Results 256 to 270 of 312
-
17-04-2010, 17:59 #256
Originally posted by lucifer
φαντάζομαι και το σάκη ρουβά η τη μενεγάκη, αφού έχει βγάλει όλη την ιδιωτική του ζωή στο σφυρί, μετά να τριγυρνάει και να λέει: \"μα γιατί μιλάνε για το άτομο μου?\"
η δημοσιότητα έχει και ένα κόστος. όποιος θέλει να μιλάει δημόσια, καλό θα ήταν να μάθει να διαχειρίζεται και το κόστος του ομιλείν δημόσια. διαφορετικά υπάρχουν και οι πριβέ οδοί. με άλλα λόγια κάτι κερδίζουν και οι αγοραφοβικοί και δεν βγάζουν κίχ. αλλά εδώ θέλουμε και τις πίτες ολόκληρες και τους σκύλους χορτάτους.
υγ οποιαδήποτε υπονόηση δεν είναι καθόλου συμπτωματική.
Για να έχουν κέρδος όχι τίποτα άλλο.
Αρχίζω να αναρωτιέμαι, πόσο υπερβολικός ήταν αλήθεια ο τίτλος του θρεντ μου?
Επιμένω να ζητώ απο την αγαπητή διαχείριση να κλειδώσει το θέμα.
Ναι, μπορεί και απο αδυναμία.
Σταυρώστε με, αλλά σε άλλο θέμα, όχι εδώ.
ευχαριστώ και πάλι.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 17-04-2010, 18:15 #257
Originally posted by weird
φαντάζομαι και το σάκη ρουβά η τη μενεγάκη, αφού έχει βγάλει όλη την ιδιωτική του ζωή στο σφυρί, μετά να τριγυρνάει και να λέει: \"μα γιατί μιλάνε για το άτομο μου?\"
η δημοσιότητα έχει και ένα κόστος. όποιος θέλει να μιλάει δημόσια, καλό θα ήταν να μάθει να διαχειρίζεται και το κόστος του ομιλείν δημόσια. διαφορετικά υπάρχουν και οι πριβέ οδοί. με άλλα λόγια κάτι κερδίζουν και οι αγοραφοβικοί και δεν βγάζουν κίχ. αλλά εδώ θέλουμε και τις πίτες ολόκληρες και τους σκύλους χορτάτους.
Για να έχουν κέρδος όχι τίποτα άλλο.
Αρχίζω να αναρωτιέμαι, πόσο υπερβολικός ήταν αλήθεια ο τίτλος του θρεντ μου?
Επιμένω να ζητώ απο την αγαπητή διαχείριση να κλειδώσει το θέμα.
Ναι, μπορεί και απο αδυναμία.
Σταυρώστε με, αλλά σε άλλο θέμα, όχι εδώ.
ευχαριστώ και πάλι.
Και εγώ πρωην αγοραφοβικός είμαι hello there!
Νομίζω πως δεν μίλησε κανείς προσωπικά για σένα, μια ανάλυση της κατάστασης έγινε. Εξάλλου δεν το έχουν συνειδητοποίησει όλοι ότι έχεις φύγει. Αλήθεια, έχεις φύγει!?
17-04-2010, 18:19 #258
με άλλα λόγια κάτι κερδίζουν και οι αγοραφοβικοί και δεν βγάζουν κίχ.
άλλο και τούτο πάλι...
εσύ ομιλητική όμως ε????μιας και δεν τόλμησες ή δε θέλησες να βγάλεις ποτέ τίποτα απ\'τη ζωή σου στη φόρα...
πάνω σ\'αυτά σε θέλω ομιλητική και όχι στο υπεράνω και καλά ύφος.αλλιώς βάλε και τον εαυτό σου στους αγοραφοβικούς που δεν κάνουν κιχ.
ε έτσι όλοι είμαστε χαλαροί και λέμε κιχ και υπονοούμε τι?
17-04-2010, 18:34 #259
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί ξεχειλώνουμε το θέμα.
Ειπώθηκαν όλες οι απόψεις,, η γουίρντ φεύγει, (λογικό το βρίσκω να ρίχνει καμιά ματιά που και που και να φρικάρει οταν απευθόνται σε αυτήν), και η εικονική ζωή στο φόρουμ συνεχίζεται.
Μου φαίνεται πως σταματήσαν οι ηρωικοί καβγάδες και σας έχουν λείψει και πάτε μερικοί να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι.
ΘΕωρώ και γω πως το σωστότερο είναι να κλειδωθεί το θέμα.
Εξαντλήθηκε.
17-04-2010, 18:50 #260
Εγώ πάλι ζητάω πρώτη φορά στα 2 χρόνια και ελπίζω τελευταία την άμεση επέμβαση του Νίκου.
Θεωρώ ανήθικο αυτό που γίνεται.
Το όριο για μένα ξεπεράστηκε όταν έγινε λόγος για την πρώην διαταραχή της weird.
Νομίζω πως ο διαχειριστής πρέπει να πάρει θέση να κλειδωθεί το θέμα και να δοθούν κάποιες απαντήσεις απ\'την πλευρά του όσων αφορούν τους κανονισμούς του φόρουμ.
Υπάρχουν?
Αν δεν υπάρχουν ας σβηστούν κι απ\'τους όρους χρήσης επιτέλους να μην αμφιταλαντευόμαστε κι εμείς.Να ξέρουμε τι να περιμένουμε δηλαδή..
Η σαφήνεια πιστεύω μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα.
17-04-2010, 19:49 #261
το συμπέρασμα ήταν αυτό:
\"η δημοσιότητα έχει και ένα κόστος. όποιος θέλει να μιλάει δημόσια, καλό θα ήταν να μάθει να διαχειρίζεται και το κόστος του ομιλείν δημόσια. διαφορετικά υπάρχουν και οι πριβέ οδοί.\"
όσο για μένα που λες άρση, ναι αμέ το σκέφτομαι αν θέλω να πω κάτι από τη ζωή μου δημόσια και να υποστώ κριτική. αν δεν τολμώ να το κάνω, δεν το κάνω και θεωρώ ότι έχω κάθε δικαίωμα να είμαι κλειστή και δειλη. όμως αν το κάνω και εκτεθώ, θα λουστώ και τις συνέπειες. το να εκτίθεμαι και μετά να λέω στους άλλους γιατί μου μιλάτε έτσι, sorry, αλλά δεν το καταλαβαίνω.
βέβαια, μπορεί να κάνω και λάθος και να έχω λάθος αντιλήψεις για το θέμα.
όσο για αυτό που λες, την πρώην διαταραχή της weird, ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι είχε η δεν είχε η weird.
το \"η υπονόηση δεν είναι συμπτωματική\" πήγαινε όντως στη weird, αλλά αυτό που σχολίασα δεν ήταν η αγοραφοβία της(!?), που ούτε γνωρίζω αν έχει η είχε, ειλικρινά δεν μου μοιάζει καθόλου για αγοραφοβική, αλλά το εξής:
όταν γράφει σεντόνια ολόκληρα με τις θέσεις και τις απόψεις της, είναι φυσικό να προκύψουν και κάποια αρνητικά σχόλια, όπως επισης προκύψανε και δεκάδες θετικά.
το να παίρνει τα 2 post του petran και να ανοίγει 2 topic αποχώρησης και διαμαρτυρίας εμένα μου φαίνεται σαν να θέλει να αποφύγει το οποιοδήποτε κόστος της έκθεσης, δηλαδή και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.
είναι σαν να είμαι ο λαζόπουλος, να κάνω στην tv την εκπομπή που κάνω, να έχει γίνει ένα γεγονός που το ξέρει η μισή ελλάδα (δημόσιο γεγονός), να δέχομαι χιλιάδες σχόλια τι γαμάτη εκπομπή, και μετά όταν έρθει και κάποιος και μου πει ότι η εκπομπή μου είναι για τα μπάζα (που αναπόφευκτα θα συμβεί) να έχω και πρόβλημα.
17-04-2010, 20:03 #262
Originally posted by PETRAN
Θα ήθελα να παρακαλέσω, αν είναι εύκολο, να σταματήσετε να μιλάτε για το άτομό μου ενώ έχω αποχωρήσει.
Ευχαριστώ.
Αυτό μου θύμισε την φάση που χτυπάει το τηλέφωνο και ο τύπος δεν θέλει το σηκώσει και τελικά το σηκώνει και λέει \"Δεν είμαι εδώ απουσιάζω!\"
p.s. (σορρυ μόνο ένα αστείο κάνω έτσι μην το παίρνετε άσχημα) :P
προτιμας να απουσιαζει η να σου κοψει το τηλεφωνο ο ΟΤΕ?
(μη το παρεις ασχημα, ενα αστειο εκανα...:P )
17-04-2010, 20:31 #263
Originally posted by PETRAN
Θα ήθελα να παρακαλέσω, αν είναι εύκολο, να σταματήσετε να μιλάτε για το άτομό μου ενώ έχω αποχωρήσει.
Ευχαριστώ.
Αυτό μου θύμισε την φάση που χτυπάει το τηλέφωνο και ο τύπος δεν θέλει το σηκώσει και τελικά το σηκώνει και λέει \"Δεν είμαι εδώ απουσιάζω!\"
p.s. (σορρυ μόνο ένα αστείο κάνω έτσι μην το παίρνετε άσχημα) :P
ομιτζι!
ετσι περιπου απανταω στα τηλεφωνα που με ξυπνανε για να μου πουλησουν τηλεπικοινωνιακες υπηρεσιες!
17-04-2010, 21:17 #264
το συμπέρασμα ήταν αυτό:
\"η δημοσιότητα έχει και ένα κόστος. όποιος θέλει να μιλάει δημόσια, καλό θα ήταν να μάθει να διαχειρίζεται και το κόστος του ομιλείν δημόσια. διαφορετικά υπάρχουν και οι πριβέ οδοί.\"
όσο για μένα που λες άρση, ναι αμέ το σκέφτομαι αν θέλω να πω κάτι από τη ζωή μου δημόσια και να υποστώ κριτική. αν δεν τολμώ να το κάνω, δεν το κάνω και θεωρώ ότι έχω κάθε δικαίωμα να είμαι κλειστή και δειλη. όμως αν το κάνω και εκτεθώ, θα λουστώ και τις συνέπειες. το να εκτίθεμαι και μετά να λέω στους άλλους γιατί μου μιλάτε έτσι, sorry, αλλα δεν το καταλαβαίνω.
βέβαια, μπορεί να κάνω και λάθος και να έχω λάθος αντιλήψεις για το θέμα.
όσο για αυτό που λες, την πρώην διαταραχή της weird, ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι είχε η δεν είχε η weird.
το \"η υπονόηση δεν είναι συμπτωματική\" πήγαινε όντως στη weird, αλλά αυτό που σχολίασα δεν ήταν η αγοραφοβία της(!?), που ούτε γνωρίζω αν έχει η είχε, ειλικρινά δεν μου μοιάζει καθόλου για αγοραφοβική, αλλά στο εξής:
όταν γραφει σεντόνια ολόκληρα με τις θέσεις και τις απόψεις τις, είναι φυσικό να προκύψουν και κάποια αρνητικά σχόλια, όπως επισης προκύψανε και δεκάδες θετικά.
το να παίρνει τα 2 post του petran και να ανοίγει 2 topic αποχώρησης και διαμαρτυρίας εμένα μου φαίνεται σαν να θέλει να αποφύγει το οποιοδήποτε κόστος της έκθεσις, δηλαδή και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.
είναι σαν να είμαι ο λαζόπουλος, να κάνω στην tv την εκπομπή που κάνω, να έχει γίνει ένα γεγονός που το ξέρουν η μισή ελλάδα, να δέχομαι χιλιάδες σχόλια τι γαμάτη εκπομπή, και μετά όταν έρθει και κάποιος και μου πει ότι η εκπομπή μου είναι για τα μπάζα να έχω και πρόβλημα.
Απλά, δεν θεωρώ ότι υπάρχουν λανθασμένες και σωστές αντιλήψεις, απλά διαφορετικές.
17-04-2010, 21:57 #265
H εκπομπη του Λαζοπουλου δεν με συγκινει και νομιζω ειναι για τα μπαζα.
Εχω κοιταξει λιγο και βλεπω να σατιριζει καποιους ανθρωπους της τηλεορασης. Ε και?
Με λιγα λογια σατιριζει τι φρουτα ειναι αυτα αλλα δεν σατιριζει στα ισια τα αλλα φρουτα που συντονιζουν τις τηλεοπτικους τους δεκτες και κοιτανε αυτα τα φρουτα και μετα λεμε ποσο εχει πεσει το επιπεδο της τηλεορασης λολ.
Και εκφερει καποιες αποψεις οι οποιες να μη τι αλλο ειναι μονο του \"φαινεσθαι\" και απλοϊκες.
Οπου φυσα το ρευμα λοιπον ειναι η σατιρα?
Γιατι αυτη την αισθηση μου δινει...δεν ειδα κοκκαλα να σπανε τεσπα.
Ασχετο εντελως αλλα να ενας που πιστευει οτι η εκπομπη ειναι για τα μπαζα λολ.
Εν πασει το θεμα μας ποιο ειναι?
Αλλοιμονο αν βρεθεις στο ματι του κυκλωνα , γιατι θα ακουσεις οτι μαλακια μπορεις να φανταστεις γιατι υπαρχουν απιστευτα μαλακες εκει εξω και εχουν απιστευτες αποψεις που βγαινουν με απιστευτους τροπους.
Αυτα , δεν ασχολουμαι πλεον ποιος εχει δικιο και αδικο , αλλα το πως θα το παρει ο καθενας γιατι αν καταλαβα κατι ειναι οτι μερικοι ειναι τοσο εξωγηινοι που θα προσπαθησουν να σε πεισουν ακομα και οτι 1+1 δεν κανει δυο πολλες φορες αναλογως ποση βλακεια κουβαλανε στο κεφαλι.
Αυτα σαν οδηγος επιβιωσης.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
17-04-2010, 22:20 #266
+1 για το -1 του Λαζοπουλου.
Ενας υποκριτης με χιουμορ ειναι απλα.
17-04-2010, 22:40 #267
... ο Λαζόπουλος \'βοηθά\' στο να κάνει το κοινό του να νιώθει ότι \'εκανα και για σήμερα την επανάστασή μου, ας πάω τώρα για ύπνο...\'. Υπηρετεί πιστά το σύστημα που εξυπηρετεί, λαμβάνει τις δέουσες αποδοχές και καθώς \'σατιρίζει\' πρόσωπα και καταστάσεις για να τα αποδυναμώσει όπως τους αξίζει, στην ουσία βοηθά στην περαιτέρω προβολή και αναπαραγωγή τους. Ο άνθρωπος δλδ, που έχει καταφέρει να δείχνει ότι πάει κόντρα στο σύστημα ενώ είναι μέσα σε αυτό... πολύ πιο πετυχημένο θεωρώ τον Πανούση, αν και \'παίζει\' επίσης\' έναν ρόλο εξισορροπιστή...
...
17-04-2010, 23:37 #268
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Αστειο θα ειναι το υφος της μονο αν υποκρινεται. Δεν νομιζω οτι το να εισαι πολυ ευαισθητος ειναι κατι που αξιζει ειρωνια απο την στιγμη που εισαι αληθινος
εμένα γενικά το πολύ λυρικό μου φαίνεται αστείο κάπως, όχι απαραίτητα ψέυτικο. απλά δεν θα το υιοθετούσα.
επίσης διαφωνώ με το αξίωμα που έχει προκύψει εδώ μέσα ευαίσθητος=λυρικό ύφος.
17-04-2010, 23:39 #269
Originally posted by Alterego
Θελω να ρωτησω τα σεβαστα ατομα που λενε οτι υπερβαλεις,αληθεια εσεις πως θα αντιδρουσατε οταν ενω βγαζεται τα εσωψυχα σας προς τα εξω υπαρχει ενας που θα σας πει οτι ειστε ψευτοσυναισθηματικοι,υποκ� �ιτες,σας χλευαζει κλπ.
Αληθεια εσεις πως θα αντιδρουσατε;
17-04-2010, 23:46 #270
Προσωπικά θεωρώ την weird μεγάλο κεφάλαιο για το site. Μερικά κείμενά της είναι πραγματικά διαμάντια. Νομίζω θα της άξιζε μεγαλύτερος σεβασμός.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....