Results 136 to 150 of 312
-
14-04-2010, 16:41 #136
Originally posted by Sofia
Originally posted by RainAndWind
Η λέξη\"κακοποίηση\"είναι τραβηγμένη απ\'τα μαλλιά-προσωπική μου εκτίμηση.
Εκπλησσομαι...κακώς βεβαια. Οταν κατι μας αφορα, εχει συνηθως αλλο βαρος. Προφανως.
Αφετέρου, τι πιστεύεις?
Το να εκφράσει κάποιος κάτι μύχιο και να έρθει ένας άλλος να το \"σατιρίσει\" με κυνικο-σεξιστικό τρόπο, επανηλειμμένα, δεν είναι ένας τροπος επίθεσης?
Η μήπως επειδή έχουνε γίνει και χειρότερα, να μην θιχτεί ένα ελαφρότερο μεν, υπαρκτό δε θέμα?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 14-04-2010, 16:49 #137
ξερεις τί πιστευω weird?
Πώς καταπινουμε λοιπον την καμηλο και απο την αλλη διυλιζουμε τον κωνωπα (οσο κι αν δεν μ αρεσουν οι παροιμιες...)
Αλλιως, σπαει καποιος αλλος στο ξυλο καποιον τριτο, κ ερχεσαι τωρα κ λες, μου τραβηξαν μια τριχα....Ετσι μου φαινεται.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
14-04-2010, 16:51 #138
Μπορούμε να μιλάμε και στην εικονική πραγματικότητα για κακοποίηση ναι.
Ο χλευασμός, η ειρωνία, απο όπου και αν γίνονται, ενοχλούν.
Αυτό που με ενδιαφέρει πολύ πάνω σε αυτό, είναι να ακούσω την γνώμη της διαχείρισης.
Θεωρώ οτι μέσα στις σελίδες αυτού του φόρουμ, διακυβεύεται ένα ζήτημα ευαισθησίας που χρήζει λίγο προσοχής απο μεριάς σας.
Κάποιο μέλος που μονίμως χλευάζει και ειρωνεύεται, να παίρνει μια σύσταση..
Προφανώς και έχει θέμα με την ευαισθησία των άλλων.
Προφανώς και οι άλλοι δεν φταίνε για την ευαισθησία τους.
Η γνώμη σας ποιά είναι?
Νίκο, θα χαρώ όταν το δεις και έχεις χρόνο, να μου απαντήσεις.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-04-2010, 16:53 #139
Originally posted by weird
Δεν θα το έλεγα ετσι.
Φέρεσαι απλά παιδιάστικα κατα την γνώμη μου, και ζητάς προσοχη.
Και φυσικά ο χλευασμός του λυρικου κομματιου΄σου που κάπου ξέχασες στην πορεία, όταν το βλέπεις πάνω στους ΄αλλους, πάει και έρχεται.
Το θέμα είναι οτι τα δικά σου αδούλευτα θέματα, δεν μπορεί να τα τρώνε διαρκώς στην μάπα οι άλλοι.
Εχει και το αγνοώ τα όριά του.
Ε για σένα έχει ο χ θέματα για μένα έχει η ψ θέματα έτσι πάνε αυτά. Μάθες να ζεις με τα θέματα του άλλου! Πρώτα από όλα καταλαβαίνοντας το δικό σου θέμα...
14-04-2010, 16:54 #140
Λοιπόν τι έγινε βγήκε η απόφαση!?
14-04-2010, 16:55 #141
ξερεις τί πιστευω weird?
Πώς καταπινουμε λοιπον την καμηλο και απο την αλλη διυλιζουμε τον κωνωπα (οσο κι αν δεν μ αρεσουν οι παροιμιες...)
Αλλιως, σπαει καποιος αλλος στο ξυλο καποιον τριτο, κ ερχεσαι τωρα κ λες, μου τραβηξαν μια τριχα....Ετσι μου φαινεται.
Ξέρεις, σε κάθετι που υπέπεσε στην αντίληψή μου και έχω θεωρήσει αδικία, έλαβα μέρος. Είτε το θεωρούσα ξύλο είτε χαστούκι. Και τα δυό, είναι σημαντικά.
Και έχω ζητήσει επικοινωνια με την διαχείριση για να προτείνω την οπτική μου.
Αναρωτιέμαι πλέον.
Σε τι φόρουμ συμμετέχω?
Σε ένα φόρουμ όπου ο καθένας μπορεί να λέει ότι του καπνίσει?
Αν ναι, θέλω να συνεχίσω να μετέχω?
Δεν πιστεύω στην αυτορύθμιση.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-04-2010, 16:57 #142
ξερεις τί πιστευω weird?
Αλλιως, σπαει καποιος αλλος στο ξυλο καποιον τριτο, κ ερχεσαι τωρα κ λες, μου τραβηξαν μια τριχα....Ετσι μου φαινεται.
Ξέρεις, σε κάθετι που υπέπεσε στην αντίληψή μου και έχω θεωρήσει αδικία, έλαβα μέρος. Είτε το θεωρούσα ξύλο είτε χαστούκι. Και τα δυό, είναι σημαντικά.
Και έχω ζητήσει επικοινωνια με την διαχείριση για να προτείνω την οπτική μου.
Αναρωτιέμαι πλέον.
Σε τι φόρουμ συμμετέχω?
Σε ένα φόρουμ όπου ο καθένας μπορεί να λέει ότι του καπνίσει?
Αν ναι, θέλω να συνεχίσω να μετέχω?
Δεν πιστεύω στην αυτορύθμιση.
Παιδιά να προτείνω λύση?
Να βάλουμε την weird moderator
FUUUUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCC
14-04-2010, 16:58 #143
Originally posted by PETRAN
Δεν θα το έλεγα ετσι.
Και φυσικά ο χλευασμός του λυρικου κομματιου΄σου που κάπου ξέχασες στην πορεία, όταν το βλέπεις πάνω στους ΄αλλους, πάει και έρχεται.
Το θέμα είναι οτι τα δικά σου αδούλευτα θέματα, δεν μπορεί να τα τρώνε διαρκώς στην μάπα οι άλλοι.
Ε για σένα έχει ο χ θέματα για μένα έχει η ψ θέματα έτσι πάνε αυτά. Μάθες να ζεις με τα θέματα του άλλου! Πρώτα από όλα καταλαβαίνοντας το δικό σου θέμα...
Δεν μπορώ να δεχθώ με άνεση τον σεξιστικό χλευασμό του άλλου.
Ούτε μου αρέσουν φαινόμενα ανάλογα στον χωρο.
Επίσης, δεν μπορώ να αγνοώ διαρκώς.
Μια δυο τρεις, κάπου σταματώ να νιώθω άνεση και ελευθερία.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-04-2010, 16:58 #144
Μου έχει προταθεί πάντως.
Αλλά δεν διψάμε όλοι για εξουσία :PΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-04-2010, 16:58 #145
14-04-2010, 16:59 #146
Γιατι πολλες αδικιες, ειχαν κ πολλες σιωπες. Κ καμια διαμαρτυρια απο μερους σου.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
14-04-2010, 17:01 #147
Πανο,αν και δεν απάντησε η Σοφία, κανω κι εγώ χιούμορ.
Απλα δεν ταιριάζουνε τα χιούμορ μας...
Εχω βαρεθει να σε εχω μεσα στα πόδια μου.
Τι θα γίνει λοιπόν??Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-04-2010, 17:02 #148
Γιατι πολλες αδικιες, ειχαν κ πολλες σιωπες. Κ καμια διαμαρτυρια απο μερους σου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-04-2010, 17:03 #149
Εγω? Ψαξε, αλλου να βρεις κατηγοριες...Εσυ ειπες οτι εχεις παρεμβει σε καθε χαστουκι κ ξυλο...οχι εγω. Νομιζω οτι μπορω να διαφωνησω, σ αυτο. Σωστα?
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
14-04-2010, 17:04 #150
Originally posted by PETRAN
Δεν θα το έλεγα ετσι.
Δεν μπορώ να δεχθώ με άνεση τον σεξιστικό χλευασμό του άλλου.
Ούτε μου αρέσουν φαινόμενα ανάλογα στον χωρο.
Επίσης, δεν μπορώ να αγνοώ διαρκώς.
Μια δυο τρεις, κάπου σταματώ να νιώθω άνεση και ελευθερία.
H σάτιρα με σεξουαλικό υπονοούμενο δεν είναι σεξιστικός χλευασμός. Είναι αναριθμητές φωρές που σατιρικά κείμενα είχαν-και πολύ χονδροειδέστατα μάλιστα- σεξουαλικό περιεχόμενο. Αυτά είναι μόνο μέσα στο δραματικό εντελώς humourless μυαλό σου. Δεν πάει να πει ότι αυτός που έκανε την σάτιρα χλεύαζε και σεξιστικά τον άλλο. Ξέρεις και από λογοτεχνία θα πηδηχτώ από το παράθυρο
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....