ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ...ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 123
    Senior Member
    Χρησιμοποίησε α\' ενικό επιτέλους και μάθε να μιλάς για την αφεντιά σου. Κρύβεσαι πίσω απ\' τους άλλους. Άντε, κάνε κάτι διαφορετικό πια... και ναι, δε μπορώ να συμμετέχω σε θρεντς όταν προηγείσαι σε ρόλο που δε σου έδωσε κανείς... κι αν σου έχουν δώσει όντως τέτοια \'χρέη\' ε τότε να σε χαίρονται...

Senior Member
    Originally posted by Alobar
    Έτσι είναι, ναι. Αλλά - επιτέλους - ας σταματήσει αυτή η χρήση β\' πληθυντικού ως ένδειξη αδυναμίας, το εμπεδώσαμε. Χμμ, λάθος, το εμπέδωσα καλύτερα. Ας αρχίσει να μιλάει καθένας με βάση την πάρτη του πριν αποφασίσει να κάνει συστάσεις. Η συμμετοχή σε θρεντ κατά αυτό τον τρόπο, θέλει απλά να \'χαλάσει\' τη συμμετοχή των άλλων.
    Αλο,

αν εννοεις εμενα, ο β\'πληθυντικος δεν ξερω αν ειναι ενδειξη αδυναμιας. Μπορει κ να ειναι και αδυναμια μου. Ομως ειναι κ ενδειξη σεβασμου σε οσους ανοιγουν ενα θεμα κ δεν φταινε σε τιποτα, να το βλεπουν να γινεται αρενα.

Κ δεν ξερω τί αλλο θα μπορουσα να αναφερω για την παρτη μου κ ποιον θα ενδιεφερε. Παρολα αυτα, μπορω να μιλησω για εναν διαλογο που λαμβανει χωρα και ολοι γινομαστε κοινωνοι του με τον εναν ή τον αλλο τροπο.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by keep_walking
    οχι δεν υπαρχει λογος να το αγνοησει κανεις.
    Επειδη πεταξες μια κοτσανα, πρεπει να το αγνοησω?
    Γιατι κρινο με λιγα λογια...οποιοσδηποτε ποσταρει κατι που σου μoιαζει με διαφημιση τον παιρνεις με τις κλωτσιες ενω τωρα που γραψανε το ιδιο ατομα που δεν χωνευεις εσυ πεταγεσαι με προσβλητικο τροπο να κρατησεις τα προσχηματα...αλλα δεν προκειται να τσακωθω μαζι σου... γιατι ειναι βαρετο.

Τωρα να σου πω οτι δεν ειναι ετσι?
    Δεν θα καταλαβεις.

Αλλα επειδη θες αναλυση,
    η ασημινα ΔΕΝ εκανε ΚΑΜΙΑ διαφημηση.

Αν δεν μπορεις να το κατανοησεις,
    αυτο δεν ειναι δικο μου θεμα, και για να μην χαλασουμε το θρεντ,
    οτι ηταν να σου εξηγησω (εσενα και σε οποιον αλλο) το εχω ηδη κανει.

Εμενα μου φερνει ολιγον τι σε διαφημιση αλλα δεν μπορει να γινει διαφωνια γιατι ουσιαστικα οτι και να λεμε δεν μπορυμε να ξερουμε ποτε τα κινητρα του αλλου.
    Εθεσα και μερικα επιχειρηματα πιο πανω γιατι το θεωρω διαφημιση , αλλα φυσικα δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτα βεβαιοι αλλα αυτο ισχυει για ολα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ... έλεος ρε Σοφία. Αφού γράφω ότι συμφωνώ και σε κάνω παράθεση. Εσένα εννοώ;...

Καλό απόγεμα κι εύχομαι να βοηθήσετε όντως το κορίτσι. Εγώ υπό τέτοιες συνθήκες, δε μπορώ ειλικρινά να λέω κάτι...

Senior Member
    εχω κανει και εγω το λαθος του να πατησω στο προβλημα του αλλου, για να εκφρασω την προσωπικη μου αντιπαραθεση. το προβλημα ειναι οτι το ιδιο εργο συνεχιζεται μανιωδως καποιες φορες....και ειναι κριμα.

και ετσι κ αλλιως ειμαστε οφ-τοπικ.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Ε ναι...αλλα ετσι δουλευουν τα πραγματα...για ρομποτ παρακατω:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by keep_walking
    οχι δεν υπαρχει λογος να το αγνοησει κανεις.
    Επειδη πεταξες μια κοτσανα, πρεπει να το αγνοησω?
    Γιατι κρινο με λιγα λογια...οποιοσδηποτε ποσταρει κατι που σου μoιαζει με διαφημιση τον παιρνεις με τις κλωτσιες ενω τωρα που γραψανε το ιδιο ατομα που δεν χωνευεις εσυ πεταγεσαι με προσβλητικο τροπο να κρατησεις τα προσχηματα...αλλα δεν προκειται να τσακωθω μαζι σου... γιατι ειναι βαρετο.

Τωρα να σου πω οτι δεν ειναι ετσι?
    Δεν θα καταλαβεις.

Αλλα επειδη θες αναλυση,
    η ασημινα ΔΕΝ εκανε ΚΑΜΙΑ διαφημηση.

Αν δεν μπορεις να το κατανοησεις,
    αυτο δεν ειναι δικο μου θεμα, και για να μην χαλασουμε το θρεντ,
    οτι ηταν να σου εξηγησω (εσενα και σε οποιον αλλο) το εχω ηδη κανει.
    Κλασική αντίδραση του κρίνου, όταν δεν έχει επιχειρήματα - ε, σχεδόν πάντα.

Όχι βέβαια, δεν είναι διαφήμιση το να σε παραπέμπει κάποιος με link στο blog του, το οποίο παρεπιπτόντως γράφει μέχρι και τιμές. Διαφήμιση θα ήταν μάλλον να αναρτούσε αφισάκι εδώ μέσα.
    Το ποιος δεν κατανοεί εδώ μέσα είναι ολοφάνερο στους περισσότερους.
    Είναι πάντως θλιβερό το να προσπαθείς να τραβήξεις την προσοχή απλά και μόνο διαφωνώντας. Και δεν ξέρω αν είναι τραγικό ή γελοίο, όταν προκειμένου να αντιπαρατεθείς φτάνεις να έρχεσαι σε σύγκρουση ακόμα και με τα ίδια τα γραφόμενά σου.
    Αναπόφευκτο όμως όταν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις.

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    εχω κανει και εγω το λαθος του να πατησω στο προβλημα του αλλου, για να εκφρασω την προσωπικη μου αντιπαραθεση. το προβλημα ειναι οτι το ιδιο εργο συνεχιζεται μανιωδως καποιες φορες....και ειναι κριμα.

και ετσι κ αλλιως ειμαστε οφ-τοπικ.
    Δε διαφωνώ. Αλλά να \'πατήσω\' επίτηδες στην καμπούρα του άλλου για να χρησιμοποιήσω β\' πληθυντικό και να προβώ σε συστάσεις, δε το έχω κάνει ποτέ. Γιατί αν αυτό λέγεται \'τοποθέτηση\' ή \'άποψη\' έ ναι, κάποια στιγμή θα με παρασύρει από κεκτημένη ταχύτητα. Και σε τέτοιο έργο που γίνεται πάντα εσκεμμένα, ναι είναι κρίμα να συνεχίζεται και να την πληρώνουν όσοι δε παίζουν... και είναι και κουραστικό και για μένα που θέλω να \'παίζω\' μόνο για να δίνω - αν δίνω - και να παίρνω από \'δω μέσα. Καλό απόγεμα και πάλι.

Senior Member
    Originally posted by Alobar
    ... και είναι και κουραστικό και για μένα που θέλω να \'παίζω\' μόνο για να δίνω - αν δίνω - και να παίρνω από \'δω μέσα.
    το να ειναι κουραστικο, ειναι το λιγοτερο:( για αλλους μπορει να ειναι κ κατι παραπανω απο κουραστικο.

Senior Member
    το να ειναι κουραστικο, ειναι το λιγοτερο:( για αλλους μπορει να ειναι κ κατι παραπανω απο κουραστικο.

Θα ανοιξω ενα τοπικ πανω σε αυτο.

Banned
    Originally posted by marian_m

Όχι βέβαια, δεν είναι διαφήμιση το να σε παραπέμπει κάποιος με link στο blog του, το οποίο παρεπιπτόντως γράφει μέχρι και τιμές. Διαφήμιση θα ήταν μάλλον να αναρτούσε αφισάκι εδώ μέσα.

στους περισσοτερους ε?
    και γιατι οχι σε ολους?
    Επι του θεματος,
    αρμοδια για να απαντησει τι ειναι διαφημιστικο και τι οχι,
    δεν ειμαι ουτε εγω, ουτε εσυ.
    Βεβαια αν τα απλα τα κατανοουσες θα συζηταμε?
    οχι βεβαια...

Είναι πάντως θλιβερό το να προσπαθείς να τραβήξεις την προσοχή απλά και μόνο διαφωνώντας.

δεν το ηεξρα, οπου διαφωνω να το βουλωνω μηπως και τραβηξω την προσοχη.
    Δυστυχως για σενα ο κρινος δεν εχει μαθει να κραταει το στομα του κλειστο.
    Αμα σε χαλαει μην ασχολεισαι.

Και δεν ξέρω αν είναι τραγικό ή γελοίο, όταν προκειμένου να αντιπαρατεθείς φτάνεις να έρχεσαι σε σύγκρουση ακόμα και με τα ίδια τα γραφόμενά σου.

δεν θελω να πω τι ειναι τραγικο η γελοιο,
    θα ημουν εκτος κανονισμου φορουμ.

ευτυχως που με οσα εγραψες γιναμε πανσοφοι....

καλη σε βρισκω σημερα,
    αλλα αλλες μερες ησουν καλυτερη.....

ξαναπροσπαθησε,
    μακια.

Senior Member
    OMG δεν καταλαβαινω τι λετε!!!!!!!!!!!ειναι ωραιο ομως!!!!χιχιχιχιιχιχι

τα διαβασα ολα,καποιος με ρωτησε αν νιωθω ηδονη με αυτα που φανταζομαι κ βλεπω....μμμμ.......κατι νιωθω δν ξερω αν ειναι ηδονη. ηδονιζομαι οταν τρωω σοκολατα πχ, οταν ειμαι ασφηκτικα κοντα κ μυριζω καποιον/α που μ αρεσει..........αλλαξα το σωμα μ, αλλαξα κ χαρακτηρα. αυτο τι ειναι?καλο η κακο? για το σωμα καλο μ λενε αν κ γω ποτε δεν μενω ευχαριστιμενη. δεν μαρεσω.σαν γυναικα σαν χαρακτηρας σαν τπτ. ειναι τραγικη ειρωνια ετσι δεν ειναι? κακομαθημενο?μμ.....ισως.....

ποιος απο δω εχει φαντασιωθει την κηδεια του?

Senior Member

Είναι πάντως θλιβερό το να προσπαθείς να τραβήξεις την προσοχή απλά και μόνο διαφωνώντας. Και δεν ξέρω αν είναι τραγικό ή γελοίο, όταν προκειμένου να αντιπαρατεθείς φτάνεις να έρχεσαι σε σύγκρουση ακόμα και με τα ίδια τα γραφόμενά σου.
    α γεια σου

εντοπισες ακριβως την ουσια και τον τροπο λειτουργιας του μελους \"κρινο\" εδω μεσα.
    ευγε για την αντιληπτικη ικανοτητα!

ακριβως γι αυτο δεν εχει ενδιαφερον καμια αντιπαραθεση μαζι του.δεν υπαρχει ουσια,ουτε επιχειρηματα, μονο λυσσα για αντιπαραθεση:\"με λενε ριζο κι οπως θελω τα γυριζω\"

χρειαζεται και ηλιθιο ακροατηριο για το κανει κανεις αυτο ομως και σιγα σιγα ανακαλυπτει οτι ΟΥΤΕ εδω υπαρχει
    (ουτε αλλου, οπου καθεται στην γωνια του και μιλαει με το σεις και με το σας γιατι εκει ριχνουν φαπες)

Senior Member
    Originally posted by Remedy

α γεια σου

εντοπισες ακριβως την ουσια και τον τροπο λειτουργιας του μελους \"κρινο\" εδω μεσα.
    ευγε για την αντιληπτικη ικανοτητα!

ακριβως γι αυτο δεν εχει ενδιαφερον καμια αντιπαραθεση μαζι του.δεν υπαρχει ουσια,ουτε επιχειρηματα, μονο λυσσα για αντιπαραθεση:\"με λενε ριζο κι οπως θελω τα γυριζω\"

χρειαζεται και ηλιθιο ακροατηριο για το κανει κανεις αυτο ομως και σιγα σιγα ανακαλυπτει οτι ΟΥΤΕ εδω υπαρχει
    (ουτε αλλου, οπου καθεται στην γωνια του και μιλαει με το σεις και με το σας γιατι εκει ριχνουν φαπες)
    Εγω λοιπον ανηκω στο ηλιθιο ακροατηριο..

Banned
    στιμες νεανιδες.....
    πως με εχετε χαμπαρι βρε?

Για σφυριξε και στην τριτη να σολαρει και αυτη να στανιαρει.....
    :D:D:D

εντιτ: ωχ φωτεινη τι σφηνα ηταν αυτη?
    :o

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast