ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 21 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 312
    Senior Member
    Originally posted by krino

πολυ χαιρομαι που τα σχολια μου σε διασκεδαζουν,
    θελω να εισαι σιγουρη οτι θα προσπαθησω να σε διασκεδασω οσο περισσοτερο μπορω.
    Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις.
    Τα καταφέρνεις ήδη μια χαρά.
    Εξάλλου, σε προτιμώ αυθόρμητο.

Ουπς, συγνώμη weird.
    Την κάνω αμέσως!

Senior Member
    Αλλά ασχετο μ\'αυτά,
    τι σημαίνει για σένα σεβασμός στα συναισθήματα του άλλου?των ορίων του?της έκφρασή του?
    δε μου απάντησες......

Ε τα ανέφερα αυτά πριν. Διάβασε σε προηγούμενο ποστ μου τι εστί για μένα κακοποίηση. [/quote]Δε ρωτάω τι σημαίνει κακοποίηση αλλά σεβασμός.Ευθύς ορισμός.
    Ή εννοείς πως σεβασμός είναι η μη ύπαρξη κακοποίησης και τέλος.

Δηλαδή όπου δεν υπάρχει κακοποίηση με άλλα λόγια υπάρχει σεβασμός?

άσε που δεν το βρήκα γιατί γίνεται ένας χαμός από μηνύματα.

Senior Member
    Originally posted by weird
    Πάνο, μου είναι παντελώς αδιάφορα τα αστειάκια σου αυτού του τύπου.
    Θέλω απλά να μην τρέχεις πίσω απο κάθε λυρικό μου λόγο και να τον σατιρίζεις.
    Είναι δικό σου πρόβλημα που δεν μπορείς να καταλάβεις τα όρια των άλλων και να τα σεβαστείς.
    Είναι δικό σου προβλημα που σε ενοχλεί ο ΤΡΟΠΟΣ του άλλου.

Μα τι νόμιζες, οτι με πληγώνουν τα λόγια σου?
    Οχι φυσικά, απλά δεν ανέχομαι την βεβύλωση του χώρου.
    Το οι διαχειριστες σου εποτρέπουν να χλευάζεις/ειρωνεύεσαι ασυστόλως, ενδεχομενως καταπατώντας ευαισθησίες άλλων, όπως συνέβη με εμένα την πρώτη φορα. αυτό με ενοχλεί.

Ομολογώ ότι το κόμμα μεταξύ του \"πανο\" και του \"μου\" μου άρεσε.

Πότε έτρεξα πίσω από κάθε λυρικό (ο θεός να το κάνει) σου λόγο? Δεν νομίζω ΚΑΝ να σχολίασα κάτι \"λυρικό\" σου?Σατίρισα το ύφος σου και είναι δικό σου πρόβλημα αν βρίσκεις κάτι άσχημο σε αυτό.

Και πως ακριβώς βεβύλωσα τον χώρο δηλαδή δεν κατάλαβα? Με το να σε μιμούμαι με αστείο τρόπο στην \"γενική ενότητα του γενικά\" που έτσι και αλλιώς είναι για \"γενικά\" είναι βεβύλωση του χώρου?

Senior Member

αυτό με ενοχλεί.

οποτε?

(η ερωτηση παει στο πετραν)

Οπότε αν δεν μπορεί να δεχθεί σάτιρα δεν είναι δικό μου πρόβλημα

/end

Banned
    δεν βλεπω να υπαρχει κοινη συνιστωσα.....

Senior Member
    Weird, ότι η «πλάκα» με ενόχλησε, νομίζω δεν χρειάζεται να το επαναλάβω μιας και το έδειξα αμέσως, παρά τη «ντιρεκτίβα» που επιχειρήθηκε χτες αλλά και προχτές, από ορισμένους με σκοπό να μην υποστηρίζουμε τον εκάστοτε βαλλόμενο από εμφύλια πυρά συμφορουμίτη. Ότι τάχα τον μειώνουμε και ότι τάχα είμαστε ρατσιστές και τον υποστηρίζουμε, θεωρώντας τον ανίκανο να υποστηρίξει τον εαυτό του. Μπούρδες που δικαιολογούν τον εγωϊσμό, τον εγωκεντρισμό και τη κοινωνική απάθεια προς τον διπλανό μας.

Για μένα αυτό είναι το πιο λυπηρό της υπόθεσης. Η κοινωνική απάθεια. Βάλλεται ή χλευάζεται κάποιος και αντί ΑΥΤΟΜΑΤΑ να έρθουμε στη θέση του και να μας βγει λιγουλάκι ευαισθησία, λέμε μαλακίες του τύπου «δεν ανακατεύομαι», «δεν μας είπε ότι ενοχλήθηκε», «ας τα βγάλει πέρα μόνος του». Αυτό είναι που μας κάνει ζούγκλα, τόσο εδώ όσο και στη κοινωνία που άλλωστε το «εδώ» είναι καθρέφτης της.

Αυτό είναι που ξεδοντιάζει και την έννοια της συχνά επικαλούμενης από τον Νίκο ή άλλα μέλη, «αυτορρύθμισης» και την κάνει απλά ένα καλό ανέκδοτο.

Δυστυχώς σε μια κοινωνία με αυτό που αποκαλώ κοινωνική απάθεια δεν υπάρχει αυτορρύθμιση, ούτε εδώ μέσα ούτε εκεί έξω. Ο κόσμος θα πάει με το μέρος των πολλών, που άλλωστε η εξουσία έχει φροντίσει να έχει ανάμεσά τους τα πλοκάμια της. Ο διαφορετικός λοιπόν ή αυτός που ασκεί κριτική θα βρεθεί στην άκρη μόνος του, αντικείμενο χλευασμού από ανθρωπάκια που νομίζουν ότι αντλούν δύναμη συντασσόμενα με την πλειοψηφία.

Με την έννοια αυτή το παρόν φόρουμ μου προσφέρει 2-3 πράγματα, αλλά με λυπεί σε 5-10 άλλα και η σούμα βγαίνει με αρνητικό πρόσημο.

Πρέπει δηλαδή να μας πει ο συνάνθρωπός μας ότι στεναχωρήθηκε, μπας και σηκώσουμε λίγο τα μάτια μας να τον κοιτάξουμε?
    Μόνοι μας δεν βλέπουμε?
    Δεν μπορούμε να έρθουμε στη θέση του άλλου?
    Τι στο διάβολο, δεν μας έλεγαν από μικρά ότι «δεν κάνουμε στους άλλους αυτό που δεν θέλουμε να μας κάνουν»?
    Τελικά ακούμε τις λέξεις μόνο σαν ήχους και δεν τις εμπεδώνουμε. Δεν τις κατανοούμε. Οι προτάσεις είναι απλά ένα σύνολο φθόγγων στα αυτιά μας, χωρίς νόημα. Η κριτική σκέψη είναι ένα άλλο ανέκδοτο.

Οσο με αφορά, τις τελευταίες 2 μέρες έχω δεχτεί τα ακόλουθα σχόλια όχι για κάποια προκλητική μου δήλωση (που ακόμα και αυτή στα πλαίσια της ελεύθερης έκφρασης θα είχα δικαίωμα να κάνω) αλλά γιατί σήκωσα τα μάτια μου και είδα τον διπλανό μου, είτε λεγόταν λίμπα είτε λεγόταν weird:
    «…..σωτηρολάγνος ρατσιστής, χωροφύλακας, γυναίκα διαιτητής με αξύριστες γάμπες, αυστηρό υπερεγώ που τρέφεται με δενξέρωτι, ψυχοπονιάρα, κακοήθη με μικρότητα, υστερική, ανόητη, και ότι πρέπει να σηκώσω τα πόδια ψηλά (!!) για να δει το φόρουμ άσπρη μέρα…...».

Τα σχόλια αυτά αποτελούν επίσης κακοποίηση και βία....

Παρακαλώ όποιος αναγνωρίζει τον εαυτό του μέσα στα σχόλια που προανέφερα να μην απαντήσει εδώ, γιατί θα γίνει μπάχαλο το θέμα της weird, ας απαντήσει από όπου αλλού θέλει. Εγώ προσωπικά δεν θέλω απάντηση, τα συμπεράσματά μου τα έχω βγάλει.

Πραγματικά είναι κάτι που με εκπλήσσει να βλέπω ανθρώπους να είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι όταν τα πυρά αφορούν τη καμπούρα τους και να μην αντέχουν μύγα στο σπαθί τους, ενώ στους διπλανούς τους να είναι αδιάφοροι, απαθείς, χοντρόπετσοι.
    Είπαμε, καθρέφτης της κοινωνίας όμως

Μια σκέψη που περνά από το μυαλό μου είναι ότι στη κοινωνία, τους φίλους μας και τους συνομιλητές μας, τους διαλέγουμε. Εδώ όχι.
    Επεξεργάζομαι αυτή τη σκέψη…….

Αυτές οι σκέψεις μου ήρθαν στο μυαλό διαβάζοντας τις πρώτες 2 σελίδες του θέματος. Δεν ξέρω αν θα διαβάσω και τις υπόλοιπες……

Senior Member
    Originally posted by nature
    Weird, ότι η «πλάκα» με ενόχλησε, νομίζω δεν χρειάζεται να το επαναλάβω μιας και το έδειξα αμέσως, παρά τη «ντιρεκτίβα» που επιχειρήθηκε χτες αλλά και προχτές, από ορισμένους με σκοπό να μην υποστηρίζουμε τον εκάστοτε βαλλόμενο από εμφύλια πυρά συμφορουμίτη. Ότι τάχα τον μειώνουμε και ότι τάχα είμαστε ρατσιστές και τον υποστηρίζουμε, θεωρώντας τον ανίκανο να υποστηρίξει τον εαυτό του. Μπούρδες που δικαιολογούν τον εγωϊσμό, τον εγωκεντρισμό και τη κοινωνική απάθεια προς τον διπλανό μας.

Για μένα αυτό είναι το πιο λυπηρό της υπόθεσης. Η κοινωνική απάθεια. Βάλλεται ή χλευάζεται κάποιος και αντί ΑΥΤΟΜΑΤΑ να έρθουμε στη θέση του και να μας βγει λιγουλάκι ευαισθησία, λέμε μαλακίες του τύπου «δεν ανακατεύομαι», «δεν μας είπε ότι ενοχλήθηκε», «ας τα βγάλει πέρα μόνος του». Αυτό είναι που μας κάνει ζούγκλα, τόσο εδώ όσο και στη κοινωνία που άλλωστε το «εδώ» είναι καθρέφτης της.

Αυτό είναι που ξεδοντιάζει και την έννοια της συχνά επικαλούμενης από τον Νίκο ή άλλα μέλη, «αυτορρύθμισης» και την κάνει απλά ένα καλό ανέκδοτο.

Δυστυχώς σε μια κοινωνία με αυτό που αποκαλώ κοινωνική απάθεια δεν υπάρχει αυτορρύθμιση, ούτε εδώ μέσα ούτε εκεί έξω. Ο κόσμος θα πάει με το μέρος των πολλών, που άλλωστε η εξουσία έχει φροντίσει να έχει ανάμεσά τους τα πλοκάμια της. Ο διαφορετικός λοιπόν ή αυτός που ασκεί κριτική θα βρεθεί στην άκρη μόνος του, αντικείμενο χλευασμού από ανθρωπάκια που νομίζουν ότι αντλούν δύναμη συντασσόμενα με την πλειοψηφία.

Με την έννοια αυτή το παρόν φόρουμ μου προσφέρει 2-3 πράγματα, αλλά με λυπεί σε 5-10 άλλα και η σούμα βγαίνει με αρνητικό πρόσημο.

Πρέπει δηλαδή να μας πει ο συνάνθρωπός μας ότι στεναχωρήθηκε, μπας και σηκώσουμε λίγο τα μάτια μας να τον κοιτάξουμε?
    Μόνοι μας δεν βλέπουμε?
    Δεν μπορούμε να έρθουμε στη θέση του άλλου?
    Τι στο διάβολο, δεν μας έλεγαν από μικρά ότι «δεν κάνουμε στους άλλους αυτό που δεν θέλουμε να μας κάνουν»?
    Τελικά ακούμε τις λέξεις μόνο σαν ήχους και δεν τις εμπεδώνουμε. Δεν τις κατανοούμε. Οι προτάσεις είναι απλά ένα σύνολο φθόγγων στα αυτιά μας, χωρίς νόημα. Η κριτική σκέψη είναι ένα άλλο ανέκδοτο.

Οσο με αφορά, τις τελευταίες 2 μέρες έχω δεχτεί τα ακόλουθα σχόλια όχι για κάποια προκλητική μου δήλωση (που ακόμα και αυτή στα πλαίσια της ελεύθερης έκφρασης θα είχα δικαίωμα να κάνω) αλλά γιατί σήκωσα τα μάτια μου και είδα τον διπλανό μου, είτε λεγόταν λίμπα είτε λεγόταν weird:
    «…..σωτηρολάγνος ρατσιστής, χωροφύλακας, γυναίκα διαιτητής με αξύριστες γάμπες, αυστηρό υπερεγώ που τρέφεται με δενξέρωτι, ψυχοπονιάρα, κακοήθη με μικρότητα, υστερική, ανόητη, και ότι πρέπει να σηκώσω τα πόδια ψηλά (!!) για να δει το φόρουμ άσπρη μέρα…...».

Τα σχόλια αυτά αποτελούν επίσης κακοποίηση και βία....

Παρακαλώ όποιος αναγνωρίζει τον εαυτό του μέσα στα σχόλια που προανέφερα να μην απαντήσει εδώ, γιατί θα γίνει μπάχαλο το θέμα της weird, ας απαντήσει από όπου αλλού θέλει. Εγώ προσωπικά δεν θέλω απάντηση, τα συμπεράσματά μου τα έχω βγάλει.

Πραγματικά είναι κάτι που με εκπλήσσει να βλέπω ανθρώπους να είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι όταν τα πυρά αφορούν τη καμπούρα τους και να μην αντέχουν μύγα στο σπαθί τους, ενώ στους διπλανούς τους να είναι αδιάφοροι, απαθείς, χοντρόπετσοι.
    Είπαμε, καθρέφτης της κοινωνίας όμως

Μια σκέψη που περνά από το μυαλό μου είναι ότι στη κοινωνία, τους φίλους μας και τους συνομιλητές μας, τους διαλέγουμε. Εδώ όχι.
    Επεξεργάζομαι αυτή τη σκέψη…….

Αυτές οι σκέψεις μου ήρθαν στο μυαλό διαβάζοντας τις πρώτες 2 σελίδες του θέματος. Δεν ξέρω αν θα διαβάσω και τις υπόλοιπες……

Συγνώμη αλλά για μένα αυτό που έκανα δεν είναι χλευασμός. Εσύ τώρα μπορείς να γράψεις όσα μανιφέστα και αναλύσεις κατα του χλευασμού και της κοινωνικής κριτικής, κομφορμιτισμού, κουμμουνισμού, μετα-μοντερνισμού και ότι άλλο θέλεις.

Senior Member
    Originally posted by marian_m

Ουπς, συγνώμη weird.
    Την κάνω αμέσως!
    Να την κάνουμε μαζί Μάριαν... στον ανεκδιήγητο θα επιτραπεί ξανά και ξανά το να βρίζει τους άλλους και να τους δείχνει μέσω ανεπάρκειας δικής του ότι είναι κάτι παραπάνω με τις σύνηθεις μουλωχτές τακτικές του... και είναι κραυγαλέο όσο και αποθαρρυντικό στο να λέγονται πράματα επί της ουσίας όταν η εθελοτυφλία υπερισχύει γενικά... δεν αξίζει ο κόπος και αφού είναι καλύτερο να υπάρχουν αναρτημένες ένα σωρό αηδίες, εμείς που έχουμε ανάγκη την έκφραση και θεωρούμε ότι κάτι λέμε που και που, ας αραιώνουμε... έτσι απλά.

Senior Member
    Καλή μου Φύση, σ ευχαριστώ.

Ε λοιπόν, δεν την καταλαβαίνω την αυτορρύθμιση.
    Δεν πιστεύω ούτε στην αυτορρυθμιζόμενη οικονομία, ούτε στα αυτορυθμιζόμενα φόρουμ.

Ενα μέλος ενοχλεί πολλούς.
    Ε δεν είναι μόνο πρόβλημα των πολλών.
    Είναι και δικό του.

Οκ, εγώ το ακαταλόγιστο του το δίνω.

Η διαχείριση, δεν βλέπει?
    Τι κάνει γι αυτό?Με τις αναφορές που παίρνει, τι κάνει?
    Θέλω να ξέρω το πλαίσιο του φόρουμ όπου συμμετέχω.

Νίκο, τα λέω δημοσίως γιατί πιστευω οτι έτσι πρέπει.

Ναι, δεν έχουμε όλοι την ίδια ευαισθησία, γι αυτό καλό είναι κάποιος να ρυθμίζει έξωθεν κάποιους στοιχειώδεις κανόνες.
    Για την τήρηση μιας στοιχειωδους σφαίρας ελευθερίας και ευπρέπειας.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by Alobar
    Originally posted by marian_m

Ουπς, συγνώμη weird.
    Την κάνω αμέσως!
    Να την κάνουμε μαζί Μάριαν... στον ανεκδιήγητο θα επιτραπεί ξανά και ξανά το να βρίζει τους άλλους και να τους δείχνει μέσω ανεπάρκειας δικής του ότι είναι κάτι παραπάνω με τις σύνηθεις μουλωχτές τακτικές του... και είναι κραυγαλέο όσο και αποθαρρυντικό στο να λέγονται πράματα επί της ουσίας όταν η εθελοτυφλία υπερισχύει γενικά... δεν αξίζει ο κόπος και αφού είναι καλύτερο να υπάρχουν αναρτημένς ένα σωρό αηδίες, εμείς που έχουμε ανάγκη την έκφραση και θεωρούμε ότι κάτι λέμε που και που, ας αραιώνουμε... έτσι απλά.

Παιδιά, ότι έριδες έχετε, απλά ανοίξτε ένα δικό σας θεματάκι.

Ευχαριστώ και πάλι.
    Σεβαστείτε τον χώρο που γράφω το θέμα μου.

Senior Member

Δεν πιστεύω ούτε στην αυτορρυθμιζόμενη οικονομία, ούτε στα αυτορυθμιζόμενα φόρουμ.

Είναι και δικό του.

Ναι, δεν έχουμε όλοι την ίδια ευαισθησία, γι αυτό καλό είναι κάποιος να ρυθμίζει έξωθεν κάποιους στοιχειώδεις κανόνες.

Ε δεν με εκπλήσει ότι είσαι εναντίον την αυτορύθμισης μετά τις προτάσεις βιβλίων όπως το \"ζήσε στο μεσαίωνα είναι σουπερ\" και το \"θέλω βασιλιά είναι καλό\" βγάζει απόλυτο νόημα τώρα!

Δεν έχουμε όλοι την ίδια ευαισθησία ε ωραία και για μένα έχει κάποιος παθολογική ευαισθησία τι σημαίνει αυτό ότι πρέπει και εγώ να πάω με τα νερά του? Αν δηλαδή δεν μπορείς να δεχθείς ένα καυστικό χιουμορ προς σε σένα στο ιντερνετ τι θα γίνει δηλαδή στην πραγματικότητα θα πάρεις το πριόνι?

Senior Member
    Φυση,
    αν θεωρείς οτι σε έχουνε θίξει συμπεριφορές, μπορείς και εσυ να κάνεις το δικό σου θέμα.
    Εδώ τώρα μιλάμε για το συγκεκριμενο συμβαν οκ?
    Καταλαβαίνω οτι προσβλήθηκες και αν ανοίξεις ένα θέμα, θα σου πω την γνώμη μου.

Απο εκεί και πέρα, παρακληση, όσοι θελησουν να απαντήσουν κάτι στην Φύση που δεν αφορά το παρόν θεμα, ας το κάνουν απο u2u η απο άλλο θέμα.Ευχαριστώ.

Senior Member
    Nα προσθέσω ακόμα weird, ότι αν υπήρχε υγιής αυτορρύθμιση, δεν θα χρειαζόταν καν να ανοίξεις αυτό το θέμα.................

Senior Member
    Originally posted by PETRAN

Είναι και δικό του.

Ε δεν με εκπλήσει ότι είσαι εναντίον την αυτορύθμισης μετά τις προτάσεις βιβλίων όπως το \"ζήσε στο μεσαίωνα είναι σουπερ\" και το \"θέλω βασιλιά είναι καλό\" βγάζει απόλυτο νόημα τώρα!

Δεν έχουμε όλοι την ίδια ευαισθησία ε ωραία και για μένα έχει κάποιος παθολογική ευαισθησία τι σημαίνει αυτό ότι πρέπει και εγώ να πάω με τα νερά του? Αν δηλαδή δεν μπορείς να δεχθείς ένα καυστικό χιουμορ προς σε σένα στο ιντερνετ τι θα γίνει δηλαδή στην πραγματικότητα θα πάρεις το πριόνι?
    Νομίζω οτι μετο να βαφτίζεις παθολογική την ευαισθησία του άλλου, κρύβεσαι πίσω απο το δάχτυλό σου,όσον αφορά την δική σου \"παθολογική\" ( αν το θες ετσι) απάθεια Πάνο.

Κι αυτό είναι που μακαρι να γινόταν να καταλάβεις.

Το να μην μπορεί ο άλλος να καταλάβει τι νιώθουν οι γύρω του και να το σεβαστεί, είναι ένα θεματακι.

Banned
    οποτε πετραν θα της αλλαξεις τα φωτα?
    τι γνωμη εχεις?

Page 6 of 21 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast