ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 21 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 312
    Senior Member
    Originally posted by weird
    Originally posted by PETRAN
    Originally posted by Alobar
    Γουίρντ: \'... ¨Οταν όμως μου λέει οτι σιχαίνεται τα γλειώδη λυρικά λόγια, τον τρόπο που εκφράζομαι, την ψεύτικη συναισθηματικότητα μου και γι αυτό με σατιρίζει, και βλέπω οτι το συνηθίζει και σε άλλες περιπτώσεις λυρικότητας, δενμπορώ να μην το θίξω...\'

Το ίδιο πάνω - κάτω έγινε και στο θέμα \'Quotes\' του Βινς, καθώς \'απορεί\' με το γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να εκφράζεται λέγοντας αυτό που πιστεύει μέσα από ένα στίχο ας πούμε, ή επειδή χρησιμοποιεί το μεταφορικό στοιχείο, την προσωποποίηση εννοιών και άλλα... μα γιατί πολύ απλά είναι ο τρόπος του...

Συγνώμη, αλλά αυτό ήταν u2u και είναι η άποψη μου για την weird. Δεν καταλαβαίνω πως σχετίζεται αυτό με τα ποστ που έκανα στο προηγούμενο θέμα!
    Καλά κλασικός Πετραν, μονίμως να κάνει υποδείξεις, ιδίως στο ύφος και τον τρόπο έκφρασης...

Χαίρω πολύ.

Ειδικά όσοι είναι πιο συναισθηματικοί στην έκφραση τους, τα χουνε φαει με το τσουβάλι.

Μήπως είναι η ώρα να πούμε, αρκετά?

Δεν καταλαβαίνω που είδες την υπόδειξη?

Senior Member
    Α ρε Κρίνο, έγραψες....
    Μερσι, δεν θα τα καταφερνα μόνη μου να το διαχειριστω,τόσο καλα.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    Το +1000 δεν το κατάλαβα πετράν.
    Δηλαδή με άλλα λόγια λες πως αν η weird σου έλεγε κόφτο,θα το έκανες και ρίχνεις το μπαλάκι της συμπεριφοράς σου σ\'αυτήν.
    Μα το \'πες και μόνος σου,καθένας έχει την προσωπικότητά του κι αν δε στο είπε με λέξεις ευθέως,πιστεύω ότι το\'δειξε.Τουλάχιστον εγώ το κατάλαβα.

Αλλά πες μου,εσύ τι πίστευες πως η weird θα γελούσε?ειλικρινά τώρα.

Όταν σατυρίζει ο Λαζόπουλος την Ντενίση φυσικά και σατυρίζει το ανύπαρκτο κατ\'αυτόν ταλέντο της,τον τρόπο της και γενικώς μέσα απ\'το γέλιο(απ\'ότι φαίνεται πάντως δε γελάσαμε κ πολύ εδώ) σατυρίζει τα κακώς κείμενα.
    Έτσι κι απ\'την πλευρά σου ήταν ένα είδος βολής απέναντι σε κομμάτια της weird που δε σου κάνουν και μη λες χιούμορ απλά.....

Λες επίσης ότι δε ζητάς συγνώμη γιατί δεν έφταιξες κάπου.
    Μα δε σου φτάνει ότι μπορεί να ένιωσε τόσο άσχημα ώστε να ανοίξει ένα ολόκληρο θέμα?Δε σου φτάνει που λέει πως νιώθει καταπιεσμένη ή κακοποιημένος ο λόγος της ακόμη κι αν δεν ισχύει(ότι υφίσταται κακοποίηση)?

Πιστεύω πολύ στην ελευθερία του λόγου.
    Δηλαδή δεν έχω πρόβλημα να βλέπω τέτοιου είδους χιούμορ όταν όμως δε βάλεται ο απέναντι.
    Με άλλα λόγια ελευθερία αλλά με προυπόθεση το σεβασμό μεταξύ των ανθρώπων.
    Εδώ θέλω να πω πως κάτι παρόμοια \'σατυρικό\' έγινε κάποτε κ στο δικό μου θέμα.Μπορεί να το έκανες όντος για χιούμορ,έτσι ρε παιδί μου γιατί σου ήρθε.Σου έστειλα ένα u2u κ το θέμα έληξε εκεί.Το εκτίμησα.Ότι σεβάστηκες τα όρια μου.Άρα κ δεν υπήρχε πρόβλημα με το γεγονός αφού συννενοηθήκαμε.

