ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 21 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 312
    Banned
    Originally posted by marian_m
    Originally posted by krino
    Originally posted by PETRAN
    δεν καταλαβαινω τι βγαζεις ολη μερα και κρατας ολη αυτη την υποθεση ανοικτη.
    Εσυ ξερεις, αλλα οσο επιμενεις τοσο βγαινουν ερωτησεις.
    Η αποψη μου ειναι οτι επρεπε να το ειχατε ληξει με πριβε μυνηματα.

Απο την στιγμη που το κανατε δημοσιο θεμα,
    ανοιγει ολοκληρη διαδικασια που σιγουρα δεν ωφελει το φορουμ.
    Και σε αυτο εχεις και εσυ την δικη σου συμμετοχη πετραν οπως και η weird την δικη της.

Σκεφτειτε οτι θα μπορουσατε να ειχατε κανει μισο βημα πισω ο καθενας και με καποια συνεννοηση ολο αυτο το πακετο να μην ειχε ποτε συμβει.

Ε καλά τώρα αφού μιλάς εσύ έτσι πιστεύω ότι μπορώ να φύγω τώρα λολ

προσωπικα,
    θα προτιμουσα να κανετε ενα βημα πισω και να βρειτε ενα μορατοριουμ συνεννοησης και τελικα να συμβιωσετε και οι δυο.
    Μια χαρα διαβαζω και συζητω ενιοτε και με τους δυο.
    Μπορω να σας διαβαζω και χωριστα αν δεν μπορειτε μαζι.

Τουτεστιν η γνωμη μου ειναι να μεινετε εκει που ειστε και οι δυο μαζι,
    ο καθενας εκει που τον βολευει, αρκει να βολευεστε και οι δυο.
    Όλοι σούζα!
    Μιλάει ο Μεγάλος!
    Ε ρε γλέντια!

Κι εσύ ρε Petran, τι προσπαθείς να εξηγήσεις?
    Αφού έχει κόλλημα ο άνθρωπος.
    Δεν τα καταφέρνει με τους πιο έξυπνους.
    Μπερδεύεται.

ετσι σε θελωωωωωωω!!!!
    ξεμπερδεψε με και αλλο.....

Senior Member
    Μόλις διάβασα (όσο μπόρεσα βέβαια) το θέμα, ήθελα να αναφωνήσω...:
    Ρε παιδιά βοήθεια!! (κάτι μου θυμίζει αυτό!:Ρ)

Weird η γνώμη μου είναι ότι υπερβάλλεις. Η στάση του Πετράν δεν δικαιολογεί το να ανοίξεις ένα τέτοιο θέμα. Κατηγορείς τον Πετράν για παιδιάστικη συμπεριφορά, ενώ εσύ είσαι που καλείς όλους να εκφράσουν άποψη για ένα μέλος που μάλιστα λες ότι σε κακοποίησε (!), τον \"στήνεις\" στον τοίχο και ζητάς ..τι? Κι όλα αυτά σε ένα forum! Κανείς όμως δεν μπορεί να βάλει στην \"θέση\" του κάποιον άλλον (αν νιώθει ότι ενοχλείται) με δασκαλίστικες συμπεριφορές παρελθόντων ετών και προσπαθώντας μάλιστα να προκαλέσει την γενική κατακραυγή εναντίον κάποιου. Και επαναλαμβάνω, όλα αυτά σε ένα forum! Δεν ξέρω αν είσαι πολύ ευαίσθητη και εγώ αναίσθητη..δεν το νομίζω. Προσωπικά αν μου έγραφαν τέτοια ποστ θα γελούσα. Αν μου έγραφαν κάτι που θα με πείραζε, θα το αγνοούσα (ίσως και να του \"την έλεγα\"-σε καμία περίπτωση βέβαια δεν θα το έπαιρνα τοις μετρητοίς). Θα μου πεις βέβαια ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε ίδιοι και ο καθένας πειράζεται από διαφορετικά πράγματα.
    Θεωρώ όμως, ότι έχεις την ικανότητα να διαχειριστείς, πιο αποτελεσματικά για σένα, μία κατάσταση που σε ενοχλεί. Επίσης, δεν πιστεύω ότι τα λεγόμενα του Πετράν διαστρεβλώνουν την \"εικόνα\" σου (αν τίθεται βέβαια τέτοιο θέμα από μεριάς σου-μόνη μου το αναφέρω), γιατί δεν έχω δει κάποιον πχ να σε παίρνει στο ψιλό \"πατώντας\" στα ποστ του Πετράν προς εσένα.

Δεν σου τα λέω αυτά για να σε κατηγορήσω. Προφανώς έτσι αισθάνθηκες, έτσι έκανες και προφανώς είναι δικαίωμά σου να ανοίξεις ένα thread με κάτι που σε απασχολεί, όπως και όλων των μελών. Απλά νομίζω ότι έτσι κάνεις κακό στον εαυτό σου και δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να γίνεται αυτό. Κι αν έχεις ανάγκη να εκφράζεσαι μέσα από αυτόν τον χώρο, τότε δεν βλέπω και τον λόγο για να φύγεις.

Banned
    Originally posted by PETRAN
    μα δεν ειπα οτι ηταν gay statement,
    οταν γραφεις οτι εισαι θυληκο δεν εισαι gay....
    Τωρα θες να σου αναλυσω την ψυχολογια των τρανς?

Αλλα δεν μου απαντησες στο πρωτο ερωτημα....

Όχι ευχαριστώ έχω καλυφθεί από επιστημονικές αναλύσεις! Thanks!

Το πρώτο ερώτημα άλλη φορά γιατί έχω και μια ζωή να ζήσω! C ya

χεχε, αυτο ειναι καλο που εισαι καλυμενος.

Καλη ξεκουραση προς το παρον....

Senior Member
    Καταρχήν, επειδή γράφτηκε ότι ο χώρος αυτός δεν είναι φόρουμ ποιημάτων (ή τραγουδιών ή ότι άλλο θέλτε βάλτε), φυσικά και είναι ενας χώρος αυτοέκφρασης του καθένα από εμάς, αν αυτό τον βοηθά να βγάζει ένα συναισθηματικό του κομμάτι, να εκφράζεται και να λειτουργεί θεραπευτικά για εκείνον που το κάνει.

Και φυσικά αυτός ο χώρος δεν είναι χώρος κριτικής ποιημάτων (ακόμα κι αν είναι αντικειμενικά κακόκουστα) με σκοπό να απαγορεύσουμε σε κανέναν να γράφει ότι γράφει. Ο καθένας είναι ελεύθερος να γράψει ότι ποίημα γουστάρει, τέλος.

Αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους που γίνεται εδώ, μπορεί να συμμετέχει στο εξής σε φόρουμ καλλιτεχνών και καλλιτεχνικής κριτικής, όχι σε φόρουμ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ όπου δεν κρίνουμε τη λυρική προσπάθεια κανενός, αλλά ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ το δικαίωμα του καθενός να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
    Αν θέλουμε να φερόμαστε ως ώριμοι ενήλικες ωφείλουμε να κατανοουμε πρωτίστως σε ΤΙ φόρουμ συμμετέχουμε.

Πετράν, μη συγχέεις κάποια πράγματα, μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με το Λ.Λ.(!!!), ξέρεις άλλο η Ντενίση που βγάζει λεφτά από την το \"ταλέντο\" της και άλλο εσύ που προσπαθείς να βάλεις τα μέλη στον \"ίσιο δρόμο\" με τη \"σάτιρά\" σου, είτε αφορά τη λυρική τους προσπάθεια, είτε αφορά την προσπάθεια να αυτοεκφραστούν στα quotes, είτε αφορά την ψυχοθεραπευτική τους προσπάθεια, είτε δεν ξέρω γω τι άλλο. Δικαίωμά σου βέβαια να έχεις την προσωπική σου άποψη ως νοήμων άνθρωπος, δικαίωμά σου και να την εκφράζεις, είτε με χιούμορ είτε με πιο σοβαρό ύφος. Αλλά αυτό που προσωπικά αισθάνομαι ως κακογουστιά είναι ο διαρκής κακεντρεχής χλευασμός κατά μελών. Άλλο το ένα άλλο το άλλο, ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας ως μωρά παιδιά και πάμε να διαψεύσουμε πράγματα ολοφάνερα.

Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους για μέλη που επιχειρούν επανηλειμένο στοχοποιημένο κατά συγκεκριμένων μελών χλευασμό, είτε αρέσει είτε όχι στα εν λόγω μέλη. Μια ταπεινή συμβουλή: βρείτε κάτι ουσιαστικό να απασχολείτε το μυαλό σας στον ελεύθερό σας χρόνο γιατί κάποιοι έχουν χάσει τελείως τη μπάλα...

Όσο για τη διαχείρηση έχω προ πολλού απογοητευτεί από την απουσία της, ειτε όταν τα θέματα αφορούσαν προσωπικούς διαξιφισμούς με απίστευτα προσωπικά κακεντρεχή σχόλια ε\'ιτε και άλλα πολύ σοβαρά ζητήματα που επίσης παραβίαζαν τους όρους χρήσης του φόρουμ.

Αλλά όπως και στην πραγματική ζωή, τι να κάνουμε τα χνώτα μας δεν ταιριάζουν με όλους. Θεμιτό και ανθρώπινο αυτό αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να κάνουμε το φόρουμ μπάχαλο με χλευασμούς που γίνονται προσωπικές αντιπαραθέσεις εξαιτίας του γεγονότος αυτού.

Ασχημαίνουμε το χώρο αυτό όσο πάει και λυπάμαι πραγματικά. Κι όσο προσθέτουμε στην ασχήμια του χώρου και εξακολουθούμε να το κάνουμε κάνοντας την παλαβή, σημαίνει ότι έχουμε μέσα μας ασχήμια.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Καταρχήν, επειδή γράφτηκε ότι ο χώρος αυτός δεν είναι φόρουμ ποιημάτων (ή τραγουδιών ή ότι άλλο θέλτε βάλτε), φυσικά και είναι ενας χώρος αυτοέκφρασης του καθένα από εμάς, αν αυτό τον βοηθά να βγάζει ένα συναισθηματικό του κομμάτι, να εκφράζεται και να λειτουργεί θεραπευτικά για εκείνον που το κάνει.

Και φυσικά αυτός ο χώρος δεν είναι χώρος κριτικής ποιημάτων (ακόμα κι αν είναι αντικειμενικά κακόκουστα) με σκοπό να απαγορεύσουμε σε κανέναν να γράφει ότι γράφει. Ο καθένας είναι ελεύθερος να γράψει ότι ποίημα γουστάρει, τέλος.

Αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους που γίνεται εδώ, μπορεί να συμμετέχει στο εξής σε φόρουμ καλλιτεχνών και καλλιτεχνικής κριτικής, όχι σε φόρουμ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ όπου δεν κρίνουμε τη λυρική προσπάθεια κανενός, αλλά ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ το δικαίωμα του καθενός να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
    Αν θέλουμε να φερόμαστε ως ώριμοι ενήλικες ωφείλουμε να κατανοουμε πρωτίστως σε ΤΙ φόρουμ συμμετέχουμε.

Πετράν, μη συγχέεις κάποια πράγματα, μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με το Λ.Λ.(!!!), ξέρεις άλλο η Ντενίση που βγάζει λεφτά από την το \"ταλέντο\" της και άλλο εσύ που προσπαθείς να βάλεις τα μέλη στον \"ίσιο δρόμο\" με τη \"σάτιρά\" σου, είτε αφορά τη λυρική τους προσπάθεια, είτε αφορά την προσπάθεια να αυτοεκφραστούν στα quotes, είτε αφορά την ψυχοθεραπευτική τους προσπάθεια, είτε δεν ξέρω γω τι άλλο. Δικαίωμά σου βέβαια να έχεις την προσωπική σου άποψη ως νοήμων άνθρωπος, δικαίωμά σου και να την εκφράζεις, είτε με χιούμορ είτε με πιο σοβαρό ύφος. Αλλά αυτό που προσωπικά αισθάνομαι ως κακογουστιά είναι ο διαρκής κακεντρεχής χλευασμός κατά μελών. Άλλο το ένα άλλο το άλλο, ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας ως μωρά παιδιά και πάμε να διαψεύσουμε πράγματα ολοφάνερα.

Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους για μέλη που επιχειρούν επανηλειμένο στοχοποιημένο κατά συγκεκριμένων μελών χλευασμό, είτε αρέσει είτε όχι στα εν λόγω μέλη. Μια ταπεινή συμβουλή: βρείτε κάτι ουσιαστικό να απασχολείτε το μυαλό σας στον ελεύθερό σας χρόνο γιατί κάποιοι έχουν χάσει τελείως τη μπάλα...

Όσο για τη διαχείρηση έχω προ πολλού απογοητευτεί από την απουσία της, ειτε όταν τα θέματα αφορούσαν προσωπικούς διαξιφισμούς με απίστευτα προσωπικά κακεντρεχή σχόλια ε\'ιτε και άλλα πολύ σοβαρά ζητήματα που επίσης παραβίαζαν τους όρους χρήσης του φόρουμ.

Αλλά όπως και στην πραγματική ζωή, τι να κάνουμε τα χνώτα μας δεν ταιριάζουν με όλους. Θεμιτό και ανθρώπινο αυτό αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να κάνουμε το φόρουμ μπάχαλο με χλευασμούς που γίνονται προσωπικές αντιπαραθέσεις εξαιτίας του γεγονότος αυτού.

Ασχημαίνουμε το χώρο αυτό όσο πάει και λυπάμαι πραγματικά. Κι όσο προσθέτουμε στην ασχήμια του χώρου και εξακολουθούμε να το κάνουμε κάνοντας την παλαβή, σημαίνει ότι έχουμε μέσα μας ασχήμια.

Έλα βρε Anwnimi που είσαι? Λέω και εγώ δεν θα φανεί δεν θα φανεί. Βλέπω όμως ότι κλασικά παραποιείς τα λεγομενα μου αλλά δεν πειράζει. Απλά θα ήθελα να πω ότι

δεν είπα ότι ο χώρος αυτός δεν είναι χώρος ποιημάτων και αυτοέκφρασης. Είπα ότι αυτός ο χώρος δεν είναι κανονικά χώρος ποιημάτων και αυτοέκφρασης αλλά επειδή κάποια μέρη του-όπως το γενικά- έχουν γίνει (και μάλιστα συμπληρώνω και \"πολύ καλά που έχουν γίνει\"-και το πιστεύω απόλυτα αυτό) τότε δεν βλέπω που είναι το διαφορετικό να κάνω σάτιρα με το ύφος γραφής κάποιου μέλος γιατί και αυτό είναι επίσης καλλιτεχνικό και τρόπος αυτοέκφρασης, τουλαχιστον έτσι το εκλαμβάνω εγώ γιατί έχω χιουμορ οπότε και σε μένα να το έκαναν πάλι θα γελουσα πολύ. Εσύ μπορεί να το βλέπεις σαν τον χειρότερο χλευασμό η αλήθεια είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με χλευασμό και σεξιστικά σχόλια τέλος. Αλλά διάβαζε καλύτερα και όλη την πρόταση πριν κόψεις μεμονωμένες φράσεις όπως κάνουν στην tv (lol) για να φανεί ότι είπα κάτι άσχημο

Και φυσικά αν θέλω θα κάνω σάτιρα (που για μένα δεν είναι χλευασμός) με κάποιο quote, η κάποιο ποίημα, τι δηλαδή πρέπει μόνο να θαυμάζω ότι γράφεται ανεξαρτήτως του τι γράφεται? Από την στιγμή που ο άλλος το δημοσιεύει και είναι μια καλλιτεχνική έκφραση πρέπει να περιμένει όχι μόνο τον θαυμασμό αλλά και το αντίθετο. Φυσικά αν ξέρει ο άλλος που κινείται φυσικά δεν θα τον πειράξει κανένα αστείο σχόλιο από το ιντερνετ γιατί ξέρει ποιος είναι και τι γράφει, δεν περιμένει να ορίσει τον εαυτό του από την έκφραση του σε ένα φορουμ. Δεν έχω κάνει ποτέ πλάκα όμως με κάποια ψυχοθεραπευτική προσπάθεια η με πρόβλημα κάποιου μέλους.

Όσο για την \"ταπεινή συμβουλή\" σου φαντάζομαι ότι πάει προς πολλά άτομα όχι μόνο σε μένα...

Senior Member
    ρε παιδιά τι σχέση έχει το φύλο της weird? το ύφος της δεν είναι αυτό που ενοχλεί? να πω την αλήθεια κι εμένα μου φαίνεται αστείο όλο αυτό το λυρικό, χεχε....(προσοχή δεν μιλάω για το περιεχόμενο, αλλά για το ύφος!).

και άντρας να ήταν αυτό δεν θα άλλαζε, ίσως να φαινόταν και πιο αστείο!

Senior Member
    Αστειο θα ειναι το υφος της μονο αν υποκρινεται. Δεν νομιζω οτι το να εισαι πολυ ευαισθητος ειναι κατι που αξιζει ειρωνια απο την στιγμη που εισαι αληθινος
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Αστειο θα ειναι το υφος της μονο αν υποκρινεται. Δεν νομιζω οτι το να εισαι πολυ ευαισθητος ειναι κατι που αξιζει ειρωνια απο την στιγμη που εισαι αληθινος

Που ξέρεις και ο πρέκας μπορεί να τα αισθάνεται αυτά που λέει.

Αν και φυσικά το να είσαι πολύ ευαίσθητος δεν έχει απαραίτητα σχέση με το να μιλάς σαν τον shakespeare. Αυτό μπορεί κάλλιστα να είναι απλά ακόμη ένας τρόπος επικοινωνίας χωρίς απαραίτητα να υπάρχει και η ανάλογη εμπειρία των υπερ-έντονων συναισθημάτων που υποτίθεται ότι υπάρχουν. Αλλά μπορεί και να έχει who knows

Senior Member
    Θελω να ρωτησω τα σεβαστα ατομα που λενε οτι υπερβαλεις,αληθεια εσεις πως θα αντιδρουσατε οταν ενω βγαζεται τα εσωψυχα σας προς τα εξω υπαρχει ενας που θα σας πει οτι ειστε ψευτοσυναισθηματικοι,υποκ� �ιτες,σας χλευαζει κλπ.
    Αληθεια εσεις πως θα αντιδρουσατε;Οταν σε καποια θεματα σας καποιοι σας κατηγορουν για υποκρισια;
    Με ποιο δικαιωμα να γινει κατι τετοιο;Και να γινεται απο ανθρωπους που δεν γνωριζονται μεταξυ τους.
    Δεν γουσταρεις φιλε μου τα οσα λεει,τοτε μην ασχολησε.Ποιος εισαι εσυ που θα χρησιμοποιησει την σατιρα χωρις να την κατεχεις κιολας; Οσο για τον Λαζοπουλο,καλυτερα να μην το ειχες αναφερει γιατι ο Λαζοπουλος σατιριζει ανθρωπους που απλα δεν υπαρχουν και γελοιοποιουν τον εαυτο τους.Αρα δεν μπορεις να τα συγκρινεις γιατι η weird δεν ειναι απο αυτους.
    Και αφου παραδεχθηκε το μελος οτι χλευαζε αλλα τον ενοχλησε γιατι δεν εδειξε η weird οτι ενοχλητε τοτε το θεμα νομιζω εληξε τι να λεμε;...
    Οσο για το αν θα πρεπει να σκληρυνουμε για να τα βγαλουμε περα και τα οσα αλλα ειπωθηκαν,απλα θα ηθελα να πως οτι ο καθενας βλεπει τα πραγματα αλλιως και πιστευω ολοι λογω καταστασεων προσπαθουμε να επιβιωσουμε.Και το οτι η weird σας φανηκε αδυναμη να ανταπεξελθει το θεωρω σχεδον παραλογο,ειναι απο τους πιο δυνατους ανθρωπους που εχω γνωρισει.Υπαρχει και μια μικρη διαφορα.Αλλο εχω δυναμωσει και αλλο το αν εχω παγωσει μεσα μου.Αν δεν μας ενδιαφερει ενα μελος η το θεμα του απλα δεν απανταμε ειναι καλο να μαθουμε να απανταμε εκει που πρεπει και οχι παντοτε και επιτελους φτανει αυτο το θεμα,ας μιλησουν και αλλα μελη που δεν ακουγονται με τα τοσα που λεγονται εδωμεσα.
    Ολοι μας εχουμε καταθεσει εδωμεσα προβληματα μας αλλα και πολυ προσωπικα μας πραγματα αν δεν σεβομαστε τον εαυτο μας ας σεβαστουμε αυτους τους ανθρωπους.

Πολυ μου αρεσε το οτι ενα μελος ειπε να σταματησετε να γραφετε την σατιρα με υ

Ευχαριστω

Υ.Σ Κι αν υποκρινεται και ειναι ψευτικη η φιλη μου η weird τοτε αστε να γινομαστε οι γελοιοι που την διαβαζουμε και την νιωθουμε.Τι ζορι τραβατε;Δεν εχω καταλαβει ακομη...
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Banned
    Alterego
    λες αληθειες.....

Το συμβαν με την weird (για να μην ξεχωριζουμε)
    ειναι ενα ακομα που προστιθεται στην ιστορια του φορουμ και για μενα καταγραφεται στις αρνητικες του εικονες.

Τελικα στο δικτυο (ισως και στην ζωη....) δεν υπαρχει χωρος, δεν υπαρχει τρυπα που να μπορεις να κρυφτεις,
    και να μπορεις να πεις οτι θες - οπως θες.

Στην καθημερινοτητα σου θα εχεις τους οποιους πεφτουν μπροστα σου και προσπαθεις να τους αποφυγεις, ενω στο νετ θα εχεις τους δικτυακους λογχοφορους που ψαχνουν να βρουν τα τρωτα σου σημεια.

Για να το ληξουμε,
    ο παρον χωρος οσον αφορα θεματα ευαισθησιας και ενσυναισθησης εχει φαληρισει παντελως και αμετακλητως.

Και κατι ακομα,
    για τους εξυπνακηδες που θα ερθουν να μου τη μπουν,
    εγω ποτε μα ποτε δεν εχω επιχειρησει να μειωσω καποιον κατα αυτο το τροπο.
    Οτι εχω να πω το λεω στον αλλον στα ισια, καταμουτρα και προσωπικα.
    Εκεινοι που τους εκτιμω το γνωριζουν πολυ καλα, οπως επισης και εκεινοι που δεν τους εκτιμω το γνωριζουν εξισου.
    Τα λοιπα μανταλακια ειναι για καποιους αλλους οχι για μενα.

Member
    Δεν καταλαβαινω (επειδη ειμαι καινουρια ^.^) ,το προβλημα ειναι οτι το φορουμ καταντισε απο μια ουτοπια καλοσυνης στο να μοιαζει με την πραγματικη ζωη?

Senior Member
    Originally posted by Ialu
    Δεν καταλαβαινω (επειδη ειμαι καινουρια ^.^) ,το προβλημα ειναι οτι το φορουμ καταντισε απο μια ουτοπια καλοσυνης στο να μοιαζει με την πραγματικη ζωη?
    Αχα.(κατάφαση)

Member
    Κατσε να πω κατι τετριμενο! Η αποστειρωση φερνει πιο γρηγορα και πιο επικυνδινα νοσηροτητα! ναιιιιιί?που ελεγε και η Ριζου

Banned
    το ζητουμενο ειναι μην καταντησει χειροτερο απο την πραγματικη ζωη.....

Senior Member
    το ζητουμενο ειναι μην καταντησει χειροτερο απο την πραγματικη ζωη.....
    Τωρα να σου πω πως ειναι αργά?
    Νιωθω στ αληθεια οτι λογω δειλιας και χαρη στην ασφαλεια που δινει το φορουμ,καποιοι βγαζουν τις αδυναμιες τους και ξεχνουν οτι μπορει να μη βλεπεις τον αλλο,αλλα αυτος υπάρχει και ισως πληγωνεται.
    απλα δεν υπαρχουν πραγματικες συνεπειες,δεν υπαρχουν live κυρωσεις για αυτα που γινονται..

α.. και για να μη παραξηγηθω,δεν μιλαω για γουιρντ και πετραν.
    Αυτο ειναι που με χαλαει εμενα και με εχει κανει να θελω να αποχωρησω (μην αρχισετε τωρα γιατι δηλωνω κατι τετοιο),ομως διαβαζω και ομορφους ανθρωπους..ειμαι πολυ προβληματισμενη..

Page 15 of 21 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast