...τη δημοκρατία μου μέσα! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 139
    Banned
    Originally posted by keep_walking

αλλα δεν επιτεθηκα , δεν προσβαλλα, δεν χλευασα και σιγουρα δεν μπηκα σε κανενα λουκι , ουτε αναγκαστηκα να συμβιβαστω.

εσυ εισαι αυτος?
    Η χειροτερη κατινα του φορουμ?
    ασε με τωρα γιατι δεν εχω και πολυ ορεξη για να ανοιξω το στομα μου και τελικα αμα το ανοιξω το μονο που θα γινει ειναι να κλειδωθει το θεμα.

Αντε κλειστο να ησυχασουμε.

Και μην τολμησεις να απαντησεις,
    γιατι οσο το τραβας, εγω το ξεχειλωνω.

Banned
    Originally posted by DissolvedGirl
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    Να υποθέσω πως δεν έχεις δώσει ποτέ σου εξετάσεις για το δημόσιο!
    Χάχα nope, αλλα έχω δίπλωμα οδήγησης... και ελαφρώς εκτος θέματος αλλα για να αποδείξω την ηλιθιότητα της κοινής γνώμης καμια φορα και την αδυναμία μας να την καταπολεμήσουμε, ο χρόνος αντίδρασης σε ένα ατύχημα υπολογίζεται σε ΜΕΤΡΑ και όχι π.χ. σε δευτερόλεπτα... αλλα άντε να πείσω τον καθηγητή μου!
    Στο δίπλωμα οδήγησης δεν υπάρχει βαθμολογία. Είτε το παίρνεις είτε όχι.

Senior Member
    εσυ εισαι αυτος?
    ασε με τωρα γιατι δεν εχω και πολυ ορεξη για να ανοιξω το στομα μου και τελικα αμα το ανοιξω το μονο που θα γινει ειναι να κλειδωθει το θεμα.

ακριβως αυτο που λεω...κανε τραμπαλα στα αρχιδια μου κρινο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Ώπα, μεγάλη παρανόηση. Πουθενά σε κανένα μου κείμενο δεν είπα ότι η πλειοψηφία είναι καλύτερη, διάβασε το ξανά αν έχεις αμφιβολίες, και δεν θα βρείς ούτε μια αναφορά σε \"καλο και κακό\", ποσο μάλλον σε \"σωστό και λάθος\". Το ότι όμως αν δεν προσαρμόζεσαι με τις \"απαιτήσεις\" της πλειοψηφίας, οφείλεις να καταλάβεις ότι θα υπάρξουν πάμπολλες αντιδράσεις, ναι το είπα :)
    Είπες όμως ότι πρέπει να την ακούμε. Ακόμα και αν δεν είναι καλύτερη;

Senior Member
    Παντως το καλο και η \"επανασταση\" της δημοκρατιας ηταν οτι για πρωτη φορα ισως στην ιστορια ο καθενας μπορουσε -στα χαρτια εστω- να πει δυνατα την αποψη του . Βεβαια αυτο δε σημαινει οτι θα εισακουστει κιολας ^_^

Τωρα εχουμε γεμισει με απαραδεκτους νόμους που αν καποιος με την δυναμη της δημοκρατιας πει κατι για καποιον, τοτε ο δευτερος παλι με την ιδια δυναμη της δημοκρατιας μπορει να του κανει μηνυση για συκοφαντικη δυσφημηση και με την ιδια επισης δυναμη της δημοκρατιας και της δικαιοσυνης να τον στειλει στο \"φρεσκο\".

Banned
    εσυ εισαι αυτος?

ακριβως αυτο που λεω...κανε τραμπαλα στα αρχιδια μου κρινο.

βαλτα στο κωλο σου να εχεις να πορευεσαι.

Νταξ?

Senior Member
    Τωρα εχουμε γεμισει με απαραδεκτους νόμους που αν καποιος με την δυναμη της δημοκρατιας πει κατι για καποιον, τοτε ο δευτερος παλι με την ιδια δυναμη της δημοκρατιας μπορει να του κανει μηνυση για συκοφαντικη δυσφημηση και με την ιδια επισης δυναμη της δημοκρατιας και της δικαιοσυνης να τον στειλει στο \"φρεσκο\".
    Ναι εχει μια γλυκα η αναρχια...και το ιντερνετ εχει λιγο απο αυτη λολ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member

Νταξ?
    Οπως βλεπεις ομως...χρειαζεται και η δικτατορια αλλα τεσπα τον ανεχομαστε.

πατ πατ καλο κρινακι.

Banned

Νταξ?
    Οπως βλεπεις ομως...χρειαζεται και η δικτατορια αλλα τεσπα τον ανεχομαστε.

πατ πατ καλο κρινακι.

ετσι σε θελω,
    οταν σου λεω να βγαζεις το σκασμο να το κανεις.

Μερσι πουρ λε κατανοηση,
    παω να πιω μια μπυριτσα,
    θα επανελθω λειτερ.

:cool:

Senior Member
    Originally posted by libpa
    Είπες όμως ότι πρέπει να την ακούμε. Ακόμα και αν δεν είναι καλύτερη;
    Ok μάλλον έχασες το νόημα κάπου, να στο πω πιο απλά σε 2 γραμμές.
    Θέλεις δεν θέλεις, οφείλεις να καταλάβεις ότι η άποψη της μάζας θα υπερτερεί της δικιάς σου. Όσοι την ασπάζονται η, αν και διαφωνούν, την αποδέχονται, δεν έρχονται αντιμέτωποι με αντιδράσεις. Όσοι την απορρίπτουν και προσπαθούν να επιβάλλουν τη δικη τους, θα προκαλέσουν την επανάσταση της πλειοψηφίας, θα βρεθούν στο στόχαστρο, και οφείλουν να καταλάβουν ότι, εάν δεν θέλουν διαμάχες και προβλήματα, είναι αυτοί που \"πρέπει\" να προσαρμοστούν -επιφανειακά τουλάχιστον- με τις επιταγές των πολλών και όχι να περιμένουν τον υπόλοιπο κόσμο να προσαρμοστεί με τις δικες τους.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    ετσι σε θελω,
    οταν σου λεω να βγαζεις το σκασμο να το κανεις.

Μερσι πουρ λε κατανοηση,
    παω να πιω μια μπυριτσα,
    θα επανελθω λειτερ.

:cool:
    Μπραβο ειχες τον τελευταιο λογο...ουπς λαθος μαλλον εγω τον ειχα

Banned
    Originally posted by Boltseed
    Παντως το καλο και η \"επανασταση\" της δημοκρατιας ηταν οτι για πρωτη φορα ισως στην ιστορια ο καθενας μπορουσε -στα χαρτια εστω- να πει δυνατα την αποψη του . Βεβαια αυτο δε σημαινει οτι θα εισακουστει κιολας ^_^

Φίλε μου αρέσει ο τρόπος που μεταφέρεις τις σκέψεις σου, απλά, καθαρά και τεκμηριωμένα.

Η δημοκρατία αν θες την γνώμη μου είναι μια όμορφη, αλλά δύσκολη στην πράξη, ιδέα, χάρης στην οποία έχουμε περισσότερες γνώμες από ότι συμφωνίες ;)

Banned
    Θα ήθελα κάποιος να μου πει σε ποιές 31 σελίδες αναφερόμαστε και σε ποιό άτομο εναντίον της ομάδας αφού δεν αναφερόμαστε σε μένα. Θα μου λύσει κάποιος αυτή την απορία; Γιατί έτσι έλαβα σε u2u. Ε φτάνει, είμαι ψυχικά ασθενής, δεν θα με τρελάνετε κι άλλο!

Banned
    Ok μάλλον έχασες το νόημα κάπου, να στο πω πιο απλά σε 2 γραμμές.
    Θέλεις δεν θέλεις, οφείλεις να καταλάβεις ότι η άποψη της μάζας θα υπερτερεί της δικιάς σου. Όσοι την ασπάζονται η, αν και διαφωνούν, την αποδέχονται, δεν έρχονται αντιμέτωποι με αντιδράσεις. Όσοι την απορρίπτουν και προσπαθούν να επιβάλλουν τη δικη τους, θα προκαλέσουν την επανάσταση της πλειοψηφίας, θα βρεθούν στο στόχαστρο, και οφείλουν να καταλάβουν ότι, εάν δεν θέλουν διαμάχες και προβλήματα, είναι αυτοί που \"πρέπει\" να προσαρμοστούν -επιφανειακά τουλάχιστον- με τις επιταγές των πολλών και όχι να περιμένουν τον υπόλοιπο κόσμο να προσαρμοστεί με τις δικες τους.
    Είδες πουθενά να επέβαλλα την άποψή μου και δεν το είδα; Μπορεί να είπα μία δύο φορές κάνετε λάθος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να προκαλέσουν την επανάσταση! Εκτός αν είναι μπήτι για μπήτι!!!

Senior Member
    Το ιντερνετ δε μπορουν ακομα να το ελεγξουν και το ΤΡΕΜΟΥΝ οι \"μεγαλοι\" επειδη η επανασταση - οπλο που εχει φερει το διαδικτυο δεν ειναι ουτε τα τορεντς,ουτε οι τσοντες,ουτε το farmvile , αλλα οτι εκκατομυρια κοσμος μπορει και επικοινωνει με αλλα εκκατομυρια κοσμο απο ολο τον κοσμο, απο αλλες πολεις, αλλες χωρες, να ανταλαζει αποψεις, να σχηματιζει αποψεις, να χρησιμοποει την διεφθαρμενη tv για playstation μονο και τις βρωμικες πολιτικοποιημενες εφημεριδες για βετεξ , καθως και να ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ, οποια και να ειναι αυτη.

Αυτο γινεται μεσω φορουμς, μεσω μπλογκς, μεσω 1002 μεσων που μπορουν να τα χωνουν απλοι ανθρωποι σαν εμενα,εσενα τον Πακη και τον Λακη ,στην κυβερνηση,στα μμε , σε ολους τους \"απο πανω\" γενικα.

Yup, το ιντερνετ εχει φερει οντως μια απιστευτα μεγαλη επανασταση που εδω και καποια χρονια συνεχιζει να διαμορφωνει τον κοσμο και την καθημερινοτητα σε εναν απιστευτα θεαματικο βαθμο..

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast