Τα βράδια δεν ξεκουράζομαι καθόλου! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Member
    Originally posted by keep_walking
    θα ηθελα να ξερω να τα φτιαχνω σε προγραμμα υπολογιστη
    Δεν χρειαζεται εσυ θα εισαι ο σχεδιαστης...για να φτιαχτει ενα παιχνιδι δουλευει ολοκληρη ομαδα:)

Αλλοι θα το κανουν το σκιτσο...γραφικο.

Αξιοποιησε το αν εχεις ορεξη και μερακι:)

Βρες αυτο που σου ταιριαζει.

Σου αρεσει να γραφεις γραψε τοτε:)

Οχι για να τα κανω παιχνιδι! Αν και δεν ειναι κακο,απο την αλλη δεν θα ειχε υποθεση ,τι θα ηταν δηλαδη? Σωστε τα εξωγηινα τερατα που βιαζονται πρωκτικα απο τα χερια των πειρατων που θελουν να τα αναγκασουν σε μια θανατηφορα βουτια σε οξυγονομενο νερο της ανταρκτικης?

Αλλα ναι καταλαβα τι λες. Το θεμα ειναι τι κανω με την αδυσωπιτη μανια τους που με κουραζει τα βραδια,οχι στο ξυπνιο μου!

Senior Member
    mwahaha κανε σε 3d με unreal engine 3 και θα ειμαι ο πρωτος που θα αγορασει την pc version , ακομα και αμα κραταει για κανα 10λεπτο ^^

Junior Member
    Να σου πώ Ialu, σε αυτό που λέτε έχετε δίκιο περι φαντασίας.

Γιατί, υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δεί κάτι που να μοιάζει έστω σε παραμύθι? κάτι που να σε πλυμμηρίζει συναισθήματα που υπό κανονικές συνθήκες ποτέ δεν θα ένιωθες? τα δικά σου είναι όνειρα μυθικά κατά την άποψή μου.

Και γιατί όχι παρακαλώ ,να μην πιστεύουμε στις επικείμενες προβοσκίδες που επί τόπου εισέρχονται σε αντίστοιχα αιδοία, παρόλαυτα να δεχόμαστε το αποτέλεσμα μιας άλλης \"ανώμαλης\" πράξης, κατά την οποία απλά αλλάζει το είδος του ζώου??

Πραγματικά, δεν θεωρώ πως είσαι ψυχωτικιά η κάτι τέτοιο, απλά το μυαλό σου είναι ανοιχτό σε εναλλακτικές τύπου Προκρούστη-Προμηθέα ή Αχιλλέα-Πατρόκλου! Αν δεν το κατάλαβες δεν πρωτοτυπείς, πάραυτα μερικοί σε θέλουν να απολογείσαι για το φάσμα που καλλύπτει ένα εκπληκτικό μυαλό.

Senior Member
    http://psi-gr.tripod.com/sleep_index.htm

Για να καλυψουμε το τυπικο μερος περι πρακτικων καλου υπνου...δεν το εχω διαβασει βεβαια δεν μου χρειαζεται αλλα ριξε μια ματια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    @Boltseed

Να\'σαι καλα! Αμα ειναι να κουραζομαι στον υπνο μου για να βγαζω τα προς το ζην, αυτο σημαινει οτι θα ειμαι ξεκουραστη στον ξυπνιο μου επειδη δεν εργαζομαι αρα γιατι να ξεκουραστω αφου δεν θα παω για δουλεια? Ευχαριστω φαινεται να μπηκε το βιοποριστικο προβλημα σε εντελως νεα τροχια! :)

@mIme?
    Αρα βλεπουν και αλλοι τετοια παραλογα απο καθε αποψη ελαφρως αποκρουστικα, συνηθως αν και οχι παντα, ονειρα?
    Αν ναι με ευχαριστει αυτο καπως :)
    Δεν θα απολογηθω σε κανεναν, αλλα ουτε και για υπεροχο μυαλο τον κοβω αυτον τον αχταρμα!!!Οπως και να χει ειναι μια ανελεητη κοινωνια χωρις ορια αν αυτο εννοεις ανοιχτα και εναλλακτικου τυπου μμμ τι να πω!

αρχισα να μη πιστευω στα ονειρα απο τα 13 μου που ειδα οταν φιλιομουνα παθιασμενα με τον συγχωρεμενο στρατο διονυσιου στο ασανσερ της πολυκατοικιας μου.
    αβυσσος τα ονειρα των ανθρωπων..
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Originally posted by Ialu
    @Boltseed

Να\'σαι καλα! Αμα ειναι να κουραζομαι στον υπνο μου για να βγαζω τα προς το ζην, αυτο σημαινει οτι θα ειμαι ξεκουραστη στον ξυπνιο μου επειδη δεν εργαζομαι αρα γιατι να ξεκουραστω αφου δεν θα παω για δουλεια? Ευχαριστω φαινεται να μπηκε το βιοποριστικο προβλημα σε εντελως νεα τροχια! :)
    Πριν κοιμηθεις λοιπον θα λες \"εχω δουλεια τωρα, μην με ενοχλειτε!\" ,και θα το εννοεις πραγματικα^^

Member
    Originally posted by olgaki82
    αρχισα να μη πιστευω στα ονειρα απο τα 13 μου που ειδα οταν φιλιομουνα παθιασμενα με τον συγχωρεμενο στρατο διονυσιου στο ασανσερ της πολυκατοικιας μου.

λοοοοοοοολ
    γουστο που το\'χεις....^.^

Ουτε και γω πιστευω σε αυτα που βλεπω καθε βραδυ :), ουτε και πιστευα ποτε στην ερμηνευτικη διασταση των ονειρων!

υγ.Να\'σαι καλα keep_walking

Senior Member
    και το πρωι οταν ξυπνας θα λες \"πωω..κολαση η δουλεια χθες το βραδυ... ολα ηταν καλα μεχρι που εκανε την εμφανιση του ο Μπαρνευ ο μωβ δεινοσαυρος καβαλα πανω σε μια harley και αρχισε να πυροβολαει τον terminator με την κιθαρα του μπομπ σφουγγατακη απο την ταινεια του!!\"

και θα βλεπεις τους αλλους να αναρωτιουνται αν η δουλεια ειναι δοκιμαστης \"φυτειων\" :P

ok ok , σταματαω :D

.
    χωρις πλακα ομως, μου αρεσει πολυ ο τροπος σκεψης σου και τα ονειρα σου!!!

Member
    Originally posted by Boltseed
    και το πρωι οταν ξυπνας θα λες \"πωω..κολαση η δουλεια χθες το βραδυ... ολα ηταν καλα μεχρι που εκανε την εμφανιση του ο Μπαρνευ ο μωβ δεινοσαυρος καβαλα πανω σε μια harley και αρχισε να πυροβολαει τον terminator με την κιθαρα του μπομπ σφουγγατακη απο την ταινεια του!!\"

και θα βλεπεις τους αλλους να αναρωτιουνται αν η δουλεια ειναι δοκιμαστης \"φυτειων\" :P

ok ok , σταματαω :D

.
    χωρις πλακα ομως, μου αρεσει πολυ ο τροπος σκεψης σου και τα ονειρα σου!!!

Μεταξυ μας (οχι και τοσο :) εχουν πλακα οταν ξυπναω! Αλλα οταν εισαι σε αυτες τις Γκοθ επιεικος καταστασεις καθε βραδυ,στην μαυριλα, στο γκρι και στα σκοταδια, με ζωα και ανθρωπους να ανακατευονται σε ανοητες μορφες, να κανουν απαγχονισμο στον κορμο ενος δεντρου και το κομμενο κεφαλι να σε διαταζει, να μην υποκυψεις στο μικρο παιδι γιατι δεν θελει το καλο σου! Ερχεται και η μορφη του μπροστα σου ,εσυ την βλεπεις ενα με το πατωμα και τελικα εκεινος γινεται ενα με αυτο και τον καταπινει στην ουσια μεχρι να νοιωσεις τον σεισμο κατω απο τα ποδια σου.Τα ματια του παιδιου με τα μαυρα μαλλια στο κεφαλι να ειναι καταμαυρα και η μορφη του παιδιου αγγελικη,τελικα ολα αντιστρεφονται και νοιωθεις μεχρι και τις τυψεις, μπαινεις σε ενα διλλημα πως να το κανουμε κλπ κλπ Ειναι κουραστικο Θ_Θ

Παρεπιπτωντος εχετε νοιωσει να θελετε να ξυπνησετε και να ειστε μεταξυ υπνου και ξυπνιου σαν να κανετε μαχη με κατι που σας κραταει κατω και να νοιωθετε λες και σας διαπερναει μια αισθηση σαν ηλεκτρισμος στο κεφαλι σας εκεινη την ωρα?

Senior Member
    :o

Να\' σαι καλά, μ\'εκανες να γελάσω!

υ.γ.όταν είδες το όνειρο, είχε πεθάνει?....

..έχει σημασία:P

ναι ηταν ηδη συγχωρεμενος:(
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    χαχαχα ε όχι!
    κ να\'ταν κανένας κούκλος να έλεγα ...
    εφιάλτης ε?
    αλλά στον ύπνο σου τον ποθούσες...οπότε ...
    άβυσσος τα όνειρα καλά το είπες.

Senior Member
    iatreio ypnoy , se kapoia nosokomeia. den xero se poia . psaxto .

Senior Member
    Αιγηνήτειο...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast