Results 16 to 30 of 312
-
14-04-2010, 12:29 #16
Μάλιστα, πολύ ενδιαφέρον Πετράν.
Στο u2u που σου έστειλα, δεν σε έιπα ούτε καλό μου ούτε χρυσό μου, αλλά αναρωτήθηκα, και σε ρώτησα με ευγενικό τρόπο αν σε έχει ενοχλήσει κάτι.
Σου είπα επίσης οτι μπορείς να συνεχίσεις να μου κάνεις σάτιρα, μετά όμως απο το τελευταίο σου u2u όπου είδα να μου βγάζεις μεγάλη αρνητικότητα απέναντί μου ( λέγοντάς μου διάφορα τα οποία καλύτερα να μην αναφέρω με λεπτομέρειες), τότε ναι, ένιωσα την ανάγκη να ανοίξω το θέμα αυτό.
Το θέμα για μένα δεν είναι η συγνώμη σου, σου έχω δώσει προ πολλού το ακαταλόγιστο.
Το θέμα είναι αν μπορεί να γίνει κάτι για να συμμαζευτείς, απο μεριάς διαχειριστών γιατί προφανώς απο μόνος σου δεν...
Προφανώς ενοχλείς και διάφορα άλλα μέλη για τα οποία δεν είμαι αρμόδια να μιλήσω και προφανεστάτως, η σάτιρά σου δεν είναι παρα η συγκεκαλυμμένη εκφραση της επιθετικότητας σου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 14-04-2010, 12:34 #17
Originally posted by PETRAN
Ναι φυσικά το έκανα για λόγους χιουμοριστικούς
το χιουμορ μας πετραν,
δεν μπορει να βρισκει βαση στο φυλο του αλλου.
Και ξερεις πολυ καλα σε αυτο που ειπα,
οτι αν η weird ηταν Ο weird και δηλωνε μπετατζης με λυρισμο και ευαισθησια, ουτε που καν θα ασχολιοσουνα.
Μπορεις να μην θες να συμμετεχεις σε θρεντ δικαστηρια και καλα κανεις (εγω μαζι σου σε αυτο) ομως η νοημοσυνη ολων δουλευει.
14-04-2010, 12:45 #18
Στο τελευταίο u2u που σου έστειλα, αφού μου είπες οτι τα λογια μου σου φαίνονται γλειώδη, έλεγα :
Θέμα: Απαντ: ... Από: PETRAN Προς: weird Φάκελλος: Inbox Απεστάλθη: 14-4-2010 στις 02:21 AM Μήνυμα:
Παράθεση:
Καταλαβαίνω οτι σου φαίνονται γλειώδη, αλλά εμένα με εκφράζουν.
Επίσης, πιστεύω οτι σε ένα σαιτ ψυχολογίας κολλάει να εκφράζεται κανείς με τέτοιους χαρακτηρισμούς και με πολλά άλλα ακόμα.
Προφανώς και έχουμε διαφορετικη γνώμη.
Απο την μεριά μου, σεβαστή.
Σε αυτό το φόρουμ, όλοι βγάζουμε τον χαρακτήρα μας.
Πάντως, αν πίσω απο την σάτιρα, βρίσκεται κάτι που σε έχει ενοχλήσει, το τονίζω, να μου το πεις.
Αυτά
Σημειώνω οτι το χαμόγελό μου, το έβαλα για να δείξω την φιλική μου πρόθεση.
Και η απάντηση που πήρα ήταν :
. Και προσωπικά μου φαίνεται ότι προσπαθείς πολύ με νύχια και με δόντια να βγάλεις ένα \"καλό εαυτό\" προς τα έξω μαζί με μια υπερβολική βαρύγδουπη σοβαροφάνεια και έναν ψευδο-συναισθηματισμό και αυτό φαίνεται πολύ φτιαχτό γιαυτό και σε σατιρίζω κιόλας και προσπαθώ να βγάλω λίγο γέλιο από αυτό.
Μετά, αποφάσισα να ανοίξω το θέμα αυτό.
Ε μα μου χει γίνει στενός κορσες, φτάνει....
Το είπα με διάφορους τρόπους, προσπαθώ και δημοσίως.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-04-2010, 12:49 #19
Έξω από το διαδίκτυο ο καθένας μας κρίνεται από τη συμπεριφορά του και τα λεγόμενα του.
Μέσα σ\' ένα φόρουμ κρινόμαστε από τα γραφόμενά μας. Το ωραίο είναι ότι αυτά μένουν.
Οι συπεριφορές δεν αλλάζουν και πολύ, απλά κάποιους η ανωνυμία τους βοηθάει να εκφραστούν πιο άνετα έτσι ώστε να ανοιχτούν πιο εύκολα ή να εκφράσουν την επιθετικότητά τους χωρίς συνέπειες.
Κάποιοι χρειάζονται υποστήριξη και επιβεβαίωση, κάποιοι προσπαθούν να επιβληθούν, κάποιοι εμπλέκονται πολύ, κάποιοι απλώς παρατηρούνε...
Έχει ενδιαφέρον να το παρακολουθείς όλο αυτό.
14-04-2010, 12:52 #20
παρακαλω να απουσιαζει η προσωπικη αλληλογραφια του καθενος,
αν και πιστευω οτι μερικες φορες η ενταση μας φερνει στο αμην....
Προσθετικα μια ακομη σκεψη,
πετραν δεν με θεωρω λιγοτερο σεξιστη στο θεμα απο οτι εσυ.
Ισως κατα συνθηκη αναλογα πως θα με τσιγκλαγαν να εγραφα και εγω κατι παρομοιο.
Ομως δεν προκειται επ ουδενι να πεσω στη λουμπα να το κανω και κορωνιδα σαν αποψη.
Προσεξε ειμαστε θυματα μιας καταστασης (εμεις τα κακα αγορακια....)
και δεν ειναι απολυτο οτι γινεται εν πληρη συνειδηση.
Απο την αλλη ομως το να οχυρωθεις πσιω απο αυτο και να πας να ντριπλαρεις για να αποφυγεις οτι συνεβη,
το κανει πολυ χειροτερο.....
Και σου μιλαω τωρα σαν φιλος που θα μπορουσε να ειχε βρεθει ο ιδιος στην θεση σου,
και να ησουν εσυ αυτος που θα μου ελεγε τις αποψεις του.
Αυτα ακριβως θα ηθελα να μου ελεγες.
14-04-2010, 12:53 #21
Originally posted by weird
Σημειώνω οτι το χαμόγελό μου, το έβαλα για να δείξω την φιλική μου πρόθεση.
και οχι γιατι ηθελες να σκανδαλισεις τον πετραν στις βραδυνες του ονειρωξεις???
:P
14-04-2010, 13:19 #22
Originally posted by weird
Μάλιστα, πολύ ενδιαφέρον Πετράν.
Στο u2u που σου έστειλα, δεν σε έιπα ούτε καλό μου ούτε χρυσό μου, αλλά αναρωτήθηκα, και σε ρώτησα με ευγενικό τρόπο αν σε έχει ενοχλήσει κάτι.
Σου είπα επίσης οτι μπορείς να συνεχίσεις να μου κάνεις σάτιρα, μετά όμως απο το τελευταίο σου u2u όπου είδα να μου βγάζεις μεγάλη αρνητικότητα απέναντί μου ( λέγοντάς μου διάφορα τα οποία καλύτερα να μην αναφέρω με λεπτομέρειες), τότε ναι, ένιωσα την ανάγκη να ανοίξω το θέμα αυτό.
Το θέμα για μένα δεν είναι η συγνώμη σου, σου έχω δώσει προ πολλού το ακαταλόγιστο.
Το θέμα είναι αν μπορεί να γίνει κάτι για να συμμαζευτείς, απο μεριάς διαχειριστών γιατί προφανώς απο μόνος σου δεν...
Προφανώς ενοχλείς και διάφορα άλλα μέλη για τα οποία δεν είμαι αρμόδια να μιλήσω και προφανεστάτως, η σάτιρά σου δεν είναι παρα η συγκεκαλυμμένη εκφραση της επιθετικότητας σου.
Α οπότε το αν θα κάνεις η όχι θρεντ-δικαστήριο εξαρτάται από τα u2u που σου στέλνω. Την μια λες δημόσια \"δεν με ενοχλεί καθόλου κάνε όσο σάτιρα θες\" και την άλλη επειδή δεν σου αρέσουν αυτά που λεω σε ένα u2u-που είναι 100% η άποψη μου για σένα και θα την έλεγα και μπροστά σου (αν όντως είσαι έτσι και στην πραγματική ζωή)-ξαφνικα σε ενοχλεί η σάτιρα. Μεγάλη σταθερότητα.
Και τι εννοείς να \"Συμμαζευτώ\"? Γιατί σε εμπόδια από το να γράψεις κάτι και δεν το ξέρω? Η άσκησα κάποιου είδους βίας η κακοποίησης όπως λες σε αυτό το θρεντ-δικαστήριο? Το ότι σε ενοχλεί η σάτιρα μου-που πραγματικά έγινε για λόγους χιουμορ και όχι για να σε προσβάλλω-είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου. Εσύ το αντιλαμβάνεσαι έτσι. Πουθενά σε αυτό το κείμενο δεν γράφει \"στοπ μην γράφεις αυτό\" Το γεγονός ότι \"δεν αισθάνεσαι ελευθερία στο να γράψεις\" είναι πραγματικά εικονικό και πραγματικά μόνο μέσα στο μυαλό σου και δεν έχει να κάνει με τα γραφόμενα μου.
14-04-2010, 13:26 #23
Originally posted by Remedy
δεν θαθελα να γενικευσω στο θεμα,μιας και πολλες διαφορετικες περιπτωσεις σηκωνουν πολυ νερο και το ποσο αμυνομενος ειναι ο αμυνομενος και αν ειναι παντα πιο βιαιος ο επιτιθεμενος η ο προκαλων τις επιθεσεις, ειναι μια μεγαλη ιστορια.θυμαμαι π.χ. ποσο βιαιος, προσβλητικος, ρατσιστης και χυδαιος ειχε γινει πρωτος ο πανος που ηταν \"θυμα\" ομαδικης επιθεσης και ποσο υποκριτικη η υπερασπιση του απο εξισου βιαιους τυπους και μειδιω.
το αφηνω λοιπον και μιας και συζηταμε με αφορμη το πολυ συγκεκριμενο αυτο παραδειγμα εχω να πω το εξης.
φυσικα μπορω να δω το αστειο της υποθεσης στην μιμηση-σατυρα αυτη, και πολλες φορες εχω γελασει με αντιστοιχες προσπαθειες.
μπορω να δω ομως και το οτι αυτο μπορει να προκαλεσει ενοχληση στο \"αντικειμενο\" της σατυρας και να γινει και πολυ αγενες, οσο χιουμορ κι αν εχει στην εκφραση του.
προσωπικα θα το διασκεδαζα αν αφορουσε εμενα και ηταν εντεχνο και οχι κακοτεχνο.
αυτο δεν υποχρεωνει και τους αλλους να το διασκεδαζουν οταν αφορα αυτους.
θεωρω λοιπον πολυ δικαιη μια αγανακτηση στην τελευταια περιπτωση.
ΟΜΩΣ
νομιζω οτι το καλο και σωστο και υγειες για την επικοινωνια ειναι να εκπεμπουμε τα πραγματικα μηνυματα σε οσους συζητουμε και οχι τα αντιθετα.
αυτο σημαινει, οτι εμενα με εκπλησσει το ανοιγμα αυτου του θεματος απο την γουιρντ, οταν την εχω δει παμπολλες φορες να δεχεται φαινομενικα ανετα την \"σατυρα\" αυτη και να απανταει με εκφρασεις του τυπου \"καλο μου\" και \"χρυσο μου\". ειδα μαλιστα οτι πολυ συγκεκριμενα ειπε στην σχετικη συζητηση οπου διαφοροι αντεδρασαν με την \"σατυρα\" οτι ολα ειναι οκ και δεν τρεχει τπτ..
με τον ιδιο τροπο εχω δει την γουιρντ να αντιδραει σε πληρη εκνευρισμο και ερριστικοτητα, πραγμα που κατα τη γνωμη μου σημαινει οτι εκπεμπει αηχα μηνυματα.....διφορουμενα πολλες φορες η και εντελως αντιθετα της πραγματικοτητας που βιωνει αλλες.
αλλα ειναι φανερο για μενα,οτι αν στην πρωτοβουλια του πετραν να σατυρισει το υφος της, χωρις εντασεις , απλα και ξεκαθαρα η γουειρντ ελεγε εδω και καιρο και οχι απαραιτητα σημερα \"ξερεις, αυτο που κανεις, εμενα με ενοχλει\" με αυτα η ακομα λιγοτερα λογια, εγω πιστευω οτι ο πετραν θα το εκοβε.
το να λεει ξεκαθαρα οτι δεν την ενοχλει και να του απανταει με τον ιδιο αυτο τροπο της επιφανειακης γλυκυτητας ενω ειναι τοσο ενοχλημενη απ οτι τελικα φαινεται, και πυροδοτει την αντιστοιχη συνεχεια και προκαλει τον πετραν που αυτο ακριβως σατυριζει...
εν κατακλειδει
ναι , φυσικα, θα μπορουσε να ελειπε το ολο περιστατικο αλλα θα μπορουσε να κανει κι η γουειρντ κατι γι αυτο χωρις να προκληθει καμια απολυτως ενταση.
+1000
Ακριβώς
14-04-2010, 13:38 #24
δεν θαθελα να γενικευσω στο θεμα,μιας και πολλες διαφορετικες περιπτωσεις σηκωνουν πολυ νερο και το ποσο αμυνομενος ειναι ο αμυνομενος και αν ειναι παντα πιο βιαιος ο επιτιθεμενος η ο προκαλων τις επιθεσεις, ειναι μια μεγαλη ιστορια.θυμαμαι π.χ. ποσο βιαιος, προσβλητικος, ρατσιστης και χυδαιος ειχε γινει πρωτος ο πανος που ηταν \"θυμα\" ομαδικης επιθεσης και ποσο υποκριτικη η υπερασπιση του απο εξισου βιαιους τυπους και μειδιω.
το αφηνω λοιπον και μιας και συζηταμε με αφορμη το πολυ συγκεκριμενο αυτο παραδειγμα εχω να πω το εξης.
φυσικα μπορω να δω το αστειο της υποθεσης στην μιμηση-σατυρα αυτη, και πολλες φορες εχω γελασει με αντιστοιχες προσπαθειες.
μπορω να δω ομως και το οτι αυτο μπορει να προκαλεσει ενοχληση στο \"αντικειμενο\" της σατυρας και να γινει και πολυ αγενες, οσο χιουμορ κι αν εχει στην εκφραση του.
προσωπικα θα το διασκεδαζα αν αφορουσε εμενα και ηταν εντεχνο και οχι κακοτεχνο.
ΟΜΩΣ
νομιζω οτι το καλο και σωστο και υγειες για την επικοινωνια ειναι να εκπεμπουμε τα πραγματικα μηνυματα σε οσους συζητουμε και οχι τα αντιθετα.
αυτο σημαινει, οτι εμενα με εκπλησσει το ανοιγμα αυτου του θεματος απο την γουιρντ, οταν την εχω δει παμπολλες φορες να δεχεται φαινομενικα ανετα την \"σατυρα\" αυτη και να απανταει με εκφρασεις του τυπου \"καλο μου\" και \"χρυσο μου\". ειδα μαλιστα οτι πολυ συγκεκριμενα ειπε στην σχετικη συζητηση οπου διαφοροι αντεδρασαν με την \"σατυρα\" οτι ολα ειναι οκ και δεν τρεχει τπτ..
με τον ιδιο τροπο εχω δει την γουιρντ να αντιδραει σε πληρη εκνευρισμο και ερριστικοτητα, πραγμα που κατα τη γνωμη μου σημαινει οτι εκπεμπει αηχα μηνυματα.....διφορουμενα πολλες φορες η και εντελως αντιθετα της πραγματικοτητας που βιωνει αλλες.
αλλα ειναι φανερο για μενα,οτι αν στην πρωτοβουλια του πετραν να σατυρισει το υφος της, χωρις εντασεις , απλα και ξεκαθαρα η γουειρντ ελεγε εδω και καιρο και οχι απαραιτητα σημερα \"ξερεις, αυτο που κανεις, εμενα με ενοχλει\" με αυτα η ακομα λιγοτερα λογια, εγω πιστευω οτι ο πετραν θα το εκοβε.
το να λεει ξεκαθαρα οτι δεν την ενοχλει και να του απανταει με τον ιδιο αυτο τροπο της επιφανειακης γλυκυτητας ενω ειναι τοσο ενοχλημενη απ οτι τελικα φαινεται, και πυροδοτει την αντιστοιχη συνεχεια και προκαλει τον πετραν που αυτο ακριβως σατυριζει...
εν κατακλειδει
ναι , φυσικα, θα μπορουσε να ελειπε το ολο περιστατικο αλλα θα μπορουσε να κανει κι η γουειρντ κατι γι αυτο χωρις να προκληθει καμια απολυτως ενταση.
+1000
Ακριβώς
+1000 η αν η weird ηταν ο weird και κομματακι τριχωτος θα σου κοβοτανε η εμπνευση εξ αρχης?
Κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου πετραν, και ακομα και πρησμενο να ειναι δεν φτανει γαμωτο....
Θα μου πεις,
ακομα και στο δημοτικο ετσι δεν γινεται?
πειραζεις τα κοριτσακια για να τα σοκαρεις και να τα προκαλεσεις....
και ετσι να πετυχεις την αντιδραση τους....
Η καθε φαση οσο ασχημη και αν φαινεται σαν εκδοχη, εχει την αθωα της πλευρα.
14-04-2010, 14:05 #25
Εγώ θα πω, πως η γουιρντ αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο ρομαντική είναι,ανοίγοντας ένα τέτοιο θέμα.
Υπάρχει περίπτωση δηλαδή τώρα να βγει ο Νίκος και να τραβήξει εικονικά το αυτί του Πετράν?
Ή να πέσουμε όλοι εμείς πάνω του και να τον κατακεραυνώσουμε γιατί ειρωνεύεται και όχι σατιρίζει κατά την ταπεινή μου άποψη.
Όμως, όπως μας έχει αποδείξει δεκάδες φορές η συμμετοχή μας σε αυτό το φόρουμ, είναι αδύνατο αγαπητή μου γουιρντ να αρέσουμε σε όλους.
Σίγουρα είναι ενοχλητικό για σένα, και επειδή σε ξέρω είμαι σίγουρη πως σε απασχολεί σοβαρά το όλο θέμα, αλλά ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.
Ότι και να πεις/πουμε στον Πετραν, αυτός είναι, όπως και όλοι μας και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει, (χωρίς να τον επικρίνω για τη στάση του).
Και δεν τον επικρίνω, όχι γιατί θεωρώ ότι δικαίως σε ειρωνεύεται, αλλά γιατί δεν το θεωρώ και τόσο σπουδαίο.
Ούτε αμαυρώνει το προφίλ σου σε αυτό το χώρο, ούτε σε μειώνει σαν προωπικότητα σε κανενός τα μάτια.
Απλά δηλώνει την αντίθεση του στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι εσύ τα πράγματα.
14-04-2010, 14:05 #26
Originally posted by krino
ΟΜΩΣ
εν κατακλειδει
+1000
Ακριβώς
+1000 η αν η weird ηταν ο weird και κομματακι τριχωτος θα σου κοβοτανε η εμπνευση εξ αρχης?
Κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου πετραν, και ακομα και πρησμενο να ειναι δεν φτανει γαμωτο....
Θα μου πεις,
ακομα και στο δημοτικο ετσι δεν γινεται?
πειραζεις τα κοριτσακια για να τα σοκαρεις και να τα προκαλεσεις....
και ετσι να πετυχεις την αντιδραση τους....
Η καθε φαση οσο ασχημη και αν φαινεται σαν εκδοχη, εχει την αθωα της πλευρα.
Χμ ενδιαφέρουσα εξήγηση λες? Και εγώ είμαι υπερ της εξελικτικής (δαρβινικής) ψυχολογίας και ότι πίσω από όλα κρύβονται πρωτόλειες τάσεις και συμπεριφορές :P
Αλλά από την άλλη όταν κάποιος σατυρίζει κάποιον άλλο το κάνει γιατί υπάρχει κάποια \"ανεκδήλωτη προσωπική η διαπροσωπική ενέργεια\" μεταξύ τους η κάτι τέτοιο? Όταν ο Λαζόπουλος η οι ράδιο αρβύλα σατιρίζουν διάφορες τύπισσες το κάνουν γιατί υπάρχει κάποια προσωπική παράμετρος σε όλο αυτό? Όταν εσύ γίνεσαι πολύ καυστικός η και εριστικός πολύ συχνά (παραδέξου το :P) νιώθέις ότι υπάρχει κάτι προσωπικό μεταξύ εσένα και του ατόμου που γίνεσαι καυστικός? Δεν νομίζω! (όχι τουλάχιστον πάντα)
Εκτός και αν εννοείς γενικότερα ότι σχολιάζουμε/σατιρίζουμε/κάνουμε πλάκα (σε) κάποιον γιατί κάτι από την συμπεριφορά του φαίνεται \"υπερβολικό/αστείο/λάθος\" (ότι και αν σημαίνουν αυτά γι αυτόν που σατιρίζει) οπότε ένας πιο αστείος τρόπος σχολιασμού είναι η σάτιρα. Που ναι αυτό συμβαίνει από τα αρχαία χρόνια.
14-04-2010, 14:07 #27
Και σταματήστε να γράφετε τη σατιρα με υ.
14-04-2010, 14:19 #28
Originally posted by Θεοφανία
Εγώ θα πω, πως η γουιρντ αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο ρομαντική είναι,ανοίγοντας ένα τέτοιο θέμα.
Υπάρχει περίπτωση δηλαδή τώρα να βγει ο Νίκος και να τραβήξει εικονικά το αυτί του Πετράν?
Ή να πέσουμε όλοι εμείς πάνω του και να τον κατακεραυνώσουμε γιατί ειρωνεύεται και όχι σατιρίζει κατά την ταπεινή μου άποψη.
Όμως, όπως μας έχει αποδείξει δεκάδες φορές η συμμετοχή μας σε αυτό το φόρουμ, είναι αδύνατο αγαπητή μου γουιρντ να αρέσουμε σε όλους.
Σίγουρα είναι ενοχλητικό για σένα, και επειδή σε ξέρω είμαι σίγουρη πως σε απασχολεί σοβαρά το όλο θέμα, αλλά ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.
Ότι και να πεις/πουμε στον Πετραν, αυτός είναι, όπως και όλοι μας και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει, (χωρίς να τον επικρίνω για τη στάση του).
Και δεν τον επικρίνω, όχι γιατί θεωρώ ότι δικαίως σε ειρωνεύεται, αλλά γιατί δεν το θεωρώ και τόσο σπουδαίο.
Ούτε αμαυρώνει το προφίλ σου σε αυτό το χώρο, ούτε σε μειώνει σαν προωπικότητα σε κανενός τα μάτια.
Η σάτιρα φυσικά και μπορεί να εμπεριέχει την ειρωνία αρκεί να μην γίνεται κακοπροαίρετα και εκεί βέβαια είναι στενά και γκρίζα τα όρια. Δηλαδή ο αριστοφάνης δεν ειρωνευόταν χονδροειδέστατα στα έργα του ακόμα και με εντελώς χυδαίο τρόπο το πολιτικό και θρησκευτικό σύστημα της εποχής του? (γι αυτό και τον κυνηγούσαν μετά :P)
Για το ότι κάποιος προσβάλλεται δεν φταίω εγώ. Ναι έχω αυτή την άποψη για την προσωπικότητα της weird θεωρώ τα κείμενα της τα ανάλογα μιας \"γυναίκας-στολισμένη-σαν-λατέρνα\" και το εξέφρασα κάνοντας μια μίμηση στο στιλ της αλλά φυσικά με πικάντικο περιεχόμενο για να έχει και twist. Δεν φταίω εγώ αν κάποιος δεν μπορεί να το αντιληφθεί αυτό και να γελάσει και πραγματικά οποιος και να μου έκανε σάτιρα προσωπικά θα γελούσα ανεξάρτητα αν ήταν επιτυχημένη για μένα η όχι. Δεν περιόρισα την weird ούτε την εμπόδισα να γράψει κάτι ούτε κριτίκαρα κάτι λέγοντας \"αυτ\'ο που γράφεις δεν είναι σωστό η λάθος και να μην το ξαναγράψεις ποτέ\" ούτε άσκησα κάποιο είδος εξαναγκασμού.
Ένας άνθρωπος που ξέρει που βρίσκεται και είναι συγκροτημένος δεν θα πειραχτεί από σάτιρα που θα γίνει προς το άτομο του γιατί δεν εξαρτάται από αυτή για να ορίσει την προσωπικότητα του.
14-04-2010, 14:24 #29
Originally posted by Θεοφανία
Η σάτιρα φυσικά και μπορεί να εμπεριέχει την ειρωνία αρκεί να μην γίνεται κακοπροαίρετα και εκεί βέβαια είναι στενά και γκρίζα τα όρια. Δηλαδή ο αριστοφάνης δεν ειρωνευόταν χονδροειδέστατα στα έργα του ακόμα και με εντελώς χυδαίο τρόπο το πολιτικό και θρησκευτικό σύστημα της εποχής του? (γι αυτό και τον κυνηγούσαν μετά :P)
Για το ότι κάποιος προσβάλλεται δεν φταίω εγώ. Ναι έχω αυτή την άποψη για την προσωπικότητα της weird θεωρώ τα κείμενα της τα ανάλογα μιας \"γυναίκας-στολισμένη-σαν-λατέρνα\" και το εξέφρασα κάνοντας μια μίμηση στο στιλ της αλλά φυσικά με πικάντικο περιεχόμενο για να έχει και twist. Δεν φταίω εγώ αν κάποιος δεν μπορεί να το αντιληφθεί αυτό και να γελάσει και πραγματικά οποιος και να μου έκανε σάτιρα προσωπικά θα γελούσα ανεξάρτητα αν ήταν επιτυχημένη για μένα η όχι. Δεν περιόρισα την weird ούτε την εμπόδισα να γράψει κάτι ούτε κριτίκαρα κάτι λέγοντας \"αυτ\'ο που γράφεις δεν είναι σωστό η λάθος και να μην το ξαναγράψεις ποτέ\" ούτε άσκησα κάποιο είδος εξαναγκασμού.
Ένας άνθρωπος που ξέρει που βρίσκεται και είναι συγκροτημένος δεν θα πειραχτεί από σάτιρα που θα γίνει προς το άτομο του γιατί δεν εξαρτάται από αυτή για να ορίσει την προσωπικότητα του.
Δεν ξέρω αν γίνομαι σαφής, αλλά δεν παίρνω το μέρος κανενός, είμαι κάπου στη μέση.
Καταλαβαίνω τις προθέσεις και των δυο σας. Από τη μία γελάω μαζι σου γιατί μου αρέσει το χιούμορ σου, απ την άλλη καταλαβαίνω τη γουιρντ που ενοχλείται.
Αλλά είπαμε: έτσι είναι η ζωή.
14-04-2010, 14:24 #30
Originally posted by krino
Τελος εκεινο που με ενοχλει πιο πολυ απο ολα,
ειναι οτι ολος αυτος ο διαλογος, - η σατιρα του αριστοφανη ντεεεεεεεεεεεε.... -
εγινε γιατι η virtual εικονα του login weird, ειναι μια απεικονιση οπου μπροστα εικαζεται οτι εχει δυο εξογκωματα πλας μια τρυπα....
αντιθετα αν τα εξογκωματα ηταν αρκετα πιο μπασμενα, και η τρυπα βουλωμενη, τιποτα απο ολα αυτα δεν θα ειχε συμβει και δεν ειχαμε αυτη την φιλοσοφικη συζητηση.....
Γιατρε μου προβληματιζομαι,
αν πρεπει να ειμαι ευτυχισμενος που κοιταω προς το πατωμα και βλεπω κατι να υπαρχει αναμεσα στα ποδια μου.
Παω να πιω τον καφεδακο μου, ενα τσιγαρακι και να το ζυγισω....
Τι εμμονή είναι αυτή?
Μήπως να το ψάξεις?
Κάποιο θέμα έχεις νομίζω.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....