Results 301 to 312 of 312
-
19-04-2010, 02:52 #301
Originally posted by marian_m
Και μήπως καμιά φορά η υπερβολική ευθιξία είναι ένας ακόμη τρόπος χειρισμού?
δεν είναι υπερβολική ευθιξία αυτό που βλέπεις, εσύ το βλέπεις ως υπερβολική ευθιξία γιατί απλά διακατέχεσαι από έλλειψη ευαισθησίας, κατάλαβες? και επιτέλους, εδώ είναι forum ψυχολογίας! (ο,τι και να σημαίνει αυτό).
sovaro mode: συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
- 19-04-2010, 03:06 #302
Έχεις δίκιο, μάλλον είμαι αναίσθητη.
Γι\' αυτό όμως μπαίνω σ\' ένα φόρουμ ψυχολογίας, επειδή εδώ η ευαισθησία περισσεύει.
Πάντως ευτυχώς που πήγαν για ύπνο. Αλλιώς θα μας μάλωναν πάλι!
19-04-2010, 03:07 #303
Λοιπόν παιδιά δεν ξέρω αλλά πολύ κακοποίηση ασκείτε εδώ μέσα! Αν είναι δυνατόν για ένα φορουμ ψυχολογίας τι πράγματα είναι αυτά να λείπουν τέτοια κακοποιά στοιχεία!
Ας προσπαθήσουμε να εξαλείψουμε για πάντα αυτήν την κακοποίηση κα να φέρουμε στο διαδίκτυο άπλετη αγάπη δίνοντας διαδικτυακά φιλάκια ο ένας στον αλλο και κάνοντας ζουζουνιές!
Προτείνω να μετακινηθεί αυτό το oh-my-god κακοποιό θρεντ στο \"Γενικά\" και να γίνει
ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Εκεί όλοι θέλω να λέμε μόνο γουτσου γουτσου και να κάνουμε γλύκες χιχι! Απλώστε την Α Γ Α Π Η
Peace
Love
Unity
Respect
PLUR
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6f/Plur.jpg
19-04-2010, 03:10 #304
Δεν το κάνεις καλύτερα ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Θα τραβήξει και κόσμο.
19-04-2010, 03:19 #305
... εγώ που είμαι του πεζού ποιήματος, μπορώ να έχω το \'... Με έκσταση θα ξεκινά η μέρα,με extacy θα φεύγ\'η νύχτα...\' που εντόπισα στο τόσο χορταστικό αυτό κείμενο;... :P ... ή άρον τις τελειοτελίτσες μου και περιπάτειν;...
19-04-2010, 03:20 #306
Originally posted by marian_m
Δεν το κάνεις καλύτερα ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Θα τραβήξει και κόσμο.
Σωστή!!!
Ξεχάστε την αγάπη θα είναι πολύ βαρετό!
Από εδώ και πέρα αυτό το θρεντ μιλάει για Ε Ρ Ω Τ Α
http://knowyourmeme.com/i/38/original/pedobear.jpg
19-04-2010, 03:28 #307
Originally posted by Alobar
... εγώ που είμαι του πεζού ποιήματος, μπορώ να έχω το \'... Με έκσταση θα ξεκινά η μέρα,με extacy θα φεύγ\'η νύχτα...\' που εντόπισα στο τόσο χορταστικό αυτό κείμενο;... :P ... ή άρον τις τελειοτελίτσες μου και περιπάτειν;...
Φυσικά!
Ένα XTC για την κυρία παρακαλώ
:P
(το φορουμ αυτό ουδεμία σχέση έχει με απαγορευμένες ουσίες εκτός από τις βραδινές ώρες)
19-04-2010, 03:29 #308
σωστά!
γιατί μόνο τα άπλετα γούτσου γούτσου έχουν ψυχοθεραπευτικές ιδιότητες!
και το \"yes sir\" στον πάσχοντα!
η ιδέα της απαλλαγής από την ανάγκη της σώνει-και-καλά-θετικής-γνώμης-των-άλλων δεν είναι ιδέα που θα μπορούσε να έχει και αυτή ψυχοθεραπευτικές ιδιότητες!
όποιο μέλος προτείνει τέτοια πράγματα πάσχει από καθαρή κακία!
19-04-2010, 03:36 #309
Originally posted by lucifer
σωστά!
η ιδέα της απαλλαγής από την ανάγκη της σώνει-και-καλά-θετικής-γνώμης-των-άλλων δεν είναι ιδέα που θα μπορούσε να έχει και αυτή ψυχοθεραπευτικές ιδιότητες!
Από όλα αυτά την πιο δυνατή θεραπευτική ιδιότητα την έχει το \"καλό μου\" γιατρεύει από κατάθλιψη, άγχος, διαβήτη, εμμηνόπαυση, ποδάγρα, αρθρητικά και πριαπισμό
19-04-2010, 03:55 #310
Originally posted by PETRAN
Originally posted by lucifer
σωστά!
Από όλα αυτά την πιο δυνατή θεραπευτική ιδιότητα την έχει το \"καλό μου\" γιατρεύει από κατάθλιψη, άγχος, διαβήτη, εμμηνόπαυση, ποδάγρα, αρθρητικά και πριαπισμό
19-04-2010, 08:12 #311
Originally posted by PETRAN
Originally posted by Remedy
με την ευκαιρια τηνς αναρωτησης παντως, να κανω και μια προταση.
οι αποχωρησαντες που δυσκολευονται να αποχωριστουν το φορουμ, μπορουν να ακολουθουν το λαμπρο παραδειγμα του κρινο ο οποιος ως γνωστον εχει αποχωρησει εδω και μηνες με φανφαρες και δακρυβρεχτους αποχαιρετισμους και γραφει το εκτοπλασμα του !!!!!!
χαχαχαχαχαχα
χιχιχιχιχιχιχιχι
19-04-2010, 15:08 #312
Δεν είχα πρόθεση να κλειδώσω το θέμα όσο έβλεπα ότι τα περισσότερα μηνύματα κινούνται σε μια γκρίζα ζώνη μεταξύ παραβιάσης/μη παραβίασης όρων χρήσης.
Ομως νομίζω ότι πλέον, είναι καλύτερα για όλους να κλειδωθεί, μετα από αυτήν την εξέλιξη οπου τα μηνύματα κινούνται μεταξύ χιούμορ ειρωνίας και επίθεσης και σίγουρα εκτός θέματος.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....