ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 21 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 312
    Senior Member
    Originally posted by weird
    Originally posted by Αφωτεινή
    γαμώτο ,λεω να αποχωρήσω απο το φόρουμ..

Ειναι τοσο απλό και εχει γινει σήριαλ..

Γουιρντ,μη ψαξεις για μεσαζοντες..
    Πετραν, please σχόλα..ειτε ειναι παθολογικα ευαισθητη ειτε απλως δεν της αρεσει,δωσε εσυ ενα ΤΕΛΟΣ..αφου πλακα κάνεις δεν σου στοιχίζει και πολλά..
    Κι εγώ θα αποχωρήσω μαλλον.
    Αφού δεν μπορώ να γράφω όπως παλιά, το συνεχες χλευασμα μου χαλαει την έμπνευση...

Φωτεινή, δεν θεωρώ κακό να ζητάω γνώμες, βοήθεια ή την προσοχή των διαχειριστων πάνω σε ένα θεμα..

( αυτό για το σχόλιο για τους μεσαζωντες).
    Δεν τη χρειάζεσαι..(τη βοήθεια των διαχειριστων)
    Εσυ να μην αποχωρήσεις ,βοηθας πολυ κοσμο με τα λογακια σου..
    Εγω τον Πετραν τον φανταζομαι σαν ενα μικρο σκανταλιαρικο αγοράκι..που σκαει στα γελια με τις ζαβολιες..

Senior Member
    (το ξανατονιζω, γενικα μιλησα πριν)

Καλέ μου Βολτ, τον αγνοώ τον αγνοώ αλλά ο χώρος εδώ, είναι περιορισμένος.. ε κάποτε χαλιέμαι κι εγώ και δεν έχω όρεξη να γράψω...
    Τωρα για να κανω και γω λιγο τον δικηγορο του ντεβιλακου ,
    το οτι δεν εχεις ορεξη να γραψεις, δεν φταιει ο πετραν σε αυτο. Το ειπες και μονη σου , χρησιμοποιησες το \"χαλιεμαι\" , εσυ χαλας τον εαυτο σου , εσυ μειωνεις την ορεξη σου. Ο πετραν και ο καθε πετραν δεν σου φταιει σε αυτο ομως.

Απο την στιγμη που για φ,χ,ψ, λογους δεν θελει να σταματησει, ΕΣΥ κατι πρεπει να κανεις:να μαθεις να αγνοεις καλυτερα αυτα που φαινεται να σε ενοχλουν τωρα.

Και τοέχω ανάγκη να γράφω εδώ.
    Δεν είναι η γνώμη του που μετρά και με επηρεάζει,αλλα ο διαρκής χλευασμός του τρόπου ή του στυλ μου.
    παλι ΓΕΝΙΚΑ μιλαω,

ειμαι της λογικης προσωπικα πως οτι δεν φτανουμε, τοτε του πεταμε πετρες να το ριξουμε^^
    Σκεψου ολα αυτα τα ανεκδοτα για ξανθιες,για ποντιους,για ευραιους κτλ κτλ, τους 3 παραπανω δε μπορουσαν να τους χτυπησουν ευκολα ετσι λοιπον κανανε τις ξανθιες(αντικειμενικη \"ομορφια\") σαν χαζες , τους ποντιους(εξυπνος λαος) σαν χαζους , τους ευραιους (επιχειρηματικα μυαλα) σαν τσιγκουνηδες και εκμεταλευτες.

Εγω προσωπικα χαιρομαι οταν αλλα ατομα ασχολουνται μαζι μου, επειδη σκεφτομαι οτι πρεπει αν εχω κατι που δεν εχουν και αυτο τους κανει να εστιαζουν την προσοχη τους σε εμενα. Μπορει βεβαια απλα να ειναι αργοσχολοι και να μην εχουν τιποτα καλυτερο να κανουν, αλλα ακομα και σε αυτη την περιπτωση τοτε δε νομιζω οτι ενας αργοσχολος ειναι \"απειλη\" για εμενα ^^

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Και κάτι ακόμα.
    Δεν μπορείς πάντα να δικαιολογείσαι με την λέξη χιούμορ πετράν.

Η παρουσία σου, εφόσον σου λέω να το κόψεις και δεν, με ενοχλεί να συμμετέχω στο φόρουμ, διότι ο χλευασμός είναι συστηματικός και απρόκλητος.

Κι επειδή μιλάμε για εικονικότητα και όρια δεν υπάρχουν,κάπως πρέπει να μπουνε.

Δεν μπορεί κανείς να μου πει να κόψω κάτι κατάλαβες? Από την στιγμή που δεν σε βρίζω προσωπικά ούτε σε περιορίζω στο να γράψεις κάτι ούτε σου κάνω υποδείξεις δεν ασκώ καμια κακοποίηση. Τελος
    Ναι, με τον τρόπο σου με περιορίζεις να γράψω.
    Γι αυτο μιλάω για όρια, απλα μην ασχολείσαι.

Αλλά το θέμα δεν είναι μόνο εγώ ρε συ Πάνο.
    Ασε στους άλλους τον χώρο τους να εκφράζονται όπως θέλουν.
    Το συνεχές πείραγμα σε στυλάκι ειρωνίας μπορει να γίνει πολύ κουραστικό.

Υπάρχει λόγος για όλα αυτα και αν ναι, ποιός?

Καταρχάς τα αστεία και τα καυστικά σχόλια τα κάνω μόνο στο γενικά.Αν δεν μπορείς να συμβιβαστείς δεν με νοιάζει καθόλου αυτός είναι ο τρόπος που εκφράζομαι και από την στιγμή που δεν σε βρίζω δεν υπάρχει καμια κακοποίηση. Δεν φταίω εγώ αν εσύ έχεις θέμα τον εαυτό σου και την προσωπικότητα σου και βάλεσαι με το παραμικρό. Thanks
    Ελα καλα.
    Και στα quotes τα κάνεις και αλλού.
    Και στο άγχος/ φοβίες, όπου απειλούσες μέλος οτι θα του γράψεις ποίημα.
    Και σε άλλο μέλος που ευτυχώς σε σταμάτησε.

Ενοχλεί ρε παιδί, πως το λενε.

Δεν έχουμε άπλετο χώρο εδω μέσα.

Στο άγχος/φοβίες καταρχάς έγραψα σε ένα καλλιτεχνικό θρεντ που δεν έχει σχέση με κάποιο άτομο που ζητάει κάποια βοήθεια στο άγχος/φοβίες. Μάλιστα έχω γράψει μερικά καταπληκτικά και σύντομα ποιήματα! Δεν καταλαβαίνω πως είναι απειλή η υπόσχεση ενώς όμορφου ποιήματος! Εντάξει μπορεί να μην σου αρέσουν οι ποιητικές μου ικανότητες δικαίωμα σου. Χα

Και φυσικά έχεις άπλετο χώρο εδώ μέσα εσύ τον βλέπεις μικρό. Δεν σου φταίω εγώ γι αυτό.

Senior Member
    γαμώτο ,λεω να αποχωρήσω απο το φόρουμ..

Ειναι τοσο απλό και εχει γινει σήριαλ..

Γουιρντ,μη ψαξεις για μεσαζοντες..
    Πετραν, please σχόλα..ειτε ειναι παθολογικα ευαισθητη ειτε απλως δεν της αρεσει,δωσε εσυ ενα ΤΕΛΟΣ..αφου πλακα κάνεις δεν σου στοιχίζει και πολλά..
    Κι εγώ θα αποχωρήσω μαλλον.
    Αφού δεν μπορώ να γράφω όπως παλιά, το συνεχες χλευασμα μου χαλαει την έμπνευση...

Φωτεινή, δεν θεωρώ κακό να ζητάω γνώμες, βοήθεια ή την προσοχή των διαχειριστων πάνω σε ένα θεμα..

( αυτό για το σχόλιο για τους μεσαζωντες).
    Δεν τη χρειάζεσαι..(τη βοήθεια των διαχειριστων)
    Εσυ να μην αποχωρήσεις ,βοηθας πολυ κοσμο με τα λογακια σου..
    Εγω τον Πετραν τον φανταζομαι σαν ενα μικρο σκανταλιαρικο αγοράκι..που σκαει στα γελια με τις ζαβολιες..
    Αυτός ναι,
    οι άλλοι μπορεί και να κουράζονται να έχουν ένα μωρό μονίμως μέσα στα πόδια τους όμως.

Και εσύ βοηθάς, όλοι βοηθάμε.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Η σεξιστική κυνικοποίηση του λυρικού ύφους κάποιου, μπορεί πιστεύω να εκληφθεί σαν μορφή βίας. Ο άνθρωπος που γράφει λυρικά, εκφράζει κάποια ευαισθησία του εκείνη την ώρα, δεν το κάνει για πλάκα.
    Δεν διαφωνω οτι δεν γραφεις για πλακα. Αλλα νομιζεις οτι ειναι θεμα για τιτλο ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?

Αναρωτιεμαι, εχοντας μια σταθερη κ με συνεπεια παρουσια αρκετα χρονια σ αυτο το φορουμ, αυτο που θιγεις ειναι αυτο που σε κανει τοσο θυμωμενη κ εγκλωβισμενη στην εκφραση σου, ωστε να ανοιξεις αυτο το θεμα?Με τον συγκεκριμενο τιτλο?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Η λέξη\"κακοποίηση\"είναι τραβηγμένη απ\'τα μαλλιά-προσωπική μου εκτίμηση.

Έπειτα,έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία στο χιούμορ του Πετράνς,το οποίο θα μου επιτρέψετε να θεωρώ μία όαση μέσα στο e-psy,που-λόγω φυσικά και του χαρακτήρα του φόρουμ-όσο νά\'ναι ένα βάρος σε πιάνει κάποιες φορές-ένα σα να θες να αρχίσεις το ποτό,να κόψεις τις φλέβες σου ή να αρχίσεις να στουκάρεις με φόρα στον τοίχο-το κεφάλι πρώτο-λολ
    Είναι βιτριολικό,δολοφονικό,σουρ εάλ και σατανικό λολ,απολαυστικό,πηγαίο και φαίνεται πως του βγαίνει φυσικά,δεν προσπαθεί γι αυτό καθόλου,είναι κομμάτι του.(που σε κάποια άτομα δε βγαίνει και αδίκως το παλεύουν,είναι ένα χαρακτηριστικό που για να το έχεις χρειάζεται και αισθητική,θάρρος και θράσος,και τόλμη και γοητεία,λολοολ).

Εκτιμώ βαθύτατα την ικανότητα ενός ατόμου να βλέπει την αστεία πλευρά των πραγμάτων,να μπορεί να αποδομεί την ίδια του τη σοβαροφάνεια(που πάντα έχει ρίζες σε άφατη αγάπη για έλεγχο και σε αλαζονεία κατ\'εμέ),να μπορεί να αυτοσαρκάζεται και να σαρκάζει,να γελά με τις δικές του υπερβολές,όσο και με των άλλων.

Από την άλλη πλευρά,για να φτάσει στον δέκτη και να το αποδεχτεί,πρέπει και εκείνος να είναι στο ίδιο μήκος κύματος,να έχει παρόμοια αισθητική,καλλιέργεια και βιώματα,να ταιριάζουν στην ψίχα και όχι στην κόρα μόνο οι χημείες τους,να έχουν κοινούς τόπους.

weird,έχοντας δει την αντίδρασή σου σε διάφορα threads,δεν είχα εισπράξει πως είχες πειραχτεί τόσο,ότι σε ψιλοχάλαγε,ναι,αλλά έδειχνες να ανταπεξέρχεσαι και να το \"πιάνεις\"με περισσότερη ελαφράδα,το οποίο τώρα δείχνεις να τουμπάρεις,μάλιστα ανοίγοντας κι ένα thread απευθυνόμενη στη διαχείριση!
    Να κάνει τι δηλαδή,για να καταλάβω,να τον κάνει ντα,να του πει να μαζευτεί,να χαλιναγωγήσει τα πάθη του και τα ζωώδη του ένστικτα,λολ,για να καταλάβω,το αν κάποιος σου κάνει χιούμορ πρέπει να το εκλάβεις προσωπικά ως επιθετική συμπεριφορά και να θιχτεί ο πυρήνας της προσωπικότητάς σου ας πούμε;

Περισσότερο κακοποιείται ο Πετράν από σένα μέσα από αυτό το thread,καθώς τον βάζεις σε θέση να \"απολογηθεί\"και καλά,ζητώντας και από τα μέλη να σε δικαιώσουν ας πούμε ηθικά γιατί θίχτηκες;
    Σκέψου το.Ίσως να σε πειράζει ο τρόπος που το θέτω,αλλά στη θέση σου θα προσπαθούσα να επεξεργαστώ λίγο και την πλευρά του δικηγόρου του διαβόλου,δηλαδή να με βάλω σε διαδικασία να με αποφορτίσω,να το δω ψυχραιμότερα,με πολύυυ λιγότερο συναισθηματισμό,να ψάξω γιατί το θεώρησα απειλητικό,όλα αυτά και άλλα που θα τα βρεις μόνη σου.
    Γενικά το στυλ\"με έθιξες,είσαι κατάπτυστος και το χιούμορ σου καυστικό,αναίσχυντο,κάφρικ ο,που με προσβάλλει ως προσωπικότητα και με κάνει να εξανίσταμαι,ενώ ταυτοχρόνως διαρρηγνύω τα ιμάτιά μου και απροσδιορίστως ασυναίσθητα βγάζεις την κεκαλυμμένη σου επιθετικότητα εναντίον μου εσύ κρυφοδιαπομπευτή της ηθικής μου\"το βρίσκω totally boooring!λολοολ
    Aντίθετα,μία συζήτηση πάνω σε διάφορες μορφές και εκφάνσεις του χιούμορ θα με έκανε να γλύφω τα δάχτυλά μου,λολ:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by nature
    Πραγματικά είναι κάτι που με εκπλήσσει να βλέπω ανθρώπους να είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι όταν τα πυρά αφορούν τη καμπούρα τους και να μην αντέχουν μύγα στο σπαθί τους, ενώ στους διπλανούς τους να είναι αδιάφοροι, απαθείς, χοντρόπετσοι.
    Ισως να εχει να κανει με το οτι οταν βρεθηκαν σε αναλογη θεση το ατομο που τωρα δεχεται τα πυρα δεν ενδιαφερθηκε και εκλεινε τα ματια. Ισως παλιοτερα αυτο το ατομο μπορει να ελεγε αλλα πισω απο την πλατη τους ενω απο μπροστα τους μιλουσε σαν το καλυτερο φιλαρακι και παει λεγοντας οποτε ειναι δυσκολο να κρινεις γιατι καποιος δεν παιρνει θεση και δεν εχει να κανει με το αν ειναι αναισθητος οπως ανεφερες.
    Αυτα τα αναφερω γενικα και οχι για την συγκεκριμενη περιπτωση
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    (το ξανατονιζω, γενικα μιλησα πριν)

Καλέ μου Βολτ, τον αγνοώ τον αγνοώ αλλά ο χώρος εδώ, είναι περιορισμένος.. ε κάποτε χαλιέμαι κι εγώ και δεν έχω όρεξη να γράψω...
    Τωρα για να κανω και γω λιγο τον δικηγορο του ντεβιλακου ,
    το οτι δεν εχεις ορεξη να γραψεις, δεν φταιει ο πετραν σε αυτο. Το ειπες και μονη σου , χρησιμοποιησες το \"χαλιεμαι\" , εσυ χαλας τον εαυτο σου , εσυ μειωνεις την ορεξη σου. Ο πετραν και ο καθε πετραν δεν σου φταιει σε αυτο ομως.

Απο την στιγμη που για φ,χ,ψ, λογους δεν θελει να σταματησει, ΕΣΥ κατι πρεπει να κανεις:να μαθεις να αγνοεις καλυτερα αυτα που φαινεται να σε ενοχλουν τωρα.
    Δεν είναι τόσο εύκολο όταν αυτό γίνεται συνεχώς ρε συ. Να αγνοήσω μια δυο τρεις, κάποτε εξανλτούμαι.

Και τοέχω ανάγκη να γράφω εδώ.
    Δεν είναι η γνώμη του που μετρά και με επηρεάζει,αλλα ο διαρκής χλευασμός του τρόπου ή του στυλ μου.
    παλι ΓΕΝΙΚΑ μιλαω,

ειμαι της λογικης προσωπικα πως οτι δεν φτανουμε, τοτε του πεταμε πετρες να το ριξουμε^^
    Σκεψου ολα αυτα τα ανεκδοτα για ξανθιες,για ποντιους,για ευραιους κτλ κτλ, τους 3 παραπανω δε μπορουσαν να τους χτυπησουν ευκολα ετσι λοιπον κανανε τις ξανθιες(αντικειμενικη \"ομορφια\") σαν χαζες , τους ποντιους(εξυπνος λαος) σαν χαζους , τους ευραιους (επιχειρηματικα μυαλα) σαν τσιγκουνηδες και εκμεταλευτες.

Εγω προσωπικα χαιρομαι οταν αλλα ατομα ασχολουνται μαζι μου, επειδη σκεφτομαι οτι πρεπει αν εχω κατι που δεν εχουν και αυτο τους κανει να εστιαζουν την προσοχη τους σε εμενα. Μπορει βεβαια απλα να ειναι αργοσχολοι και να μην εχουν τιποτα καλυτερο να κανουν, αλλα ακομα και σε αυτη την περιπτωση τοτε δε νομιζω οτι ενας αργοσχολος ειναι \"απειλη\" για εμενα ^^
    Εγω δεν χαίρομαι όταν ασχολούνται μαζί μου, όλη την ώρα σχολιάζοντας τι λεω ή τι γράφω.
    Δεν έχω ανάγκη τόνωσης αυτοπεποίθησης με αυτόν τον τρόπο, ξέρω που στέκομαι.

Ωστόσο, αυτός ο χώρος, είναι για όλους και θέλω όταν μπαίνω να γράψω να μην βλέπω μετά τα λόγια μου μεταλαγμένα σε χυδαιότητα...να μην βλέπω κάποιον άλλο να με παριστάνει και να σπάει πλάκα.
    Αν στο έκαναν εσένα διαρκώς θα είχες πάντα την ίδια ψτχραιμία?
    Είμαι ηρεμος, σοβαρός και ρομαντικός άνθρωπος.
    Αν αυτό ενοχλεί καποιους και μπλέκονται όλη την ώρα στα πόδια μου, δεν μπορώ να μην ενοχλούμαι.

Ενοχλούμαι, πως το λενε.

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind

Έπειτα,έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία στο χιούμορ του Πετράνς,το οποίο θα μου επιτρέψετε να θεωρώ μία όαση μέσα στο e-psy,που-λόγω φυσικά και του χαρακτήρα του φόρουμ-όσο νά\'ναι ένα βάρος σε πιάνει κάποιες φορές-ένα σα να θες να αρχίσεις το ποτό,να κόψεις τις φλέβες σου ή να αρχίσεις να στουκάρεις με φόρα στον τοίχο-το κεφάλι πρώτο-λολ
    Είναι βιτριολικό,δολοφονικό,σουρ εάλ και σατανικό λολ,απολαυστικό,πηγαίο και φαίνεται πως του βγαίνει φυσικά,δεν προσπαθεί γι αυτό καθόλου,είναι κομμάτι του.(που σε κάποια άτομα δε βγαίνει και αδίκως το παλεύουν,είναι ένα χαρακτηριστικό που για να το έχεις χρειάζεται και αισθητική,θάρρος και θράσος,και τόλμη και γοητεία,λολοολ).

Εκτιμώ βαθύτατα την ικανότητα ενός ατόμου να βλέπει την αστεία πλευρά των πραγμάτων,να μπορεί να αποδομεί την ίδια του τη σοβαροφάνεια(που πάντα έχει ρίζες σε άφατη αγάπη για έλεγχο και σε αλαζονεία κατ\'εμέ),να μπορεί να αυτοσαρκάζεται και να σαρκάζει,να γελά με τις δικές του υπερβολές,όσο και με των άλλων.

Από την άλλη πλευρά,για να φτάσει στον δέκτη και να το αποδεχτεί,πρέπει και εκείνος να είναι στο ίδιο μήκος κύματος,να έχει παρόμοια αισθητική,καλλιέργεια και βιώματα,να ταιριάζουν στην ψίχα και όχι στην κόρα μόνο οι χημείες τους,να έχουν κοινούς τόπους.

weird,έχοντας δει την αντίδρασή σου σε διάφορα threads,δεν είχα εισπράξει πως είχες πειραχτεί τόσο,ότι σε ψιλοχάλαγε,ναι,αλλά έδειχνες να ανταπεξέρχεσαι και να το \"πιάνεις\"με περισσότερη ελαφράδα,το οποίο τώρα δείχνεις να τουμπάρεις,μάλιστα ανοίγοντας κι ένα thread απευθυνόμενη στη διαχείριση!
    Να κάνει τι δηλαδή,για να καταλάβω,να τον κάνει ντα,να του πει να μαζευτεί,να χαλιναγωγήσει τα πάθη του και τα ζωώδη του ένστικτα,λολ,για να καταλάβω,το αν κάποιος σου κάνει χιούμορ πρέπει να το εκλάβεις προσωπικά ως επιθετική συμπεριφορά και να θιχτεί ο πυρήνας της προσωπικότητάς σου ας πούμε;

Περισσότερο κακοποιείται ο Πετράν από σένα μέσα από αυτό το thread,καθώς τον βάζεις σε θέση να \"απολογηθεί\"και καλά,ζητώντας και από τα μέλη να σε δικαιώσουν ας πούμε ηθικά γιατί θίχτηκες;
    Σκέψου το.Ίσως να σε πειράζει ο τρόπος που το θέτω,αλλά στη θέση σου θα προσπαθούσα να επεξεργαστώ λίγο και την πλευρά του δικηγόρου του διαβόλου,δηλαδή να με βάλω σε διαδικασία να με αποφορτίσω,να το δω ψυχραιμότερα,με πολύυυ λιγότερο συναισθηματισμό,να ψάξω γιατί το θεώρησα απειλητικό,όλα αυτά και άλλα που θα τα βρεις μόνη σου.
    Γενικά το στυλ\"με έθιξες,είσαι κατάπτυστος και το χιούμορ σου καυστικό,αναίσχυντο,κάφρικ ο,που με προσβάλλει ως προσωπικότητα και με κάνει να εξανίσταμαι,ενώ ταυτοχρόνως διαρρηγνύω τα ιμάτιά μου και απροσδιορίστως ασυναίσθητα βγάζεις την κεκαλυμμένη σου επιθετικότητα εναντίον μου εσύ κρυφοδιαπομπευτή της ηθικής μου\"το βρίσκω totally boooring!λολοολ
    Aντίθετα,μία συζήτηση πάνω σε διάφορες μορφές και εκφάνσεις του χιούμορ θα με έκανε να γλύφω τα δάχτυλά μου,λολ:P
    Ρειν, εδώ δεν μιλάμε για εσένα και τι αντιλαμβάνεσαι ή νιώθεις εσυ ως ενοχλητικό.

Δεν θεώρησα κάτι απειλητικό, απλά κουραστικό και ενοχλητικό.

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Η σεξιστική κυνικοποίηση του λυρικού ύφους κάποιου, μπορεί πιστεύω να εκληφθεί σαν μορφή βίας. Ο άνθρωπος που γράφει λυρικά, εκφράζει κάποια ευαισθησία του εκείνη την ώρα, δεν το κάνει για πλάκα.
    Δεν διαφωνω οτι δεν γραφεις για πλακα. Αλλα νομιζεις οτι ειναι θεμα για τιτλο ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?

Αναρωτιεμαι, εχοντας μια σταθερη κ με συνεπεια παρουσια αρκετα χρονια σ αυτο το φορουμ, αυτο που θιγεις ειναι αυτο που σε κανει τοσο θυμωμενη κ εγκλωβισμενη στην εκφραση σου, ωστε να ανοιξεις αυτο το θεμα?Με τον συγκεκριμενο τιτλο?
    Δεν νιώθω εγκλωβισμένη στην έκφρασή μου,
    θεωρώ την κυνική μορφή σχολιασμού που μου έγινε, την διαρκή στοχοποίηση, χλευασμό και ειρωνία ως κακοποιήση με την ευρεία έννοια.

Senior Member

Ξερεις το χιουμορ καμια φορα ειναι κ ενας ωραιος κ ευχαριστος τροπος να καλυψουμε τις διαφορες μας κ τις διαφωνιες μας..

Φυσικα οταν αφορα τριτους κ οχι εμας, ακομα καλυτερα κ ακομα πιο ευκολα!
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by Sofia

Ξερεις το χιουμορ καμια φορα ειναι κ ενας ωραιος κ ευχαριστος τροπος να καλυψουμε τις διαφορες μας κ τις διαφωνιες μας..

Φυσικα οταν αφορα τριτους κ οχι εμας, ακομα καλυτερα κ ακομα πιο ευκολα!
    Θεωρείς οτι δεν έχω χιούμορ Σοφια?

Senior Member
    Λοιπόν παιδιά δεν ξέρω. Όλα αυτά που με βάλαν στην θέση του αβυσσαλέου αδίστακτου σατράπη που κακοποιεί με μίσος ευαίσθητες αθώες ψυχούλες σαν την weird μου άνοιξε την όρεξη! Πάω να φάω

Εντομεταξύ η αυτού μεγαλειότης πριγκιπισσα της sensitivia Weird-IV (γνωστή στην ιστορία και ως \"Η αιμοσταγής ποιήτρια\") θα σας συντονίσει για να βγάλετε απόφαση σχετικά με το είδος της τιμωρίας που θα μου επιβληθεί. Όπως λέει και η παροιμία \"νυστικό αρκούδι δεν πηγαίνει!\"

Πείτε στον δήμιο να με βρει μετά το launch-break ευχαριστώ.

Senior Member
    Λοιπόν παιδιά δεν ξέρω. Όλα αυτά που με βάλαν στην θέση του αβυσσαλέου αδίστακτου σατράπη που κακοποιεί με μίσος ευαίσθητες αθώες ψυχούλες σαν την weird μου άνοιξε την όρεξη! Πάω να φάω

Εντομεταξύ η αυτού μεγαλειότης πριγκιπισσα της sensitivia Weird-IV (γνωστή στην ιστορία και ως \"Η αιμοσταγής ποιήτρια\") θα σας συντονίσει για να βγάλετε απόφαση σχετικά με το είδος της τιμωρίας που θα μου επιβληθεί. Όπως λέει και η παροιμία \"νυστικό αρκούδι δεν πηγαίνει!\"

Πείτε στον δήμιο να με βρει μετά το launch-break ευχαριστώ.
    Δεν θα το έλεγα ετσι.
    Φέρεσαι απλά παιδιάστικα κατα την γνώμη μου, και ζητάς προσοχη.
    Και φυσικά ο χλευασμός του λυρικου κομματιου΄σου που κάπου ξέχασες στην πορεία, όταν το βλέπεις πάνω στους ΄αλλους, πάει και έρχεται.

Το θέμα είναι οτι τα δικά σου αδούλευτα θέματα, δεν μπορεί να τα τρώνε διαρκώς στην μάπα οι άλλοι.

Εχει και το αγνοώ τα όριά του.

Senior Member
    Για κακοποιηση, μεσω ενος φορουμ, δεν ξερω αν μπορουμε να μιλαμε. Αλλα εδω εχουν γραφτει τοσο χρονια ΤΕΡΑΤΑ, εχουν γινει φρικτες αναλυσεις για τον βιασμο (και απο τον Πετραν), για την βια σε παιδια ( σε θεμα της Dissolved νομιζω σχετικα προσφατα), σε μελη ανηλικα κ ενηλικες που πρωτομπηκαν κ τους πηραμε με τις πετρες, και τώρα μας επιασε ο πονος? Κ η ανησυχια περι κακοποιησης??

Εκπλησσομαι...κακώς βεβαια. Οταν κατι μας αφορα, εχει συνηθως αλλο βαρος. Προφανως.

Page 9 of 21 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast