Αλλιώς θα ήταν ακόμα ένα βαρετό ψευτο-λυρικό κείμενο!χιχι!

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Ωραίο και αυτό πάλι!

Πιστεύω οτι δεν ήταν πετυχημένη.
    Είχε αρκετή δόση σεξισμού μέσα, πράγμα που προφανώς βρίσκεται στο μυαλό του Πετράν, αλλά όχι στο δικό μου.

κατά τα άλλα, είχε μια δόση ελάχιστη, αληθινής λυρικότητας, δεν λέω.

E προφανώς εκεί ήταν το πικαντικό της υπόθεσης! Αλλιώς θα ήταν ακόμα ένα βαρετό ψευτο-λυρικό κείμενο!χιχι!
    Ναι ε?? Αντε καλα΄, αν την βρίσκεις με το νικ μου, στο δανείζω να κάνεις όσες πικάντικες σάτιρες θέλεις.

Καληνύχτα. :)))
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by libpa
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Αν ειναι δυνατον. Ζητω απο την CeliaM να κλειδωσει το θεμα μου για να σταματησουν oι καυγαδες και ανοιγει αμεσως τοπικ να την πειτε στην libpa;
    Σ\' ευχαριστώ Όλα είναι δανεικά για το ενδιαφέρον σου, αλλά πάνε να με βγάλουνε και τρελή τώρα. Ή να με τρελάνουνε. Λένε ότι δεν το έφτιαξαν το θέμα για μένα, βγάλε εσύ άκρη. Επίσης όταν είπα ότι θα με τρελάνουν κι άλλο επειδή είμαι ψυχικά ασθενής μου είπαν ότι επικαλέστηκα την ασθένειά μου. Άντε βρες άκρη εσύ.
    Λοιπόν για να τελειώνει αυτό το βιολί, άντε γιατί τα παίρνω πάλι.

Το θέμα που άνοιξα είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΕΝΙΚΟ. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την lipba, στην οποια ούτε έχω μιλήσει ποτε, ούτε έχω διαβάσει εκτενώς. Με αφορμή ένα θέμα που ούτε καν με ενδιέφερε αρκετά ώστε να το διαβάσω όλο παρα μονο 2-3 σελίδες από το τέλος, εξού και δεν απάντησα, άνοιξα ένα topic για κάτι που ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΜΕΝΑ και ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ και όπως παρατηρήσατε όσοι παρατηρήσατε, στις απαντήσεις μου μένω στο θέμα μου γιατί ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ και το ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ και όχι τι έχει να γκρινιάξει το κάθε μέλος που παίρνει ο,τι βλέπει προσωπικά.

Για οποιον λοιπόν πιστεύει ότι είναι medium για να μαντεύει τις προθέσεις μου πριν από εμενα, λέω όπως είπα σε μερικούς και πριβέ, άντε και στο διάολο που πάτε να μου γαμήσετε το θέμα και να το κάνετε για την πάρτη σας, το πληκτρολόγιο σας και σε άλλο θεματάκι. Για όλους τους υπολοιπους, οποια άποψη και απάντηση ευπρόσδεκτη :D
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Ωραίο και αυτό πάλι!

Δεν ήταν ειρωνία όμως. Ήταν μίμηση, κάτι σαν χμ σάτιρα.
    Φυση μου, σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον,
    είναι όλα οκ όμως. :))
    αυτό σου έλειπε βρε weird. Nα παρεξηγηθείς με μια μορφή τέχνης!

Banned
    Εγώ απορώ... βλέποντας το φόρουμ απορώ ένα πράγμα... καλά όλο πρέπει να τσακώνεστε εδώ μέσα (δεν μιλάω γι\'αυτούς που υποστηρίζουν αλλά για τους κακοπροαίρετους) Λίγη τσίπα δεν έχετε μέσα σας; Όλη την ώρα επίθεση άνευ λόγου και αιτίας;;; \'Ελεος πια ανοίγετε και ολόκληρο θέμα για να την πείτε που λέει και ο Όλα είναι δανεικά. Τι να πω

Senior Member
    Απλα να πας edit απο μενα. Σου απαντω το ιδιο ευγενικα
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member

Αμαν βρε καλό μου πότε θα σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί μου??

:)

Weird for the love of god μην με ξανα-αποκαλέσεις \"χρυσό μου, καλό μου, καυλό μου\" και άλλα τέτοια θιτσέ γιατί αναγουλιάζω. Όχι τίποτα άλλο αλλά την μία να την λέμε ο ένας στον άλλο και την άλλη \"καλό μου\" είναι λίγο υποκρισία και βλακεία.

*ξερνάει ελεύθερα

-Πετράν \"το κακό σου\"

Banned
    Originally posted by DissolvedGirl
    Λοιπόν για να τελειώνει αυτό το βιολί, άντε γιατί τα παίρνω πάλι.

Το θέμα που άνοιξα είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΕΝΙΚΟ. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την lipba, στην οποια ούτε έχω μιλήσει ποτε, ούτε έχω διαβάσει εκτενώς. Με αφορμή ένα θέμα που ούτε καν με ενδιέφερε αρκετά ώστε να το διαβάσω όλο παρα μονο 2-3 σελίδες από το τέλος, εξού και δεν απάντησα, άνοιξα ένα topic για κάτι που ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΜΕΝΑ και ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ και όπως παρατηρήσατε όσοι παρατηρήσατε, στις απαντήσεις μου μένω στο θέμα μου γιατί ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ και το ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ και όχι τι έχει να γκρινιάξει το κάθε μέλος που παίρνει ο,τι βλέπει προσωπικά.

Για οποιον λοιπόν πιστεύει ότι είναι medium για να μαντεύει τις προθέσεις μου πριν από εμενα, λέω όπως είπα σε μερικούς και πριβέ, άντε και στο διάολο που πάτε να μου γαμήσετε το θέμα και να το κάνετε για την πάρτη σας, το πληκτρολόγιο σας και σε άλλο θεματάκι. Για όλους τους υπολοιπους, οποια άποψη και απάντηση ευπρόσδεκτη :D
    Μπορείς να μας πεις κυρία που βρίζεις με τόση ευκολία για ποιό λόγο άνοιξες το θέμα και είμαστε όοολοι τόσο χαζοί που αυτό καταλάβαμε (όσοι ξέρουμε φυσικά για το άλλο θέμα) κι εσύ δεν κατάλαβες; Έτσι, για να λύνεται η παρεξήγηση. Α και τα λογάκια σου λίγα δεσποινίς. Σε μας δεν θα απευθύνεσαι έτσι...Καλύτερα να πιάσεις κανέναν δικό σου στο στόμα σου ή κανέναν από εδώ από το φόρουμ που ταιριάζει με τις απόψεις και τις ιδέες σου. Γκε γκε;

Senior Member
    Ωραίο και αυτό πάλι!

Δεν ήταν ειρωνία όμως. Ήταν μίμηση, κάτι σαν χμ σάτιρα.
    Φυση μου, σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον,
    είναι όλα οκ όμως. :))
    αυτό σου έλειπε βρε weird. Nα παρεξηγηθείς με μια μορφή τέχνης!

Αυτό να λέγεται!!! :o

Senior Member
    Ωραίο και αυτό πάλι!

Αγαπητή ψυχοπονιάρα κυρία, που περιμένατε να πέσει η σκόνη, δείτε τα εισαγωγικά στη λέξη \'έσκισες\' αν σας είναι ολίγον δύσκολο... δε συνηθίζω να \'πονώ\' για πράματα που δεν πονούν... κι ούτε να ομιλώ για λογαριασμό άλλων με τόσο \'δυναμική\' όσο η χρήστρια Γουίρντ. Μη μοιράζετε τη μικρότητά σας διακαώς. Μετά τί θα κάνετε χωρίς αυτήν;... ευλόγησον και καλή σας νύχτα...

Σκέφτηκα να σου επιστρέψω στα μούτρα τα αδικαιολόγητα κοσμητικά που μου έστειλες για να έχεις και εσύ μια καλή νύχτα. Βλέπεις δεν θέλω να είμαι μοναχοφάης. Γιατί ενοχλήθηκες τόσο? Μήπως έπιασα φλέβα που λένε?

Όσο για τα εισαγωγικά, λυπάμαι αγαπητή μου αλλά δεν γράφονται έτσι και ως εκ τούτου μου πέρασαν απαρατήρητα. Δεν είμαι υποχρεωμένη να βγάζω τα μάτια μου για να διαβάσω τους γρίφους σου και αυτ\'ό σου το έχω ξαναπεί.

Να αγιάσει και το στόμα του Πετράν που σου είπε επιτέλους και για τα quotes γιατί όπως είπαμε δεν διαβάζεσαι με τίποτα.
    Δεν θα βγάζω τα μάτια μου με τις τελίτσες σου και τα ανύπαρκτα κατά φαντασίαν εισαγωγικά σου. Τα εισαγωγικά, αν θέλουμε να μας διαβάζουν γράφονται \"έτσι\".

Και φυσικά ούτε από το περιεχόμενο βγάζω νόημα.
    Ας πάρουμε την πρότασή σου αυτή:

κι ούτε να ομιλώ για λογαριασμό άλλων με τόσο \'δυναμική\' όσο η χρήστρια Γουίρντ

τί εννοεί?

-μήπως, με τόση δυναμική?
    -μήπως η γουίρντ είναι τόσο δυναμική?
    -μήπως δεν ομιλώ για λογαριασμό τόσο δυναμικών ατόμων όσο η γουίρντ?

Ειλικρινά σηκώνω τα χέρια ψηλά. Και δεν θα βάλω μικροσκόπιο να αποκρυπτογραφώ τους γρίφους σου.
    Καλή σου νύχτα.

Senior Member
    ... Κηπ δεν αντέχω τις αγκύλες και τις παρενθέσεις... :) ... τρώω κόλλημα μόνο με τις τελίτσες μου...

;)
    Και γω Alobar εφαγα κολλημα με τις τελιτσες ....................... γιατι συνηδειτοποιησα ξαφνικα οτι δεν εβαζα καμια τελιτσαααα ,,και αυτο ηταν επικριτικο.......... οποτε βαζε εσυ και γω, να μαζευω καμια απο πισω ,οσες δεν θες και σου ειναι περισσιες :)

Μιαωραία πεταλούδα................Άλλο ένα θέμα για κλείσιμο..................

Originally posted by krino
    Originally posted by keep_walking

αλλα δεν επιτεθηκα , δεν προσβαλλα, δεν χλευασα και σιγουρα δεν μπηκα σε κανενα λουκι , ουτε αναγκαστηκα να συμβιβαστω.

εσυ εισαι αυτος?
    Η χειροτερη κατινα του φορουμ?
    ασε με τωρα γιατι δεν εχω και πολυ ορεξη για να ανοιξω το στομα μου και τελικα αμα το ανοιξω το μονο που θα γινει ειναι να κλειδωθει το θεμα.

Αντε κλειστο να ησυχασουμε.

Και μην τολμησεις να απαντησεις,
    γιατι οσο το τραβας, εγω το ξεχειλωνω.
    Άντε βρε βλακα που θα μιλήσεις εσύ για τις κατίνες του φόρουμ που μπαίνει η γκόμενα σου εδώ μέσα και σε κάνει ρόμπα μήπως και της αδειασεις τη γωνιά!
    Έλεος πια!
    Στο έχουμε πει πολλοί και ακόμη να το καταλάβεις: δεν είναι βροχή το φτύσιμο που τρως και όσο και να χτυπιέσαι ηλίθιοι δεν είμαστε για να ανεχόμαστε τα βουνα με τα κόμπλεξ που κουβαλας.

Senior Member
    Θα ελεγα το μικρο σπιτι στο λιβαδι,την αγελαδα την εφαγα ,μου χαλαγε την εικονα :P:P

\"Μια ωραία πεταλούδα................Άλλο ένα θέμα για κλείσιμο.\"................. ισως !!!!!!αλλα δεν θα με χαλασει κιολας αμα κλεισει :D

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast