Results 16 to 23 of 23
-
18-04-2010, 09:28 #16
Εγω θα ελεγα οτι η μεθοδος ειναι trial and error.
Το προγραμμα εχει καποια bug το τρεχεις και γυρνας και τα διορθωνεις.
Δηλαδη βουρ και δεν εχει σημασια ποσες θα αποτυχεις μεχρι να βρεις την καταλληλη.
Απο κει και περα στην θεωρια ολα ευκολα , στην πραξη δυσκολα ναι , τι αλλο ομως μπορεις να κανεις?
Οσο για τις πουτανες ο καθενας οπως το βλεπει , εγω προσωπικα δεν ειναι το στυλ μου και δεν γουσταρω τετοιες καταστασεις.
Ηθελες να σου μιλησει κανας ειδικος ,σιγουρα δεν ειμαι εξπερτ στο θεμα λολ αλλα πρεπει να το παλεψεις:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 18-04-2010, 13:21 #17
δηλαδη κανενασ δεν εχει παει εδω μεσα με καποιον που δεν του αρεσε και πολυ μονο και μονο επειδη ειχε καιρο να γαμησει η να γαμηθει;τετοια φαση εννοω μεσα στη ζωη ειναι δεν πληγωνεται κανεισ βεβαια κι αυτο δυσκολο μαλλον ειναι γιατι στην αρχη αν δεν ειναι τελεια η αλλη δεν σου αρεσει καθολου το αν δεν μπαζωσεισ δε θα χτισεισ σημαινει οτι αν δεν πασ και με κανενα μπαζο δεν καταλαβαινεισ την αξια τησ ομορφησ καπωσ ετσι για τισ πουτανεσ ασ παει μια εμπειρια ειναι κατι θα μαθει επειμενω εγω
18-04-2010, 23:05 #18
Δεν υπαρχουν μπαζα καλε μου..μονο απεριποιητεσ γυναικεσ... δεν γεννηθηκαμε ολοι ομορφοι.. :):):)
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
19-04-2010, 00:04 #19
εννοω μια γυναικα που να μην του αρεσει και πολυ
19-04-2010, 10:06 #20
katalaba bre :):):)
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
20-04-2010, 19:22 #21
Γεια κ απο μενα. Νομιζω αυτο με την αυτοπεποιθηση ειναι σημαντικο. Δεν χρειαζεται και να δειξεις οτι εισαι τοσο σιγουρος για τον εαυτο σου ισως , αρκει το να αντιδρας πιο αυθορμητα, μπορει καποιος να ειναι απειρος στο θεμα των σχεσεων, παρ\'ολα αυτα να βγαζει στην κοπελα απεναντι του μια σιγουρια, και αυτο εχει να κανει με το χαρακτηρα.
Τοσα και τοσα ατομα γυρω δεν εκαναν και δεν κανουν ευκολα σχεση η δεν ηταν εμπειροι, η δεν ειχαν αυτοπεποιθηση, κι ομως τελικα βρισκουν το ατομο με το οποιο αισθανονται ανετα και ειναι μια χαρα. Αυτο ειναι το θεμα , να βρεις μια κοπελα με την οποια θα νιωθεις ΑΝΕΤΑ, και η οποια θα ελκυεται απο αυτο που εισαι κ απο οτι ειδαν καποιες αλλες και απερριψαν.
Και δεν πρεπει να σε επηρεαζει η εμπειρια που ειχες, εχεις ολο τον χρονο μπροστα σου.
Νομιζω μια σχεση μεσα στα πλαισια της οποιας θα προεκυπτε η σεξουαλικη ζωη, θα σου εδινε μεγαλυτερη ασφαλεια, θα σε απαλλασε απο αγχος που μπορει να εχεις στιγμιαια για το τι κανεις κ πως, θα σου εδινε τη δυνατοτητα να γνωρισεις μαζι με την κοπελα σου το σεξ σαν κατι που σε γεμιζει κ οχι σαν κατι μηχανικο. Δεν ειναι πιστευω το σεξ το ζητουμενο σου αλλα μια κοπελα διπλα σου με την οποια θα το γνωρισεις
ΥΓ. Οπως αναφερθηκε και πιο πανω απο καποια κοπελα οτι δε θα ηθελε το αγορι της να εχει παει σε *******, συμφωνω , και τις οποιες κινησεις και το να μαθεις κτλ ολα θα τα βρεις με καποια κοπελα που θα θελεις να εισαι μαζι. ολοι στην αρχη της σεξουαλικης ζωης αντιμετωπιζουν δυσκολιες κ ειναι απειροι, μετα απο λιγο ομως αυτο αλλαζει
20-04-2010, 19:28 #22
rock καλως ηρθες,
το πνευμα των οσων γραφεις με βρισκει απολυτα συμφωνο.
Ετσι ακριβως ειναι.....
Κανεις μια σωστη σχεση (οπως την περιγραφεις) και εκει ξεπερνας οτι ζητηματα υπαρχουν στο σεξ.
21-04-2010, 03:24 #23
θα συμφωνησω και γω με τη rock γιατι γυναικα ειναι λογικα για να τα λεει τοσο καλα με απλα λογια δωσε βαση στο ψηστηρι και ξεχνα τα υπολοιπα μια δυο τρεισ αν οχι σχεση θα τον παρεισ τον αερα δεν θελέι πολυ και αμα ζοριζεσαι πολυ περνα κι απο τισ πουτανεσ μια βολτα δεν κανει κακο πλακα κανω
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή