Results 46 to 60 of 139
Thread: ...τη δημοκρατία μου μέσα!
-
13-04-2010, 22:40 #46
Originally posted by keep_walking
αλλα δεν επιτεθηκα , δεν προσβαλλα, δεν χλευασα και σιγουρα δεν μπηκα σε κανενα λουκι , ουτε αναγκαστηκα να συμβιβαστω.
εσυ εισαι αυτος?
Η χειροτερη κατινα του φορουμ?
ασε με τωρα γιατι δεν εχω και πολυ ορεξη για να ανοιξω το στομα μου και τελικα αμα το ανοιξω το μονο που θα γινει ειναι να κλειδωθει το θεμα.
Αντε κλειστο να ησυχασουμε.
Και μην τολμησεις να απαντησεις,
γιατι οσο το τραβας, εγω το ξεχειλωνω.
- 13-04-2010, 22:41 #47
Originally posted by DissolvedGirl
Originally posted by Oneiroplasmenos
Να υποθέσω πως δεν έχεις δώσει ποτέ σου εξετάσεις για το δημόσιο!
13-04-2010, 22:43 #48
εσυ εισαι αυτος?
ασε με τωρα γιατι δεν εχω και πολυ ορεξη για να ανοιξω το στομα μου και τελικα αμα το ανοιξω το μονο που θα γινει ειναι να κλειδωθει το θεμα.
ακριβως αυτο που λεω...κανε τραμπαλα στα αρχιδια μου κρινο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-04-2010, 22:43 #49
Ώπα, μεγάλη παρανόηση. Πουθενά σε κανένα μου κείμενο δεν είπα ότι η πλειοψηφία είναι καλύτερη, διάβασε το ξανά αν έχεις αμφιβολίες, και δεν θα βρείς ούτε μια αναφορά σε \"καλο και κακό\", ποσο μάλλον σε \"σωστό και λάθος\". Το ότι όμως αν δεν προσαρμόζεσαι με τις \"απαιτήσεις\" της πλειοψηφίας, οφείλεις να καταλάβεις ότι θα υπάρξουν πάμπολλες αντιδράσεις, ναι το είπα :)
13-04-2010, 22:46 #50
Παντως το καλο και η \"επανασταση\" της δημοκρατιας ηταν οτι για πρωτη φορα ισως στην ιστορια ο καθενας μπορουσε -στα χαρτια εστω- να πει δυνατα την αποψη του . Βεβαια αυτο δε σημαινει οτι θα εισακουστει κιολας ^_^
Τωρα εχουμε γεμισει με απαραδεκτους νόμους που αν καποιος με την δυναμη της δημοκρατιας πει κατι για καποιον, τοτε ο δευτερος παλι με την ιδια δυναμη της δημοκρατιας μπορει να του κανει μηνυση για συκοφαντικη δυσφημηση και με την ιδια επισης δυναμη της δημοκρατιας και της δικαιοσυνης να τον στειλει στο \"φρεσκο\".
13-04-2010, 22:46 #51
εσυ εισαι αυτος?
ακριβως αυτο που λεω...κανε τραμπαλα στα αρχιδια μου κρινο.
βαλτα στο κωλο σου να εχεις να πορευεσαι.
Νταξ?
13-04-2010, 22:47 #52
Τωρα εχουμε γεμισει με απαραδεκτους νόμους που αν καποιος με την δυναμη της δημοκρατιας πει κατι για καποιον, τοτε ο δευτερος παλι με την ιδια δυναμη της δημοκρατιας μπορει να του κανει μηνυση για συκοφαντικη δυσφημηση και με την ιδια επισης δυναμη της δημοκρατιας και της δικαιοσυνης να τον στειλει στο \"φρεσκο\".[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-04-2010, 22:49 #53
Νταξ?
πατ πατ καλο κρινακι.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-04-2010, 22:50 #54
Νταξ?
πατ πατ καλο κρινακι.
ετσι σε θελω,
οταν σου λεω να βγαζεις το σκασμο να το κανεις.
Μερσι πουρ λε κατανοηση,
παω να πιω μια μπυριτσα,
θα επανελθω λειτερ.
:cool:
13-04-2010, 22:51 #55
Originally posted by libpa
Είπες όμως ότι πρέπει να την ακούμε. Ακόμα και αν δεν είναι καλύτερη;
Θέλεις δεν θέλεις, οφείλεις να καταλάβεις ότι η άποψη της μάζας θα υπερτερεί της δικιάς σου. Όσοι την ασπάζονται η, αν και διαφωνούν, την αποδέχονται, δεν έρχονται αντιμέτωποι με αντιδράσεις. Όσοι την απορρίπτουν και προσπαθούν να επιβάλλουν τη δικη τους, θα προκαλέσουν την επανάσταση της πλειοψηφίας, θα βρεθούν στο στόχαστρο, και οφείλουν να καταλάβουν ότι, εάν δεν θέλουν διαμάχες και προβλήματα, είναι αυτοί που \"πρέπει\" να προσαρμοστούν -επιφανειακά τουλάχιστον- με τις επιταγές των πολλών και όχι να περιμένουν τον υπόλοιπο κόσμο να προσαρμοστεί με τις δικες τους.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
13-04-2010, 22:52 #56
ετσι σε θελω,
οταν σου λεω να βγαζεις το σκασμο να το κανεις.
Μερσι πουρ λε κατανοηση,
παω να πιω μια μπυριτσα,
θα επανελθω λειτερ.
:cool:[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-04-2010, 22:53 #57
Originally posted by Boltseed
Παντως το καλο και η \"επανασταση\" της δημοκρατιας ηταν οτι για πρωτη φορα ισως στην ιστορια ο καθενας μπορουσε -στα χαρτια εστω- να πει δυνατα την αποψη του . Βεβαια αυτο δε σημαινει οτι θα εισακουστει κιολας ^_^
Τωρα εχουμε γεμισει με απαραδεκτους νόμους που αν καποιος με την δυναμη της δημοκρατιας πει κατι για καποιον, τοτε ο δευτερος παλι με την ιδια δυναμη της δημοκρατιας μπορει να του κανει μηνυση για συκοφαντικη δυσφημηση και με την ιδια επισης δυναμη της δημοκρατιας και της δικαιοσυνης να τον στειλει στο \"φρεσκο\".
Η δημοκρατία αν θες την γνώμη μου είναι μια όμορφη, αλλά δύσκολη στην πράξη, ιδέα, χάρης στην οποία έχουμε περισσότερες γνώμες από ότι συμφωνίες ;)
13-04-2010, 22:56 #58
Θα ήθελα κάποιος να μου πει σε ποιές 31 σελίδες αναφερόμαστε και σε ποιό άτομο εναντίον της ομάδας αφού δεν αναφερόμαστε σε μένα. Θα μου λύσει κάποιος αυτή την απορία; Γιατί έτσι έλαβα σε u2u. Ε φτάνει, είμαι ψυχικά ασθενής, δεν θα με τρελάνετε κι άλλο!
13-04-2010, 22:58 #59
Ok μάλλον έχασες το νόημα κάπου, να στο πω πιο απλά σε 2 γραμμές.
Θέλεις δεν θέλεις, οφείλεις να καταλάβεις ότι η άποψη της μάζας θα υπερτερεί της δικιάς σου. Όσοι την ασπάζονται η, αν και διαφωνούν, την αποδέχονται, δεν έρχονται αντιμέτωποι με αντιδράσεις. Όσοι την απορρίπτουν και προσπαθούν να επιβάλλουν τη δικη τους, θα προκαλέσουν την επανάσταση της πλειοψηφίας, θα βρεθούν στο στόχαστρο, και οφείλουν να καταλάβουν ότι, εάν δεν θέλουν διαμάχες και προβλήματα, είναι αυτοί που \"πρέπει\" να προσαρμοστούν -επιφανειακά τουλάχιστον- με τις επιταγές των πολλών και όχι να περιμένουν τον υπόλοιπο κόσμο να προσαρμοστεί με τις δικες τους.
13-04-2010, 23:00 #60
Το ιντερνετ δε μπορουν ακομα να το ελεγξουν και το ΤΡΕΜΟΥΝ οι \"μεγαλοι\" επειδη η επανασταση - οπλο που εχει φερει το διαδικτυο δεν ειναι ουτε τα τορεντς,ουτε οι τσοντες,ουτε το farmvile , αλλα οτι εκκατομυρια κοσμος μπορει και επικοινωνει με αλλα εκκατομυρια κοσμο απο ολο τον κοσμο, απο αλλες πολεις, αλλες χωρες, να ανταλαζει αποψεις, να σχηματιζει αποψεις, να χρησιμοποει την διεφθαρμενη tv για playstation μονο και τις βρωμικες πολιτικοποιημενες εφημεριδες για βετεξ , καθως και να ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ, οποια και να ειναι αυτη.
Αυτο γινεται μεσω φορουμς, μεσω μπλογκς, μεσω 1002 μεσων που μπορουν να τα χωνουν απλοι ανθρωποι σαν εμενα,εσενα τον Πακη και τον Λακη ,στην κυβερνηση,στα μμε , σε ολους τους \"απο πανω\" γενικα.
Yup, το ιντερνετ εχει φερει οντως μια απιστευτα μεγαλη επανασταση που εδω και καποια χρονια συνεχιζει να διαμορφωνει τον κοσμο και την καθημερινοτητα σε εναν απιστευτα θεαματικο βαθμο..
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....