Νομίζω ότι είσαι έξυπνος και έχεις από καιρό καταλάβει πως πειράζεται παραγματικά η weird με όλο αυτό.Λάθος κάνω?
    Και ειδικά το τελευταίο ήταν παρατραβηγμένο γιατί υπήρχε ξεκάθαρα ένας υποβιβασμός του τρόπου της.
    Γιατί όλο αυτό?
    Δεν κατάλαβες καλά τα όρια της?
    Ήθελες όντος να την προκαλέσεις?
    ή μήπως ήταν όντος πείραγμα-πρόκληση του ενός φύλου στο άλλο?
    ή μήπως τελικά έχεις έντονο θέμα με τη δικιά σου θαμμένη λυρικότητα(αν υπάρχει-υποθέσεις κάνω)?

Μα είναι δυνατόν να μην σχολιάζει κάτι και κάποιον καυστικά η σάτιρα? Γι αυτό και λέγεται σάτιρα γιατί είναι ένα είδος σχολιασμού με χιουμορ όχι μόνο χιουμορ!

Το αν θα θιχτεί ο άλλος δεν είναι δικό μου θέμα. Το γεγονός ότι η weird προσβλήθηκε δεν με αφορά γιατί εγώ μόνο σάτιρα έκανα, δεν καταπίεσα ούτε περιόρισα κάτι από αυτά που γράφει. Είναι στο μυαλό του άλλου καθαρά αν προσβληθεί η όχι.

Να σου πω ένα πολύ ακραίο σενάριο? Πες ότι μου συμβαίνει κάτι τρομακτικό και αυτό με κάνει να εκφραστώ κα να γράψω ένα ποίημα η ένα τραγούδι. Όμως οι ποιητικές μου η οι μουσικές μου ικανότητες δεν είναι και οι καλύτερες (για κάποιους έστω) οπότε αν και αυτό που γράφω είναι δραματικό η/και μεγαλειώδες για μένα η όψη του στον άλλο είναι κάπως αστέία γι αυτόν. Ο άλλος μπορεί να σατιρίσει το ποίημα μου και να γράψει κάποια μέρη του ξανά πιο χιουμοριστικά. Είναι δικαίωμα του και αν κάποιος γελάσει με αυτό fair enough. Εγώ αφού ξέρω ποιος είμαι, ξέρω γιατί το έκανα και το τι σημαίνει για μένα γιατί να προσβληθώ? Αν ακόμα το ποίημα του συγκινήσει και κάποιον ωραία, αν πάλι σε κάποιον φανεί αστείο και το σατιρίσει πάλι καλά γιατί στην τελική ξέρω ποιος είμαι και από την στιγμή που εκφράστηκα ελεύθερα δεν με νοιάζει. \"Κακοποίηση\" θα ήταν αν ο άλλος με περιόριζε και μου έλεγε \"μην ξαναγράψεις ποίημα σε αυτό το στιλ\" η \"μην ξανατραγουδήσεις ποτέ\" η αν με έβριζε προσωπικά. Αυτό θα ήταν κακοποίηση.

Το γιατί το έκανα φαντάζομαι δεν θέλει και πολύ ανάλυση είπα πριν. Γιατί κάποιος κάνει γενικά σάτιρα και οι ράδιο αρβύλα σατιρίζουν την μανωλίδου η ο λαζόπουλος την ντενίση η την σαρρή? Είναι επειδή τους γουστάρουν? Είναι μόνο για να τους προκαλέσουν? Είναι επειδή και οι ίδιοι είναι σαν και αυτούς η έχουν κάποιο θέμα με κάτι θαμένο δικό τους? Δεν νομίζω.
    Αυτό που παίρνω εγώ δλδ,διόρθωσέ με αν κάνω λάθος είναι πως δε σε ενδιαφέρει για το πως το εισπράτει ο απέναντι απ\'τη στιγμή που είσαι εντάξει με τον εαυτό σου.

Δε σε ενδιαφέρει καθόλου για το πως θα αισθανθεί η weird ή οποιαδήποτε weird.
    Τι σημαίνει για σένα σεβασμός στα συναισθήματα του άλλου?των ορίων του?της έκφρασής του?

Senior Member
    Γουίρντ: \'... ¨Οταν όμως μου λέει οτι σιχαίνεται τα γλειώδη λυρικά λόγια, τον τρόπο που εκφράζομαι, την ψεύτικη συναισθηματικότητα μου και γι αυτό με σατιρίζει, και βλέπω οτι το συνηθίζει και σε άλλες περιπτώσεις λυρικότητας, δενμπορώ να μην το θίξω...\'

Το ίδιο πάνω - κάτω έγινε και στο θέμα \'Quotes\' του Βινς, καθώς \'απορεί\' με το γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να εκφράζεται λέγοντας αυτό που πιστεύει μέσα από ένα στίχο ας πούμε, ή επειδή χρησιμοποιεί το μεταφορικό στοιχείο, την προσωποποίηση εννοιών και άλλα... μα γιατί πολύ απλά είναι ο τρόπος του...

Συγνώμη, αλλά αυτό ήταν u2u και είναι η άποψη μου για την weird. Δεν καταλαβαίνω πως σχετίζεται αυτό με τα ποστ που έκανα στο προηγούμενο θέμα!
    Καλά κλασικός Πετραν, μονίμως να κάνει υποδείξεις, ιδίως στο ύφος και τον τρόπο έκφρασης...

Χαίρω πολύ.

Ειδικά όσοι είναι πιο συναισθηματικοί στην έκφραση τους, τα χουνε φαει με το τσουβάλι.

Γενικα δεν καταλαβαινόμαστε Πετραν, μπορώ να έχω τον χώρο μου να γράψω όπως θέλω,στον χώρο αυτό που τόσο αγαπώ και που είναι σημαντικός για εμένα?

Banned
    Originally posted by marian_m
    Originally posted by krino

Τελος εκεινο που με ενοχλει πιο πολυ απο ολα,
    ειναι οτι ολος αυτος ο διαλογος, - η σατιρα του αριστοφανη ντεεεεεεεεεεεε.... -
    εγινε γιατι η virtual εικονα του login weird, ειναι μια απεικονιση οπου μπροστα εικαζεται οτι εχει δυο εξογκωματα πλας μια τρυπα....
    αντιθετα αν τα εξογκωματα ηταν αρκετα πιο μπασμενα, και η τρυπα βουλωμενη, τιποτα απο ολα αυτα δεν θα ειχε συμβει και δεν ειχαμε αυτη την φιλοσοφικη συζητηση.....

Γιατρε μου προβληματιζομαι,
    αν πρεπει να ειμαι ευτυχισμενος που κοιταω προς το πατωμα και βλεπω κατι να υπαρχει αναμεσα στα ποδια μου.
    Παω να πιω τον καφεδακο μου, ενα τσιγαρακι και να το ζυγισω....
    Εσύ πάλι τι έπαθες και βλέπεις παντού παντοδύναμα αρσενικά που επιτίθενται σε ανυπεράσπιστα και αδύναμα θηλυκά?
    Τι εμμονή είναι αυτή?
    Μήπως να το ψάξεις?
    Κάποιο θέμα έχεις νομίζω.

εχω θεμα οτι με ενοχλουν οι ηλιθιες,
    αλλα και παλι εχω κανει αντιτετανικο και ανταπεξερχομαι εστω και σε δυσκολες συνθηκες.

Μην χαλιεσαι ομως, θα μου προκαλουσε θλιψη....

Senior Member

Χαίρω πολύ.

Γενικα δεν καταλαβαινόμαστε Πετραν, μπορώ να έχω τον χώρο μου να γράψω όπως θέλω,στον χώρο αυτό που τόσο αγαπώ και που είναι σημαντικός για εμένα?

Γιατί είπα εγώ πουθενά μην γράφεις κάτι?

Senior Member

Επειδή λοιπόν είναι η δική σου άποψη για τη Γουίρντ και την προσωπικότητά της εν γένει προφανώς, δε καταλαβαίνω κι εγώ τί σχέση έχει το να επεμβαίνεις - αυτό εισέπραξα - ακριβώς στον τρόπο με τον οποίο εκφράζει τον εαυτό της. Αυτό μου δείχνει ότι έχεις πρόβλημα με τον τρόπο της λοιπόν. Νομίζω ότι τα συναισθήματά μας και οι γνώμες μας για τον χαρακτήρα των άλλων, εκφράζονται καλύτερα όταν εκδηλώνονται πάνω στην ουσία των λεγομένων τους κι όχι στο πώς θα εκφραστούν. Για μένα είναι απλό...

Senior Member
    Το +1000 δεν το κατάλαβα πετράν.
    Δηλαδή με άλλα λόγια λες πως αν η weird σου έλεγε κόφτο,θα το έκανες και ρίχνεις το μπαλάκι της συμπεριφοράς σου σ\'αυτήν.
    Μα το \'πες και μόνος σου,καθένας έχει την προσωπικότητά του κι αν δε στο είπε με λέξεις ευθέως,πιστεύω ότι το\'δειξε.Τουλάχιστον εγώ το κατάλαβα.

Αλλά πες μου,εσύ τι πίστευες πως η weird θα γελούσε?ειλικρινά τώρα.

Όταν σατυρίζει ο Λαζόπουλος την Ντενίση φυσικά και σατυρίζει το ανύπαρκτο κατ\'αυτόν ταλέντο της,τον τρόπο της και γενικώς μέσα απ\'το γέλιο(απ\'ότι φαίνεται πάντως δε γελάσαμε κ πολύ εδώ) σατυρίζει τα κακώς κείμενα.
    Έτσι κι απ\'την πλευρά σου ήταν ένα είδος βολής απέναντι σε κομμάτια της weird που δε σου κάνουν και μη λες χιούμορ απλά.....

Λες επίσης ότι δε ζητάς συγνώμη γιατί δεν έφταιξες κάπου.
    Μα δε σου φτάνει ότι μπορεί να ένιωσε τόσο άσχημα ώστε να ανοίξει ένα ολόκληρο θέμα?Δε σου φτάνει που λέει πως νιώθει καταπιεσμένη ή κακοποιημένος ο λόγος της ακόμη κι αν δεν ισχύει(ότι υφίσταται κακοποίηση)?

Πιστεύω πολύ στην ελευθερία του λόγου.
    Δηλαδή δεν έχω πρόβλημα να βλέπω τέτοιου είδους χιούμορ όταν όμως δε βάλεται ο απέναντι.
    Με άλλα λόγια ελευθερία αλλά με προυπόθεση το σεβασμό μεταξύ των ανθρώπων.
    Εδώ θέλω να πω πως κάτι παρόμοια \'σατυρικό\' έγινε κάποτε κ στο δικό μου θέμα.Μπορεί να το έκανες όντος για χιούμορ,έτσι ρε παιδί μου γιατί σου ήρθε.Σου έστειλα ένα u2u κ το θέμα έληξε εκεί.Το εκτίμησα.Ότι σεβάστηκες τα όρια μου.Άρα κ δεν υπήρχε πρόβλημα με το γεγονός αφού συννενοηθήκαμε.

Νομίζω ότι είσαι έξυπνος και έχεις από καιρό καταλάβει πως πειράζεται παραγματικά η weird με όλο αυτό.Λάθος κάνω?
    Και ειδικά το τελευταίο ήταν παρατραβηγμένο γιατί υπήρχε ξεκάθαρα ένας υποβιβασμός του τρόπου της.
    Γιατί όλο αυτό?
    Δεν κατάλαβες καλά τα όρια της?
    Ήθελες όντος να την προκαλέσεις?
    ή μήπως ήταν όντος πείραγμα-πρόκληση του ενός φύλου στο άλλο?
    ή μήπως τελικά έχεις έντονο θέμα με τη δικιά σου θαμμένη λυρικότητα(αν υπάρχει-υποθέσεις κάνω)?

Μα είναι δυνατόν να μην σχολιάζει κάτι και κάποιον καυστικά η σάτιρα? Γι αυτό και λέγεται σάτιρα γιατί είναι ένα είδος σχολιασμού με χιουμορ όχι μόνο χιουμορ!

Το αν θα θιχτεί ο άλλος δεν είναι δικό μου θέμα. Το γεγονός ότι η weird προσβλήθηκε δεν με αφορά γιατί εγώ μόνο σάτιρα έκανα, δεν καταπίεσα ούτε περιόρισα κάτι από αυτά που γράφει. Είναι στο μυαλό του άλλου καθαρά αν προσβληθεί η όχι.

Να σου πω ένα πολύ ακραίο σενάριο? Πες ότι μου συμβαίνει κάτι τρομακτικό και αυτό με κάνει να εκφραστώ κα να γράψω ένα ποίημα η ένα τραγούδι. Όμως οι ποιητικές μου η οι μουσικές μου ικανότητες δεν είναι και οι καλύτερες (για κάποιους έστω) οπότε αν και αυτό που γράφω είναι δραματικό η/και μεγαλειώδες για μένα η όψη του στον άλλο είναι κάπως αστέία γι αυτόν. Ο άλλος μπορεί να σατιρίσει το ποίημα μου και να γράψει κάποια μέρη του ξανά πιο χιουμοριστικά. Είναι δικαίωμα του και αν κάποιος γελάσει με αυτό fair enough. Εγώ αφού ξέρω ποιος είμαι, ξέρω γιατί το έκανα και το τι σημαίνει για μένα γιατί να προσβληθώ? Αν ακόμα το ποίημα του συγκινήσει και κάποιον ωραία, αν πάλι σε κάποιον φανεί αστείο και το σατιρίσει πάλι καλά γιατί στην τελική ξέρω ποιος είμαι και από την στιγμή που εκφράστηκα ελεύθερα δεν με νοιάζει. \"Κακοποίηση\" θα ήταν αν ο άλλος με περιόριζε και μου έλεγε \"μην ξαναγράψεις ποίημα σε αυτό το στιλ\" η \"μην ξανατραγουδήσεις ποτέ\" η αν με έβριζε προσωπικά. Αυτό θα ήταν κακοποίηση.

Το γιατί το έκανα φαντάζομαι δεν θέλει και πολύ ανάλυση είπα πριν. Γιατί κάποιος κάνει γενικά σάτιρα και οι ράδιο αρβύλα σατιρίζουν την μανωλίδου η ο λαζόπουλος την ντενίση η την σαρρή? Είναι επειδή τους γουστάρουν? Είναι μόνο για να τους προκαλέσουν? Είναι επειδή και οι ίδιοι είναι σαν και αυτούς η έχουν κάποιο θέμα με κάτι θαμένο δικό τους? Δεν νομίζω.
    Αυτό που παίρνω εγώ δλδ,διόρθωσέ με αν κάνω λάθος είναι πως δε σε ενδιαφέρει για το πως το εισπράτει ο απέναντι απ\'τη στιγμή που είσαι εντάξει με τον εαυτό σου.

Δε σε ενδιαφέρει καθόλου για το πως θα αισθανθεί η weird ή οποιαδήποτε weird.
    Τι σημαίνει για σένα σεβασμός στα συναισθήματα του άλλου?των ορίων του?της έκφρασής του?

Ε ωραία και ο άλλος μπορεί να είναι συναισθηματικός και να νιώθει ότι περνάω τα όρια του με κάθε λέξη που λέω τι πάει να πει τώρα αυτό ότι θα πρέπει να του ζητάω συγνώμη για κάθε λέξη που λέω? Αν αυτός δεν μπορεί να κάνει μόνος του την διαχείριση στα ίδια του τα συναισθήματα δεν του φταίω εγώ γι αυτό.

Senior Member
    Ποιος διαχειριστής βρε παιδιά?

Η γουιρντ λεει\'\'Πετραν ξεκολλα ,μου τη σπαει το χιουμορ σου,εγω δεν ειμαι η ντενιση η σαρρη ,ειμαι εγω και ειμαι ευαισθητος ανθρωπος ,
    με χαλανε τα σχολια σου,
    με στεναχωρείς,
    με θυμώνεις.
    Δεν με πας σαν ατομο οκ,ειναι η γνώμη σου..,αλλα αγνοησε με, μη με διαβάζεις,σχολα με λιγα λόγια\"...
    Τι λετε οτι θα συμβεί?

Senior Member
    Originally posted by Αφωτεινή
    Ποιος διαχειριστής βρε παιδιά?

Η γουιρντ λεει\'\'Πετραν ξεκολλα ,μου τη σπαει το χιουμορ σου,εγω δεν ειμαι η ντενιση η σαρρη ,ειμαι εγω και ειμαι ευαισθητος ανθρωπος ,
    με χαλανε τα σχολια σου,
    με στεναχωρείς,
    με θυμώνεις.
    Δεν με πας σαν ατομο οκ,ειναι η γνώμη σου..,αλλα αγνοησε με, μη με διαβάζεις,σχολα με λιγα λόγια\"...
    Τι λετε οτι θα συμβεί?
    Νομίζω την έχεις την απάντηση Φωτεινή.

Ε ωραία και ο άλλος μπορεί να είναι συναισθηματικός και να νιώθει ότι περνάω τα όρια του με κάθε λέξη που λέω τι πάει να πει τώρα αυτό ότι θα πρέπει να του ζητάω συγνώμη για κάθε λέξη που λέω? Αν αυτός δεν μπορεί να κάνει μόνος του την διαχείριση στα ίδια του τα συναισθήματα δεν του φταίω εγώ γι αυτό.

Banned

αν είναι ηθελημένη έτσι

αυτο, για να μην αναρωτιεσαι.
    Κατ\' εμε καλως ειναι,
    μεγαλα παιδια ειμαστε μπορουμε να τσακωθουμε με την ησυχια μας.

Senior Member

Επειδή λοιπόν είναι η δική σου άποψη για τη Γουίρντ και την προσωπικότητά της εν γένει προφανώς, δε καταλαβαίνω κι εγώ τί σχέση έχει το να επεμβαίνεις - αυτό εισέπραξα - ακριβώς στον τρόπο με τον οποίο εκφράζει τον εαυτό της. Αυτό μου δείχνει ότι έχεις πρόβλημα με τον τρόπο της λοιπόν. Νομίζω ότι τα συναισθήματά μας και τις γνώμες μας για τον χαρακτήρα των άλλων, εκφράζονται καλύτερα όταν εκδηλώνονται πάνω στην ουσία των λεγομένων τους κι όχι στο πώς θα εκφραστούν. Για μένα είναι απλό...

Ε προφανώς έχω λόγο του δικού μου τρόπου πρόβλημα με τον τρόπο της γι\'αυτό έκανα και την καυστική μίμηση αλλιώς γιατί απλώς να μην έλεγα ένα ανέκδοτο?

Senior Member
    Άρση: \'... Έτσι κι απ\'την πλευρά σου ήταν ένα είδος βολής απέναντι σε κομμάτια της weird που δε σου κάνουν και μη λες χιούμορ απλά.....\'

Ασφαλώς. Όταν η σάτιρα είναι αιχμηρή, είναι επειδή η εμπάθεια που έτσι κι αλλιώς θα εκδηλωθεί, αφορά τα \'κακώς κείμενα\' γενικότερα. Και δε θα σταθεί τόσο σε προσωπικό επίπεδο που αφορά χαρακτήρες και συμπεριφορές. Εξού και η αληθινή σάτιρα θέλει ιδιαίτερο ταλέντο και προσοχή στην εκδήλωσή της. Γι\' αυτό και λίγοι μπορούν και την ασκούν. Κι αφού γίνονται και παραπομπές αλλού, ουδεμία σχέση στο πώς την εκδήλωνε ο Αριστοφάνης σε σχέση με το Λαζόπουλο ας πούμε... πάντως το να κάνει υποδείξεις κανείς εμμέσως πλην σαφώς για τον τρόπο έκφρασης του άλλου, επειδή η λυρικότητα ας πούμε μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τον ίδιο, δεν είναι θέμα σωστού ή λάθους. Δε χρειάζεται καν να γίνεται...
    Πάρα πολύ σωστό.

Banned
    Α ρε Κρίνο, έγραψες....

:P:P:P

ελααααααααααα εντααααααααααξει στα λεει για να σε πειραξει το παιδι......

Senior Member
    Originally posted by krino
    Α ρε Κρίνο, έγραψες....

:P:P:P

ελααααααααααα εντααααααααααξει στα λεει για να σε πειραξει το παιδι......
    Ναι ε??
    Ρε Κρίνο, πως θα γίνω λιγό beach, δεν το χω λέμε,
    :PPP

Page 4 of 21 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast