ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ...ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 123
    Banned
    Originally posted by keep_walking
    α οκ ειδα τι εννοεις.
    χαιρομαι...
    γιατι υπαρχουν καποιοι, ελαχιστοι βεβαια,
    που με το καλημερα δεν εχουν μαθει τιποτα αλλο παρα να προσβαλουν.

Ασημινα,
    συνεχισε την συζητηση σου,
    και οποιοδηποτε προβλημα ενδεχομενα υπαρχει,
    αρμοδιος ειναι να το συζητησει μαζι σου ο αντμιν και κανεις αλλος.

Για τους υπολοιπους διανείμετε ξυδι μηλου, που ειναι και απο τα καλα.

Senior Member
    Originally posted by krino
    ελα για κοφτε λιγο,
    αν υπαρχει προβλημα στο οτι εβαλε το blog αυτο ειναι θεμα που θα το ρυθμισουν οι διαχειριστες και οχι τα μελη.
    Αν τραβατε τοσο ζορι στειλτε μυνημα στον admin να ληξει το θεμα.

Τελος για το κατα ποσο ο καθενας ειναι επαγγελματιας αυτο φαινεται στη δουλεια που κανει,
    δεν χρειαζεται να προσβαλλεται κοσμο.
    ... εκτελούνται χρέη \'βοηθού administrator\' μετά υποδείξεων, συστάσεων και έγκριτων παρεμβολών... για ρεπό, αργίες και Σαβ/κύριακα...

Banned
    Originally posted by Alobar
    Originally posted by krino
    ελα για κοφτε λιγο,
    αν υπαρχει προβλημα στο οτι εβαλε το blog αυτο ειναι θεμα που θα το ρυθμισουν οι διαχειριστες και οχι τα μελη.
    Αν τραβατε τοσο ζορι στειλτε μυνημα στον admin να ληξει το θεμα.

Τελος για το κατα ποσο ο καθενας ειναι επαγγελματιας αυτο φαινεται στη δουλεια που κανει,
    δεν χρειαζεται να προσβαλλεται κοσμο.
    ... εκτελούνται χρέη \'βοηθού administrator\' μετά υποδείξεων, συστάσεων και έγκριτων παρεμβολών... για ρεπό, αργίες και Σαβ/κύριακα...

ταμαμ

;)

Senior Member
    Οταν μιλας για αγενεια κρινο εννοεις κατι σαν αυτο

http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=2626#pid50642

τριτο ποστ που μιλαει ο κρινο λολ...η υποκρισια στο τετραγωνο...για να μη δωσω λινκ για το...μισο φορουμ λολ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Μπα αγνοηστε το παραπανω...αλλο ηθελα να βρω...τεσπα...ο καθεις καταλαβαινει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Οταν μιλας για αγενεια κρινο εννοεις κατι σαν αυτο

http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=2626#pid50642

τριτο ποστ που μιλαει ο κρινο λολ...η υποκρισια στο τετραγωνο...για να μη δωσω λινκ για το...μισο φορουμ λολ.

οχι φυσικα.
    Δωσε οσα λινκ σου κανει κεφι.

Banned
    Μπα αγνοηστε το παραπανω...αλλο ηθελα να βρω...τεσπα...ο καθεις καταλαβαινει.

οχι δεν υπαρχει λογος να το αγνοησει κανεις.
    Επειδη πεταξες μια κοτσανα, πρεπει να το αγνοησω?

Senior Member
    Originally posted by me_vs_myself
    βριζω,δν εχω τροπους, εχω ψυχολογικα, κ παρ ολα αυτα τραβαω τον κοσμο γυρω μου......με αγαπανε. γιατι?
    Γιατι βλεπουν , ομορφα πραγματα σε σενα.
    Πραγματα που εσυ τωρα μπορει να μην τα βλεπεις,αλλα με λιγη βοηθεια απο εναν ειδικο,και προσπαθεια απο μεριας σου,θα αρχισεις να τα αναγνωριζεις και συ :)

Senior Member
    Γιατι κρινο με λιγα λογια...οποιοσδηποτε ποσταρει κατι που σου μoιαζει με διαφημιση τον παιρνεις με τις κλωτσιες ενω τωρα που γραψανε το ιδιο ατομα που δεν χωνευεις εσυ πεταγεσαι με προσβλητικο τροπο να κρατησεις τα προσχηματα...αλλα δεν προκειται να τσακωθω μαζι σου... γιατι ειναι βαρετο.

Senior Member
    ειναι λογικο πολλοι να μην συμπαθουμε αλλα μελη. και αλλα μελη να μη μας συμπαθουν.

ας μην ξερναμε ομως τις αντιπαθειες μας ή συμπαθειες μας, σε βαρος των ανθρωπων που θετουν το δικο τους προβλημα.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    ειναι λογικο πολλοι να μην συμπαθουμε αλλα μελη. και αλλα μελη να μη μας συμπαθουν.

ας μην ξερναμε ομως τις αντιπαθειες μας ή συμπαθειες μας, σε βαρος των ανθρωπων που θετουν το δικο τους προβλημα.

Εχεις δικιο Σοφια...οπως παντα...σχεδον:)

Senior Member
    Originally posted by soft
    Originally posted by me_vs_myself
    βριζω,δν εχω τροπους, εχω ψυχολογικα, κ παρ ολα αυτα τραβαω τον κοσμο γυρω μου......με αγαπανε. γιατι?
    Γιατι βλεπουν , ομορφα πραγματα σε σενα.
    Πραγματα που εσυ τωρα μπορει να μην τα βλεπεις,αλλα με λιγη βοηθεια απο εναν ειδικο,και προσπαθεια απο μεριας σου,θα αρχισεις να τα αναγνωριζεις και συ :)
    ειναι αληθεια αυτο:). να προσθεσω οτι πολλες φορες αγνοουμε ποσο καλα στοιχεια εχουμε οι ιδιοι. για διαφορους λογους (πχ προσωπικη ευθυνη που συνεπαγεται η συνειδητοποιηση καποιων απο αυτα, χαμηλη αυτοεκτιμηση κλπ).

δωσε λοιπον λιγο χρονο στο να ακουσεις τί σου βρισκουν οι αλλοι.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Να κανω μια υποθεση τι σου βρισκουν?
    Αν μη τι αλλο ενδιαφερον προσωπικοτητα...:)

Senior Member
    Originally posted by Sofia

Εχεις δικιο Σοφια...οπως παντα...σχεδον:)
    Έτσι είναι, ναι. Αλλά - επιτέλους - ας σταματήσει αυτή η χρήση β\' πληθυντικού ως ένδειξη αδυναμίας, το εμπεδώσαμε. Χμμ, λάθος, το εμπέδωσα καλύτερα. Ας αρχίσει να μιλάει καθένας με βάση την πάρτη του πριν αποφασίσει να κάνει συστάσεις. Η συμμετοχή σε θρεντ κατά αυτό τον τρόπο, θέλει απλά να \'χαλάσει\' τη συμμετοχή των άλλων. Και αφού εκτελούνται \'χρέη βοηθού\' ας συνεχιστούν και τα \'χρέη εμπαιγμού\' στη χρήστρια που ενώ όλοι ξέρουμε ότι αλλάζει συνεχώς αγωγή λόγω των προβλημάτων της, καθόμαστε και βλέπουμε την \'ΕΜΠΕΙΡΙΑ\' που κατατίθεται στο θέμα της σχετικά με το φάρμακό της. Αυτές είναι οι τοποθετήσεις επί του θέματος και της ουσίας λοιπόν και θα δέχονται και συστάσεις οι υπόλοιποι, ε μα πώς...

Banned
    Γιατι κρινο με λιγα λογια...οποιοσδηποτε ποσταρει κατι που σου μoιαζει με διαφημιση τον παιρνεις με τις κλωτσιες ενω τωρα που γραψανε το ιδιο ατομα που δεν χωνευεις εσυ πεταγεσαι με προσβλητικο τροπο να κρατησεις τα προσχηματα...αλλα δεν προκειται να τσακωθω μαζι σου... γιατι ειναι βαρετο.

Τωρα να σου πω οτι δεν ειναι ετσι?
    Δεν θα καταλαβεις.

Αλλα επειδη θες αναλυση,
    η ασημινα ΔΕΝ εκανε ΚΑΜΙΑ διαφημηση.

Αν δεν μπορεις να το κατανοησεις,
    αυτο δεν ειναι δικο μου θεμα, και για να μην χαλασουμε το θρεντ,
    οτι ηταν να σου εξηγησω (εσενα και σε οποιον αλλο) το εχω ηδη κανει.

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast